כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מסלולים סביב אגם איזניק והעיר בורסה ומדריך באיסטנב 02/06/2008 22:15 לתגובה הבאה
  לפני טיול לא מחובר לפני טיול  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
אני מחפשת המלצה למדריך בעברית באזור איסטנבול ו/או בורסה. כמו כן אשמח לשמוע על מסלולים לטיולי משפחות באזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מידע אודות העיר בורסה וסביבתה תגובה ל - 1 03/06/2008 08:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נטע נטע לא מחובר נטע נטע - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 445 הודעות עד כה
שלום,
האם כוונתך למדריך - ספר? או למדריך בשר ודם?
מדי פעם עולה כאן השאלה הזו, אני לא מכירה שירות כזה, אך אולי תעלה תשובה בנושא ממישהו מחברי הפורום.
העיר בורסה עשירה ויפהפיה - ואפשר לבלות בה יומיים - לעלות ברכבל (טלפריק) אל ההר (אולוגאא), לטייל עליו, לבקר במסגדיה המרשימים.
האם תהיו עם רכב?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מידע אודות העיר בורסה וסביבתה תגובה ל - 2 03/06/2008 09:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  לפני טיול לא מחובר לפני טיול  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
תודה רבה על התשובה, אשמח לעוד רעיונות לטיולים. התכוונתי למדריך בשר ודם שעושה סיורים באזור.
אנחנו נהיה עם רכב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מידע אודות העיר בורסה וסביבתה תגובה ל - 3 03/06/2008 14:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ranchy לא מחובר ranchy  משתמש פעיל 722 הודעות עד כה
בעיר איזניק הולכים ברגל. היא קטנה ומוקד הענין בה הוא תעשית אריחי הקרמיקה האופיניים לה. צריך לחפש בסמטאות סדנאות אמן ולהכנס.
קניית אריחי איזניק אמיתיים מצריכה משכנתא! אלו המוצעים שם בזול הם מוצרי תעשיה מקוטאחיה המעוטרים בנוסח איזניק.
סביב האגם פשוט לטייל עם הרכב. אני הייתי שם לפני הרעש הגדול לא יודע מה המצב היום.
בבורסה העיר שוב הרכב הוא מטרד כי השוטטות בחאנים המהממים רק ברגל
לאולה דאג שווה לעלות ברכב דרך הכביש העולה למלונות שלמעלה.

[עודכן ב:03 יוני 2008 14:36:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מצטרפת.. תגובה ל - 4 03/06/2008 18:07 לתגובה קודמת
  נטע נטע לא מחובר נטע נטע - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 445 הודעות עד כה
להמלצות. אכן, בערים כדאי ברגל. להרים כדאי לעלות עם הרכב, לעבור בדרך בכפרים הקטנים, למצוא את עץ הדולב העצום (קוטר גזע מהגדולים שראיתי בחיי) על הכביש העולה, שתחתיו מסעדה טובה.
תהנו!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מחפש טיול לנשים בלבד עבור אשתי.
להודעה הבאה:סיור בתל אביב - איזור מטלון