כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. קונקשיין באותה חברת תעופה 03/06/2008 09:28 לתגובה הבאה
ניר.מ  משתמש לא מוכר
שלום למומחי התעופה

קונקשיין של אליטליה ברומא טרמינל C בין הטיסה מהארץ של אליטליה לטיסת המשך ללוס אנגלס של אליטליה. האם ישנו בידוק או תורים או גודל הטרמינל המעקבים את ההגעה לטיסת ההמשך. האם המזוודות עוברות ישירות לטיסת ההמשך (כרטיסי טיסת ההמשך ניתנים עוד בארץ?)
נחיתה ברומא 8:20 המראה ללוס אנגלס 9:20
(ראיתי באינטרנט שבפועל בוצעו ההמראות בשעה 9:40)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 1 03/06/2008 09:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mrraz לא מחובר mrraz  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
בטיסת המשך יש בידוק בכניסה לאיזור "הסטרילי" שלפני הכניסה למטוס.
מדובר על בידוק מהיר יחסית שלא כולל מזוודות אלא הנוסע ומטען היד שלו. המזוודות בדרך כלל מגיעות ישר ליעד הסופי, בדוק בארץ שהתווית שמוצמדת למזוודה מסומנת לוס אנג'לס (LAX)
קונקשנים קצרים ושלך קצר מאוד תמיד מהווים מקור לבעיה שעשוייה לצוץ. קווה לטוב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 2 03/06/2008 18:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1724 הודעות עד כה
בעיניי לוח הזמנים צפוף ועלול להיות מקור לבעיות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 3 03/06/2008 18:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2042 הודעות עד כה
שעה זה מספיק זמן. מדובר באותו הטרמינל ובאותה חברת תעופה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 4 03/06/2008 18:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ניר. מ  משתמש לא מוכר
אופיר תודה

האם אתה מכיר את טרמינל C ברומא. שם הנחיתה בבוקר ומשם טיסת ההמשך הסמוכה ללוס אנגלס. מה הדברים שאנו (משפחה עם ילדים) צריכים לעשות ביציאה מהטיסה מתל אביב, (היכן העיכובים) על מנת להספיק לטיסת ההמשך (כאמור שתי הטיסות של אליטליה)

תודה, ניר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 5 03/06/2008 18:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא מכיר את טרמינל C ברומא ספציפית אבל בכל שדות התעופה באירופה (ובמיוחד אם זה באותו הטרמינל) פשוט יוצאים מהטיסה ומחפשים את שער היציאה לטיסת ההמשך. לא עוברים שום בדיקת דרכונים ולא מכס. בשער היציאה עוברים בדיקה בטחונית וזהו. שעה זה מספיק זמן לבצע את זה וגם לשתות קפה קטן בין לבין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 6 04/06/2008 13:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mrraz לא מחובר mrraz  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
שעה זה יפה מאוד אם אתה מגיע בזמן, אבל מה קורה אם המטוס שלך מגיע באיחור קל? אם תרוץ מספיק מהר תגיע למטוס אבל המזוודות, מסופקני.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 7 04/06/2008 16:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1724 הודעות עד כה
אני חוזרת על עמדתי האישית נגד שעה פער בין טיסה לטיסה. למה להכנס ללחץ? לא עדיף קצת יותר מרווח והרבה יותר שלוות נפש? מה תעשה אם יש תקלה קטנה במטוס שתגרום לדיליי של חצי שעה? או לקוח ששלח מזוודות ולא התייצב לטיסה (קרה לחברה שלי לפני חודש בדיוק.) נכון, זה לא קורה בכל טיסה, אבל אני הייתי מעדיפה מרווח גדול יותר באופן אישי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 7 04/06/2008 17:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
המרחק בין 2 שערים בטרמינל עצום כמו אמסטרדם הוא לא יותר מ 15-20 דקות הליכה. רומא אינו כזה גדול והמרחקים שם אינם עולים על 10 דקות הליכה. גם אם המטוס יאחר ב 30 דקות עדיין תספיק להגיע. טיסת הבוקר של אליטליה ברוב המקרים מגיעה בזמן ואין מקום לפאניקה מיותרת. בכל מקרה - חברת התעופה אחראית לקונקשן והם או שיעכבו את טיסת ההמשך או שידאגו לחלופה במידה ומשהו משתבש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. תמימות תגובה ל - 9 04/06/2008 22:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענבל ה לא מחובר ענבל ה  משתמש בינוני 98 הודעות עד כה
1. אף אחד לא יעכב המראה בשביל נוסע מאחר, לא משנה כמה החברה אשמה.
2. החברה נושאת באחריות לתת לך טיסה אחרת, אבל אם הטיסה הבאה מלאה אתה עלול להיתקע.
3. צ'ק אין לטיסה נסגר לפעמים הרבה לפני מועד ההמראה. אל על, למשל, סוגרת צ'ק אין שעה לפני מועד ההמראה. אם לא הגעת עד אז - אבוד לך, גם אם אתה יכול להספיק לטיסה בנחת. המקום שלך כבר יינתן למי שברשימת ההמתנה.

כל הנ"ל - מנסיון אישי של איחורי טיסות. אמנם בתוך ארה"ב (לא יודעת מה קורה באירופה) אבל כשהיה מלכתחילה רווח של 3 שעות !!! ובכל זאת איחרנו ונתקענו קשות.
עדיף לקחת מרווח ביטחון ולא לשבת על קוצים בטיסה ואחריה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. תסלחי לי אבל ... תגובה ל - 10 04/06/2008 23:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
1. נכון שחברות אמריקאיות לא נוהגות לעכב טיסות עקב איחורים של טיסות קונקשן אבל חברות אירופיות כן עושות את זה. אליטליה בפעם האחרונה שבדקתי היתה חברה אירופית.
2. אם הטיסה הבאה מלאה אז מבקשים ומקבלים טיסה אחרת (אולי עם קונקשן נוסף). לאליטליה יש שותפות עם מספר רב של חברות ובטוח שניתן למצוא כמה מושבים באיזה צורה מרומא ללוס אנג'לס. אם לא מוצאים כלום (נדיר מאד) אז מקבלים לילה ברומא על חשבון הברון.
3. מה הקשר לצ'ק אין?. הצ'ק איו נעשה כבר בתל אביב ושם מקבלים את כרטיס העליה למטוס לטיסת ההמשך. צריך להופיע בשער היציאה לטיסת ההמשך עד כ 15 דקות לפני הטיסה. אין שום צורך לעשות צ'ק אין מחדש.

ודרך אגב, כל מה שאני כותב פה הוא מנסיון אישי של הרבה שנים והרבה איחורי קונקשנים באירופה, ובארה"ב.
אני פספסתי גם קונקשנים שתוכננו ל 5 שעות. אז מה? - להמליץ לעשות את זה 7?
צר לי שאת מתבססת על נסיון דל ולא קשור כדי לרדת עלי. זה ממש לא במקום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. בדקתי את זה שוב בפורום אחר תגובה ל - 1 04/06/2008 23:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנשים אומרים שקונקשן כזה לוקח במקסימום 20 דקות. עוברים בדיקה בטחונית אחת בדרך ואולי עוד אחת בשער היציאה אבל הן עוברות מהר.

רוב שערי היציאה בטרמינל C נמצאים בטרמינל "לווין" המחובר לטרמינל הראשי ברכבת. בירידה מהמטוס עולים על הרכבת, בירידה ממנה עוקבים אחרי השלטים המראים Transiti ושם עוברים בדיקה בטחונית ומשם יוצאים לשטח הדיוטי פרי של טרמינל C. מהמקום הזה מחפשים את שער היציאה - קרוב לוודאי שצריך לעלות חזרה על הרכבת ללווין. באם אחת הטיסות מחוברות לטרמינל הראשי אזי נחסכת הנסיעה ברכבת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 1 04/06/2008 23:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1310 הודעות עד כה
אנחנו גם נוסעים עם קונקשיין קצר בפריס ומספיקים. עצה אחת - אם יש לכם מעט זמן ויש תור ארוך בבדיקה הבטחונית תמצאו שם משהו אחראי ותגידו לו שאתם ממהרים לקונקשיין והוא יעביר אותכם בלי תור. אל תתביישו. זה יכול לפעמים להיות ההבדל בין להספיק או לא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 13 04/06/2008 23:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
דווקא בפאריז הייתי נזהר מאד מקונקשן קצר. אם יש צורך בהחלפת טרמינל - זאת פרוצדורה לא פשוטה בכלל שעלולה לקחת זמן רב. כל אחד מששת אגפי טרמינל 2 (A-F) הם מבנים נפרדים לגמרי אשר החיבור ביניהם הוא או ע"י אוטובוס איטי או ע"י מעבר ביקורת דרכונים ומעבר רגלי בין הטרמינלים. הטיסות של אייר פראנס מהארץ מגיעות לטרמינל 2E. חשוב מאד לבדוק מאיפה יוצאת טיסת ההמשך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. ובינתיים חדשות מאד לא טובות על אליטליה ... תגובה ל - 1 04/06/2008 23:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האיחוד האירופי עומד להחליט למנוע מממשלת איטליה לעזור כספית לאליטליה. זה אומר שאם לא תסגר עסקה כלשהי לרכישת החברה תוך מספר ימים אז יש סיכוי גבוה שהם לא ישרדו. יש שמועות שאייר פראנס-KLM יחזרו לשולחן המשא ומתן עם הצעה של 0.1 יורו סנט למניה ...

