כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. טיול קראוון בניו זילנד 27/05/2008 10:56 לתגובה הבאה
  mosheseri לא מחובר mosheseri  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
אני ואשתי מתלבטים אם לעשות טיול קראוון בספטמבר?המחירים מאוד מפתים.האם החסכון משתלם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. טיול קראוון בניו זילנד תגובה ל - 1 27/05/2008 14:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קיווי עסיסי לא מחובר קיווי עסיסי  משתמש בינוני 144 הודעות עד כה
השאלה שלך מאוד חסרה.
כמה זמן אתם מתכננים לטייל. האם החיסכון עליו דיברת הוא החיסכון שנובע מהשכרת קרוואן או החיסכון של ההשכרה בספטמבר?
ספטמבר זו לא תקופה אופטימלית לטיול. זה סוף החורף לכן עוד קר וגשום.
מחירי ההשכרות אכן נמוכות בתקופה הזו ועולים בנובמבר. אני הגעתי קצת לפני נובמבר ושמתי לב שבחלק מההשכרות שביררתי אצלהן (בדרך כלל החברות המקומיות הקטנות) יכלתי לסגור איתם על מחיר של אוקטובר, גם אם תקופת ההשכרה גלשה ברובה לנובמבר ודצמבר, וזה נראה לי די מוזר.
בכל אופן, זה היה תקף לרכב פרטי שהשוק, אני מניח, הרבה יותר פרוע, לגבי קרוואן אני לא יודע כמה גדולים ההבדלים בין העונות.
תן יותר פרטים ותמקד את השאלה, ונשתדל לעזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טיול קראוון בניו זילנד תגובה ל - 2 27/05/2008 16:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mosheseri לא מחובר mosheseri  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
הטיול לחודש,מחיר הקראוון עולה באוקטובר כפול ובנומבר פי 2.5,בנוסף מחיר הטיסה זול יותר.האם אפשר לראות את אותם המקומות ולעשות את אותם הטרקים ולהנות גם בספטמבר?תודה על העזרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. טיול קראוון בניו זילנד תגובה ל - 3 27/05/2008 17:33 לתגובה קודמת
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
לשאלותיך, יש 2 תשובות חיוביות ואחת שלילית:
כן, אפשר להנות מאוד בנ"ז בספטמבר וכן, אפשר לראות את הרוב המכריע של המקומות, למעט אלה שנמצאים באמצע טרקים: זו התשובה השלילית - רוב הטרקים, במיוחד הגבוהים לא פתוחים עדיין בתקופה הזו. אפשר לעשות טיולי יום. אגב, אני לא יודעת בכמה אזורים של נ"ז אתם מתכוונים לטייל, אבל בחודש טיול יש זמן לטרק ארוך אחד בערך (אלא אם כן תטיילו רק באי הדרומי ואז יש זמן לשניים...).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול חצי שנה עם תינוקת- מחפשים מידע ראשוני
להודעה הבאה:עיצה מהמנוסים בבקשה

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר