כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ערב ימי הביניים בפראג 04/10/2008 20:44 לתגובה הבאה
  einat27 לא מחובר einat27  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
שלום לכולם,

רציתי לשאול האם יש אפשרות לרכוש כרטיס לערב ימי הביניים בפראג (בדטניצה) באופן ישיר ולא דרך מתווך כלשהו, והאם יש הפרשים במחירים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 1 04/10/2008 21:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לינגוס לא מחובר לינגוס  משתמש בינוני 70 הודעות עד כה
תיאורטית - ודאי שאפשר, ואז תשארנה רק 2 בעיות קטנטנות :
1. למצוא מקום פנוי (בימי ששי-שבת, אין לך סיכוי - המקומות נחטפים חצי שנה מראש).
2. להגיע למקום ולחזור ממנו בלילה, לאחר המופע (התחבורה אל ומהכפר הקטן הזה, נפסקת ב-19.00, השעה בה מ-ת-ח-י-ל המופע, שמסתיים ב-22.00).

הישראלי שעוסק בכך, משריין מקומות מראש, מחלק פלאיירים בשדה, נותן לפונים (כולל נודניקים וקמצנים למיניהם) מידע בטלפון, מארגן הסעות (מפתח המלון וחזרה), מחלק לנוסעים דפי מידע מפורטים + תפריט בעברית, ואם הקבוצה גדולה, גם מלווה את הנוסעים, מתרגם בינם לבין המלצרים ומשתדל, שההנאה תהיה מקסימלית.

והעוקץ ? על כל זה הוא, "המתווך", לוקח כסף - לא חוצפה ?

http://www5.lametayel.com/he/user?destination=http%3A%2F%2Fw ww%2Elametayel%2Ecom%2F1001tips%2Ftip%2Easp%3Fid%3D59986%26v ar%5Fname%3Dcountry%26var%5Fid%3D69%26cat%3D%26referer%3Dhtt p%3A%2F%2Fwww%2Elametayel%2Ecom%2F1001tips%2Fdefault%2Easp%3 Fvar%5Fname%3Dcountry%7Cvar%5Fid%3D69%7Ccat%3D%7Cp%3D2

[עודכן ב:04 אוקטובר 2008 21:36:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 2 04/10/2008 22:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לינגוס,

תודה על תגובתך.
האם יש צורך להזמין מקום עוד מהארץ או שמספיק במקום?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 3 05/10/2008 01:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מספיק להזמין לאחר ההגעה לפראג, בתנאי שלא נוחתים ביום ששי ומתכוונים לנסוע לדטניצה בו ביום.

בפראג וסביבותיה צצו חיקויים ל"דטניצה" (המחיר זהה או גבוה יותר, והתכנית "על הפנים", בהשוואה למקור!).

אם תסעו, אל תשכחי לחלוק חוויות כאן, בפורום.

[עודכן ב:05 אוקטובר 2008 01:08:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 4 05/10/2008 17:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  צ'יקו לא מחובר צ'יקו  משתמש בינוני 51 הודעות עד כה
תיקון "קטן" :

בטיפ שהקישור למעלה מפנה אליו, נכתב כאילו המחיר לזוג הינו 600 ש"ח. העלות בפועל נמוכה בהרבה - 180 ש"ח לאדם, כולל הסעות, כניסה, ארוחה ו-2 משקאות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon5.gif  ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 2 06/10/2008 11:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bekham לא מחובר bekham  משתמש פעיל 375 הודעות עד כה
1. מה/איפה זה "דטניצה" ? וכמה זמן נסיעה עד לשם ?
2. לא נתת חוות דעתך על המופע.
תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ערב ימי הביניים בפראג תגובה ל - 1 06/10/2008 11:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  linush83 לא מחובר linush83  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
תמיד אפשר להזמין שם מקום לבד אבל זה באמת קשה ומפוצץ כי המקום באמת כייפי.
עד כמה שאני יודעת, הבחור שמחלק את הפלאירים בשדה תעופה נותן רק הסעה למקום והארוחה, הכניסה היא על חשבונכם.
יש זוג ישראלי שמארגן את כל הערב,
שזה כולל סיור בטירה שיש ליד המסעדה, סיור פרטי רק לכם, לא עם מיליון אנשים מסביב, כניסה למסעדה, האוכל שם ואיזה ליטר בירה לכל אחד (יש שם בירה מעולה אגב Smile

אם מישהו רוצה פרטים יכול לפנות אלי. אני יכולה לתת אימייל או טלפון.

לינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ערב ימי הביניים בפראג תגובה ל - 7 06/10/2008 11:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  bekham לא מחובר bekham  משתמש פעיל 375 הודעות עד כה
אני מעוניין !
שלחתי לך מייל פניה בנפרד לבקשתך.
תודה רבה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. ערב ימי הביניים בפראג תגובה ל - 8 06/10/2008 16:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  צ'יקו לא מחובר צ'יקו  משתמש בינוני 51 הודעות עד כה
ההסעה הלוך ושוב עולה 650 קרונות (כולל הרווח הנאה של המארגן !).
הכניסה למופע - 125 קר'.
סיור בארמון (לא מעניין) ובמבשלת הבירה (ככה...)-160 קר' (כולל 2 המקומות).
ארוחה + ליטר בירה - החל מ-165 קר'.
ס"כ המרכיבים : 1050 קר'.
רוב הנוסעים לשם מעדיפים לא לבקר ב"ארמון" ובמבשלת הבירה.

נכון שהתחתנת בפראג ?

מארגני "נישואים אזרחיים בפראג" (לא כולם) גו(נ)בים 1650 קר' על כל החבילה שלמעלה - במקום 1050 גג, כולל רווח!

"סיור פרטי" אלק - לא הבנת שאחרים מלבד המתחתנים לא היו בסיור, כי לסיור יצא שם של "לא מעניין" ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. ערב ימי הביניים בפראג תגובה ל - 9 06/10/2008 17:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא התחתנתי בפראג אבל אני מכירה את המארגנים והם אנשים מקסימים!

הסיור הוא לבד לא כי אף אחד לא רוצה אלא כי יש להם הסכם עם המקום לפתוח להם את הטירה בערב לסיור פרטי!
אז לא ללכלך אם אתה לא יודע. סתם קטע מגעיל.

ורק לתיקון - ארוחה שם ממש לא עולה 165 קרונות. מחירים כאלה תמצא בפיצריה המקומית על פיצה מרגריטה עם 2 תוספות (אולי 3).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. ערב ימי הביניים בפראג תגובה ל - 10 06/10/2008 22:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
על דברים גועליים כמו שכתבת בכלל לא מגיע תגובה אבל אני כן כותבת פה למען האנשים שפנו אלי באימייל. לך בכל אופן, זה לא נוגע ולא ממש מענין אותי מה תגיד.

אני עבדתי בקנונים בפראג לפני שנתיים תקופה די ארוכה ויצא לי להכיר שם אנשים, ואת הזוג הזה אני מכירה.
מרוויחה מזה?? אני עובדת בהיי-טק, מרויחה יותר מה 600 קרונות שאתה "חוסך"...

(תכב תכתוב פה שאתה לא יכול לאמת את זה אז זה לא נכון)

אני לא מכירה את השוק, או את שוק המתחרים, אני מכירה את הזוג הזה ספיציפית ואני שוב אגיד שהם אנשים מקסימים כי הם באמת ככה. (כמה תוספת אחוזים קיבלתי על זה?)

המחירים המדויקים אני ממש לא יודעת אז זה שאתה אומר לי מה מחיר מנה זוגית וכו וכו.. וואלה, לא הסתכלתי בתפריט. הייתי שם לפני שנתיים וממש לא יצא שם 160 לבנאדם.

ובוא נגיע לעיקר.

נכון.
אם תיסע לבד זה יותר זול.
אם תארגן רכב, תארגן אנשים שיבואו איתך (אני באמת לא מכירה את נהלי הפתיחה שלהם, אתה אומר 6.. יאללה תמצא עוד 5), תקנה לך את הארוחה הזוגית הזולה שמצאת ב300 קרונות, ותרויח 600 קורונות.

שיהיה לך בכייף

פה מדובר על משהו שמארגנים בשבילך
אני בכלל לא מבינה על מה כל ההתרעמות? ברור שתשלם יותר! למה שהאנשים האלה יעשו בשבילך משהו במחיר עלות? או במחיר שבו הם לא מרויחים כלום כמעט?

כשאתה לוקח ליסינג מהעבודה אתה גם משלם יותר. הרבה יותר משעולה לך להחזיק אוטו משלך. אבל יש אנשים שרוצים למנע מהכאב ראש, משלמים יותר ונותנים לאנשים אחרים לארגן להם.

אם אתה מרגיש שעוים ממך פראייר, לך ותעשה הכל לבד בחול, ואל תיקח ליסינג כי בטח גם הם מנסים לגנוב ממך כסף נוסף..
גישה פרנואידית משהו...

נ.ב
טוב אני רואה שההודעה יצאה קצת ארוכה ועצבנית.. באמת התעצבנתי מהשטות הזאת...

אני לא באמת כזאת עצבנית כל הזמן Smile

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. ערב ימי הביניים בפראג תגובה ל - 7 08/10/2008 14:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אוהבת לטייל לא מחובר אוהבת לטייל  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
גם אני מעוניינת בפרטים ושלחתי לך מייל.
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 6 13/10/2008 23:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלחתי מייל חזרה לכל מי שפנה אלי
אם אנשים חושבים שהם יכולים להשאיר פה הודעה סתם ואני אענה מהר אז תחשבו שוב. אני לא גרה בפורום הזה.

אני משאירה פה את המייל שלהם, ואם זה בניגוד לתקנון או משהו אז המנהלים יכולים למחוק.

שלי וויטלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 13 15/10/2008 00:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בכל זאת, נראה לי שרוב הציבור יעדיף לשלם עבור הסעה, כניסה וארוחה - 1050 קרונות ולא 1650 ! (לא כולם עובדים בהיי-טק, כמוך, אחרי קריירה מזהירה בקניונים של פראג).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 14 15/10/2008 08:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yossialef לא מחובר yossialef  משתמש פעיל 743 הודעות עד כה
שלום.

קראתי וראיתי הרבה טריקים להכניס פרסומות בפורומים, וזה הכי מתוחכם
שראיתי. מרוב "עצבנות" ותיסכול, ואני "לא גרה בפרום הזה" הנה הכתובת
"שלהם", ומנהלי הפורום שיחליטו מה לעשות. זה פשוט תרגיל יפה כל הכבוד.

עם מחירי הדלק, שכר בדירה באיזור המרכז ושכר שעה של עובדי המוסכים, רכב ליסינג כדאי.
אה... מה הקשר בין שכר דירה גבוה לליסינג ??
ובכן, שכר הדירה הגבוה מרחיק אנשים לפריפריה הרחוקה מאוד של גוש דן, או אז, ברגע שיש רכב ליסינג עם דלק בחינם, בלאי האוטו (פקקי תנועה), והקילומטרג' הגבוה ע"ח חברת הליסינג, הרי ניתן לחסוך בשכר דירה ע"ח תשלום לרכב ליסינג, כלכלית זה כדאי.
לא נדבר על כך שהשקעה של 100 אלף ש"ח בפק"מ (מחיר מכונית סבירה)
מניבה כ- 400 ש"ח נטו כל חודש, בנוסף לחישוב של ירידת ערך האוטו בכל שנה. מקווה שהבנת אותי linush83.

תודה ל- צלילה רון על "הסיפור" הרלוונטי, לנושא החתונות בפראג.

נ.ב - בקרתי בפראג פעמיים (בכל פעם לשבוע), ולא נסעתי לדטניצה
למופע המדובר, היות ויש כל כך מה לעשות בפראג וסביבה גם ביום וגם בלילה. כך שהמחירים לשם לא אומרים לי דבר. מה שכן, ארוחה זוגית סבירה בהחלט, כולל 2 כוסות בירה קטנה (1/3), כולל טיפ, עלתה לנו 270 קרונות (לפני 4 שנים).

מועדים לשמחה.

ט.ל.ח

[עודכן ב:15 אוקטובר 2008 09:08:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 3 19/10/2008 22:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אהלן,
טוב, חבל לי רק שהתפתחו כאן בעקבות הודעה תמימה מריבות שונות ומשונות... בכל מקרה, היינו בפראג הנפלאה ובילוי קצת שונה ומיוחד היה נסיעה לערב ימי הביניים. מכיוון שאני ובן זוגי חובבי התקופה נהנינו בהחלט וזו היתה חוויה מיוחדת, מדובר בביקור בחלק מסוים מטירה אמיתית מתקופה זו, העיצוב והמוזיקה אותנטיים ונותנים חוויה של כמה שעות של "מה זה להיות בימי הביניים". היו מספר הופעות משעשעות, כשגולת הכותרת היתה הופעה של יורק אש שבהחלט היתה מיוחדת (אף פעם לא ראינו דבר כזה). האוכל היה מצוין, בין הטובים שטעמנו בנסיעה (וביקרנו בכמה מסעדות צ'כיות). משה, האדם שפגשנו בשדה ואירגן את הערב, מאוד משתדל להסביר על הכל וניכר שאכפת לו שכולם יפיקו את מקסימום ההנאה. לסיכום - ממליצה כבילוי ייחודי באחד מהערבים בפראג.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 16 22/10/2008 13:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  צלילה רון לא מחובר צלילה רון  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
תוכלי לפרט בנושא העלויות ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 17 22/10/2008 23:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז ככה:
עלות נסיעה הלוך ושוב לטירה כולל איסוף וחזרה למלון היא 650 קרונות לאדם.
עלות כניסה למקום וההופעה - בסביבות 125 קרונות לאדם.
ארוחה - זה תלוי מה מזמינים, מינימום מנה בשרית+תוספת+2 משקאות - בסביבות 170 קרונות אם אני לא טועה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. ערב ימי הביניים ב"דטניצה" תגובה ל - 18 30/10/2008 16:45 לתגובה קודמת
היציאה (מהמלון) בסביבות 17.15, הגעה לדטניצה - 18.30, תחילת המופע - 19.00 , סיומו - 22.00, הגעה חזרה למלון - בסביבות 23.15 .
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה למומחים בדקה 90 אם יש כאלה פה בפורום
להודעה הבאה:לאן לנסוע מלוצרן בפברואר?

שאלות נפוצות

מידע נוסף

דיברנו על זה בפורום

מגזין על השולחן

כתבי למטייל כרגע באירופה

חיפוש מהיר