כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חיסון צהבת B ושאר חיסונים להודו 28/05/2008 14:29 לתגובה הבאה
  שירן 19 לא מחובר שירן 19  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
שלום ד"ר
1.
התחסנתי בשנת 95 נגד צהבת , קיבלתי את שלושת הזריקות , האם אני צריכה לעשות את החיסון עוד פעם לפני שאני טסה?
- אני טסה ביולי להודו..
2. השותפה שלי לטיול לא חוסנה כלל נגד צהבת B, הבנתי שצריך הפרש בין החיסון הראשון והשני של חודש ובין השני והשלישי של חצי שנה .
מכיוון שאנחנו טסות ביולי האם זה מספיק שהיא תעשה רק את 2 הזריקות של צהבת B ובנוסף לזה את שאר החיסונים שצריך ,לפני שאנחנו טסות? וכעבור חצי שנה כמובן תעשה את הזריקה הנוספת, אבל זה יהיה כבר אחרי שנחזור מהודו..
ממה שהבנתי, צהבת B גם ככה עוברת רק במגע של דם ומין, ככה שאין כ"כ סיכוי לחלות בה אם האדם לא במגע עם דם ומין עם אדם אחר שחולה במחלה הזו , האם אני צודקת ?
3. כמה זמן לפני הטיסה אני צריכה לעשות את שאר החיסונים להודו ?
אני טסה לצפון הודו ,ואולי גם לתאילנד.
תודה רבה לך , ד"ר על העזרה .
יום נפלא !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חיסון צהבת B ושאר חיסונים להודו תגובה ל - 1 28/05/2008 20:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  דוקטור אנט לא מחובר דוקטור אנט - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2341 הודעות עד כה
חיסון נגד צהבת B מומלץ לא פחות בארץ והמחלה עוברת גם דרך מכשירים לא סטרילים.במידה ואתן מתכננות טיול של 3 חודשים או יותר ניתן לקבל לוז מזורז של החיסון מאושרנע"י משרד הבריאות 3 זריקות בהפרשים קצרים ורבעית כעבור6-12 חודש.מומלץ להגיע לקבל חיסונים 6 שבועות לפני הטיסה ואפילו עכשיו(בעיקר החברה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חיסון צהבת B ושאר חיסונים להודו תגובה ל - 2 29/05/2008 03:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שירן 19 לא מחובר שירן 19  משתמש מתחיל 34 הודעות עד כה
תודה רבה ד"ר
ורק לא הבנתי משהו.. אני גם צריכה לעשות את שלושת הזריקות של צהבת בי , למרות שחוסנתי כבר בעבר?
וחברה שלי , מספיק שהיא תעשה עכשיו את ה 3 זריקות המזורזות והזריקה הרביעית בעוד חצי שנה(זה יהיה כבר אחרי שנחזור מהודו) ?

ועוד שאלה : לגביי צהבת A , כמה זמן לפני שאני טסה אני צריכה לעשות את החיסון ? מספיק שאני עושה זריקה אחת , טסה, ואחרי שאני חוזרת אני עושה את השניה? זה בסדר?

תודה רבה על העזרה!!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חיסון צהבת B ושאר חיסונים להודו תגובה ל - 3 29/05/2008 06:04 לתגובה קודמת
  דוקטור אנט לא מחובר דוקטור אנט - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2341 הודעות עד כה
שאלת לגבי חברה שלך שאינה מחוסנת נגד צהבת B והסברתי שהמחלה אינה עוברת רק דרך יחסי מין
את כן מחוסנת
רצוי לקבל חיסונים 6 שבועות לפני הטיסה במידה וזקוקים לחיסון נגד דלקת מוח יפנית3
זריקה אחת של חיסון נגד צהבת A מגינה ל6-12 חודש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול במרכז אמריקה
להודעה הבאה:חיסונים לתאילנד?