כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. יציאה לאאוטבק האוסטרלי 27/05/2008 10:05 לתגובה הבאה
  hg1 לא מחובר hg1  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
שלום שלום,
אני וחברי רוצים לצאת לאאוטבק האוסטרלי עצמאית ולא עם טיול מאורגן...
האם זה אפשרי עם רכב פרטי או שחייבים 4X4 כדי להכנס לפארקים?\
מה המקומות שחייבים לראות בקקדו, ליצ'פילד וקת'רין?
כמה זמן כדאי להשקיע בהם? שבועיים לדרך שבין דרווין לאדלייד מספיק?
תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. יציאה לאאוטבק האוסטרלי תגובה ל - 1 28/05/2008 09:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
itzik77 itzik77 לא מחובר itzik77 - צוות למטייל ברשת  משתמש בינוני 74 הודעות עד כה
אהלן,

בהחלט רצוי רכב 4 על 4 אם אתם מתכוונים לצאת מהכביש התיירותי של הקאקדו, ואם אתם מתכננים לראות חלק מהאטרקציות בדרך שבין אליס ספרינגס לאולורו. יחד עם זאת, אני טיילתי ב- top end עם רכב רגיל והיה מצוין. אפשר לראות את פארק ליטצ'פילד המדהים עם רכב רגיל, מומלץ להגיע גם לקת'רין ולצאת לשייט, ובדרך לקאקדו לעצור גם במפלי אדית'. הכבישים טובים ונוחים.

אז בקיצור: עדיף 4 על 4, אבל אפשרי בהחלט גם בלי. שבועיים מדרווין לאדלייד נשמע לי מעט מאוד זמן טיול והרבה מאוד זמן כביש... תשקלו להוסיף כמה ימים.

ותהנו!
נ.ב - מצורפת כתבה שלי על המסלול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יציאה לאאוטבק האוסטרלי תגובה ל - 1 29/05/2008 09:46 לתגובה קודמת
עידן אוריגינלי עידן אוריגינלי לא מחובר עידן אוריגינלי  משתמש פעיל 2880 הודעות עד כה
לאף פארק בטריטוריה לא חובה רכב שטח ע"מ להיכנס אליו אולם ישנם מסלולים שאכן דורשים רכב שטח כמו המסלול לג'ין ג'ין ולTWIN FALLS המזל שהם אינם ארוכים אז תוכל ללכת אותם ברגל או לעצור טרמפ. אם אתם עושים את כביש סטוארט במאדאלייד לדארוין אני מציע לכם סטייה קלה מהכביש לוילפאנה פאונד ולפלינדרז רינג'ס קצת מזרחית מפורט אוגוסטה, איזור יפה שלא הרבה נכנסים אליו והוא די מרושת עם כבישים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ירח דבש-ניו זילנד
להודעה הבאה:ציוד לאוסטרליה ניו זילנד?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר