כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התנדבות מול אשרות כניסה... 27/05/2008 10:51 לתגובה הבאה
  funk soul brother לא מחובר funk soul brother  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
אהלן, אני נוסע למזרח עוד כמה חודשים ורוצה להתנדב. השאלה שלי היא האם מקום ההתנדבות בדרך כלל מסדר לי אשרת כניסה לכמה זמן שצריך, או שאני צריך לארגן אשרת כניסה וצריך לחלק את הזמן בין הטיול לבין ההתנדבות לפי כמה שאני אקבל? תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התנדבות מול אשרות כניסה... תגובה ל - 1 27/05/2008 10:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4981 הודעות עד כה
היי Smile
זה נורא תלוי במדינה, ומולץ לבדוק את זה ספציפית מול האירגון בו אתה פועל.
עם זאת, קח בחשבון שבד"כ המתנדבים נכנסים למדינות על ויזת תייר רגילה, כדי להמנע מבירוקרטיה מסובכת. במדינות רבות ניתן לצאת מהמדינה ולהכנס חזרה תוך יום, כך שזו לא בעיה. עם זאת, במדינות כמו הודות אני מבין שזה לא המצב, ואז אולי כן כדאי לטרוח ולקבל ויזה ארוכה יותר.

לאן אתה מתכוון לנסוע? נשמח לשמוע Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התנדבות מול אשרות כניסה... תגובה ל - 2 27/05/2008 12:23 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  funk soul brother לא מחובר funk soul brother  משתמש מתחיל 42 הודעות עד כה
אני מתכנן טיול ארוך בסין, וגם מעט במדינות הסובבות אותה. האם לדעתך התנדבות בסין(מחוץ לטיבט, כי הבנתי שהתנדבויות שם עדיף לעשות בסתר מהסינים) יעזור לי בשגרירות לקבל ויזה לשנה או שהם לא מתייחסים לזה ממש? (אני יודע שהם משנים כל יום את החוקים, ועוד עכשיו עם האולימפיאדה בכלל... אבל בכללי ממה שאתה מכיר)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התנדבות מול אשרות כניסה... תגובה ל - 3 27/05/2008 15:33 לתגובה קודמת
גיל גיל מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4981 הודעות עד כה
צר לי, אין לי תשובה חד משמעית, והסינים הם לא כאלה שכדאי לשחק בבירוקרטיה שלהם. בבקשה נסה לשאול את השאלה גם בפורום אסיה. אם לא תקבל שם תשובה, הייתי מציע לבקש מהאירגון מכתב הזמנה, ואז כן לגשת איתו לשגרירות ולבקש ויזה - רק לא לקרוא לה ויזה למתנדבים, אלא פשוט ויזה לזמן ארוך עם כניסות מרובות (extended multi-entry visa).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות בבורמה
להודעה הבאה:התנדבות לקבוצה