|
| 2. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 1 |
28/05/2008 02:01   |
|
|
מאיפה הטיסה לניו-יורק יוצאת? ל"א או ס"פ?
|
|
|
|
| 3. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 1 |
28/05/2008 07:27   |
|
|
באופן אישי הייתי מוסיפה עוד יום או יומיים לסן דייגו, אם כבר הגעתם אליה, חבל לא לנצל את כל מה שיש בה...
|
|
|
|
| 4. בסך הכל, המסלול נראה מאד נינוח ונכון. תגובה ל - 1 |
28/05/2008 07:38   |
| |
mabat |
1556 הודעות עד כה |
|
|
|
הקציתם מספיק זמן לרב המקומות. יש לי רק שתי הערות קטנות למקומות בהם חסר קצת זמן, אבל מכיוון שציינת שיש לכם עוד יומיים פנויים, זה בעצם יסתדר:
* ב-27.7 את מדברת על נסיעה מסן דייגו ללאס ווגאס, עם אופציה לעצירה ב-BIG BEAR LAKE. זמן הנסיעה נטו במסלול כזה הוא כ-7 שעות (צריך לקחת בחשבון, שהכביש באיזור האגם הוא צר, ונוסעים עליו לא מעט קראוונים, שמעכבים את התנועה, כך שלעתים הנסיעה עלולה להתארך אפילו יותר). אם אתם באמת רוצים להיות קצת גם ב-BIG BEAR LAKE, אני ממליצה להוסיף לילה שם.
* ב-31.7 את מציינת את אגם פאוול. אם לוקחים בחשבון נסיעה לשם מווגאס (כ-4.5 שעות נטו), נשאר בעצם רק חצי יום שם. אם תרצו גם לשוט על האגם, גם להגיע ל-GLENN CANYON וגם לטייל ל-ANTELOPE CANYON, יש לכם קצת מחסור בזמן. כך שתוספת של יום כאן יכולה לעזור.
|
|
|
|
| 5. בסך הכל, המסלול נראה מאד נינוח ונכון. תגובה ל - 4 |
28/05/2008 10:16   |
| |
michalsarig |
14 הודעות עד כה |
|
|
המון תודה לכולכם על ההתיחסות.
ובהקשר לשאלות-
-הטיסה לניו יורק יוצאת מסאן פרנסיסקו
-השיקולים שעמדו מאחורי בילוי קצר יחסית בביג בר וכנ"ל באגם פאוול היו נסיונות לתאום עם ימי סוף השבוע, כלומר בהתחלה חשבנו לבלות 4 ימים בלאס וגאס (האם כדאי או מספיק 3 ימים?) ואם נוסיף גם יום באגם פאוול לא נגיע ללוס אנג'לס ביום ראשון ואמרו לנו שלוניס ביץ' ממש חיבים להגיע ביום ראשון אחרת אין טעם (האם יש אמת בדבר?...)
ולמספר שאלות שלי בעקבות הערותכם-
-האם אין כפילות בין אגם ביג בר ואגם פאוול, עוד לא ממש שמעתי על מישהו שבילה בביג בר,האם כדאי?!
-למישהו יש מושג מה פחות או יותר העלות של בילוי יום באגם פאוול?
-במידה ואנני משאירה את תוספת הימים כשיקול על המקום בהתאם להתקדמות ולנסיבות, האם לא תתעורר בעיה עם מקומות הלינה? האם לא חיוני בתאריכים האלו להזמין מקומות לינה כבר מהארץ באזור הזה?...
ושוב הרבה תודות
|
|
|
|
|
| 7. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 1 |
28/05/2008 23:33   |
|
|
אז הנה עוד שתי הערות:
1. לנחות בל"א ומיד לנסוע לסן-דייגו - בעייני תכנון לא נכון. על כל אחד הג'ט-לג עובד אחרת ואני לא יודע מה הנסיון שלכם עם זה. הנסיון שלי עם טיסות טרנס אטלנטיות הוא שאני מגיע מאד עייף ואפילו הנסיעה משדה התעופה למלון אינה עניין של מה בכך. מאחר וממילא את רוצים להיות בל"א אני הייתי מציע להעביר את הימים שם להתחלה.
2. מצטרף למי שכתב לכם להקצות עוד יום לסיבוב ביוטה וגם עדיף בעיני לסדר את הסיבוב אחרת - ברייס -> לייק פאוול -> ציון או בכיוון ההפוך.
|
|
|
|
|
| 9. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 8 |
10/06/2008 21:56   |
|
מיכל,
אני רק הבעתי את דעתי שמבוססת על נסיוני האישי אחרי מספר טיסות טרנס אטלנטיות וגם מאיך שראיתי שהג'ט-לג השפיע על קרובים וחברים שבאו לבקר. זה שאתם נוחתים בבוקר זה לא ממש רלוונטי - הג'ט לג מאופיין בין השאר בזה שהעייפות אינה באה בשעות שאתה רגיל לה. אם בכל זאת אתם מאמינים ביכולתו של בעלך לצאת לשעתיים נהיגה בכבישים לא מוכרים מיד אחרי נחיתה מטיסה טרנס-אטלנטית - אז אחלה.
עניין הסדר בסיבוב בדרום יוטה אינו מאד מהותי. הסדר שהצעתי הוא גם במעט (מאד) יותר קצר אבל בעיקר יאפשר לכם שלא לחזור על אותם דרכים אלא לנסוע בדרכים אחרות איפה שניתן. בעונה זו, אני מאמין שכדאי מאד לבנות את הטיול כך שהטיול הוא בבוקר כשעוד קריר\נעים ולנהוג אחה"צ. לכן הייתי מציע את הסידור הבא לעיונכם:
31/7 - נסיעה לברייס. הדרך היא סביב 5 שעות ויש מספר דברים לראות בדרך. הנה רשימה שכתבתי לגולש אחר:
http://forum.lametayel.com/forum_rview/th-998688#msg_num_13
תגיעו בערב לראות את השקיעה בברייס ותלונו בקרבת מקום.
1/8 ברייס ונסיעה ללינה בפייג'.
2/8 איזור פייג' ונסיעה ללינה בספרינגדייל
3/8 ציון. לדעתי תעשו טוב אם תתקדמו מעט מערבה ולא תשאירו את כל הדרך עד ל"א ליום אחד למחרת.
|
|
|
|
|
|
| 12. התעוררנו...טיול לקליפורניה תגובה ל - 11 |
10/06/2008 23:49   |
|
פייג' (page) נמצאת ממש ליד לייק פאוול. אני אציין כאן למען ההגינות שזה חלק בסיבוב זה שבו טרם ביקרתי בעצמי.
לשאלתך השניה: מעצם ניסוח השאלה שלך, אני מסיק שאת מודעת שההמלצה הרווחת כאן בפורום היא להצפין עד מונטריי ורק אז לשבור מזרחה ליוסמיטי ומשם לחזור לס"פ. מאחר ואת מודעת לכך, השאלה היא מדוע בחרתם לסדר את המסלול אחרת? יש סיבה טובה לא לעשות את מה שהחלטתם והיא שאתם בעצם מוותרים על איזור הביג סאר - הקטע שבין סן סמיון לכרמל שהוא יפה מאד.
 |
| כביש 1 דרומית לכרמל(גודל:7.55KB) |
|
|
|
|
|
|
|
|