כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחופה לגבי טיסות... 14/10/2008 19:32 לתגובה הבאה
  hila21 לא מחובר hila21  משתמש מתחיל 4 הודעות עד כה
אני טסה באמצע ינואר לבואנוס דרך פריז עם "אייר-פרנס"
הקונקשן שלי הוא בערך שעה... יש למישהו מושג אם זה מספיק זמן לקונקשין?
או שזה סיכון שאני לוקחת שהקונקשין רק שעה...
ומה הפרוצדורה שעוברים בזמן הקונקשין?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחופה לגבי טיסות... תגובה ל - 1 14/10/2008 21:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3425 הודעות עד כה
המזוודה או התיק אתה מוסר בארץ ותקבל בארגנטינה, זה עובר ישר, בארץ גם תקבל כרטיס עליה למטוס לטיסת המשך, רק תראה בכרטיס לאיזה טרמינל אתה מגיעה ומאיזה אתה ממשיך.
אם 2 הטיסות הם באותה חברה, אתה רק עובר ממטוס אחד לשני, הזמן מספיק, הבעיה עם הטיסה מהארץ יוצאת באיחור, אבל אייר פרנס דואג לזה, הם יותר מעוניינים ממך שתספיק לקונקשון, סע בשקט ותהנה מהטיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. לא להיות שאננים. תגובה ל - 2 15/10/2008 09:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חתול-רובוט לא מחובר חתול-רובוט  משתמש פעיל 990 הודעות עד כה
זה אמור לעבוד כמתוכנן, ואין ספק שאייר פראנס היא חברה טובה ומאורגנת בהרבה מאיבריה, לדוגמה. אבל עדיין, שעה היא פרק זמן זעיר בשביל טיסת-המשך, ויכולים לקרות אינספור תקלות קטנות - החל בטיסה מהארץ לפאריס שתתעכב, עבור במזוודה שנתקעת בסרט-הנע ומעכבת את כל ההעמסה, וכלה בסתם איטיות של המעמיסים. קחי בחשבון שייתכן שאת המזוודה שלך כן תצטרכי לקחת ביום שלמחרת הנחיתה [או בשעה מאוחרת באותו יום, אם יש כמה טיסות מפאריס לארגנטינה]. לכן, לא הייתי ממליץ לך להזמין טיסת-פנים לאותו יום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני לא הייתי מודאג. תגובה ל - 3 15/10/2008 17:31 לתגובה קודמת
  assaf לא מחובר assaf  משתמש פעיל 3295 הודעות עד כה
מה שכן טיפ קטן להרגעת העצבים. חלק ניכר מהטסים מישראל לצרפת וההפך הם יהודים צרפתים שזו לא הפעם הראשונה. השניה או העשרים שלהם והם נוטים להגיע מאוחר(גם לצ'ק אין וגם לבורדינג) כך שלרוב הטיסות יוצאות באיחור. הסיבה שאני אומר את זה כדי שתהי ערוכה נפשית ותדעי שזה לא חריג. אין סיבה להלחץ גם טיסות ההמשך לא הכי מדויקות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה עלויות בברזיל?
להודעה הבאה:כרטיס טיסה עם תאריך חזרה סגור מראש- כמה זה רע?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

חיפוש מהיר

מידע נוסף