| 41. עו"ד ג'מוסי היקר תגובה ל - 38 |
23/07/2008 20:14   |
|
סופרלנד - מצפה לך חויה אנטרפולוגית
I'll be back
|
|
|
|
|
|
|
| 45. אני גם אוסיף תגובה (תשובה ללימור) תגובה ל - 34 |
23/07/2008 23:28   |
| |
שירלי |
1355 הודעות עד כה |
|
|
הי ענתי!
טוב, אצלי הקטנה היא ממש קטנטונת... מה אכפת לה לאן לוקחים אותה? העיקר שהיא מטיילת. לכן הולנד עם כל האטרקציות המעניינות שלה, תחכה לה עוד טיפה. ובינתיים, מה לעשות, בלי שום קשר לאופנה... בא לנו לחזור שוב לאוסטריה! מה נעשה??? נשבינו בקסמיה ומרגישים שלא ראינו מספיק.... אז צריך לחזור ולהשלים! לא?
|
|
|
|
| 46. לימור תגובה ל - 18 |
24/07/2008 09:21   |
| |
צביקה |
1003 הודעות עד כה |
|
|
להתרגז עליך ? מה פתאום ! ובכלל, אם את מסדרת לי איזשהם נכסים תיירותיים או אחרים בהולנד, אני מייד מסכים עם כל מה שתגידי
וברצינות, אינני מסכים עם דבריך, אבל זה לא העיקר, אלא חשוב להבין שיש הבדל בין החשיבות המיוחסת לדבריו של משתתף אחד מיני רבים (וכבודו במקומו מונח) בפורום פומבי, הכותב את דבריו בהתנדבות, לבין "כותב מטעם" ובשכר בגוף המכנה עצמו "עיתון". לצערי, עדין רבים קונים את הנאמר במדיה (עיתונות, רדיו, טלויזיה) כאמת צרופה, שלא ניתן לערער עליה להבדיל מעמדה של כותב בפורום, שגם אם לא יאמר "לדעתי", ברור שזו רק דעתו וברור שניתן לחלוק עליה. לכן כשדברים כאלה נכתבים/נאמרים במדיה ע"י כותב "מטעם", מייחסים להם חשיבות שונה ולכן גם התגובה אליהם שונה, בגלל שהם עלולים לעצב דעת ציבור.
ולגבי הולנד, דעתי שונה לחלוטין מדעתך. הייתי בה כבר מספר פעמים (נדמה לי 4, או 5) ועדין לא מיציתי אותה. יש מקומות שבהחלט הייתי בהם בהולנד יותר מפעם אחת ויש כאלה שאשוב אליהם יותר מפעם אחת. אפילו שקלתי להיות בה שוב השנה, אך לא הסתדר. אם תעקבי אחר ההודעות בפורום, תראי שאינני יחיד בביקורים חוזרים בהולנד.
וסתם לגבי אפטלינג, הביקור הראשון שלנו שם היה עוד כזוג בוגר לא נשוי וללא ילדים ומאוז נהננו שם. לעומת זאת בביקור השני, עם הילדה, דוקא נהננו פחות. מוזר, לא ?
בדומה לנושאים אחרים, הסיכוי להשגת הנאה מטיול בחו"ל, עולה ככל שעושים תאום ציפיות ופעולות הכנה טובים יותר: לומדים ככל האפשר על היעדים האפשריים, בוחרים יעדים התואמים את תחומי הענין האישי/משפחתי, מתכננים היטב את הלוגיסטיקה לאופציות שונות כולל תוכניות מגירה ומקווים שלא תהיינה תקלות מהסוג שלא ניתן לתכנן מראש. כשמתבצעת פעולת הכנה טובה כנ"ל, היעד הנבחר לא יכזיב ויהיה היעד אשר יהיה.
במקרה של הכותב מ-ynet, לא ברור לי מדוע הוא בחר בהולנד כיעד, אם מה שהיא מציעה לא תואם את תחומי הענין של בני משפחתו ולאחר שהוא עשה זאת, לא ברור לי מדוע הוא בחר להתעלם ולא לבקר במקומות שמאפיינים את הולנד.
|
|
|
|
|
|
| 49. צביקה תגובה ל - 48 |
24/07/2008 18:56   |
| |
נילי ר |
1228 הודעות עד כה |
|
|
מגדילה את מספר האנשים שיחזרו להולנד ל- 11
הייתי בהולנד 4 פעמים, פעמיים בזוג ופעמיים עם ילדים (כל פעם בגילאים שונים). מאד אוהבת את אמסטרדם (אבל בלי הילדים), את המנטליות של ההולנדים, את התעלות ו..כן, את הנופים. לא יפים יותר או פחות מאוסטריה בעיניי - אלא שונים. והייתי גם באוסטריה שאליה אחזור גם כן...
אבל אני מהטיפוסים שאוהבים למצות ולא מרגישה שמיציתי את הולנד. בהאג ורוטרדם לא הייתי, גם לא באי טקסל - עוד ידינו נטויות.
ענת, אני מחפשת פיתרון ל- 200 שנה...
נילי
|
|
|
|
|
| 51. נילי תגובה ל - 49 |
24/07/2008 21:42   |
| |
ענת. |
1479 הודעות עד כה |
|
|
הצלחת להעלות חיוך על שפתי.
תשמעי, לא נעים לי להגיד, אבל נראה לי שגם 200 שנה לא יספיקו לי כדי שאוכל לבקר בכל המקומות שאתם "לוקחים" אותי כאן בפורום.
בקצב הזה...
אז מה אני עושה בפורום למטייל?
אולי אני צריכה פורום של לא למטייל?
היו לנו ועדיין יש לנו התחייבויות בגלל כל מיני סיבות (טובות),
שכרגע אנחנו לא מסוגלים לחשוב על עוד טיול.
טוב, לחשוב אנחנו כן יכולים .
את יודעת, לפעמים חלומות מתגשמים...
ענת
|
|
|
|
| 52. ענת - תגובה ל - 51 |
24/07/2008 22:57   |
| |
נילי ר |
1228 הודעות עד כה |
|
|
לדעתי יש כאן רעיון סטארטאפ אדיר (ששששש... )!
האמת, אם המכונה של ג'מוס מה- 1.4 תעבוד, דיינו... כמה שמחתי כשכתב עליה! חשבתי אז שאחוש קצת את שוויץ, בלי להוציא את האלפים ועוד אכנס להגרלה של ה"באמת נוסעים..."
אז בואי נפנטז - לאן בפעם הבאה?
שמחה שהעליתי חיוך על שפתייך, גם אני קצת צחקתי... שיהיה סוף שבוע נפלא!
נילי
מצרפת תמונות מהולנד - מדלתא אקספו שלא כולם נוסעים אליה ועיר שמי שבכל זאת נוסע לדלתא, ממליצה לו להגיע גם אליה לטיול של חצי יום או יותר.
 |
 |
| Zierikzee(גודל:11.36KB) | דלתא אקספו(גודל:6.94KB) |
|
|
|
|
| 53. ועוד מבט על אמסטרדם - משייט תעלות תגובה ל - 52 |
24/07/2008 22:59   |
| |
נילי ר |
1228 הודעות עד כה |
|
|
 |
 |
| הבית הצר ביותר באמסטרדם(גודל:15.43KB) | מבט מהסירה(גודל:8.63KB) |
|
|
|
|
| 54. נילי, תגובה ל - 53 |
25/07/2008 09:21   |
| |
ענת. |
1479 הודעות עד כה |
|
|
חן חן על התמונות היפות ועל האופטימיות
פנטזיות לחוד ומציאות לחוד.
כלומר , אני לא עד כדי כך משלה את עצמי שהמכונה שג'מוס המציא לכבודנו ב 1.4 , אכן תתקיים במציאות.
אז בינתיים אני נמצאת כאן, אוספת טיפים ומידע, שומרת כל מיני במועדפים, ונראה מה ילד יום.
אגב, את דלתא אקספו החמצנו.
בטיול השני התכנון המקורי היה להיכנס מבלגיה להולנד דרך הדלתא, אבל מה?
איך שנכנסנו להולנד עברנו דרך כפר חמוד, שברחובותיו התקיימה תחרות המכונית המשופרת.
כתבתי על זה כשחזרנו מהטיול.
המון מכוניות, דגמים לא במיוחד "שוים", אבל הכניסו להם שיפורים, אחד יותר יצירתי מהשני.
והיו שופטים, ודוכן מנצחים וכו'.
את בטח מבינה שבעלי עצר מיד, הילדים ירדו איתו "רק להציץ",
אני נשארתי ברכב לנוח קצת.
ה"רק להציץ" נמשך משהו כמו שעה וחצי....
אז בדלתא לא עברנו, לא רצינו להגיע לצימר יותר מידי מאוחר.
אז הנה סיבה נוספת להגיע להולנד שוב
ענת
|
|
|
|
| 55. ועוד מבט על אמסטרדם - משייט תעלות תגובה ל - 53 |
25/07/2008 14:38   |
| |
שירלי |
1355 הודעות עד כה |
|
|
הי נילי, ענת, וכולם
נילי, תמונות יפות! אני כבר מחכה להגיע גם להולנד!!!!!!
כמה יש עוד להספיק ולראות, עוד ועוד ועוד!!!!!!!!!!!!
הלוואי שהיינו יכולים לטוס כל הזמן ולטייל עד בלי סוף........
|
|
|
|
| 56. ועוד מבט על אמסטרדם - משייט תעלות תגובה ל - 55 |
25/07/2008 16:09   |
| |
נילי ר |
1228 הודעות עד כה |
|
|
אהלן שירלי,
תודה, מאחלת שתגיעי מהררררר להולנד! 
ענת, גם לי כבר יש את רומניה במועדפים ועוד כמה פנינים. בנתיים נהנית מהכיף של לשמוע על החוויות של החוזרים שתכננו כאן איתנו...
שבת נפלאה,
נילי
|
|
|
|
|
| 58. ועוד מבט על אמסטרדם - משייט תעלות תגובה ל - 57 |
25/07/2008 23:45  |
| |
שירלי |
1355 הודעות עד כה |
|
|
הי ענת ונילי
אני כל פעם שומרת במועדפים. תוכניות בראש לא חסרות...
הולנד ושוב אוסטריה, קרואטיה, רומניה, אולי סופ"ש זוגי לפראג???,
מה יהיה? חולת חו"ל!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|