כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול מאורגן מלוס אנגל'ס לסאן פרנסיסקו 10/10/2008 18:32 לתגובה הבאה
  shugit לא מחובר shugit  משתמש מתחיל 7 הודעות עד כה
גמר חתימה טובה לכולם!!!

אני נמצאת כרגע בלוס אנג'לס והייתי רוצה לעשות טיול מאורגן לסאן פרנסיסקו.. מהבירור שעשיתי - יש סוכנות נסיעות בשם :"אורן טורס" ו סטאר ליין.. האם יש חברות נוספות....?!

או לחלופין האם תוכלו להמליץ לי על מסלול ...?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול מאורגן מלוס אנגל'ס לסאן פרנסיסקו תגובה ל - 1 10/10/2008 19:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mismeital לא מחובר mismeital  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
שלום,
יש חברה שנקראת "המטייל" שעושה טיולים בעברית בארה"ב וגם באזור לוס אנג'לס וסן-פרנסיסקו אני ממליצה לך בחום לבדוק איתם לפני שאת שוקלת לעשות טיול עצמאי
הם לא יקרים ומומלצים בחום!!
בהצלחה ותעשי חיים
מיטל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. mismeital - הפרסומת שלך מיותרת. את קופצת כל תגובה ל - 2 10/10/2008 20:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3991 הודעות עד כה
פעם שרק מוזכר טיול מאורגן.

לא נמאס לך?

חברת המטייל עד כדי כך בצרות שהם זקוקים לפרסומת חינם הזאת?

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ל - shugit תגובה ל - 1 10/10/2008 21:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא ציינת כמה זמן מוקצב לטיול.

את תתני עוד פרטים אפשר יהיה לעזור לך.

לאן את ממשיכה מסאן פראנסיסקו?
על איזה תאריך מדובר?

בינתיים - מסלול מפורט תמצאי בלינק

http://forum.lametayel.com/forum_threadt/frm_id-43/msg-26281 65/notify-1/opt-on#msg_2628165

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ל - shugit תגובה ל - 4 11/10/2008 04:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי דודו...
הייתי רוצה לעשות טיול של יומיים שלושה בשבוע הבא..ואני חוזרת חזרה ללוס אנגלס..

וקראתי את המסלול שכתבת בהודעות הקודמות...הבעיה היא שאני לא ניידת..

רעיונות?
וכמובן תודה רבה וסוף שבוע נעים!!!

[עודכן ב:11 אוקטובר 2008 04:10:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ל - shugit תגובה ל - 5 11/10/2008 04:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2390 הודעות עד כה
אם יש לך יומיים שלושה, מציע לך פשוט לטוס הלוך חזור לסן-פרנסיסקו. לעומת יום מלא ומיותר של נסיעה בכל כיוון, הטיסה לוקחת בטח סביב שעה ואת שם. בסן-פרנסיסקו אפשר להסתדר מצויין עם תחבורה ציבורית.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ל - shugit תגובה ל - 5 11/10/2008 12:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בהחלט מצטרף לדעתו של אורי.

מכיוון שמדובר בסך הכל ביומיים שלושה, טיול כזה לא מעשי, ובעיקר מכיוון שאת לא ניידת.

אוסיף ואומר שאם תמצאי טיול מאורגן שיציע לך ב 3 ימים - כביש מספר 1 וסאן פראנסיסקו או אפילו רק כביש מספר 1, זו תהיה שרלטנות לשמה וסחיטת כסף עבור כלום.

אם מוקצבים לך רק 3 ימים -
אפשרות אחת היא לטוס הלוך וחזור לסאן פראנסיסקו, שבה אפשר להיעזר בתחבורה הציבורית המצויינת.
אפשרות נוספת - סאן דייאגו. היא איננה רחוקה מדי מלוס אנג'לס וגם בה אפשר להסתדר בתחבורה הציבורית.

שאלה מתוך סקרנות - איך את מסתדרת בלוס אנג'לס אם אינך ניידת?
מנסיוני, זוהי משימה כמעט בלתי אפשרית עד בלתי אפשרית לחלוטין.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. ל - shugit תגובה ל - 7 12/10/2008 03:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי דודו...

אני יוצאת להמון טיולים מאורגנים...וחוץ מזה יש פה תחבורה ציבורית - ואפשר להגיע לכל מקום.- כדאי לקנות חופשי יומי תמורת 5 $ - וזה תקף גם לרכבת התחתית וגם למטרו וגם לאורנג' ליין(האוטובוסים)...
תוכל להמליץ לי על מקומות מגניבים בסביבה.?..- חוץ מלאס וגאס שאני נוסעת בסופ"ש הבא...

תודה ושבוע טוב!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. mismeital - הפרסומת שלך מיותרת. את קופצת כל תגובה ל - 3 13/10/2008 04:45 לתגובה קודמת
  hametayel employee לא מחובר hametayel employee  משתמש מתחיל 37 הודעות עד כה
:[SIZE=2]evil: DON'T U GET TIRED OF THROWING DIRT ON THIS COMPANY??? DID THEY DO ANYTHING 2 U???WHAT DO YOU HAVE AGAINST US??? WE DON'T HAVE TALKBACKERS, OR ANYTHING LIKE THAT. WE ARE NOT HIDING BEHIND FALSE NAMES. WE ARE NOT USING THIS SYSTEMS, WE ARE PROUD IN OUR COMPANY, AND IF WE HAVE CLIEND THAT RECCOMEND US, IT IS NOT REASON TO BE ENVI. DO YOU WORK FOR OUR COMPETITORS??? IF THAT SO, I UNDERSTAND YOUR BEHAVIOR. [/[/SIZE]SIZE] Laughing
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ויזת עבודה לארצות הברית
להודעה הבאה:גשר הזכוכית גראנד קניון

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף