כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
81. תאיר תגובה ל - 80 16/05/2008 22:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3082 הודעות עד כה
ברוכה השבה!!!
חשבתי עליך בימים אחרונים,כי בסופו של דבר,ביטלתי את ההזמנה הזאת ביער,קרוב ליוסמיטי,הזמנתי במלון "שלך",חשבתי שעדיף ללכת על בטוח,האמת אני יותר הרפתקנית,אבל אם זה לא היה יוצא טוב,היתי מתביישת מהבעל,מה הזמנתי,המלון נראה יפיפה וגם ביקורות טובות,כבר אספר לך בחזור,אני גם תמיד מחפשת מסעדה לארוחת ערב,מצאתי קרוב אחד טובה,עכשיו אצטרך לשנות את כל המסלול שהיה לי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
82. אם כבר מפרגנים (לקוח משרשור מקסים אחר)... תגובה ל - 78 17/05/2008 06:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1050 הודעות עד כה
הי r.o היקרה,

הייתי בהרבה מקומות בעולם, התלהבתי ממפלים גדולים, מנהרות רחבים וארוכים, מסכרים מדהימים, מהרים גבוהים, מיערות, ממוזיאונים, מפסלים, מתמונות, מקניונים, מתרבויות שונות, ועוד ועוד...

אך תמיד, אני מתלהבת מהטיולים שלנו בארץ, כי אותה אני אוהבת, לה אני שייכת, והיא שייכת לי.

זה בדיוק כמו שתוכלי לאהוב ילדים של חברים, מקסימים ונחמדים, אבל את ילדייך (ונכדיך...) תאהבי הכי הכי...

מפרגנת לפינות החמד ונקודות החן שיש לנו בארצנו הקטנטונת,
סוזי.

נ.ב.
נחל גילבון מקסים מקסים!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
83. על תאריך ועל רייטינג... תגובה ל - 75 17/05/2008 08:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי גלית ושושי,

יהיה נהדר אם המפגש "ייפול" על אחד מימי חנוכה. נוכל גם להדליק נר חנוכה ביחד, כחלק מהתכנית. מה דעתכן?
בכלל, זה אחד החגים האהובים עלי, מלא אור וחדווה. לי זה יתאים מאד!
אבל כמובן, כל תאריך אחר יהיה בסדר.

ה"רייטינג" הגבוה של השרשור הזה מוכיח שחברי הפורום, ואולי בעיקר הנשים :-), צמאים למקום בו יוכלו לדבר בנימה אישית, חמימה וחופשית יותר, מין "בית קפה וירטואלי".

אני זורקת רעיון לצוות ליצור לינק או כל דבר אחר ל"בית קפה" כזה.
אפשר לקרוא לו בשם נחמד כמו "פטפוטי גולשים" או "פטפוטי לילה" או "על הא ועל דא..." או "מעֶבֶר למסלול" או "בקצה המסלול" או "שיחות לילה" או "קפה בצפון" או...
כדאי שאפסיק כאן :-)

ואולי אלה סתם שטויות... תשכחו מזה!
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
84. די לשרשור!! תגובה ל - 83 17/05/2008 09:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
אתם מכירים את ההתלהבות הזאת שאחריי טיול מאורגן המשתתפים בו נלהבים
להפגש .

ואכן נוצר מפגש כזה... פעם ..פעמיים..ואחר כך הכל מתפוגג...

אז על תתלהבו יתרה....

תהנו בשיחות הפורום...האכזבה יכולה להיות גדולה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
85. די לשרשור!! תגובה ל - 84 17/05/2008 13:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בפורום המזרח,זה היה המפגש השלישי,וזה ממש לא נכון ש"יתקררנו",הפוך,אמרנו שזה הרבה זמן לחקות כל פעם שנה,ויש כבר דיבורים שהמפגש הבאה יהיה בעוד 7 חודשים
נכון שיש אנשים שנכנסים לכאן רק בגלל הטיול,ואחרי זה הולכים לדרכם,אבל אני רואה פה הרבה קבועים,ובטוחה שגם אני איהיה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
86. די לשרשור!! תגובה ל - 85 17/05/2008 14:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1719 הודעות עד כה
בהחלט מסכימה עם שושי. אני פה בפורום כבר כמעט 4 שנים. בפורום אירופה וטיולי משפחות כבר כמעט 5 שנים. נכון שלפעמים קצת יותר עסוקים, ככה זה בחיים, אבל בהחלט יש אנשים שהעיסוק בפורום הפך לחלק בלתי נפרד מהם.אין לי בעייה להודות שאני מאד נהנית מהתחביב הזה שלי.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
87. גם אני באה... תגובה ל - 86 17/05/2008 16:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  חגיתY לא מחובר חגיתY  משתמש פעיל 811 הודעות עד כה
אני בפורום כ-3 שנים והוא כבר ממש חלק מהחיים שלי. וזה די מרגיש כמו "בית" פה. וגם אני - ממש נהנית...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
88. למה אתה מוציא להן את הרוח מהמפרשים?.. תגובה ל - 84 17/05/2008 17:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8036 הודעות עד כה
ההשוואה שלך לטיול מאורגן היא לא נכונה בעליל. פה מדובר על אנשים
שעוד לא ראו אחד את השני לעומת טיול מאורגן שכן ראו והעיקר הוא שעקב כך שכולם ממשיכים לכתוב בפורום גם אחרי המפגש תגרום לזה ששום דבר לא יתפוגג אלא להיפך, יקשרו קשרים יותר עמוקים. בפורום אפריקה כבר נפגשנו 3 פעמים ושום כלום לא התפוגג אלא נוצרו קשרי חברות.

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
89. למה אתה מוציא להן את הרוח מהמפרשים?.. תגובה ל - 88 17/05/2008 17:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד היקר,

הסר דאגה מליבך, מי כמוך יודע שאי אפשר להוציא לחבורת נשים משובחת כמו שיש כאן אף רוח מאף מפרש :-)

אני חדשה יחסית בפורום, אך מאמינה שמי ש"נתפס" לכל העניין הזה, ימשיך לגלוש גם אחרי שובו מהטיול.
ראייה לכך היא קבוצת הגולשים הוותיקים הנהדרת, ולא אנקוב בשמות מחשש שאשכח מי מהם...

המשך גלישה פורה ומפרה,
סוזי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
90. לרגע לא חשבתי שהרוח תצא לכן מהמפרשים אבל... תגובה ל - 89 17/05/2008 20:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8036 הודעות עד כה
למה בכלל לנסות?

לטיול יש התחלה וסוף אבל החוויות נשארות לנצח
סמן להדפסה   הוספת תגובה
91. לכולם ולשושי תגובה ל - 90 17/05/2008 23:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תאיר לא מחובר תאיר  משתמש פעיל 191 הודעות עד כה
ראשית, יש הנאה בעצם ההתרגשות וההתלהבות מהאפשרות של מפגש, ואם תמריא או תפחת, מה זה משנה בעצם? זה חלק מהכיף, מההתכוננות לטיול והשיתוף בחוויות אחריו.
ולשושי-
לא באמת נעלמתי, רק הייתי( ועדיין)עסוקה הרבה יותר מהרגיל במיני עיניינים של החיים, אבל לטיול שמורה פינה מרכזית בלב ואני חוזרת לפורום.נחמד שתהיי במלון"שלי" לפני וכך אוכל לשמוע עוד מקרוב. אני בטוחה שהוא חביב, אבל הנה ממך אפשר יהיה כבר לקבל המלצה למסעדה. אני בטוחה שתסיירי בחריצות בשטח, אז אם את מסתכלת אני רק רוצה לציין, שאנחנו לא בעניין של אסדו בערב.. Laughing סתם.. בגלל שאתם ארגנטינאים.. אני פשוט זוכרת שכאשר ביקרנו בארגנטינה דודה שלי האביסה אותנו בבשר בשעות שמבחינתנו הן אמצע הלילה( ועוד הייתי עם ג'ט לג), ואחרי כמה ימים כאלה התגעגענו לאיזה מלפפון או סלט חסה ובשקט בשקט קנינו בסופר ירקות, וכשהיא גילתה, עשתה מזה סיפור.
אז אם את רואה משהו מתאים , תגידי.
לילה טוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
92. תאיר תגובה ל - 91 17/05/2008 23:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ממש לא בשר,בעלי "חולה" על פרות ים,אני הולכת לעשות לו כאן חגיגה

http://www.crabcakes-sweetdreams.com/

הטיול הזה הוא לכבוד יום הולדתו,נוכל הרבה מאוד פרות ים,גם בסן פרנסיסקו,במונטרי....
אני ככל הנראה אחיה שם על סלטים,כי גם במסעדות מסוג זה יש סלטים,לא?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
93. לכולם ולשושי תגובה ל - 91 17/05/2008 23:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3971 הודעות עד כה
אפרופו ירקות

בעיקר לכבוד חגיגות ה 60 למדינה,
נשאלת השאלה בכל מקום - מה ישראלי בעיניך?

התשובה שלי הקבועה - סלט ירקות.
למה?
כי בכל הטיולים ובכל הגיחות שלי לחו"ל , הדבר שהכי חסר לי ולסובבים אותי, הוא סלט הירקות הזה, החתוך דק דק, עם מלפפונים ירוקים טריים, פילפלים ירוקים ואדומים, עגבניות, קצת חסה, בצל ירוק, צנון, חסה וכל זה עם שמן זית.

יאאאממממייייי Surprised

זה בעיני הכי ישראלי.

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
94. את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק תגובה ל - 93 18/05/2008 00:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
r.o. r.o. לא מחובר r.o.  משתמש פעיל 307 הודעות עד כה
על יד אותו סלט ירקות יושבים 6 אנשים שביניהם מכירים רק חלק ,תוך 10 דקות מוצאים מכרים משותפים, מעניין שבישוב שיש בו כ-100 משפחות שכולם מכירים את כולם היכן שלא נפגשים ומשוחחים מישהו מכיר את מישהו, והכי הכי בבקורת הדרכונים - הפקידה בביתן שואלת אותנו לאחר עיון בדרכון "אתם ההורים של ...?" - אנחנו ממש.
זה ישראלי גם בדרכך החוצה לחו"ל כשאתה חושב שאתה נפרד קצת מ"מדורת השבט"
לילה טוב חברים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
95. דודו תגובה ל - 93 18/05/2008 00:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בשבילי,בבקשה גם נענע ופטרוזיליה קצוץ דק,מה זה טעים
גרה בגליל,מלא מסעדות ערביות ,אין עליהם בהכנת סלט,עם פיתות חמות,מה צריך יותר בן אדם בשביל לחיות Rolling Eyes

[עודכן ב:18 מאי 2008 00:51:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
96. דודו תגובה ל - 95 18/05/2008 01:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דודו מרמת גן לא מחובר דודו מרמת גן  משתמש פעיל 3971 הודעות עד כה
וואלה.
איך שכחתי את הפטרוזיליה והנענע Laughing

אבל תאמיני לי,
כשאני בחו"ל, אני מוכן להסתפק גם בסלט בלי פטרוזיליה ונענע ואפילו בלי בצל,
רק שיהיה איזה סלט. Smile

אבל אאאיין.... Confused

יש דברים שאי-אפשר לגלות, אבל גם את זה לא תדע לעולם אם לא תנסה שוב ושוב, עד שתבין שלעולם לא תבין. - (מרק טווין)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
97. דודו תגובה ל - 96 18/05/2008 08:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 720 הודעות עד כה
אחד הפתרונות שלנו למחסור בירקות הוא מסעדת גולדן קורל,בופה(8 $ לא.צהריים)שיש בו בר ענק של ירקות טריים ואפשר להרכיב איזה סלט שרוצים עם איזה רוטב שרוצים(ויש גם גבינה כחולה לפזר למעלה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
98. רוי תגובה ל - 97 18/05/2008 08:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה זה הגבינה הכחולה הזאת?,בכל מסעדה היא מוזכרת
סמן להדפסה   הוספת תגובה
99. רוי תגובה ל - 98 18/05/2008 08:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר מחובר אופיר  משתמש פעיל 2031 הודעות עד כה
תמצא אגבינה צרפתית מסריחה עם עובש כחול אבל מאד טעימה. ניתן למצוא אותה גם בסופרים בארץ. מעדן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
100. אופיר תגובה ל - 99 18/05/2008 09:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מה,רוקפורד?
אוהבת אותה מאוד,לא ידעתי שקוראים לה כחול
אם כבר מדברים על דברים טעימים,מרוחה עם חמאה,היא משהו
אבל שנים לא אוכלת כך,שומרת על הפיגורה,מה לעשות
סמן להדפסה   הוספת תגובה
101. עם כל הכבוד לסלט ירקות ... תגובה ל - 93 18/05/2008 09:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר מחובר אופיר  משתמש פעיל 2031 הודעות עד כה
ויש הרבה כבוד, הכי ישראלי בעיני זה עניין קבלות הפנים בטרמינל 3. כל ישראלי שני שנוסע לאיזה נסיעת עסקים של 3 ימים בשוויץ מתקבל בפרחים, נשיקות, בלונים וועדת קבלת פנים שלא תבייש את אייר פורס 1 וכבוד הנשיא Razz

סמן להדפסה   הוספת תגובה
102. עם כל הכבוד לסלט ירקות ... תגובה ל - 101 18/05/2008 09:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איזה צחוק!!!
כמה אתה צודק,זה בדיוק כך
צחקתי על הבוקר Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
103. ל- רוי בקשר ל מסעדה תגובה ל - 97 18/05/2008 10:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ל י ב י לא מחובר ל י ב י  משתמש פעיל 388 הודעות עד כה
האם אתה מתכוון לרשת הזו:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
104. ליבי וכולם תגובה ל - 102 18/05/2008 10:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רוי לא מחובר רוי  משתמש פעיל 720 הודעות עד כה
נראה לי שזה אכן הקישור למסעדה שהתכוונתי.
שושי,הרוטב נהדר ובכל מסעדה ניתן לבקש אותו.הולך מצוין כמעט עם הכל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
105. שאר ירקות תגובה ל - 104 18/05/2008 22:32 לתגובה קודמת
  תאיר לא מחובר תאיר  משתמש פעיל 191 הודעות עד כה
ראשית אני ממהרת לשמור את הלינק שמא שוב יתקוף אותנו הקרייבינג לירקות ונכנס למצב קשה.
שנית- דודו הסלט שלך נשמע משהו משהו. אני לא יודעת אם הסלט שלי הוא " הכי ישראלי שיש", אבל אני אתגעגע להמון חסה פטריות גזר ערמת נבטים ואם אפשר גרעיני ג'עלה. עד כאן עם הדיון הקולינרי, שמשמעותו בעני היא שלצד הרצון לטייל ולגלות עולמות , תמיד מתעוררים גם הגעגועם לבית ולמוכר. אולי לכן כל כך רוצים להפגש?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התייעצות לגבי מסלול טיול בצפון מזרח ארה"ב
להודעה הבאה:חנויות מוזלות למזכרות מדיסני ב OUTLET באורלנדו

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף