| 1. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה |
13/10/2008 10:39  |
| |
fistuk26 |
11 הודעות עד כה |
|
|
היי,
אני נוסע ב 1 לנובמבר לחודש, אני מתכוון להעביר את החמישה ימים הראשונים בצפון ואח"כ לרדת לאיים,
הייתי שמח לקבל מסלול מומלץ למעבר בין האיים
וגם אם אפשר מקומות לינה טובים, רצויי מבודדים על החוף כזה (כמו בסרטים )..
תודה גדולה מראש!
שי.
|
|
|
|
| 2. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 1 |
13/10/2008 16:55   |
| |
nat34 |
343 הודעות עד כה |
|
|
|
אהלן שי
לפני שתקתבל מסלול מומלץ למעבר בין האיים אתה צריך להחליט באיזה איים אתה מעוניין להיות,יש לך די הרבה זמן ואתה יכול בכיף לנצל את רב האיים,לידע כללי במידה ואתה לא יודע אז קוסמוי,קופגן וקו טאו נימצאים די קרובים אחד לשני,ובצד אחר של תיאלנד(מרחק טיסה) יש לך את פוקט, קופיפי, וריילי ביץ'(חצי אי),ובצד אחר לגמרי יש לך את קוסמט ואת קו צ'אנג,אתה יכול אחרי הצפון להתחיל באחד מהצדדים כגון קוסמוי או פוקט ומשם להמשיך הלאה,לגבי איזה איים יותר מומלצים אז אני לא מציע לך לשמוע לסיפורי גן עדן,כי לכל אחד יש את האופי שלו וכל אחד רואה דברים בצורה אחרת,אתה לא מוגבל כל כך בזמן אז אין לך בעיה, אתה גם לא צריך לתכנן לוח זמנים מהארץ תתחיל מקוסמוי למשל ותמשיך לפי ההנאה שלך הלאה.
לגבי מקומות לינה ברגע שתחליט לאיזה איים אתה רוצה ללכת אז תגיד.
תעשה חיים
|
|
|
|
| 3. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 2 |
14/10/2008 20:02   |
| |
fistuk26 |
11 הודעות עד כה |
|
|
היי
תודה על התגובה..
בגדול נראה לי שאני אתחיל בקוסומוי ומשם לקופנגן ואח"כ אעבוד לצד השני לפוקט קופיפי וריילי ומשם חזרה לבנקוק.
הייתי שמח לקבל המלצות למקומות לינה כמה שיותר על החוף ולא הכי המוני אם אפשר
יוצא לי להיות בקופנגן כשיש פול מון פארטי, יש מקום מומלץ או שהכל זה סדום ועמורה ?!
תודה מראש!
שי.
|
|
|
|
| 4. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 3 |
14/10/2008 21:08   |
| |
nat34 |
343 הודעות עד כה |
|
|
אהלן שי
חבל שלא ציינתה מה התקציב שלך זה היה יכול לעזור,כמו כן מצד אחד אתה רוצה חוף לא המוני מדי ומצד שני אתה רוצה להגיע בדיוק בתקופה של הפול מון שהאי מפוצץ,אם אתה מגיע דווקה בתקופה של הפול מון אני מניח שגם חשוב לך שיהיה בילויים במרחק הליכה נכון?
אני הייתי מציע לך בקופנגן ללכת לחוף לילה ביץ',שזה חוף די שקט והוא גם לא רחוק מהחוף של המסיבות,אני לא יודע מה התקציב שלך אבל קח לינק בנתיים של המקום הכי נחמד שם-http://sarikantang.com/Home.html
חובה להזמין מראש כי הוא מלא בדרך כלל.
כמו כן עוד עצה קטנה, בתור אחד שמחפש חופים לא המונים מדי לא הייתי מציע לך לבוא ביכלל בתקופה שקרובה לפול מון אלה להפך,לא צריך להיות מושפע כמו כל הישראלים שעושים אותו טיול,כי בסך הכול אתה תהנה מהאי הרבה יותר שיהיה לך פחות צפיפות שם, גם האוירה יותר נחמדה,וגם יש מסיבות כל יום כך שאין לך מה לדאוג.
