כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. דרום אפריקה וזימבבאווה 20/08/2005 23:41 לתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום! אנחנו נוסעים עוד חודש לדרום אפריקה וזימבבאווה. התכנון הוא לסוע מיוהנסבורג צפונה לכיוון זימבבאווה ולהמשיך בזימבבאווה עד מפלי ויקטוריה ומשם לחזור בטיסה לדרום אפריקה כדי לטייל בחלק הדרומי שלה. יש לנו כמה שאלות: קודם כל, לגבי רכב - עדיף לשכור מראש מהאר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. דרום אפריקה וזימבבאווה:Re תגובה ל - 1 20/08/2005 23:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ili ili לא מחובר ili  משתמש פעיל 3478 הודעות עד כה
תשובות: טיסה VF יוהנסבורג : מומלץ להזמין מהארץ , וכדאי כבר עכשיו לעשות הזמנה- SAA הפחיתו את כמות הטיסות , והן די עמוסות. אני טסתי לפני שנה באותה תקופה, שהיו 3-2 טיסות ביום וכבר בתקופה זו הייתה בעיה לבצע הזמנה. ***לפני שנה כרטיס הלוך חזור היה זול יותר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. דרום אפריקה וזימבבאווה:Re תגובה ל - 1 21/08/2005 20:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
אני גרה במפלי ויקטוריה וכדאי שתדא שאי אפשר להשיג דלק בזימבבואה. מומלץ מאוד לבקר אבל לנסוע דרך בוצוואנה ולא דרך בולאויו זימבבוואה. אפרות נוספת זה לטוס מיוהנסבורג. לבוצוואנה ישראלים צריכים ויזה מראש - יקר, אבל שווה כל גרוש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. דרום אפריקה וזימבבאווה:Re תגובה ל - 3 21/08/2005 20:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מה זאת אומרת שאי אפשר להשיג דלק בזימבבאוה? מה אי אפשר למלא שם דלק אם שוכרים רכב?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. דרום אפריקה וזימבבאווה:Re תגובה ל - 4 21/08/2005 21:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לצערי לא. אנחנו נאלצים לקנות דלק בזמביה או בוצוואנה. איפה בזימבבוואה אתם רוצים לבקר? חוץ ממפלי ויקטוריה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. ומה עם 98 נטול עופרת? תגובה ל - 5 22/08/2005 08:05 לתגובה קודמת
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4407 הודעות עד כה
אתי, מה הכוונה שאי אפשר להשיג דלק בזימ? אני טיילתי שם לפני מספר שנים עם רכב ולא הייתה כל בעייה להשיג! האם המחסור הוא בעקבות כל התהליכים הפוליטיים האחרונים במדינה (המהומות נגד החוואים, הבחירות וכו`...)? האם המחסור קיים בכל המדינה או רק באזור מפלי ויקטור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. ומה עם 98 נטול עופרת?:Re תגובה ל - 6 22/08/2005 10:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
בגלל המצב הפוליטי והרבה סיבות אחרות כמו מחסור במטבע זרת אין דלק במדינה. אם יש מזל אנחנו מקבלים דלק פעם בשבועיים ואז צריך לעמוד בתורים ארוכים ביותר כדי לזכות בפרס! תבדוק את הלינק הבא:
http://www.zimbabwesituation.com/aug15a_2005.html#link2 נראה לי שזה
http://www.zimbabwesituation.com/aug15a_2005.html#link2
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אחת היפות שטיילתי בהן... תגובה ל - 7 22/08/2005 11:31 לתגובה קודמת
עידו עידו לא מחובר עידו - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4407 הודעות עד כה
חבל שנהרסה בגלל פוליטיקה... (כמו מרבית אפריקה) אגב, עידכונים לכל כרכי הלונלי פלאנט ניתן להוריד באופן שוטף מהאתר שלהם (יש להם תמיד עידכונים למהדורה האחרונה). בדר''כ לא יותר מדי משנה, אבל דווקא למדינה שידעה תהפוכות בשנה-שנתיים האחרונות, כדאי להדפיס את הע
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קניה, שבטים - תמונות
להודעה הבאה:תמונות של גורילות מרואנדה

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

שאלות נפוצות: איי סיישל ומדגסקר

חיפוש מהיר