כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon9.gif  מבקש חוות דעת על Rio Dulce!!! 14/10/2008 19:43 לתגובה הבאה
apollo888 apollo888 לא מחובר apollo888  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אנשים יקרים,
מי היה ויודע להגיד אם בטיול יחסית צפוף כדאי להקדיש יומיים-שלושה לריו-דולסה בגואטמלה??
תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מבקש חוות דעת על Rio Dulce!!! תגובה ל - 1 14/10/2008 21:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אורי לא מחובר אורי  משתמש פעיל 256 הודעות עד כה
ריו דולסה הינו איזור מעניין, אך הייתי מדרג איזורים אחרים בגואטמלה לפניו, ולכן, בטיול צפוף בזמן, הייתי מוודא קודם שאני מגיע לכמה מקומות אחרים לפני שהייתי שם פעמי לכיוון ריו דולסה.
במידה והקדשת מספיק זמן לאנטיגואה (סובייקטיבי), יום להר געש פאקאיה, 3 ימים לפחות בסביבת אגם אטיטלאן (על כל הכפרים הסובבים אותו), יומיים באיזור סמוק שמפיי ולנקין, יום שלם בטיקל (באתר עצמו), יום שוק בצ'יצ'יקסטננגו, ואם חובב טבע הינך, אז ללא ספק עוד מספר ימים בקצלטננגו, ומספר ימים נוסף באזור נבאח וטודוס סאנטוס.
במידה ואכן עברת על כל אלו, הייתי ממליץ להקדיש יומיים שלושה לאזור ריו דולסה, שיכללו שייט בנהר, שהיה באחת החוות לאורכו, והגעה לליוינגסטון.
זמנים אלו הם המינימום ההכרחי (לטעמי) לטיול, כמובן שאם אפשר, אז מומלץ יותר.
שים לב שזוהי דעתי האישית בלבד, וקח אותה בערבון מוגבל. הייתי ממליץ לקבל חוות דעת נוספות, מאחר והן עשויות להשתנות ממטייל למטייל.

באם יש שאלות נוספות, אשמח לעזור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מבקש חוות דעת על Rio Dulce!!! תגובה ל - 1 15/10/2008 11:42 לתגובה קודמת
  chenal לא מחובר chenal  משתמש פעיל 168 הודעות עד כה
ריו דולסה עצמה הינה לטעמי אחד המקומות הפחות מהנים בגואטמלה. העיר עצמה היא עיר שניתן למצוא בה די הרבה יאכטונרים אמריקאים (מסתבר שאגם איזבל מתאים לכך מבחינת העומק וגם מהווה הגנה מפני הוריקנים) וחלק מהמלונות יקרים בהתאם.
בניסיון לברוח מהעיר הלכנו למלון "פריקו" אם אני לא טועה, ריזורט בנהר. חביב אבל לא מתאים למי שלא אוהב חיות בתוך החדר (לרבות עכביש בגודל של כלב קטן).
ההצדקה היחידה לטעמי להגיע לריו דולסה הוא השיט החביב ביותר ללוינגסטון, בו ניתן לראות פרחי מים ועופות מים. ליווינגסטון עצמה מצדיקה לדעתי שהות מטעמי תרבות בלבד ורק אם לא תגיעו למקום אחר שיש בו גריפונה.
שיהיה בכיף.

http://picasaweb.google.com/chenaloni01
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:נסיון להשבת אבידה
להודעה הבאה:טיול במכסיקו - מתי?