לשיקולך,תעשה חיים על כל מיקרה זה אחלה אי.
|
|
|
|
|
|
| 7. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 1 |
15/10/2008 03:07   |
| |
fistuk26 |
11 הודעות עד כה |
|
|
שוב תודה על העזרה..
אז ככה,
תקציב - ממוצע + בוא נגיד 1000-1200 באט ומטה
לגבי הפול-מון פארטי, יוצא לי במקרה עפ"י התכנון שלי שאני אהיה באי..לא כ"כ מעניין אותי טראנס, אני יותר בקטע של דפש מוד
פחות חשוב לי חיי לילה סוערים, אני יותר בכיוון סטאלבט ולישון על המים, לפתוח את העיניים בבוקר ולראות ים (ולא ב 3000 באט ללילה)
אני נוסע לבד ..בנתיים..
צ'ואנג גרדן רוצים 2000 באט מינימום
http://www.sawadee.com/hotel/677089-rates.html
באיזה איים אפשר לקחת טקסי-בוט ולעשות איתו סיבוב ולהגיד לו "הנה, פה תזרוק אותי, כאן נראה סבבה" ?!
סליחה שאני משגע אתכם עם מליון שאלות..
ושוב תודה!!
שי.
|
|
|
|
| 8. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 7 |
15/10/2008 04:20   |
| |
nat34 |
343 הודעות עד כה |
|
|
|
אהלן שי
אמנם עבר הרבה זמן מאז שאני הייתי בצ'אונג גרדן אבל קשה לי להאמין שהם העלו את המחירים עד כדי כך,וגם לפי התמונות שפתחתי בלינק שצירפתה זה לא ניראה אותו מקום שהייתי בו,אז או שהם עשו שיפוץ רציני ושינו את כל המקום(וביגלל זה עלה המחיר כל כך),או שזה ריזורט אחר עם אותו שם,קוסמוי זה אי די יקר וזה המקום היחיד שמצאתי שם שבאמת אהבתי וגם לא היה יקר.
קח בחשבון אבל שצ'אונג זה חוף המוני מאוד בדרך כלל,וקשה למצוא שם מקומות להתבודד על החוף,את זה יש לך יותר בצד של לאמי,אבל מכוון שאתה בא לבד אז בתור התחלה אולי בכל זאת עדיף לך להתחיל בצ'אונג,כי זה קרוב להכול ויהיה לך יותר נוחות,תעשה את השיקולים שלך.
לגבי השאלה שלך אז בכל אי אתה יכול לקחת סירה שתיקח אותך מסביב לאי ולבקש שישאירו אותך באחד מהחופים,רק אם אתה מיתכוון ללון שם תקח בחשבון שאתה עלול לדבר עם הציפורים שם,יש חופים מבודדים שיש זוגות שם אבל אתה לבד אז יכול להיות לך משעמם שם,זה תלוי באופי שלך.
וסתם לידע כללי קופנגן זה לא רק מסיבות טרנס והפלוס דווקה שם שזה האי היחיד שהמועדונים נימצאים ממש על החוף והכול פתוח(ולא דיסקוטקים סגורים כמו בשאר האיים),ובכל באר יש מוזיקה אחרת(אבל עדיין על תבנה על שנות ה80),אפילו שלא מעניין אותך חיי לילה אני בטוח שמעניין אותך אוירה,ואנשים טובים ושמחים,אז מכל האיים שם בעיני יש את האנשים הכי שמחים ואת האוירה הכי טובה.
זה גם אי הרבה פחות מסחרי מהרבה איים כגון פוקט וקוסמוי ששם
לא מפסיקים לבנות בתי קפה וחנויות(שזה ניהיה כבר מגעיל בעיני),וזה ניהיה כבר עיר ולא אי,על כל מיקרה לשיקולך.
תעשה חיים
|
|
|
|
| 9. הצעה למסלול באיים לאחד שמגיע מהצפון + המלצות ללינה תגובה ל - 8 |
15/10/2008 10:09   |
| |
nat34 |
343 הודעות עד כה |
|
|