|
|
|
| 4. ובקשר לארגנטינאים... תגובה ל - 1 |
15/10/2008 13:41   |
| |
שושי |
3425 הודעות עד כה |
|
|
אנשים פתוחים, נחמדים, אבל אני ארגנטינאית, אז דעתי משוחדת
|
|
|
|
| 5. ובקשר לארגנטינאים... תגובה ל - 4 |
15/10/2008 15:16   |
| |
CALAMAX |
3 הודעות עד כה |
|
|
תודה רבה!
העניין הוא שמכיוון שקצת התבגרתי מהטיול האחרון , אופי הטיול (או בעצם החופשה...) יהיה שונה. אני טס לבד , אני אגור לבד ולא מתכוון כנראה להיות יותר מידי זמן בהוסטלים של ישראלים ,פרט לביקור פה ושם. עם כל זה אני כן זקוק לחברה ולא בא לי להיות מבודד , זה עלול לבאס....חשבתי שעצם העובדה שאני מדבר ספרדית תעזור לי להתחבר למקומיים...אני מעדיף אנשים סביבי אם אני יוצא למסיבה...לא משנה מאיפה - ארגניטינאים , אחרים או ישראלים , כמו שאני מבין רוב הישראלים יהיו צעירים ממני בדי הרבה ויהיו בעיקר באופי מוצ'ילרי , מה שאף פעם לא הייתי...(פשוט לא אני).
שוב תודה
גל
|
|
|
|
|
| 7. בואנוס איירס תגובה ל - 1 |
02/11/2008 00:07   |
| |
skch |
6 הודעות עד כה |
|
|
אחחח... אני לא רוצה להפריע לדיון, אבל מסתבר שנפלתי לגמרי במקרה על חיפוש שתואם בדיוק רב את המצב שלי והרצונות שלי 
בפרט, אני חושב כרגע על תקופה מאוחרת יותר (מרץ-אפריל), ונדמה לי שאין לי בעיה מיוחדת לחיות יחסית בצניעות. אבל מבדיקה ראשונית עושה רושם שבואנוס איירס התייקרה יחסית (בעיקר בהשוואה לדיווחים של מטיילים מלפני מספר שנים) ועלות השהיה בדירה שכורה צנועה נראית על פניה בערך כמו בתל אביב במקרה הטוב ומסיבה שלא לגמרי ברורה לי (בהתחשב בעלות הנמוכה יחסית של הוצאות אחרות). זה מעט מרתיע.
הייתי מודה לך מאוד אם היית משתף עוד קצת מהממצאים שלך וההחלטות שלך כדי להינות ממידע מעודכן ככל האפשר. לצערי, אין לי הרבה מה לתרום לבינתיים מאחר ואת המחקר הקטן שלי אני עוד מבצע בעצלתיים.
בתודה מראש.
|
|
|
|
|
| 9. האמת שפניתי לגל :) תגובה ל - 8 |
03/11/2008 01:02   |
| |
skch |
6 הודעות עד כה |
|
|
|
הנחתי שיחזור עם מידע קונקרטי ועכשווי ויהיה מוכן לשתף. אבל כמובן שאני מודה לך על הנכונות לעזור.
אחרי תקופה מאוד ארוכה ולחוצה אני מעוניין להתאוורר קצת, נדמה לי שבאופן דומה למדי לגל. אם לכמה שבועות או לכמה חודשים, עוד לא החלטתי. אמריקה מעניינת אותי מאוד כרגע, אבל התרמילאות פחות.
על הכלכלה הלא יציבה של ארגנטינה שמעתי גם שמעתי, ואני מבין למה כוונתך אם כי את רוב המחירים (לפני ואחרי) ראיתי בדולרים כך שהאינפלציה לא אמורה להשפיע כל כך. בכל מקרה, התייחסתי ספציפית למחירי הדירות שנראה שעלו משמעותית יותר מאשר מחירי המזון, למשל. בין אם זה נכון או לא אינני יודע, אבל מה שבפירוש ראיתי עד כה הוא מחיר מינימום של 550-600 דולר ליחיד לחודש בדירה שכורה (גם אם מדובר בדירה מרוהטת, זה עדיין לא נראה זול במיוחד).
אגב, דבר נוסף שהייתי שמח לקבל עבורו הארות ביריה מהמותן (מאחר ואת שיעורי הבית שלי בנושא עוד לא עשיתי) הוא אפשרות התעסוקה: במידה ואסע לתקופה המצדיקה זאת, חשבתי אולי על עבודה חלקית פה ושם בהוראת אנגלית (מאחר ואני דובר אנגלית מלידה ולמיטב הבנתי הדרישה קיימת וסבירה ואפילו הוצאת ויזת עבודה לזמן קצר לא קשה כל כך) אם כי רק כדי לכסות חלק מההוצאות ולהפוך את השהיה לקצת יותר מעניינת.
ושוב תודה.
|
|
|
|
|