כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מלריה בתאילנד ולאוס 03/06/2008 15:59 לתגובה הבאה
  chenarie לא מחובר chenarie  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
היי,
בעוד חודש אני טסה לחודש וחצי לתאילנד, כשמתוכם כנראה אהיה כשבוע וחצי בלאוס. אני יודעת שבתאילנד באזור משולש הזהב יש סכנת מלריה, וכמובן בלאוס.
אני מתלבטת אם לקחת איתי מלרון. אני יודעת שלא משחקים עם הבריאות, אבל המלרון הוא כל כך יקר, ובמיוחד אם אני אצטרך להשתמש בו כשבועיים או אף יותר. הבנתי שבאזור משולש הזהב, אם לא ישנים בכפרים ומתמרחים נגד יתושים, אין חשש. זה נכון? ומה לגבי לאוס, יש דרך להימנע שם מהמחלה מבלי לקחת תרופת מנע?
לגבי המלרון עצמו - האם יש בעיה לקחת אותו במקביל לגלולות למניעת הריון? ומה לגבי אלכוהול?
ושאלה אחרונה (לבינתיים) - הבנתי שתכשירים דוחי יתושים כדאי לקנות בתאילנד, ששם הם הכי יעילים. האם זה נכון?
תודה רבה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מלריה בתאילנד ולאוס תגובה ל - 1 03/06/2008 16:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  chenarie לא מחובר chenarie  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
ונזכרתי בעוד שאלה....
האם יש חשש אם אני קונה מלרון ממישהו באינטרנט? כלומר, אם אני רואה את המלרון באריזה המקורית, כשהיא סגורה, מעולם לא השתמשו בה. יש בכך סיכון?
פשוט נראה לי טירוף המחיר של הכדורים....
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מלריה בתאילנד ולאוס תגובה ל - 2 05/06/2008 17:07 לתגובה קודמת
  דוקטור אנט לא מחובר דוקטור אנט - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 2310 הודעות עד כה
עדיף לא לרכוש את התרופה דרך אינטרנט יש הרבה זיופים
הסיכון בתאילנד באתרי תיירות קל מאד
הסיכון נגרם ע"י חשיפה בשעות הערב והלילה באזורי יערות ואזורים כפריים בגבולות תאילנד עם בורמה,לאוס וקמבודיה.
אין סיכון בפנים המדינה,ערים ואתרי תיירות מרכזיים , Chiang Mai,(עיר) Chiang Rai(עיר), Pattaya, Phuket Island, Ko Samui, Ko Samet

הסיכון הכי גבוה קיים במחוזות Chiang Mai, Mae Hong Son, Tak, Kanchanaburi, Ratchaburi, Chanthaburi, Trat, Prachuap Khiri Khan, Surat Thani, Sa Kaeo, Yala
סיכון קל יותר במרבית מחוזות במיצר הדרומי ואי קופנגן.
ובנוסף רמת שרותי רפואה סבירה
חשוב להקפיד על כללי הגנה נגד עקיצות יתושים המעבירים מלריה ודלקת מוח יפנית (פעילים מלפנות ערב עד לפנות בוקר) וקדחת הדנגי (פעילים בשעות היום בעיקר בוקר וערב מוקדמות)
להמחשה מצורפת מפת סיכוני מלריה מאתר בריאות המטייל אנגלי

thailand.gif
thailand.gif(גודל:12.58KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כלבת
להודעה הבאה:לריאם נגד מלריה - סיוטים??