|
| 2. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 1 |
04/10/2008 21:27   |
| |
לינגוס |
70 הודעות עד כה |
|
|
תיאורטית - ודאי שאפשר, ואז תשארנה רק 2 בעיות קטנטנות :
1. למצוא מקום פנוי (בימי ששי-שבת, אין לך סיכוי - המקומות נחטפים חצי שנה מראש).
2. להגיע למקום ולחזור ממנו בלילה, לאחר המופע (התחבורה אל ומהכפר הקטן הזה, נפסקת ב-19.00, השעה בה מ-ת-ח-י-ל המופע, שמסתיים ב-22.00).
הישראלי שעוסק בכך, משריין מקומות מראש, מחלק פלאיירים בשדה, נותן לפונים (כולל נודניקים וקמצנים למיניהם) מידע בטלפון, מארגן הסעות (מפתח המלון וחזרה), מחלק לנוסעים דפי מידע מפורטים + תפריט בעברית, ואם הקבוצה גדולה, גם מלווה את הנוסעים, מתרגם בינם לבין המלצרים ומשתדל, שההנאה תהיה מקסימלית.
והעוקץ ? על כל זה הוא, "המתווך", לוקח כסף - לא חוצפה ?
http://www5.lametayel.com/he/user?destination=http%3A%2F%2Fw ww%2Elametayel%2Ecom%2F1001tips%2Ftip%2Easp%3Fid%3D59986%26v ar%5Fname%3Dcountry%26var%5Fid%3D69%26cat%3D%26referer%3Dhtt p%3A%2F%2Fwww%2Elametayel%2Ecom%2F1001tips%2Fdefault%2Easp%3 Fvar%5Fname%3Dcountry%7Cvar%5Fid%3D69%7Ccat%3D%7Cp%3D2
[עודכן ב:04 אוקטובר 2008 21:36:]
|
|
|
|
|
|
|
|
| 7. ערב ימי הביניים בפראג תגובה ל - 1 |
06/10/2008 11:24   |
| |
linush83 |
24 הודעות עד כה |
|
|
תמיד אפשר להזמין שם מקום לבד אבל זה באמת קשה ומפוצץ כי המקום באמת כייפי.
עד כמה שאני יודעת, הבחור שמחלק את הפלאירים בשדה תעופה נותן רק הסעה למקום והארוחה, הכניסה היא על חשבונכם.
יש זוג ישראלי שמארגן את כל הערב,
שזה כולל סיור בטירה שיש ליד המסעדה, סיור פרטי רק לכם, לא עם מיליון אנשים מסביב, כניסה למסעדה, האוכל שם ואיזה ליטר בירה לכל אחד (יש שם בירה מעולה אגב 
אם מישהו רוצה פרטים יכול לפנות אלי. אני יכולה לתת אימייל או טלפון.
לינה
|
|
|
|
|
|
|
| 11. ערב ימי הביניים בפראג תגובה ל - 10 |
06/10/2008 22:56   |
| |
linush83 |
24 הודעות עד כה |
|
|
על דברים גועליים כמו שכתבת בכלל לא מגיע תגובה אבל אני כן כותבת פה למען האנשים שפנו אלי באימייל. לך בכל אופן, זה לא נוגע ולא ממש מענין אותי מה תגיד.
אני עבדתי בקנונים בפראג לפני שנתיים תקופה די ארוכה ויצא לי להכיר שם אנשים, ואת הזוג הזה אני מכירה.
מרוויחה מזה?? אני עובדת בהיי-טק, מרויחה יותר מה 600 קרונות שאתה "חוסך"...
(תכב תכתוב פה שאתה לא יכול לאמת את זה אז זה לא נכון)
אני לא מכירה את השוק, או את שוק המתחרים, אני מכירה את הזוג הזה ספיציפית ואני שוב אגיד שהם אנשים מקסימים כי הם באמת ככה. (כמה תוספת אחוזים קיבלתי על זה?)
המחירים המדויקים אני ממש לא יודעת אז זה שאתה אומר לי מה מחיר מנה זוגית וכו וכו.. וואלה, לא הסתכלתי בתפריט. הייתי שם לפני שנתיים וממש לא יצא שם 160 לבנאדם.
ובוא נגיע לעיקר.
נכון.
אם תיסע לבד זה יותר זול.
אם תארגן רכב, תארגן אנשים שיבואו איתך (אני באמת לא מכירה את נהלי הפתיחה שלהם, אתה אומר 6.. יאללה תמצא עוד 5), תקנה לך את הארוחה הזוגית הזולה שמצאת ב300 קרונות, ותרויח 600 קורונות.
שיהיה לך בכייף
פה מדובר על משהו שמארגנים בשבילך
אני בכלל לא מבינה על מה כל ההתרעמות? ברור שתשלם יותר! למה שהאנשים האלה יעשו בשבילך משהו במחיר עלות? או במחיר שבו הם לא מרויחים כלום כמעט?
כשאתה לוקח ליסינג מהעבודה אתה גם משלם יותר. הרבה יותר משעולה לך להחזיק אוטו משלך. אבל יש אנשים שרוצים למנע מהכאב ראש, משלמים יותר ונותנים לאנשים אחרים לארגן להם.
אם אתה מרגיש שעוים ממך פראייר, לך ותעשה הכל לבד בחול, ואל תיקח ליסינג כי בטח גם הם מנסים לגנוב ממך כסף נוסף..
גישה פרנואידית משהו...
נ.ב
טוב אני רואה שההודעה יצאה קצת ארוכה ועצבנית.. באמת התעצבנתי מהשטות הזאת...
אני לא באמת כזאת עצבנית כל הזמן 
|
|
|
|
|
|
|
| 15. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 14 |
15/10/2008 08:59   |
| |
yossialef |
743 הודעות עד כה |
|
|
שלום.
קראתי וראיתי הרבה טריקים להכניס פרסומות בפורומים, וזה הכי מתוחכם
שראיתי. מרוב "עצבנות" ותיסכול, ואני "לא גרה בפרום הזה" הנה הכתובת
"שלהם", ומנהלי הפורום שיחליטו מה לעשות. זה פשוט תרגיל יפה כל הכבוד.
עם מחירי הדלק, שכר בדירה באיזור המרכז ושכר שעה של עובדי המוסכים, רכב ליסינג כדאי.
אה... מה הקשר בין שכר דירה גבוה לליסינג ??
ובכן, שכר הדירה הגבוה מרחיק אנשים לפריפריה הרחוקה מאוד של גוש דן, או אז, ברגע שיש רכב ליסינג עם דלק בחינם, בלאי האוטו (פקקי תנועה), והקילומטרג' הגבוה ע"ח חברת הליסינג, הרי ניתן לחסוך בשכר דירה ע"ח תשלום לרכב ליסינג, כלכלית זה כדאי.
לא נדבר על כך שהשקעה של 100 אלף ש"ח בפק"מ (מחיר מכונית סבירה)
מניבה כ- 400 ש"ח נטו כל חודש, בנוסף לחישוב של ירידת ערך האוטו בכל שנה. מקווה שהבנת אותי linush83.
תודה ל- צלילה רון על "הסיפור" הרלוונטי, לנושא החתונות בפראג.
נ.ב - בקרתי בפראג פעמיים (בכל פעם לשבוע), ולא נסעתי לדטניצה
למופע המדובר, היות ויש כל כך מה לעשות בפראג וסביבה גם ביום וגם בלילה. כך שהמחירים לשם לא אומרים לי דבר. מה שכן, ארוחה זוגית סבירה בהחלט, כולל 2 כוסות בירה קטנה (1/3), כולל טיפ, עלתה לנו 270 קרונות (לפני 4 שנים).
מועדים לשמחה.
ט.ל.ח
[עודכן ב:15 אוקטובר 2008 09:08:]
|
|
|
|
|
|
|
|