בינתיים מניית אליטליה נמחקה מבורסת מילאנו - צעד מאד לא בריא לחברת תעופה ...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 14 05/06/2008 00:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אנחנו ממשיכים מ-F וזו לא פעם ראשונה שאנחנו עושים את זה. אף פעם לא היתה בעיה. בפעם הראשונה פחדתי ולקחתי את הטיסה הבאה עם 3.5 שעות לקונקשיין. על ידי ישבה מישהי , שקצת "צחקה" עלי ואמרה לי בפעם הבאה לא לפחד. ובאמת לא קרה כלום. מקסימום אחרי שעתיים וחצי יש עוד טיסה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. סליחה אם יצא חריף מדי תגובה ל - 11 05/06/2008 00:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענבל ה לא מחובר ענבל ה  משתמש בינוני 98 הודעות עד כה
פשוט יש לסוכני נסיעות ולנציגי חברות התעופה נטיה להמליץ על זמני קישור ממש לא ריאליים. הניסיון שלנו (בארה"ב בלבד) הראה שאחרי שהחברה איחרה ונתקעת, אף אחד לא יסתכל בכיוון שלך - למרות שנהגת לפי ההמלצות שלהם. טירטרו אותנו מדלפק לדלפק, בלי שום עזרה, היינו צריכים לחכות 24 שעות ולא קיבלנו מלון. הטיסה הבאה היתה מלאה ולא הסכימו בשום אופן לתת לנו טיסה של חברה אחרת.
לגבי צ'ק אין - בארה"ב בטיסות פנים צריך לעשות צ'ק אין מחדש בגלל המכס. לא ניתן לקבל כרטיס עליה למטוס לאל על בדלפק של חברה אחרת, גם אם הכרטיס נרכש במשולב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 13 05/06/2008 01:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8047 הודעות עד כה
אין שום סיכוי שבדיקה בטחונית בשער עצמו תגרום לפספוס טיסה. הרי זו טיסת קונקט והמזוודות עוברות אוטומטית לטיסה הבאה ולא יתכן שמזוודה תטוס ללא בעליה וכידוע להוציא מזוודה מבטן המטוס לוקח זמן אז במקרה וחסר נוסע שהרי חברת התעופה יודעת שהוא נמצא בשדה כי הוא נחת עם מטוס שלה ולכן אפילו ישלפו אותו מהתור אם הטיסה מתעכבת בגללו בדיוק כמו שעושים בתור לבידוק ביטחוני בנתב"ג כשיש טיסות שאוטוטו יוצאות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 18 05/06/2008 01:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נכון מאד, אבל מאד עוזר אם אתה פונה מיוזמתך לאחראי ואומר לו שיש לך קונקשיין קרוב במקום לחכות ש"ימצאו" אותך. אנשים לא חושבים שאפשר לעשות את זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 4 05/06/2008 01:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  arti לא מחובר arti  משתמש מתחיל 21 הודעות עד כה
שלום אופיר!
לנו יש קונקשיין של לופטאנזה בטיסת בוקר מוקדמת במסלול ת"א-
פרנקפורט-קלגרי(מערב קנדה).זמן הקונקשיין-כשעה וחצי.
האם אתה צופה בעיה מיוחדת בנמל התעופה בפרנקפורט? אני באופן
אישי לא מכיר נמל-תעופה זה.מאיפה אני יכול לדלות פרטים על מיקום
הטרמינלים של טיסות נכנסות ויוצאות.אני יודע שחברת לופטאנזה לא
היתה מוכנה לכרטס כרטיסים באותו מסלול ביום שלמחרת,היות וזמן
הקונקשן קוצר ל-55 דקות.אני ומשפחתי היינו רשומים לאותן טיסות,כבר
לפני מספר חודשים,אבל היות וזמן הקונקשיין קוצר ביוזמת לופטאנזה
(טיסת ההמשך הוקדמה) העבירו אותנו לאותן טיסות יום קודם ואז
הקונקשיין נהפך להיות שעה ועשרים וחמש דקות-לא משהו שאפשר להתפאר
בו אבל זמן שמקובל על החברה ולא נראה שמהווה מבחינתה בעיה וזאת
בתקווה שלא יהיו עיכובים בלתי-צפויים.השאלה היא אם מבחינת הגעת
המזוודות,זה זמן ריאלי או שכדאי מאד לחשוב על לקיחת "תיק הישרדות"
איתנו לטיסה כדי לעבור את היום-יומיים הראשונים עד שהמזוודות
יגיעו.בכלל שמתי לב,במספר גדול של פורטלי-תעופה בינלאומיים, שמוצעות הרבה טיסות טרנס-אטלנטיות עם קונקשיינים באירופה מאד
קצרים,גם של פחות משעה,כבדרך-קבע.הרי לא ייתכן שחברות-התעופה
יתקעו לעצמן גול עצמי וייאלצו לפתור בעיות של מאות ואלפי נוסעים
כל יום מחדש.אם הזמנים לא היו ריאליים,ואני לא מדבר על נסיבות
חריגות שתמיד מתישהוא ייקרו,היו דואגים לשנות אותם.הנזק של
חברות התעופה במידה של איחורים לקונקשיינים הוא,מבחינה אובייקטיבית,לא פחות מאשר לנו כנוסעים,למרות שברור שכנוסעים
האכזבה ועוגמת-הנפש הרבה יותר מתסכלים.
בברכת טיסות מוצלחות ובטוחות לכל מומחי-הפורום ומקושריו
ארי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. קונקשיין באותה חברת תעופה תגובה ל - 19 05/06/2008 04:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה כמובן נכון. אני רק אומר שסך הכל הנקודה הזו לא מהווה בעיה.
הבעיה היחידה בקונקט כזה זה אם הטיסה הראשונה התאחרה בהרבה כך
שהטיסה השניה לא יכולה להמתין (אם האיחור לא גדול הם ממתינים כי סך
הכל אי העלאת נוסע לטיסה זה גם להם לא נוח) ואז יש את אי הנעימות
של הצורך במציאת פיתרון חלופי ע"י חברת התעופה אם כי הם כן אחראים
לענין.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. היי ארי תגובה ל - 20 05/06/2008 09:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זמן הקונקשן המינימלי הרשמי משתנה בין שדות תעופה בהתאם ליכולת שלהם. בפרנקפורט הזמן הזה הוא שעה ולכן לופטהנזה לא יכרטסו קונקשן של 55 דקות. בוינה למשל הזמן הזה הוא 30 דקות והם עומדים בזה בגבורה. אתה צודק מאד לגבי זה שחברות לוקחות על עצמן אחריות גדולה והן אמורות לעמוד בזמנים שהן קובעות לעצמן, אבל הדעה הרווחת בפורום היא שקונקשן חייב להיות מאד מרווח ולך תשנה את דעתם של האנשים פה שקוראים לנו תמימים על זה שאנחנו סומכים על חברות התעופה (אחרי הכל, אנחנו סומכים עליהם להטיס אותנו ממקום למקום - לא?).

לגבי פרנקפורט ספציפית - טיסת הבוקר נוחתת לתוך שעת עומס בשדה ולרוב מעוכבת כחצי שעה באויר לפני הנחיתה. זה ייתן לך כשעה להגיע לטיסת ההמשך. זה עדיין מספיק זמן - פרנקפורט שדה ענק אבל עדיין אפשרי לניווט והגעה לטיסות ההמשך תוך מקסימום 20-30 דקות. הגרמנים גם יעילים מאד בהעברת מטען בזמן. אם ברומא אמרתי ששעה תספיק גם לכוס קפה, בפרנקפורט שעה תספיק בדיוק להגיע לטיסת ההמשך, שעה ו 20 יספיקו גם לאיזה סנדוויץ' ... Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. שוב לא נכון תגובה ל - 17 05/06/2008 09:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בארה"ב לא צריך לעשות צ'ק אין מחדש בגלל המכס. כבר בארץ עושים צ'ק אין לכל הטיסות ובארה"ב אוספים את המזוודות, עוברים מכס ומפקידים אותם מייד חזרה כשהם נשלחות אוטומטית לטיסת המשך. הסיבה היחידה שלא ייתנו לכם לעשות את זה היא אם אין הסכם העברת מטען בין 2 חברות התעופה.

לגבי צ'ק אין לאל על - דלתה ואמריקן יכולות להוציא כרטיסי עליה למטוס לטיסות אל על. עכשיו כשאל על באמדאוס אני מאמין שיותר חברות יוכלו לעשות את זה. חוצמזה, מדובר פה על קונקשן בין אליטליה לאליטליה - איך זה קשור?

דרך אגב, הנסיון שלי עם איחורים בארה"ב אומר שחברות דואגות לך מאד למציאת טיסות המשך עם אבל אחד גדול - לא כשמדובר באיחורים בגלל מזג אויר. באיחורים בגלל מזג אויר זאת לא אחריות חברת התעופה והם גם לא חייבים לתת מלון על שהית לילה בדרך. בכל מקרה, החברות האירופיות מתייחסות לנושא אחרת והסיכוי למערכת מזג אויר רצינית באירופה בקיץ שואף לאפס בכל מקרה. כמו שאמרתי קודם, זה ממש לא רלוונטי לנושא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. טיסות קונקשיין בארה"ב. תגובה ל - 23 05/06/2008 09:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
לנו יש טיסה חזרה לארץ בחברת בריסלאיירליינס (באוקטובר).
הטיסה היא מלאס ווגאס לשיקגו (באמצעות אמריקן איירלינס).
בשיקגו יש לנו טיסת המשך לבריסל (שוב באמצעות אמריקן) כאשר פרק הזמן שעומד לרשותנו הוא 45 דקות (המעבר הוא באותו טרמינל מ"ס 3).

האם זה אפשרי (אני מתאר לעצמי שזה לא היה מתוכנן ע"י החברות אם זה לא היה אפשרי ...לך תדע???).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. טיסות קונקשיין בארה"ב. תגובה ל - 24 05/06/2008 10:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
כאן כבר הייתי נזהרת, בעיקר בגלל שלוש סיבות: 1. טיסות פנים בארצות הברית נוטות לאיחורים ולעיכובים 2. מעורבת פה עוד טיסה מבריסל לישראל ואיחור הגעה לשיקגו יכול לגרור אחריו דיליי מתמשך 3. שמעתי שיש נורא בלגן בשדה התעופה בשיקגו, בעיקר באוקטובר שמזג האויר שם יכול להיות כבר בעייתי ואז לא מוציאים בזמן את הטיסות שאמורות להגיע אליו.
אם יש לכם אפשרות להקדים את היציאה מלאס וגאס - עדיף.
מצד שני אם זה כבר סגור ושינוי כרוך בתשלום, ואם אתם מוכנים נפשית להתעכבויות - תשאירי כך ותקווי שיהיה בסדר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. טיסות קונקשיין בארה"ב. תגובה ל - 25 05/06/2008 10:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
45 דקות זה גבולי מאד בשיקאגו ובאמת תלוי מאד במזג האויר באותו היום. הייתי גם ממליץ לרווח את הקונקשן הזה קצת יותר אם ניתן.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. תודה לכולם !!!!!! תגובה ל - 26 05/06/2008 10:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 514 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
28. היתרו תגובה ל - 27 05/06/2008 11:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  berko31 לא מחובר berko31  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
אני טס בסוף אוגוסט עם בריטיש נוחת בטרמינל 4 וממריא לניו יורק מטרמינל 5 האם שעתיים זה זמן סביר?
תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
29. היתרו תגובה ל - 28 05/06/2008 13:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שעתיים אמורות להספיק בהחלט. דרך אגב, ב 17 בספטמבר מתוכננות הטיסות מתל אביב לעבור לטרמינל 5. אולי בטיסה חזרה כבר לא תצטרכו להחליף טרמינל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
30. לגבי טיסה של לופטהנזה תגובה ל - 29 05/06/2008 13:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mojoe לא מחובר mojoe  משתמש בינוני 57 הודעות עד כה
שלום לאופיר ולכל המומחים

אנחנו טסים בטיסה של לופטהנזה מנתב"ג לפרנקפורט ומפרנקפורט לפילדלפיה.

יש לנו המתנה של 5 שעות בפרנקפורט. ממה שהספקתי להבין זה הרבה מאוד זמן ואין חשש לבעיות שהועלו כאן קודם, נכון?
שנית גם הנחיתה בפרנקפורט וגם ההמראה משם לפילדלפיה היא בטרמינל 1 אז לא צריכה להיות בעיה מיוחדת, איזה תהליך אנו צריכים לעבור במצב זה?

אגב מישהו יודע מה אפשר לעשות בפרנקפורט כ"כ הרבה שעות (בטיסת חזור יש לנו המתנה של 9 שעות....

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
31. אליטליה תגובה ל - 29 05/06/2008 14:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ofuks לא מחובר ofuks  משתמש פעיל 353 הודעות עד כה
היי אופיר
לאור החדשות הרעות שיש בפיך לגבי שיקום החברה... מה קורה עם לקוחות שכבר כירטסו? האם הם יעמדו לדעתך בהתחייבויות שלהם?
הצלחת להלחיץ אותי..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
32. לגבי טיסה של לופטהנזה תגובה ל - 30 05/06/2008 14:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ב 9 שעות הייתי נוסע העירה - יש רכבות מהשדה עד מרכז העיר. ב 5 שעות זה קצת גבולי - קחו ספר טוב ומשחקים לילדים (אם יש).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
33. אליטליה תגובה ל - 31 05/06/2008 14:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אי אפשר לדעת מה יקרה. צריך לחכות ולראות. זה כנראה יקרה מהר מאד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
34. לגבי טיסה של לופטהנזה תגובה ל - 32 05/06/2008 14:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  mojoe לא מחובר mojoe  משתמש בינוני 57 הודעות עד כה
תודה על התשובה

יש לדעתך בשדה התעופה של פרנקפורט שירות שמירת מטען כי נראה לי שלא יהיה כ"כ נוח להסתובב עם המזוודות בפרנקפורט, לא?

אגב, כמה זמן נסיעה מהשדה למרכז העיר.. והאם יש דברים מיוחדים שכדאי לראות שם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
35. לגבי טיסה של לופטהנזה תגובה ל - 30 05/06/2008 14:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אם זה בשעות היום, קח את הרכבת ותסע לעיר. אפשר לטייל לאורך הנהר וגם במרכז העיר שלא רחוק משם. אפשר בקלות להעביר כמה שעות.

[עודכן ב:05 יוני 2008 14:40:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
36. לגבי טיסה של לופטהנזה תגובה ל - 34 05/06/2008 17:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לי היה בפרנקפורט 6 שעות המתנה שהספיקו ללא שום קושי לשעתיים נטו בעיר. העיר זה 3 תחנות ברכבת. אתה מגיע למרכז. יש מדרכוב נחמד ושוק ואפשר גם לטייל קצת לאורך הריין.
אפשרות נוספת להעברת הזמן במקרה של ה-5 שעות זה קזינו קטן ונחמד שנמצא בשדה התעופה אם אתה אוהב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
37. אליטליה - תודה לכל המגיבים תגובה ל - 36 05/06/2008 18:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ניר מ  משתמש לא מוכר
תודה לכולם במיוחד תודה לאופיר. מקווה שאליטליה תשרוד את החודשיים הקרובים. בסוף החודש 29/06/08 אנחנו אמורים לצאת מתל אביב ללוס אנגלס. למעשה הטיסה הישירה הזו הופסקה לפני שנים רבות. הקודמת הישירה כמדומני היתה מהנמל במילאנו. בתאריך 1.06.08 הם חידשו את הקו בתדירות של חמש טיסות שבועיות. מקווה שההתחדשות שלהם היא מתוך ידעה כי העתיד לפניה של חברת אליטליה. לפי בלומברג הם נמחקו מהמסחר באיטליה אך התרשמתי שזהו צעד שנוקטת הרשות (נירות ערך) כאשר חברה עומדת לידי העברה או מכירה

ברכה
ניר
סמן להדפסה   הוספת תגובה
38. אליטליה - תודה לכל המגיבים תגובה ל - 37 05/06/2008 22:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  zk2127 לא מחובר zk2127  משתמש מתחיל 11 הודעות עד כה
שלום לכם לא רוצה להלחיץ אבל אנחנו עם כרטיסים שכבר כורטסו בינואר
לטיסה ב23,06,08 עם אלאיטליה למילנו ומשם המשך עם אמריקן לשיקגו ומשם לסו פרנסיסקו ובחזרה אחרי חודש ניו יורק למילנו ומשם חזרה עם אלאיטליה לארץ הבעיה שאלאיטליה ביטלה את הטיסות של הקונקשן שלנו ולמרות שיש לנו כרטיסים עדיין אין לנו פתרון סגור מסתמן כראה עם אלעל לפרנקפורט ומשם לשיקגו עם אמריקן אלאיטליה והנציגים שלהם בארץ ממש לא מתייחסים ורק דרך אמריקן ובסיוע הסוכנת שלנו אנחנו מקוים שהעניין יסגר כך שקשה לנו לסמוך על אלאיטליה
בכל אופן בכל הטיסות יש לנו קונקשן של כ3 שעות האם זה מספיק בעיקר בין אלעל לפרנקפורט לטיסת המשך לשיקגו שם יש לנו 3 שעות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
39. אליטליה - תודה לכל המגיבים תגובה ל - 38 05/06/2008 22:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מקווה שיסתדר לכם טוב. שלוש שעות קונקשיין על אותו כרטיס בדרך כלל מספיק . בשרשור הזה מדברים על מינימום של שעה לקונקשיין בפרנקפורט כך שאתה יכול להיות רגוע. אם תהיה בעיה חברת התעופה תדאג לך.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
40. לאופיר - לופטהנזה+קונקשן ללוס אנג'לס תגובה ל - 33 05/06/2008 22:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שריתZ לא מחובר שריתZ  משתמש פעיל 319 הודעות עד כה
היי
אנחנו טסים ב- 20 ביולי ללוס אנג'לס.
יש לנו כ- 5 שעות בשדה התעופה בפרנקפורט ואנחנו נוחתים וממריאים מטרמינל 1. עד כאן לדעתי הכל בסדר.
יש לנו כרטיסים כבר מינואר - אלקטרוניים בהם רשומות שעות ההמראות והנחיתות.
משאלתי:
האם מה שרשום בכרטיסים זה מה שיהיה?
או, האם אני צריכה לעקוב כל הזמן אחרי אתר האינטרנט של לופטהנזה?
עם כל השירשור הנ"ל, אני קצת דואגת.
האם יש שחר לדאגותיי?
תודה מראש
שרית Sad
סמן להדפסה עמוד הבא הוספת תגובה
להודעה קודמת:בבקשה חוו"ד ממי שהיה בהצגהWICKED בניו יורק
להודעה הבאה:בקשה להצעה למסלול במזרח ארה"ב