כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה 13/10/2008 10:39 לתגובה הבאה
  fistuk26 לא מחובר fistuk26  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
היי,

אני נוסע ב 1 לנובמבר לחודש, אני מתכוון להעביר את החמישה ימים הראשונים בצפון ואח"כ לרדת לאיים,
הייתי שמח לקבל מסלול מומלץ למעבר בין האיים
וגם אם אפשר מקומות לינה טובים, רצויי מבודדים על החוף כזה (כמו בסרטים Smile )..

תודה גדולה מראש!
שי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 1 13/10/2008 16:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nat34 מחובר nat34  משתמש פעיל 343 הודעות עד כה
אהלן שי
לפני שתקתבל מסלול מומלץ למעבר בין האיים אתה צריך להחליט באיזה איים אתה מעוניין להיות,יש לך די הרבה זמן ואתה יכול בכיף לנצל את רב האיים,לידע כללי במידה ואתה לא יודע אז קוסמוי,קופגן וקו טאו נימצאים די קרובים אחד לשני,ובצד אחר של תיאלנד(מרחק טיסה) יש לך את פוקט, קופיפי, וריילי ביץ'(חצי אי),ובצד אחר לגמרי יש לך את קוסמט ואת קו צ'אנג,אתה יכול אחרי הצפון להתחיל באחד מהצדדים כגון קוסמוי או פוקט ומשם להמשיך הלאה,לגבי איזה איים יותר מומלצים אז אני לא מציע לך לשמוע לסיפורי גן עדן,כי לכל אחד יש את האופי שלו וכל אחד רואה דברים בצורה אחרת,אתה לא מוגבל כל כך בזמן אז אין לך בעיה, אתה גם לא צריך לתכנן לוח זמנים מהארץ תתחיל מקוסמוי למשל ותמשיך לפי ההנאה שלך הלאה.
לגבי מקומות לינה ברגע שתחליט לאיזה איים אתה רוצה ללכת אז תגיד.
תעשה חיים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 2 14/10/2008 20:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי

תודה על התגובה..

בגדול נראה לי שאני אתחיל בקוסומוי ומשם לקופנגן ואח"כ אעבוד לצד השני לפוקט קופיפי וריילי ומשם חזרה לבנקוק.
הייתי שמח לקבל המלצות למקומות לינה כמה שיותר על החוף ולא הכי המוני אם אפשר Razz

יוצא לי להיות בקופנגן כשיש פול מון פארטי, יש מקום מומלץ או שהכל זה סדום ועמורה Shocked ?!

תודה מראש!
שי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 3 14/10/2008 21:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אהלן שי
חבל שלא ציינתה מה התקציב שלך זה היה יכול לעזור,כמו כן מצד אחד אתה רוצה חוף לא המוני מדי ומצד שני אתה רוצה להגיע בדיוק בתקופה של הפול מון שהאי מפוצץ,אם אתה מגיע דווקה בתקופה של הפול מון אני מניח שגם חשוב לך שיהיה בילויים במרחק הליכה נכון?
אני הייתי מציע לך בקופנגן ללכת לחוף לילה ביץ',שזה חוף די שקט והוא גם לא רחוק מהחוף של המסיבות,אני לא יודע מה התקציב שלך אבל קח לינק בנתיים של המקום הכי נחמד שם-http://sarikantang.com/Home.html

