כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. בואנוס איירס 14/10/2008 12:33 לתגובה הבאה
  CALAMAX לא מחובר CALAMAX  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום ,

אני מתכנן נסיעה של חודשיים בסוף ינואר רק לבואנוס איירס. אני כבר ילד גדול..בן 30. הייתי לפני מספר שנים יותר משנה בבוגוטה ,קולומביה.

אני מתכנן לשכור דירה , הסטנדרט שלי די גבוה ומחיפושים שעשיתי מצאתי דירות כאלו בעיקר ב-Palermo Hollywood . אני רוצה להיות ממוקם במקום עם הרבה חיים בכל שעה וקרוב כמה שיותר לאזורים של פאבים,מועדונים, חיי לילה וגם אזור כיפי במהלך היום.

השאלה היא האם השכונה שציינתי לא קצת רחוקה מכל ההתרחשות? בנוסף האם הארגנטינאים הם אנשים דומים לקולומביאנים וקל להתחבר איתם? אני מדבר ספרדית שוטף לחלוטין.

תודה לעונים
גל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יש הרבה תגובה ל - 1 14/10/2008 19:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3295 הודעות עד כה
מדובר על שכונה טובה רבת התרחשויות. יש כמה שכונות טובות פעלתניות ביום ובליל וזו אחת מהן.
מן הסתם המבטא של הארגנטינאים שונה, אפילו מאוד, משל הקולומביאנים אבל זה לא משנה אם אתה יודע ספרדית. וכן הם מאוד פתוחים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. בואנוס איירס תגובה ל - 1 15/10/2008 12:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  topchikit לא מחובר topchikit  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
הי גל,
שכונה נחמדה מאוד יש שם די הרבה פעילויות וממה שאני זוכרת גם פאבים ובתי קפה מעבר לזה כל השכונות שבסמוך לשכונה זו מלאות בפעילויות ואין מרחק גדול בין אזור לאזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. ובקשר לארגנטינאים... תגובה ל - 1 15/10/2008 13:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3425 הודעות עד כה
אנשים פתוחים, נחמדים, אבל אני ארגנטינאית, אז דעתי משוחדת Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. ובקשר לארגנטינאים... תגובה ל - 4 15/10/2008 15:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  CALAMAX לא מחובר CALAMAX  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
תודה רבה! Very Happy

העניין הוא שמכיוון שקצת התבגרתי מהטיול האחרון , אופי הטיול (או בעצם החופשה...) יהיה שונה. אני טס לבד , אני אגור לבד ולא מתכוון כנראה להיות יותר מידי זמן בהוסטלים של ישראלים ,פרט לביקור פה ושם. עם כל זה אני כן זקוק לחברה ולא בא לי להיות מבודד , זה עלול לבאס....חשבתי שעצם העובדה שאני מדבר ספרדית תעזור לי להתחבר למקומיים...אני מעדיף אנשים סביבי אם אני יוצא למסיבה...לא משנה מאיפה - ארגניטינאים , אחרים או ישראלים , כמו שאני מבין רוב הישראלים יהיו צעירים ממני בדי הרבה ויהיו בעיקר באופי מוצ'ילרי , מה שאף פעם לא הייתי...(פשוט לא אני).

שוב תודה
גל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אין מה לדאוג אבל יש מה לשפר. תגובה ל - 5 15/10/2008 17:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי גל

לאחרונה שבתי מבואנוס איירס אחרי שחייתי שם תקופה מסויימת. לצערי הרב אני בגיל שלך(זקן)כך שאני מכיר את המנטליות והצרכים.
החברים שלי שם התחלקו בערך חצי חצי בין ארגנטינאים ותיירים אחרים שגם נשארו שם לזמן ממושך מהטייל הממוצע. אם אתה רוצה לדעת איך עושים את זה <-; אתה מוזמן לפנות אלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. בואנוס איירס תגובה ל - 1 02/11/2008 00:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  skch לא מחובר skch  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אחחח... אני לא רוצה להפריע לדיון, אבל מסתבר שנפלתי לגמרי במקרה על חיפוש שתואם בדיוק רב את המצב שלי והרצונות שלי Smile

בפרט, אני חושב כרגע על תקופה מאוחרת יותר (מרץ-אפריל), ונדמה לי שאין לי בעיה מיוחדת לחיות יחסית בצניעות. אבל מבדיקה ראשונית עושה רושם שבואנוס איירס התייקרה יחסית (בעיקר בהשוואה לדיווחים של מטיילים מלפני מספר שנים) ועלות השהיה בדירה שכורה צנועה נראית על פניה בערך כמו בתל אביב במקרה הטוב ומסיבה שלא לגמרי ברורה לי (בהתחשב בעלות הנמוכה יחסית של הוצאות אחרות). זה מעט מרתיע.

הייתי מודה לך מאוד אם היית משתף עוד קצת מהממצאים שלך וההחלטות שלך כדי להינות ממידע מעודכן ככל האפשר. לצערי, אין לי הרבה מה לתרום לבינתיים מאחר ואת המחקר הקטן שלי אני עוד מבצע בעצלתיים.

בתודה מראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. דיברת אלי? תגובה ל - 7 02/11/2008 18:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם כן אז פרט ממצאים באיזה תחום בדיוק מעניינים אותך.
בנוגע למחירים הייתי מרחיב ואומר שלא רק אין להשוות למחירים של לפני מספר שנים אפילו אין מה לדבר על מחירים של תחילת השנה שכן ארגנטינה סובלת מאינפלציה של מאות אחוזים(ולא 8-9% כפי שהממשלה טוענת). וכמו שנרשם פה כבר היום, בארגנטינה מה שעולה לא יורד, ולא משנה גם אם הערך ירד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. האמת שפניתי לגל :) תגובה ל - 8 03/11/2008 01:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  skch לא מחובר skch  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
הנחתי שיחזור עם מידע קונקרטי ועכשווי ויהיה מוכן לשתף. אבל כמובן שאני מודה לך על הנכונות לעזור.

אחרי תקופה מאוד ארוכה ולחוצה אני מעוניין להתאוורר קצת, נדמה לי שבאופן דומה למדי לגל. אם לכמה שבועות או לכמה חודשים, עוד לא החלטתי. אמריקה מעניינת אותי מאוד כרגע, אבל התרמילאות פחות.

על הכלכלה הלא יציבה של ארגנטינה שמעתי גם שמעתי, ואני מבין למה כוונתך אם כי את רוב המחירים (לפני ואחרי) ראיתי בדולרים כך שהאינפלציה לא אמורה להשפיע כל כך. בכל מקרה, התייחסתי ספציפית למחירי הדירות שנראה שעלו משמעותית יותר מאשר מחירי המזון, למשל. בין אם זה נכון או לא אינני יודע, אבל מה שבפירוש ראיתי עד כה הוא מחיר מינימום של 550-600 דולר ליחיד לחודש בדירה שכורה (גם אם מדובר בדירה מרוהטת, זה עדיין לא נראה זול במיוחד).

אגב, דבר נוסף שהייתי שמח לקבל עבורו הארות ביריה מהמותן (מאחר ואת שיעורי הבית שלי בנושא עוד לא עשיתי) הוא אפשרות התעסוקה: במידה ואסע לתקופה המצדיקה זאת, חשבתי אולי על עבודה חלקית פה ושם בהוראת אנגלית (מאחר ואני דובר אנגלית מלידה ולמיטב הבנתי הדרישה קיימת וסבירה ואפילו הוצאת ויזת עבודה לזמן קצר לא קשה כל כך) אם כי רק כדי לכסות חלק מההוצאות ולהפוך את השהיה לקצת יותר מעניינת.

ושוב תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. קשה לי להאמין שגל פנוי עכשיו לעזור לך. תגובה ל - 9 03/11/2008 17:11 לתגובה קודמת
בכל מקרה שיהיה בהצלחה ולהרבה מאוד משרות באנגלית ממש לא תזדקק לאישור עבודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלות על פורטו מדרין וחצי האי ולדז
להודעה הבאה:האם מישהו שוכר רכב בברילוצ'ה ומחזיר אותו בקלפטה?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף