כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התעוררנו...טיול לקליפורניה 28/05/2008 01:50 לתגובה הבאה
  michalsarig לא מחובר michalsarig  משתמש מתחיל 14 הודעות עד כה
לילה טוב לכולם! אכן לילה...אני חורשת כבר כמה לילות את הפורום המדהים ומתקשה להתנתק, ולמען האמת אני מתחילה להרגיש את מחסור שעות השינה...
אז אחרי שגיבשתי מסלול בסיסי לטיול אני מפרסמת אותו ברבים בתקווה להערות, הארות ורעיונות.
אנחנו(שני מבוגרים ושלושה ילדים בני 17,13 ו8)נוסעים בסוף יולי לטיול במערב ארה"ב(איזה מזל שהתעוררנו...אבל מה לעשות יש גם כאלה...)
אז ככה הרי המסלול:
25.07-נחיתה בלוס אנג'לס ב 9.00, נסיעה לכיוון סאן דייגו
25-27.07-סאן דייגו, ביום האחרון נסיעה לכיוון לאס וגאס בכוונה להגיע לשם בערב, אולי נעצור לבילוי באגם ביג בר
28-30.08-לאס וגאס
31.08-אגם פאוול
1.08-ברייס קניון
2.08-zion park
3.08-נסיעה ארוכה ארוכה ללוס אנג'לס, ומאחר וזה יוצא יום ראשון חשבתי לבלות את הערב בוניס ביץ'
4.08-יוניברסל סטודיו
5-6.08-לוס נג'לס וביום האחרון לינה באנהיים
7-8.08-הפארקים של דיסני
9-11.08-נסיעה על כביש 1 וביום האחרון לינה ליד היוסמיטי
12-14.08 יוסמיטי וביום האחרון נסיעה לכיוון סאן פרנסיסקו
15-17.08-סאן פרנסיסקו

המסלול מאוד בסיסי ועוד לא ירדתי לגמרי לעומקה של כל תחנה ובכל זאת נשארו לי יומיים פנויים כי רק ב 20.08 אנחנו טסים לארבעה ימים לניו יורק ואח"כ טסים משם הביתה...

בכל אופן אשמח לשמוע כל הערה או רעיון לאיפה כדאי להכניס את היומיים האלה או כל עצה אחרת לצורך העיניין!!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 1 28/05/2008 02:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2252 הודעות עד כה
מאיפה הטיסה לניו-יורק יוצאת? ל"א או ס"פ?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 1 28/05/2008 07:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סימה סימה לא מחובר סימה  משתמש פעיל 845 הודעות עד כה
באופן אישי הייתי מוסיפה עוד יום או יומיים לסן דייגו, אם כבר הגעתם אליה, חבל לא לנצל את כל מה שיש בה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. בסך הכל, המסלול נראה מאד נינוח ונכון. תגובה ל - 1 28/05/2008 07:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mabat לא מחובר mabat  משתמש פעיל 1556 הודעות עד כה
הקציתם מספיק זמן לרב המקומות. יש לי רק שתי הערות קטנות למקומות בהם חסר קצת זמן, אבל מכיוון שציינת שיש לכם עוד יומיים פנויים, זה בעצם יסתדר:

* ב-27.7 את מדברת על נסיעה מסן דייגו ללאס ווגאס, עם אופציה לעצירה ב-BIG BEAR LAKE. זמן הנסיעה נטו במסלול כזה הוא כ-7 שעות (צריך לקחת בחשבון, שהכביש באיזור האגם הוא צר, ונוסעים עליו לא מעט קראוונים, שמעכבים את התנועה, כך שלעתים הנסיעה עלולה להתארך אפילו יותר). אם אתם באמת רוצים להיות קצת גם ב-BIG BEAR LAKE, אני ממליצה להוסיף לילה שם.

* ב-31.7 את מציינת את אגם פאוול. אם לוקחים בחשבון נסיעה לשם מווגאס (כ-4.5 שעות נטו), נשאר בעצם רק חצי יום שם. אם תרצו גם לשוט על האגם, גם להגיע ל-GLENN CANYON וגם לטייל ל-ANTELOPE CANYON, יש לכם קצת מחסור בזמן. כך שתוספת של יום כאן יכולה לעזור.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. בסך הכל, המסלול נראה מאד נינוח ונכון. תגובה ל - 4 28/05/2008 10:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המון תודה לכולכם על ההתיחסות.
ובהקשר לשאלות-
-הטיסה לניו יורק יוצאת מסאן פרנסיסקו
-השיקולים שעמדו מאחורי בילוי קצר יחסית בביג בר וכנ"ל באגם פאוול היו נסיונות לתאום עם ימי סוף השבוע, כלומר בהתחלה חשבנו לבלות 4 ימים בלאס וגאס (האם כדאי או מספיק 3 ימים?) ואם נוסיף גם יום באגם פאוול לא נגיע ללוס אנג'לס ביום ראשון ואמרו לנו שלוניס ביץ' ממש חיבים להגיע ביום ראשון אחרת אין טעם (האם יש אמת בדבר?...)
ולמספר שאלות שלי בעקבות הערותכם-
-האם אין כפילות בין אגם ביג בר ואגם פאוול, עוד לא ממש שמעתי על מישהו שבילה בביג בר,האם כדאי?!
-למישהו יש מושג מה פחות או יותר העלות של בילוי יום באגם פאוול?
-במידה ואנני משאירה את תוספת הימים כשיקול על המקום בהתאם להתקדמות ולנסיבות, האם לא תתעורר בעיה עם מקומות הלינה? האם לא חיוני בתאריכים האלו להזמין מקומות לינה כבר מהארץ באזור הזה?...
ושוב הרבה תודות Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 1 28/05/2008 11:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אלון.י לא מחובר אלון.י  משתמש פעיל 1273 הודעות עד כה
מיכל שלום.
נסיעה לליק פאוול לוקחת כ 5 שעות הגה אני לא חושב שתספיקו הרבה גם אם תצאו מוקדם מוגאס(זה חופש רוצים גם להנות).

גם הנסיעה מציון לאל.אי ארוכה מאד ואני לא בטוח שהתמורה מצדיקה(כשש וחצי שעות הגה ללא פקקים).

לגבי שהייה בוגאס ואני חושב שזה נכון לגבי כל אתר זה מאד אינדיבידואלי לנו היספיקו יום וחצי לאחרים גם שבוע לא מספיק.

לגבי לינה אני בדעה של להזמין מראש,בייחוד בעונה זאת, משתי סיבות עקריות אחת אתם חמישה ויהיה קשה למצוא מקום.סיבה שניה שקט נפשי שבסוף היום וגם אם זה בהגעה מאוחרת יש איפה להניח את הראש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 1 28/05/2008 23:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז הנה עוד שתי הערות:
1. לנחות בל"א ומיד לנסוע לסן-דייגו - בעייני תכנון לא נכון. על כל אחד הג'ט-לג עובד אחרת ואני לא יודע מה הנסיון שלכם עם זה. הנסיון שלי עם טיסות טרנס אטלנטיות הוא שאני מגיע מאד עייף ואפילו הנסיעה משדה התעופה למלון אינה עניין של מה בכך. מאחר וממילא את רוצים להיות בל"א אני הייתי מציע להעביר את הימים שם להתחלה.
2. מצטרף למי שכתב לכם להקצות עוד יום לסיבוב ביוטה וגם עדיף בעיני לסדר את הסיבוב אחרת - ברייס -> לייק פאוול -> ציון או בכיוון ההפוך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 7 10/06/2008 19:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי תודה,לקח לי זמן בגלל כל מיני בעיות אישיות אבל חזרתי לתכנון...
למה היית משנה את המסלול מלאס וגאס לפאוול לייק ואח"כ לברייס קניון ?
ניסיתי לערוך כל מיני שינויים, אבל משתבשים לי הימים בתכנון של לא להיות בסופי שבוע בוגאס או בפארקי השעשועים, המרחק מלוס אנג'לס לסאן דייגו הוא לא נורא בהתחשב בכך שאנחנו נוחתים בשעות הבוקר ובעובדה שלבעלי אין בעיות נהיגה בשום מצב (...) נתגבר אבל הזזת הימים או תוספת יום בדרך גורמת לנו להיות בלאס וגאס בסופשבוע או בדיסני לנד בשישי-שבת (מה יותר נורא?)

התבלבלת? גם אני...
אני מנסה לעשות סדר דחוף כדי שאוכל כבר להזמין מקום
תראה את זה, שיניתי קצת

25.07-נחיתה בלוס אנג'לס ב 9.00, נסיעה לכיוון סאן דייגו
25-27.07-סאן דייגו, ביום האחרון נסיעה לכיוון לאס וגאס בכוונה להגיע לשם בערב, אולי נעצור לבילוי באגם ביג בר
28-30.08-לאס וגאס
31.08- בבוקר נסיעה לכיווןאגם פאוול
1.08-אגם פאוול לינה ליד הברייס קניון
2.08- ברייס קניון
3.08-zion park
4.08- נסיעה ארוכה ללוס אנג'לס

5.08-יוניברסל סטודיו
6-7.08-לוס נג'לס וביום האחרון לינה באנהיים
8-9.08-(שישי-שבת)הפארקים של דיסני
10.08-נסיעה על כביש 1 ולינה בסן סימון
11.08- ביקור בטירת הרסט ונסיעה עד היוסמיטי
12-14.08 יוסמיטי
15.08-אזור מונטריי וכרמל
16-20.08-סאן פרנסיסקו
20.08-טיסה לניויורק
מה דעתכם עכשיו? גם לגבי התיזמונים?!
בבקשה, למרות העכובים והאילוצים מבחינתי, החזירו לי תשובה בהקדם.
ושוב סליחה על זמן התגובה....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 8 10/06/2008 21:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל,
אני רק הבעתי את דעתי שמבוססת על נסיוני האישי אחרי מספר טיסות טרנס אטלנטיות וגם מאיך שראיתי שהג'ט-לג השפיע על קרובים וחברים שבאו לבקר. זה שאתם נוחתים בבוקר זה לא ממש רלוונטי - הג'ט לג מאופיין בין השאר בזה שהעייפות אינה באה בשעות שאתה רגיל לה. אם בכל זאת אתם מאמינים ביכולתו של בעלך לצאת לשעתיים נהיגה בכבישים לא מוכרים מיד אחרי נחיתה מטיסה טרנס-אטלנטית - אז אחלה.

עניין הסדר בסיבוב בדרום יוטה אינו מאד מהותי. הסדר שהצעתי הוא גם במעט (מאד) יותר קצר אבל בעיקר יאפשר לכם שלא לחזור על אותם דרכים אלא לנסוע בדרכים אחרות איפה שניתן. בעונה זו, אני מאמין שכדאי מאד לבנות את הטיול כך שהטיול הוא בבוקר כשעוד קריר\נעים ולנהוג אחה"צ. לכן הייתי מציע את הסידור הבא לעיונכם:
31/7 - נסיעה לברייס. הדרך היא סביב 5 שעות ויש מספר דברים לראות בדרך. הנה רשימה שכתבתי לגולש אחר:
http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-998688#msg_num_13
תגיעו בערב לראות את השקיעה בברייס ותלונו בקרבת מקום.
1/8 ברייס ונסיעה ללינה בפייג'.
2/8 איזור פייג' ונסיעה ללינה בספרינגדייל
3/8 ציון. לדעתי תעשו טוב אם תתקדמו מעט מערבה ולא תשאירו את כל הדרך עד ל"א ליום אחד למחרת.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 9 10/06/2008 22:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קצת התבלבלתי בכל האזור הזה של הפארקים, האם המסלול שאתה מציע בעצם לא כולל בילוי באגם פאוול?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 10 10/06/2008 22:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
...וחוץ מזה מה אתה אומר על החלק הכמעט אחרון המסלול- סיום כביש מס' 1 והשילוב של יוסמיטי ורק אח"כ כרמל ומונטריי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 11 10/06/2008 23:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
פייג' (page) נמצאת ממש ליד לייק פאוול. אני אציין כאן למען ההגינות שזה חלק בסיבוב זה שבו טרם ביקרתי בעצמי.

לשאלתך השניה: מעצם ניסוח השאלה שלך, אני מסיק שאת מודעת שההמלצה הרווחת כאן בפורום היא להצפין עד מונטריי ורק אז לשבור מזרחה ליוסמיטי ומשם לחזור לס"פ. מאחר ואת מודעת לכך, השאלה היא מדוע בחרתם לסדר את המסלול אחרת? יש סיבה טובה לא לעשות את מה שהחלטתם והיא שאתם בעצם מוותרים על איזור הביג סאר - הקטע שבין סן סמיון לכרמל שהוא יפה מאד.
כביש 1 דרומית לכרמל
כביש 1 דרומית לכרמל(גודל:7.55KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 12 11/06/2008 00:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה, קיבלתי!
בינתיים אני יוצאת להפסקת בדיקות בהתאם להצעות...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 13 13/06/2008 00:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי לכולם,
עכשיו אני בעינייני לינה...
באזור הפארקים אנחנו מתכננים להיות יום אחד באגם פאוול יום אחד בברייס קניון וים אחד בzion park .
האם כדאי לשהות במשך שלושת הלילות במלון bestwestern שבפייג' או לעבור מלונות.
זה בכלל נשמע הגיוני מבחינת מרחקים?...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 14 13/06/2008 06:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  pazitnu לא מחובר pazitnu  משתמש פעיל 448 הודעות עד כה
ממש לא הגיוני לישון בשלושת הימים בפייג'המרחקים גדולים מדי.
בכלל על מנת לנצל את הימים שלכם טוב יותר רצוי לילה אחד לישון בפייג' (אין בעיה למצוא מקום יש את כל הרשתות הגדולות וגם הרבה מאוד מוטלים פרטיים ברחובות הצדדיים)
להתקדם עד לקרבת הברייס ולישון שם כך תוכלו לראות את המקום הן בשקיעה והן בזריחה ולילה שלישי לישון בעיירה הצמודה ליציאה מהציון
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 14 13/06/2008 17:58 לתגובה קודמת
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1694 הודעות עד כה
תסלחי לי ,
אבל לפי השאלה שלך, נראה שלא פתחת מפה אפילו פעם אחת לראות היכן ממוקמים ברייס, ציון ופייג'.

אפשר אפילו ב google maps, yahoo maps וכו

תסתכלי ותביני את השאלה שלך

את צריכה ללון בפייג' עבור לייק פאואל, אחכ לעבור לברייס (אפשר ללון ברובי'ז אין) ואחכ לציון (אפשר ללון בעיירה ספרינגדייל)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מלון בקיסימי
להודעה הבאה:שינוי מועד טיסת פנים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף