כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. האם הגיוני??? 06/06/2008 18:24 לתגובה הבאה
  לימור א לא מחובר לימור א  משתמש פעיל 187 הודעות עד כה
שלום לכולם,

14 לילות באוסטריה. הלך חזור ממינכן.

7 לילות - עיירה GOLLING

1 לילה - MARIA ALM

4 לילות - SESFELD בחבל טירול

2 לילות - "באד טולץ" בבואריה (לילה אחד בגלל "לגולנד" ולילה שני בגלל הקרבה לשדה התעופה).

אשמח ואודה להארות והערות למוקדים הללו...

לימור

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. האם הגיוני??? תגובה ל - 1 06/06/2008 18:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sancho לא מחובר sancho  משתמש בינוני 80 הודעות עד כה
רעיון מצוין ללון באיזור גולינג, אך נראה לי ששבעה לילות זה יותר מדי. בפסח שעבר לנו בפלכאו, שזה קצת דרומית מגולינג, 4 לילות והיה מעולה, אך בהחלט ניתן להוסיף עוד לילה לאטרקציות באיזור שהיו עדיין סגורות באפריל. מומלץ מאד להוסיף בבאד טוליץ לילה נוסף לטובת פארק המים אלפאמרה ששווה להיות שם יום שלם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. icon12.gif  זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 1 07/06/2008 07:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yosi555 לא מחובר yosi555  משתמש פעיל 623 הודעות עד כה
לימור בוקר טוב
אני חושב שיש מקום לשינויים וזאת רק דעתי על סמך טיולים באיזור:
שלום לכולם,

14 לילות באוסטריה. הלך חזור ממינכן.

7 לילות - עיירה GOLLING - כמו שאמר קודמי נראה שמספיק לאיזור 4 לילות שבימים תוכלו לבקר ךפי חלוקה שלכם :בזאלסבורג, טיול באגמים,טיול באיזור גולינג המפלים שם, כולל מערת המלח/קרח אגם המלכים ועוד (יש הרבה המלצות באתר)
1 לילה - MARIA ALM לילה אחד לא נותן כלום אבל 3 לילות או 4 יתנו ביקור במעבר ההרים הגרוס גלוקנר ,מפלי קרימל,המרחצאות בבד גאסטיין וכל העיירות באיזור וכל זאת בניחותה.
4 לילות - SESFELD בחבל טירול- אני מקווה שהתכוונת לעיירה -SEEFELDצפונית מעט מאינסברוק לטיולים באיזור כולל העיר מגלשות לילדים (אם נוסעים)באימסט ושאר העיירות ואולי גם עליה לצוגשפיצה.
פה הייתי מכניס באיזו צורה 2 לילות ליד פוסן לביקור בארמונות של לודוויג ליד פוסן והמשך טיול לארמון לינדהופ וחזרה
2 לילות - "באד טולץ" בבואריה (לילה אחד בגלל "לגולנד" ולילה שני בגלל הקרבה לשדה התעופה).
יש אפשרות לכווץ מעט יום פה/שם ולהסתדר
טיול מהנה
יוסי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 3 07/06/2008 11:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה לכם יוסי ויורם

ה-7 לילות בגולינג נועדו בעצם לטייל בטיול כוכב בכל זלצבורג, אם הייתי בוחרת ללון באזור יותר דרומי ב"כוכב" האם היה הגיוני יותר???

"מריה אלם"- תוקן ל-2 לילות ע"ח גולינג. - האם הגיוני ביום הראשון את מפלי הקרימל וביום השני את מעבר ההרים ומשם להמשיך ל-SEEFELD
(אכן זו העיירה, טעות בכיתוב) או להיפך??

יש לכם אולי המלצות לצימר ב"מריה אלם" (אני מסודרת בכל השאר)??
ארוחת בוקר - חובה.

תודה רבה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 4 07/06/2008 12:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לימור שלום
לא יודע למה "ננעלת" על Maria Alm אני ישנתי שנה שעברה בעיירה דרומית מעט ממש בכניסה למעבר ההרים הגרוסגלוקנר ב-Bruck על בסיס חצי פנסיון -נהדר נוח לכל מקום וכמו שכתבתי קודם גם לקרימל ,גם למעבר ,גם למרחצאות ואפילו למופע הבזים בוורפן שלא לדבר על העיירות LIENZ , מיטירסיל ולמי שמעוניין זיל אמ סיי לדעתי כדי ללון שם 3 ימים לעשות כל יום משהוא אחר וביום הנסיעה לSEEFELD דרך ביקור במפלי קרימל כמו שכתבת על כביש 165-169 ופונה במפגש לכביש 171 מזרחה לביקור קצר בעיירה RATTENBERG וחוזר ללינה ב-SEEFELD שזו עיירה יפה קטנה ומקום טוב לטיול כוכב נוסף.
להמשך קיבלת המלצות בהתייחסות קודמת.
יוסי
המלון ב-BRUCK
המלון ב-BRUCK(גודל:12.08KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 5 07/06/2008 12:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מצרף לך את האתר של הלינה ב-BRUCK
http://www.hotelpost-bruck.at
HUX
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 6 07/06/2008 14:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי יוסי,

המון תודה... בכלל לא ננעלתי על "מריה אלם" פשוט זו עיירה מומלצת פה בפורום והיא די קרובה לאטרקציות. אגב, מה אתה אומר על "צל אם זי", לוותר עליה או שזה יהיה פספוס??

בודקת כרגע את "ברוק" לפי המלצתך... כמה לילות להיות שם?

לא הבנתי בדיוק. האם את מעבר ההרים "לעשות" בדרך ל-SEEFELD או את
מפלי הקרימל?

אשמח מאד אם תפרט לי יותר לגבי מסלול בימים אלה

ושוב תודה
לימור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 7 07/06/2008 14:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  אדון שוקו לא מחובר אדון שוקו  משתמש בינוני 62 הודעות עד כה
היי לימור
לינה במריה אלם מומלצת ע"י אלון
http://www.tiscover.at/at/guide/5,de,SCH1/objectId,ACC284303 at,curr,EUR,season,at1,selectedEntry,home/home.html
לדבריו הדירות ברמה גבוהה.ללא ארוחת בוקר.
http://www.lametayel.com/1001tips/tip.asp?id=24786&var_n ame=city&var_id=2674&cat=172

מדיווחי גולשים מהשנה שעברה - צל אם סי נכבשה ע"י המוני מוסלמים.היו דיווחים שלא הכי נעים לטיול - מיוסי לא שמענו דיווח כזה.

תהנו
שוקט

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 8 07/06/2008 16:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לימור ואדון שוקו הנכבדים
1.אין לי כלום נגד לינה ב- Maria Alm פשוט שימו לב כדי להגיע לעיירה יש צורך בנסיעה מ- SAALFELDEN (יציאה מכביש 311 )בכביש לא ראשי וכל פעם שרוצים לצאת לטיול צריך לעשות את אותם 10 ק"מ בערך הלוך ושוב לכן כדי להתמקם במקום שהוא קצת יותר מרכזי עם אפשרות יציאה/הגעה נוחים כי לפעמים חוזרים בלילה ונעים יותר לנהוג בכבישים יותר נוחים. שנית הלינה בעיירה BRUCK ביציאה ממנה ישנה האפשרות נסיעה לכל מקום הכביש ראשי ומואר סופר מרקט ענק בכניסה לעיירה ליד תחנת הדלק ובו הכל אבל באמת הכל כולל אוכל ואפילו למי שחסר מקרר Laughing יציאה מתוך העיירה ליד תחנת הרכבת נסיעה של 10-15 דקות ואתם במחסום של מעבר ההרים או נסיעה מערבה על כביש 168-165 קודם כל לKAPRUN שזה קרוב מאוד לי שנה שעברה היה שלג ובאינפורמיישין אמרו שסגור למעלה לכן לא עליתי המשך למפלי קרימל וצפונה יום טיול לקיצבאול ,סנט גון אין טירול ,לאופר, חזרה לזייל אם סיי פה אני מגיב לשניכם ביקרתי בעיירה נכון מה שכותבים הרבה פה בפורום אני הייתי בתחילת יולי 2007 ישנם שם כוויתים וערב הסעודים וכו' והם מטיילים ברחוב אבל היי בגלל זה לא לטייל בעיר , לא לקחת הפלגה באגם, או סתם לשותת ברחוב. יש לנו אותו דבר גם בעכו וגם ביפו וכו' כך שזה לדעתי האישית לא צריך לפסול ביקור בעיירה ודרך אגב נסעתי לשם עם רכבת מהעיירה -BRUCK ממש ליד הצימר.
בשנה שעברה אולי בגלל שהגעתי בתחילת הקיץ היו לו תפוסה של 3 חדרים בלבד יש לו ארוחת בוקר טובה ומלאה כולל דגנים ריבות גבינות נקניקים ומה לא זוג מאוד נוח וחביב שהמליץ לי האיזה יום ליסוע למעבר בגלל מזג האוי ולדעתי היה היום המוצלח של הטיול הלינה כולל חצי פנסיון עלה לנו 74 יורו ליום נתנו לנו בסוף מזכרות נדמה לי פנקס לוח שנה גלויות ועוד.
לימור הנסיעה לכיוון זייפילד טובה ביום של הטיול למפלי קרימל כי אתם עוברים כך וכך קחי בחשבון רק יש מעבר אחרי המפלים נקרא גריוספאס שהוא בתשלום מזערי יורויים בודדים ואז כביש 165-169 לכיוון כביש 171 ימינה כמו שציינתי ושמאלה לכיוון זייפילד ,אם תעלו על האוטוסטרדה שימי לב לשילוט A12 ולא לפנות לכייו A13 כי אתם אוטוטו באיטליה לכן כדי להשאר על כביש 171 מתחלף ל-177 SEEFELD שזו העיירה החביבה עלי הרבה שנים (ביקרתי בה 5 פעמים)
מקווה שעניתי בפירוט לכל מי שמעוניין לטייל באיזור ,ספציפית להמשך הטיול שאלו ואם אוכל אני אמליץ לכם על ביקור במקומות שונים
טיול מהנה
יוסי
ZELL AM See  האגם כניסה למעבר ההרים
ZELL AM See האגם(גודל:10.90KB)כניסה למעבר ההרים (גודל:11.29KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 8 07/06/2008 16:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה שוקו, באמת זכרתי משנה קודמת שאמרו משהו לא מחמיא על "צל אם זי" רק לא זכרתי מה...

עוד משהו - האם כדאי לרכוש את ה"זלצבורלנדכארד" באינטרנט או לרכוש
כבר שם?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 9 07/06/2008 16:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי יוסי,

שכנעת אותי לגמריי....לאחר בדיקה נוספת במפה אני רואה את ההגיון
בדברייך

אנו כנראה נזמין בברוק, מה גם שהמקום נראה ממש נחמד...

כרגע מוקדי הלינה הם

6 לילות - גולינג (כבר הוזמן צימר)

? לילות - ברוק (האם 2 או 3 לילות לא הצלחתי להחליט)

? לילות - SEEFELD (האם 3 או 4 לילות לא הצלחתי להחליט)

2 לילות - "באד טולז"

מה אתה אומר?

ראית את שאלתי בתגובה הקודמת לגבי הכרטיס זלצבורלנד?

תודה
לימור

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 11 07/06/2008 17:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי לימור

שכנעת אותי לגמריי....לאחר בדיקה נוספת במפה אני רואה את ההגיון
בדברייך - זה לא שיכנוע זה ההגיון והכנה טובה של הטיול.
לא כתבת אם אתם עם ילדים או בלי יתכן ולא שמתי לב כי יש לו גם מגרש מיניגולף (רק חבל שבשנה שעברה לא היו הרבה תיירים)

6 לילות - גולינג (כבר הוזמן צימר)וביקורים היכן??? לילות - ברוק (האם 2 או 3 לילות לא הצלחתי להחליט)
הייתי ישן 3 לילות בלי לחץ ולטייל כל יום מקום אחר
? לילות - SEEFELD (האם 3 או 4 לילות לא הצלחתי להחליט)
[COLOR=red]הייתי ישן שם גם 3 לילות ומטייל יום אינסברוק , יום טיול מעגלי על כביש 189-314-לגרמיש או ל-IMST מגלשות הרים וחזרה כביש 2-177 לזייפילד (יש שם רכבת/רכבל בכניסה לעיירה מצד האטוסטרדה תצפית יפה על האיזור
2 לילות - "באד טולז"
זה לשיקולכם
וכך קיבלתם 14 לילות Laughing
יוסי