חובה להזמין מראש כי הוא מלא בדרך כלל.
כמו כן עוד עצה קטנה, בתור אחד שמחפש חופים לא המונים מדי לא הייתי מציע לך לבוא ביכלל בתקופה שקרובה לפול מון אלה להפך,לא צריך להיות מושפע כמו כל הישראלים שעושים אותו טיול,כי בסך הכול אתה תהנה מהאי הרבה יותר שיהיה לך פחות צפיפות שם, גם האוירה יותר נחמדה,וגם יש מסיבות כל יום כך שאין לך מה לדאוג.
לשיקולך,תעשה חיים על כל מיקרה זה אחלה אי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. תוספת תגובה ל - 4 14/10/2008 21:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לגבי קוסמוי יש לך את לאמי שזה הצד השקט יותר ויש לך את צ'ואנג שהוא התוסס וההמוני יותר,במידה ואתה טס עם חברים ולא עם בת זוג אז הייתי מציע לך בכל זאת ללכת לצ'ואנג אפילו שהוא המוני,אם אתה תשמע לעצתי אז יש לך מקום מגורים שניקרא צ'ואנג גרדן,העלות שלו לא יקרה כל כך יחסית לאי הזה,עלות של משהו כמו 900 באט(זה מישתנה לפי העונה),הוא קרוב להכול כך שזה מאוד נוח וזה גם מהמקומות הנחמדים ביותר בצ'אונג בעיני,אם תרצה מועדון טוב יש לך שתי דקות הליכה משם את הגרין מנגו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 1 14/10/2008 21:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ravid23 לא מחובר ravid23  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
שאלה כללית מדי השאלה מה אתה אוהב{חוץ מאיים מבודדים}
אם אתה מגיע עם בת זוג הייתי מציע לך בראש ובראשנה את קופיפי מקום אולטימטיבי לזוגות...
קוסומוי יכולה להיות אופצייה מעניינת גם כן לנופש עם בת זוג יש לך את החוף בלמאי שהוא חוף נפלא ודי רומנטי לזוגות

אם חשוב לך חיי לילה ומסיבות הרי שיש לך את חוף ההדרין בקופנגן שידוע בסצינת הטראנס שלו,יש מסיבה כל יום על החוף..החוף המרכזי נקרא הדרין..
חיי לילה מגוונים יש גם בקוסומוי בצאוונג

פוקט אני אישית לא אהבתי אבל הייתי רק בפטונג אז אולי מקומות אחרים שונים שם...

קוטאו אין לך מה לעשות שם עם אתה לא מתכוון לצלול...

יש לציין שקוסומוי וקופנגן קרובות מאוד האחת לשנייה ואפשר להתנייד בעזרת מעבורת שעלותה 250 לכול צד..

בהצלחה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 1 15/10/2008 03:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שוב תודה על העזרה..

אז ככה,
תקציב - ממוצע + בוא נגיד 1000-1200 באט ומטה Razz

לגבי הפול-מון פארטי, יוצא לי במקרה עפ"י התכנון שלי שאני אהיה באי..לא כ"כ מעניין אותי טראנס, אני יותר בקטע של דפש מוד Very Happy
פחות חשוב לי חיי לילה סוערים, אני יותר בכיוון סטאלבט ולישון על המים, לפתוח את העיניים בבוקר ולראות ים (ולא ב 3000 באט ללילה)

אני נוסע לבד Confused ..בנתיים..

צ'ואנג גרדן רוצים 2000 באט מינימום
http://www.sawadee.com/hotel/677089-rates.html

באיזה איים אפשר לקחת טקסי-בוט ולעשות איתו סיבוב ולהגיד לו "הנה, פה תזרוק אותי, כאן נראה סבבה" ?!

סליחה שאני משגע אתכם עם מליון שאלות..
ושוב תודה!!
שי.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 7 15/10/2008 04:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אהלן שי
אמנם עבר הרבה זמן מאז שאני הייתי בצ'אונג גרדן אבל קשה לי להאמין שהם העלו את המחירים עד כדי כך,וגם לפי התמונות שפתחתי בלינק שצירפתה זה לא ניראה אותו מקום שהייתי בו,אז או שהם עשו שיפוץ רציני ושינו את כל המקום(וביגלל זה עלה המחיר כל כך),או שזה ריזורט אחר עם אותו שם,קוסמוי זה אי די יקר וזה המקום היחיד שמצאתי שם שבאמת אהבתי וגם לא היה יקר.
קח בחשבון אבל שצ'אונג זה חוף המוני מאוד בדרך כלל,וקשה למצוא שם מקומות להתבודד על החוף,את זה יש לך יותר בצד של לאמי,אבל מכוון שאתה בא לבד אז בתור התחלה אולי בכל זאת עדיף לך להתחיל בצ'אונג,כי זה קרוב להכול ויהיה לך יותר נוחות,תעשה את השיקולים שלך.
לגבי השאלה שלך אז בכל אי אתה יכול לקחת סירה שתיקח אותך מסביב לאי ולבקש שישאירו אותך באחד מהחופים,רק אם אתה מיתכוון ללון שם תקח בחשבון שאתה עלול לדבר עם הציפורים שם,יש חופים מבודדים שיש זוגות שם אבל אתה לבד אז יכול להיות לך משעמם שם,זה תלוי באופי שלך.
וסתם לידע כללי קופנגן זה לא רק מסיבות טרנס והפלוס דווקה שם שזה האי היחיד שהמועדונים נימצאים ממש על החוף והכול פתוח(ולא דיסקוטקים סגורים כמו בשאר האיים),ובכל באר יש מוזיקה אחרת(אבל עדיין על תבנה על שנות ה80),אפילו שלא מעניין אותך חיי לילה אני בטוח שמעניין אותך אוירה,ואנשים טובים ושמחים,אז מכל האיים שם בעיני יש את האנשים הכי שמחים ואת האוירה הכי טובה.
זה גם אי הרבה פחות מסחרי מהרבה איים כגון פוקט וקוסמוי ששם
לא מפסיקים לבנות בתי קפה וחנויות(שזה ניהיה כבר מגעיל בעיני),וזה ניהיה כבר עיר ולא אי,על כל מיקרה לשיקולך.
תעשה חיים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 8 15/10/2008 10:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כניראה שהמקום שהיתכונתי ניקרא צ'ואנג גרדנס ולא גרדן,לגבי המחיר יש להם המון סוגים של חדרים עכשיו והמחיר מישתנה לפי הסוג חדר,וגם בהתאם לעונה כמובן,עדיין אני מאמין שבסכום שציינתה אתה יכול למצוא חדר טוב שם.
צירפתי לך שתי לינקים,הראשון בתיאלנדית כדי שתוכל לרראות גם תמונות,והשני באנגלית אבל אין שם תמונות לכן צירפתי גם את הראשון.

http://www.travelfish.org/accommodation_profile/thailand/sou thern_thailand/surat_thani/chaweng_beach/all/1397
http://www.travelfish.org/accommodation_profile/thailand/sou thern_thailand/surat_thani/chaweng_beach/all/1397

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תיקון תגובה ל - 9 15/10/2008 10:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלחתי לך בטעות שתי לינקים אותו דבר,קבל את הלינק עם התמונות
http://www.samui-center.com/samuiforum/aspboard_question.asp ?GID=390&catid=2
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תיקון תגובה ל - 10 18/10/2008 19:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי,
תודה על ההמלצות!

נראה טוב המקום הזה.. השאלה היא האם להזמין מקום מראש או שפשוט להגיע לשם וזהו ?!

מה אתה אומר ?!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. תיקון תגובה ל - 11 18/10/2008 20:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם אתה טס בתחילת נובמר לא תיהיה לך בעיה ניראה לי למצוא מקום,ועדיף לך באמת להיות שם ולבחור חדר,כי יש להם הרבה סוגים של חדרים וגם המיקום שלהם שונה,אני אישית מציע לך לקחת את הבקתות הדו קומתיות שלא צפופות אחת לשניה,כי ראיתי בתמונות שיש להם עכשיו גם חדרים מבטון שיותר צפופים אחד לשני וזה ניראה לי הרבה פחות נחמד.
בעיקרון זה מקום ממש נחמד כי הוא נימצא על הים והדבר היחיד שמפריד בין החדרים לים זה המיסעדה של המקום שהיא גם מאוד נחמדה.
החדרים נימצאים בתוך גן גדול כזה שהוא גם מאוד יפה.
וגם המיקום של המקום מעולה כי הוא קרוב להכול במרחק הליכה.
המועדון הכי טוב בקוסמוי נימצא שתי דקות הליכה משם וזה הגרין מנגו,יש לך גם עוד מועדון טוב שניקרא רגאי באר ואתה צריך לקחת הסעה של כמה דקות לשם.
טוב שאתה מתחיל בקוסמוי כי אמרתה שאתה בא לבד ויחסית זה מקום טוב להתחיל שם,ויש לך גם הרבה פינוקים מהתיאלנדיות שם.
אחרי זה תעבור לקופנגן ששם זה יותר פינוקים מתיירות ולא מתיאלנדיות.
תעשה חיים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. ושלא תיתבלבל בין צאונג גרדנס תגובה ל - 12 18/10/2008 20:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לצאונג גרדן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. ושלא תיתבלבל בין צאונג גרדנס תגובה ל - 13 19/10/2008 16:50 לתגובה קודמת
תודה גדולה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה על מחירי לינה בתאילנד
להודעה הבאה:מידע על לאוס

שאלות נפוצות - כללי

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות - הודו