כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חיסונים לסרילנקה 11/10/2008 13:06 לתגובה הבאה
sellyna sellyna לא מחובר sellyna  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום,
אני ובן הזוג שלי החלטנו בפרץ ספונטניות לנסוע לסרילנקה בעוד כשבוע, אלא שחרב החיסונים מאיימת על הטיול שלנו.
רציתי לברר האם עדין ניתן לעשות חיסונים, מהו הזמן המינימלי לכך והאם עוד יש סיכוי להחלטה הספונטנית?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חיסונים לסרילנקה תגובה ל - 1 11/10/2008 13:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nemrut לא מחובר nemrut  משתמש פעיל 152 הודעות עד כה
אני מניח שתשובה מפורטת תקבלי בפורום בריאות ואולי גם כאן. בכל מקרה, לא תוכלו להתחסן לגמרי בפרק זמן קצר כזה, אבל בוודאי לא כדאי לזה לחבל בהחלטה הספונטנית. אני טסתי לא כל כך מזמן לקמבודיה בהתראה של יום וחצי, והצלחתי להתחסן במה שניתן.
הדרך היא להיות אסרטיביים, להגיע לתחנת החיסון הקרובה לביתך ופשוט לדרוש להתחסן במידת האפשר. אולי תחטפו נזיפות של "עכשיו באים?" וכו', אבל בוודאי שמשהו אפשר לעשות.
בסרילנקה עצמה, זהירות מהשמש. השמש הטרופית חזקה משחושבים, גם בימים מעוננים. נהגו בחוכמה לגבי מים (אך ורק מבקבוק חתום), ולהימנע מעקיצות. עקיצות הן האמא והאבא של כל מיני דברים לא נעימים. להתמרח היטב, גם בפנים (יש קרם נעים נגד עקיצות), במיוחד משעות הערב, ולהימנע מבגדים כהים.
עוד טיפ ספציפי לגבי סרילנקה: זהירות מקופים! חלק מהם ערמומיים ומרושעים, ונשיכה מקוף עלולה בקלות לסיים את הטיול מחשש כלבת. הם גם עלולים לגנוב ציוד - במו עיני חזיתי בתייר אנגלי מנהל מו"מ שעה ארוכה באנורדפורה עם קוף שפרץ לחדר שלו ולקח את התיק לראש העץ Laughing

טיסה נעימה.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חיסונים לסרילנקה תגובה ל - 2 14/10/2008 10:57 לתגובה קודמת
  zvika.b לא מחובר zvika.b  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
היינו בסרי לנקה בתאריכים 29 לספטמבר עד 13 לאוקטובר.לפי בדיקה שלנו לא צריך שום חיסונים.ודאי לא לתקופה קצרה(היינו שבועיים).לגבי מסלול אני אכתוב בפרוטרוט אני מקווה היום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מלונות מומלצים לזוג בירח דבש- פוקט, קופיפי, ריילי
להודעה הבאה:קניות - בבנקוק או באיים?

שאלות נפוצות - כללי

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - סין

מידע נוסף

חיפוש מהיר

כתבי למטייל כרגע באסיה