| 1. נעליים טובות לטיול |
28/05/2008 19:22  |
|
|
אני לא יודע מה לעשות קניתי נעלי תימברלנד במחשבה שהיא גם טובה לטיולים אבל אמרו לי שהיא לא משהו לטיולים מה כדי לי לעשות עכשיו? הם עלו לי די הרבה
|
|
|
|
|
|
| 4. נעליים טובות לטיול תגובה ל - 3 |
01/06/2008 16:13   |
|
|
אני בעצמי חולה על הנעליים האלה הם נוחות לי עשיתי איתם כבר טיול והם היו לי נוחות אבל עדיין לא עשיתי איתם טיול של כמה ימים אני לא זוכר איזה דגם זה הם לא גבוהות הם כזה עור הפוך די יפה דווקה אבל זה לא היה הסיבה שקניתי אותם
|
|
|
|
|
| 6. נעליים טובות לטיול תגובה ל - 5 |
16/06/2008 20:37   |
|
|
צודקת אבל לא לכל טיול לטיול רציני יהיה לך נעליים גרועות =לא תהני מהטיול בגלל כאבים ברגלים או שלפוחיות ודברים כאלה
|
|
|
|
| 7. נעליים טובות לטיול תגובה ל - 6 |
21/06/2008 08:37   |
| |
עידן - צוות למטייל חיפה |
123 הודעות עד כה |
|
|
לא הייתי פותר את כל מה שאומרים על נעלי טיולים כ"שטויות".
זה מאוד חשוב מה מתכוונים לעשות עם הנעליים האלה. ואני מדבר בתור אחד שגם אמר "שטויות" ויצא לטיול לדרא"מ עם נעלים שהן לא נעלי טיולים. התוצאה היתה שבטרק השני בטיול הנעל היתה מאווררת בערך כמו סנדלי שורש. אגב, למצוא נעלי טיולים איכותיות דרא"מ זו משימה הרבה יותר קשה ממה שאתם חושבים...
היום יש לי נעלי טיולים טובות, הן אמנם עלו לי יותר, אבל זה שווה את השקט הנפשי ואני יודע שהן יעמדו בכל משימה, בין אם זה טיול תרמילאים ממושך ובין אם זה טיול בן כמה ימים בארץ. הרי אנחנו לא מסיימים את החיים אחרי הטיול הגדול ולנעליים תמיד יהיו שימושים נוספים.
אגב, זה שנעל מחזיקה מעמד ונוחה זה לא אומר שיש לה בולם זעזועים ותמיכה טובה להליכה ממושכת עם משקל על הגב. אז כן, נזק לגב, לקרסוליים או לברכיים לא חייב להיווצר אחרי טיול אחד. אבל ברגע שהוא מופיע הוא עלול ללוות אותנו לכל החיים...
אני בכלל לא נכנס פה לפרמטר של אטימות למים כי לא ציינת איפה הטיול הולך להיות כך שיכול להיות שאין צורך בכך. אם תתן יותר פרטים על אופי הטיול נוכל לעזור יותר.
בכל מקרה כמו שציינתי בהתחלה, מה שחשוב זה מה רוצים לעשות עם הנעליים ולאיזה מטרה הן מיועדות ובשורה התחתונה טימברלנד זו אחלה נעל, אבל לא נעל טיולים. (כנ"ל לגבי היי טק...מנסיון )
מצורפת תמונה מהנעל שלי אחרי הטרק השני בטיול שלי:
 |
| 000033.JPG(גודל:17.35KB) |
|
|
|
|
| 8. זה נכון לגמרי תגובה ל - 5 |
21/06/2008 12:07   |
 |
ירון ה. - הנהלת הפורום |
2011 הודעות עד כה |
|
|
|
שאין שום בעיה לטייל עם טימבלנד.
אחד המטיילים הגדולים ביותר שאני פגשתי עשה את הטיול הראשון שלו עם צ'ימידן צבאי וזוג כפכפים.
לא חייבים לטייל עם תרמיל, אפשר לקחת צ'ימידן.
לא חייבים לקנות נעליים טיולים, אפשר עם כפכפים.
לא חייבים גם לקנות שק"ש, מספיק מזרון פלציב וסדין.
לא חייבים לעשות הרבה מאוד דברים, אבל מטיילים בד"כ (לפחות אני) כדי להנות.
וכדי להנות מהטיול וכדי לשמור על הרגליים והגב, אני מעדיף לטייל עם ציוד איכותי וטוב, שישמור עלי כמה שיותר.
טימברלנד הם אחלה נעליים, אבל כמו שלא היית לוקח אותם לריצה או לחדר כושר, אין סיבה לקחת אותם לטייל.
יש נעליים לטיולים, יש נעליים ליום יום ויש נעלי ספורט, כל נעל והיעוד שלה.
אגב, אני בד"כ לא אומר שטויות, ולא טיפסתי עדיין על האוורסט, אמנם טיפסתי על חלק מהאנפורנה, שזה קרוב לאוורסט, אבל בהחלט לא ממש האוורסט, ולאוורסט,אגב, רצוי לקחת נעלי טיפוס מיוחדות, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי.
בקיצור, טיול מהנה שיהיה לך, בין אם תיקח איתך טימברלנד או נעלי טיולים.
|
|
|
|
|
| 10. זה נכון לגמרי תגובה ל - 9 |
17/07/2008 12:04  |
|
|
תודה ירון אבל אני די תקוע הרגע קניתי נעליים בהרבה כסף
וחשבתי שהם טובות טוב לא נורא
|