כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. אנגולה- מי רוצה לדעת??? 22/02/2005 21:09 לתגובה הבאה
  sansan לא מחובר sansan  משתמש מתחיל
קראתי הרבה שאלות על אנגולה שלא נענו, אני חיה באנגולה והייתי שמחה לענות על שאלותיכם....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 1 22/02/2005 23:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
מה לעזאזל את עושה שם?! יהלומים ,סמים, מוכרת רגליים מפלסטיק לגידמים?! עכשיו בירצינות... מה יש לחפש שם או מה כל כך יפה שם? האם זה ג`ונגלים כמו בקונגו טנזניה וכדומה או יותר מדבריות? מה קורה שם עכשיו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 2 23/02/2005 00:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אני מתעסקת בקצת מכל דבר שהזכרת... לא סתם, אני עובדת כאן. אנגולה מדינה עשירה ומדהימה ביופיה. מעבר למשאבים היקרים שנמצאים בה (נפט ויהלומים בעיקר) יש בה חופים מדהימים, הרים מפלצתיים, מפלים משגעים, ג`ונגלים, כפרים עם בתי קש או בוץ, ביצות מרהיבות ומה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 3 23/02/2005 09:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתי איתי לא מחובר איתי  משתמש פעיל 569 הודעות עד כה
פגשתי מטיילים שחצו את אנגולה, אבל רק לאורך החוף, רציתי לדעת מה המצב מזרחה, לתוך המדינה. האים יש שמורות? תחבורה? מוקשים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. איזה כיף! תגובה ל - 3 23/02/2005 09:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
הי sansan, כיף לדעת שמישהו שם נכון להשיב ולתרום מידע! נשמע מפתה ביותר (הפירות..), והתמונה מדהימה. נשמח לעוד!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 1 23/02/2005 10:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
שלום sansan אני מעוניין לדעת על שורשים יהודים באנגולה. אני שמעתי שיש אנשים ששם המשפחה הוא מזרחי (כתב עיתונות מפורסם שם) תודה מראש שאול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 6 23/02/2005 19:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי, גם אני שמעתי משהו על כך...... אני אנסה לברר עבורך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 1 25/02/2005 15:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
Hi sansan, How do Israeli`s get a visa to angola? Do we have diplomatic relations with them? Is there an embasy there? Thanks
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. תשובה ליעל תגובה ל - 8 25/02/2005 16:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יעל, באנגולה אכן יש שגרירות ישראלית (תוכלי למצוא אתר באינטרנט. ויזה לאנגולה ניתן להנפיק דרך שגרירות אנגולה בארץ, או במדינות אחרות. אכן, יש לישראל יחסים מצויינים עם אנגולה. מקווה שעניתי...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 7 25/02/2005 16:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
תודה, מוזמנת לבקר באתר שלי: www.ppt.co.il ישנו בו מדור שורשים, למעשה לזה אני חותר. אשמח אם תצליחי לעזור לי שאול
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 1 07/03/2005 23:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
לישראלית מאנגולה, יש לנו בחור אמיץ שיצא למבצע באיזורכם וכרגע הוא בבעיה, האם יש לך כתובת שאליה הוא יוכל לפנות אלון
אתר המכון שלי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. אנגולה- תגובה לאלון תגובה ל - 11 08/03/2005 10:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום אלון, היכן בדיוק נמצא החבר שלך? האם באנגולה עצמה? בלואנדה? בפרובינציות? במקרה והחבר שלך באנגולה- יש כאן שגרירות שתשמח לעזור לחברך בכל פניה. אנא כתוב יותר פרטים שאוכל לעזור יותר. בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 11 08/03/2005 10:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום אלון, היכן בדיוק נמצא החבר שלך? האם באנגולה עצמה? בלואנדה? בפרובינציות? במקרה והחבר שלך באנגולה- יש כאן שגרירות שתשמח לעזור לחברך בכל פניה. אנא כתוב יותר פרטים שאוכל לעזור יותר. בהצלחה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 13 28/03/2005 11:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Anonymous  משתמש לא מוכר
איפה את באנגולה? אני נמצא בקבינדה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. אביה תגובה ל - 14 28/03/2005 13:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שלום, אני נמצאת בלואנדה. מה את עושה בקבינדה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 14 17/09/2008 17:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רחל זילביגר רחל זילביגר לא מחובר רחל זילביגר  משתמש מתחיל 1 הודעות עד כה
אני מבקשת לדעת על אנגולה מספר דברים:איך החיים בלואנדה, איזה סוג של חנויות יש שם, אני רוצה לעבור לגור שם ולעבוד בשליחות.
אם רוצים לטייל האם ישראלים מטיילים,ואם תוכלי גם לתת פרטים עלייך.
שמי רחל זילביגר ואני גרה בבינימינה בישראל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. אנגולה- מי רוצה לדעת???:Re תגובה ל - 16 18/09/2008 13:41 לתגובה קודמת
etek etek לא מחובר etek  משתמש בינוני 137 הודעות עד כה
היי,
רציתי לשאול האם אנגולה מזכירה את מוזמביק (שאותה מאוד אהבתי) מבחינת אנשים: שמחים,חמים- לטינים משהו, נדמה לי שיש להם רקע דומה (פורטוגזים, קומוניסים, מלחמות עצמאות, למרות שהמוזמביקאים סיימו את המלחמות שלהם קצת יותר מוקדם), מעניין אותי אם זה השפיע אותו דבר על האנשים.
פגשתי אנשים (אנ)גולים מאנגולה ב דרא"פ, אבל הם היו רגועים יחסית והיו צריכים לשמור על פרופיל נמוך
@ אלון, הקישור שלך לא עובד
תיקנתי והוספתי אותו עוד פעם, גלוי

ככה מי שירצה יוכל להגיע אליו.

Wink
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מי מעוניין להצטרף לטיול לקניה או טנזניה
להודעה הבאה:שמורות בטנזניה

שאלות נפוצות: אפריקה - דרום

שאלות נפוצות: אפריקה - צפון

שאלות נפוצות - כללי

שאלות נפוצות: אפריקה - מזרח

דיברנו על זה בפורום