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 10 07/06/2008 17:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לימור
אישית אני לא רוכש את הכרטיס כי אני נוסע רק זוג כך שזה לא כל כך משתלם לי ומצד שני לא מגביל אותי בימים או באתרים לביקור כך שכל אחד יחליט לעצמו מה טוב
יוסי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 13 07/06/2008 18:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 14 07/06/2008 18:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ליוסי,

מקריאה על העיירה "ברוק" עושה רושם שהיא עיירה תעשיתית, עד כמה זה
משפיע? האם זו עיירה לטייל בה או רק כמקום מעבר??

סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. בקשר לברוק תגובה ל - 15 07/06/2008 19:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איריס ס. איריס ס. לא מחובר איריס ס.  משתמש פעיל 1370 הודעות עד כה
עברנו בה בדרך לגרוסגלוקנר.
לא זוכרת עיירה תעשייתית אבל גם לא מקום מרשים במיוחד. לדעתי יש יפות ממנה. לא בטוחה שהייתי מתמקמת ללינה באזור. אנחנו לנו כל 7 הלילות בפלאכו ומשם טיילנו בשיטת הכוכב, כך שאין לי המלצה חלופית לברוק. אולי בכל זאת מריה אלם?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 15 07/06/2008 20:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לימור
BRUCK אינה עיירה תעשייתית בכלל זו עיירה קטנה אמנם רחב ראשי אחד מספר בתי מלון וצימרים נחל זורם דרכה פיצריה מסעדה קטנה בית קפה/מאפיה תחנת רכבת אבל לדעתי אני לא מחפש לטייל בעיירה אלא כנקודת מוצא לטיולים באיזור וכך היא.
אפשר לומר כך גם על גולינג גם זו עיירה קטנה עם מפל מים אחד למה לא ללון בהיילין שזו עיירה יותר גדולה עם מדרחוב גלידריה נהדרת וקרובה למגלשות באבטנאו למערת המלך בבד דורנברג ובכלל לנסיעה לכיוון האגמים ולמובלעת הגרמנית.
אמנם זייפילד היא עיירה תיירותית יותר הרבה אפשרויות לינה הרבה בתי קפה/מסעדות חנויות רבות למזכרות וכן גם לה יש תחנת רכבת בתוך המדרחוב.
כך שאין זה מחייב לישון רק בעיר גדולה בגלל שרוצים לצאת בערב ולטייל אפשר לשבת על המרפסת של הצימר עם כוס בירה קרה ולהנות משיחה
וכמו כן יש הבדל בתשלום .
לכן רצוי לבדוק את מקומות הלינה להכין תוכנית טובה לאן נוסעים יום יום עם אפשרויות לגמישות ולספונטניות ותלוי במזג האויר
טיול מהנה
יוסי
זייפילד מפלי גולין.jpg
זייפילד(גודל:6.45KB)מפלי גולין.jpg(גודל:4.46KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. זה נראה יותר הגיוני תגובה ל - 17 07/06/2008 21:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  damages לא מחובר damages  משתמש פעיל 214 הודעות עד כה
אנחנו היינו באוסטריה עם הילדים לפני 9 שנים.....
ישנו בבריקסן שבוע (קרוב לקיצביל)
היה יום אחד שבילינו בזיפלד בטירה של משחקים שהיתה פשוט חלום. חדרים חדרים של משחקים בגובה של הילדים, בריכה טרופית יפיפיה עם חול ו"דקלים" ופארק חבלים על התקרה. המקום כולו היה בתוך טירה ובילינו שם יום של גשם בכייף גדול. אני לא יודעת אם עדיין קיים שווה לבדוק.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. בקשר לברוק תגובה ל - 16 07/06/2008 21:31 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה איריס

אחרי בדיקה במפה אין הגיון ללון במריה אלם אם אני רוצה את האטרקציות הקרובות לאזור ZELL AM SEE בשיטה המתגלגלת...

בקשר לברוק - תודה על ההערה, אני אמשיך לבדוק...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. עיירה ללינה תגובה ל - 19 07/06/2008 22:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  naama 0 לא מחובר naama 0  משתמש פעיל 286 הודעות עד כה
שלום לימור,
לדעתי העיירה קפרון מאד מתאימה ללינה. גם קרובה למקומות שרצית באזור, ויש הרבה מה לראות בסביבה. היינו שם שבוע שלם באוגוסט לפני שנתיים. מרכז העיירה נחמד מאד עם מסעדות, גלידריה ולשכת תיירות. באמצע זורם נהר, מסביב נוף הרים ואוירה נעימה. מצורף קישור של הדירה שהיינו בה, דירה טובה אם כי לא זולה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. תודה רבה לכולם תגובה ל - 18 08/06/2008 09:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. האם הגיוני??? תגובה ל - 1 08/06/2008 15:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ענתי לא מחובר ענתי  משתמש פעיל 1839 הודעות עד כה
הי לימור,

אנחנו ביקרנו באוסטריה בשנה שעברה והלכנו על... שני מקומות לינה. Smile

יש כל כך הרבה מה לעשות בכל מקום, כך שזה ממש לא משנה.

להיפך.

אם תלכו על שלושה מקומות לינה, מן הסתם, העניין יקצר לכם את השהות במקומות האחרים וחבל. כדי למצות, כדאי להישאר כמה שיותר במקום אחד.

אנחנו ישנו באזור האגמים שבוע, וזה לא הספיק לנו. השנה אנחנו נוסעים לשבועיים לאותו המקום.

כל אחד יכתוב ויגיד לך את מה שעשה, ומן הסתם, יחשוב שזהו הדבר הטוב ביותר ובצדק.

בגדול, ניתן להתמקם באזור לינה אחד או שניים ולעשות דברים נפלאים. שלושה מקומות לינה כבר מצריכים אריזות רבות, תזוזות ממקום למקום, ואל תשכחי את הלילה לפני הטיסה.

באופן אישי, אני בעד מספר מועט של מקומות לינה ככל האפשר.

בסופו של דבר - מה שתחליטי - יהיה מצויין.

לגבי צל אם זה - אכן אלפי ערבים וערביות (עם רעלות) מסתובבים בעיר. זה לא עניין של פחד דווקא, אלא הרגשה לא נעימה. יש כל כך הרבה מה לראות ולעשות מסביב, כל כך הרבה אגמים ושייט, ועיירות נפלאות - שהייתי מדלגת. הם נמצאים שם ממש בהמוניהם. אני עוד לא ראיתי תופעה כזו. אולי זה היה משהו מיוחד, אבל כשביקרנו שם - זה היה צפוף כמו בכיכר רבין, באמצע הפגנת השמאל.

כשתגבשי ותחליטי - נעזור לך גם עם מסלול יפה.

מתי נוסעים?? Very Happy

[עודכן ב:08 יוני 2008 15:38:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. האם הגיוני??? תגובה ל - 22 08/06/2008 17:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה ענתי,

האמת ששנה שעברה נסענו לשבוע כלומר- 7 לילות עם.....7 מקומות לינה.

כל יום העברנו את הלילה במקום אחר כי הטיול היה בשיטת הטיול המתגלגל. זה נורא כיף (מה שהעיב היה שהלינות לא היו מוזמנות וכל יום חיפשנו בסוף כל יום את מקום הלינה) בדיעבד, אם כל הלינות היו מוזמנות מראש זה היה הופך את הטיול למדהים... אנו מטיילים עם ילדה אחת ועניין האריזות לא רציני, בעצם אני רוצה לשלב טיול כוכב עם טיול מתגלגל. לגבי המיצוי - אולי תהיה לי (כמוך) סיבה לחזור למקום.

אגב - גם אני, כמוך, הייתי תמיד בעד הכוכב, אבל אחרי הטיול בשנה
הקודמת שיניתי קצת את דעתי.

בקיצור... בשבועיים 4 מקומות לינה...קטן עלינו Smile

האם הייתם גם בטירול? עוד לא החלטתי כמה לילות להיות שם, האם 3 או 4 לילות? איזה אטרקציות יש שם?

תודה רבה
לימור

סמן להדפסה   הוספת תגובה
24. האם הגיוני??? תגובה ל - 23 08/06/2008 22:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הייתי במעט מאד טירול Smile

טירול המזרחית בלבד.

יונית מספרת שיש שם המון המון מה לעשות. כך כל מי שביקר. גם יוסי כתב באחד האשכולות על כל הדברים שיש לעשות שם.
לא פחות יפה מאזור האגמים ו/או אזור זלצבורג.

חשבתי לנסוע השנה לשוויץ או אפילו לטירול בלבד (אולי עם מעט גרמניה). בסוף, יצא לי לחזור לאותו המקום בו ביקרנו בשנה שעברה.
ואת יודעת מה? כל כך כיף לי לחזור לשם Smile
כל מקום באוסטריה בו תתמקמי - יהיה כיף לא נורמלי. תאמיני לי. Very Happy

בטיול כמו שאתם מתכננים, שלושה-ארבעה לילות יהיה מצויין.

אגב, אם אתם מתכננים כל כך הרבה מקומות לינה (יחסית), בזמן כל כך קצר (יחסית), מדוע לא תכננתם לינה באזור האגמים? למשל אגם וולפגנג.

זהו אזור מדהים. ומכיוון שהיציאות ממנו ו/או הכניסות אליו איטיות (גם כן יחסית Razz ), כדאי ורצוי להתמקם שם, ולמצות את האזור.
שם באמת יש מה לעשות. הממממון!!!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
25. האם הגיוני??? תגובה ל - 24 09/06/2008 09:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אזור וולפגנג בהחלט על הכוונת, אנו נלון ב"גולינג" ונטייל שם באחד הימים...טרם התעמקתי במרחקים ממקום למקום (לא אוהבת נסיעות ארוכות)
אבל את מעלה לי רעיון אולי לגנוב לילה מאזור קפרון ועוד לילה מאזור טירול ואז אולי ללון שם...יש מצב

אם, נניח, נלון שם 2 לילות מה היית ממליצה לעשות שם? אשמח לקבל ממך
מסלול דוגמא ליום שלם Smile יש לך המלצה ללינה שם? (לא דירה)

אגב - נוסעים ב-15 לאוגוסט עד סוף החופש, מתי אתם?

תודה
לימור

סמן להדפסה   הוספת תגובה
26. האם הגיוני??? תגובה ל - 25 11/06/2008 00:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי לימור Smile

אזור זלצקמרגוט, הוא אחד האזורים היותר יפים ומעניינים באוסטריה, לטעמי. אגם סט. וולפגנג, למשל, הוא אגם יפהפה, והוא מוקף על ידי שלוש עיירות. וולפגנג, סטרובל וסט. גילגן.

בעיירות אלו, ישנן פעילויות עד אין סוף. בעיקר בוולפגנג.
אנחנו נוסעים השנה ללון שבועיים בוולפגנג, במלון בו ביקרנו בשנה שעברה. איננו נוהגים לבלות בדירות/צימרים, כך שאוכל להמליץ לך רק על המלון הנהדר: Furian.

דוגמא למסלול? וואו, התקלת אותי.

קודם כל, ניתן לבלות באגם גם ללא רכב. החל מסיור בעיירה המקסימה (גם בבוקר וגם בערב, אז יש הופעות נחמדות, מתקנים, שתיה וכדומה), שייט באגם (עד סט. גילגן), דייג, מיני גולף משגע, טניס, האכלת ברווזים, רכבת שיניים, רכבל מדהים (סט. גילגן), ומגלשות הרים (סטרובל).

לחילופין, ניתן לנסוע עם הרכב לעיירות: באד אישל, באד גויסרן, והאלשטט הציורית, ולבסוף להגיע אף לגוזאו. כולן יפהפיות.

בשנה שעברה שהינו שבוע באזור זה, ולא נחנו דקה. לא הספקנו לעשות את כל מה שתכננו, ולכן השנה החלטנו לנסוע שוב.

אנחנו נוסעים ב- 8 לאוגוסט, עד ה- 23 לאוגוסט. מתי אתם חוזרים?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
27. האם הגיוני??? תגובה ל - 26 11/06/2008 15:02 לתגובה קודמת
וואוו, נשמע נפלא...

נוסעים עד ל-29 באוגוסט (השארתי לבת שלי יומיים הכנה לשנת הלימודים) Smile

ושוב תודה
לימור
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה במציאת מלונות למשפחה בקוסמוי
להודעה הבאה:התייעצות על יום ראשון של טיול