כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. Great Walk Pass - מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 07/06/2008 21:37 לתגובה הבאה
  נעמה רוצה לטייל לא מחובר נעמה רוצה לטייל  משתמש פעיל 163 הודעות עד כה
חרשתי את האתר של ה DOC כדי להבין איך מזמינים טרקים, מה התנאים וכו'. קצת הסתבכתי בלהבין את עניין ה Great Walk Pass הזה...
כתוב שם ככה:

A booking confirmation letter will be sent to you via post or email... Present your confirmation letter at the Booking Desk, Fiordland National Park Visitor Centre, Te Anau to collect your Great Walk Pass

מכאן אני מבינה שאני צריכה להזמין מקום בבקתות ואז אני הולכת למקום שהם ציינו שם כדי לקבל את הכרטיס המדובר.

אבל אח"כ, באותו דף כתוב:
Bookings are only valid for the dates specified on your Great Walk Pass
מכאן נשמע כאילו יש לי את הכרטיס הזה לפני שאני בכלל עושה את ההזמנה. מה אני בדיוק לא מבינה נכון?...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הממ... תגובה ל - 1 08/06/2008 00:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 933 הודעות עד כה
אני לא מאמין איך מ"ציני מעצבן" בפורום הזה, אני הופך להיות סבלני ומסביר.

אבל בכל אופן, שום דבר שם לא סותר

זאת אומרת. את נרשמת באינטרנט ומקבלת במייל את אישור ההזמנה. לאחר שאת מדפיסה אותו את מגיעה למשרד הDOC ביום היציאה לטרק (או ביום שלפני) ולוקחת את הכרטיסים לבקתות.

שימי לב, הכרטיס לבקתה תקף רק ליום המצויין ע"ג הכרטיס.

מכאן... שאת מבצעת את ההזמנה, מקבלת עותק למייל, מגיעה למשרד הDOC, לוקחת את הכרטיס ויוצאת לטרק. קאפיש?!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הממ... תגובה ל - 2 08/06/2008 01:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אז זה די כמו שהבנתי רק שהם טורחים לבלבל ת'שכל לא מעט...

(ואגב, ההערה בתחילת ההודעה שלך גם די משאירה אותך ציני מעצבן, אבל בהצלחה בלהפטר מזה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הממ... תגובה ל - 3 09/06/2008 18:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רעי רעי לא מחובר רעי  משתמש פעיל 1528 הודעות עד כה
המממ...
התעוררה כאן תנועה לסילוק צינים מעצבנים מהפורום?

Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. Great Walk Pass - וטרקים נוספים תגובה ל - 1 09/06/2008 21:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sivani86 לא מחובר sivani86  משתמש מתחיל 17 הודעות עד כה
נעמה,
טוב שהעלית את הנושא.
איזה טרקים את מזמינה?
אני מנסה לברר על המילפורד בניו זילנד לאזור אוקטובר ונאמר לי שמוקדם מידי להזמין.
מצד שני כולם אומרים שאם לא מזמינים מספיק זמן מראש אז אין סיכוי להגיע לטרק.
האם יש למישהו מושג מה עושים במקרה זה?
יש לך הצאות לטרקים בניו זילנד ובאוסטרליה?
ומה זה בדיוקGreat Walk Pass ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. Great Walk Pass - וטרקים נוספים תגובה ל - 5 10/06/2008 00:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי
ההזמנות לחורף מתחילות שם ב 15 ביולי בתשע בבוקר, אני מציעה לך פשוט להכנס לשם ביום המדובר בשעה המדוברת ולשריין לך מקום.
אני רוצה להזמין לדצמבר, אני לא יודעת עדיין לאיזה תאריכים בדיוק, אבל בינתיים אני מבררת איך זה עובד.

אני כנראה גם אזמין למילפורד, וגם לרוטברן, ובינתיים עוד לא החלטתי איזה עוד.
באוסטרליה אני לא מתכוונת לעשות טרקים בכלל ובניו זילנד קראתי בינתיים על עוד כמה, מן הסתם אני לא יכולה להמליץ כי עוד לא הייתי, אבל האתר של ה doc (החברה להגנת הטבע של ניו זילנד) הוא מקום טוב להתחיל ממנו - http://www.doc.govt.nz/
ה Great walk pass הוא כרטיס שאת מקבלת שם אחרי שאת מזמינה את המקום בטרקים. יש שם הוראות איפה בדיוק לוקחים אותו. אני מניחה שותיקי הפורום ידעו לענות על השאלה הזאת יותר טוב.

ולרעי - לא, אני לא מנסה לסלק צינים מהפורום, אבל מי שמרגיש שהוא עושה טובה בזה שהוא עוזר (וגם מודיע שהוא עושה טובה) לא חייב לעזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. Great Walk Pass - וטרקים נוספים תגובה ל - 5 10/06/2008 00:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1964 הודעות עד כה
זה מוקדם בשבילך להזמין כרגע כי ההרשמה נפתחת רק ב-1 ביולי. אם את רוצה, תירשמי ב-1 ביולי. אני לא יודעת מתי את מתכוונת לעשות את הטרק באוקטובר, והאמת שאני לא זוכרת את התאריך המדויק של פתיחת עונת הטרקים, אבל בכל מקרה, זה לא קורה לפני אמצע אוקטובר, לתשומת ליבך.
אגב, מי שאומר לך שאין לך סיכוי לעשות את המילפורד בלי להזמין מראש, איך נאמר, לא ממש בדק את העניין. זה נכון שבשביל להבטיח מקום בתאריך מסוים את צריכה להזמין הרבה זמן מראש, אבל אם את לא רוצה להגביל את עצמך לתאריך מסוים ויש לך זמן בטיול שלך, את יכולה להגיע לטה אנאו, אפילו בשיא העונה, וללכת כל יום למשרד של הדוק לראות אם יש מקום פנוי. אם את לבד, אז די בטוח שבתוך שבוע-שבועיים יהיה לך מקום. זה שאלה של כמה את רוצה לחכות שם. אני פגשתי כמה אנשים שטיילו ועשו ככה ומצאו מקום פנוי בטווח של ימים ספורים (לפעמים אפילו באותו היום). יותר קל אם את מטיילת לבד ומן הסתם כמה שמדובר ביותר אנשים אז יותר קשה למצוא מקומות פנויים, אבל בגדול - כל הזמן יש ביטולים. אם יש לך חודש לטייל, לא הייתי מחכה שבוע בטה אנאו בשביל זה, אבל אם יש לך חודשיים-שלושה ואת לא רוצה להחליט עכשיו על תאריך לטרק את יכולה פשוט לנסות את מזלך. אם את מתכוונת להיות שם באוקטובר, בהנחה שמזג האוויר בכלל יאפשר לך את זה, אני לא חושבת שיהיה מי יודע מה עומס באזור. ואיך שלא יהיה - ההרשמה נפתחת בהתחלת יולי.

חוץ מהטרק הזה, באמת שאין לך שום צורך להזמין שום טרק אחר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. יכול להיות שהתאריך הוא 15 ביולי תגובה ל - 7 10/06/2008 00:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא זוכרת בדיוק. בכל מקרה - אפשר לבדוק באתר הדוק (וגם יצא לי חרוז...)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. יכול להיות שהתאריך הוא 15 ביולי תגובה ל - 8 10/06/2008 00:11 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בפורום קראתי שזה בתחילת יולי, אבל באתר של הדוק כתוב 15 ביולי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מן סתם הדוק קובע תגובה ל - 9 10/06/2008 19:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יכול להיות שזה השתנה עם השנים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. Great Walk Pass - וטרקים נוספים תגובה ל - 6 12/06/2008 02:46 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 933 הודעות עד כה
האמת שאני מאוד משתדל לא לענות על שאלות ש"לא כיף לי" לענות עליהן.
אבל להודעה שלך עניתי, כך שאני לא עשיתי טובה ולא סבלתי.

בקשר לסגנון, זה פורום יחסית פתוח כאן, ורוב האנשים שכותבים כאן מרשים לעצמם להוסיף להודעה מה שמתחשק להם... אם זה לא היה פורום פתוח, כנראה שעמית היה עונה לך בהודעה מוכנה מראש, או שהיית מקבלת לינק למקום הנכון באתר. בקיצור.. לא אני הייתי עונה לך את התשובה שלי, וגם שקד לא הייתה מוסיפה רעיונות על כימיה אורגנית.

דרך אגב, אם משלמים לי כנראה שהייתי עונה תשובות סבלניות ונחמדות לאנשים ששואלים את אותן השאלות לגבי הוצאת וויזה, אך מכיוון שלא כך, אני מתלבט אם לענות את מה שבא לי, אבל כמעט תמיד מחליט לא לענות בכלל בגלל שהתשובה שלי לא תהיה יעילה ואולי אפילו תרגיז אנשים. אבל עכשיו נראה לי שנסחפתי ועדיף שאני אתעסק בדברים אחרים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. Great Walk Pass - וטרקים נוספים תגובה ל - 7 12/06/2008 22:05 לתגובה קודמת
  revital2910 לא מחובר revital2910  משתמש בינוני 78 הודעות עד כה
שנייה
אז לא הבנתי
באתר של הדוק רשום-
All visitors staying in Great Walk huts or campsites during peak season must have a valid Great Walk Pass.
ואני מתכננת להיות שם בזמן עונת השיא
אז אני בעצם מקבלת את הפאס הזה ברגע שאני מזמינה דרך האינטרנט?
אבל אם אני לא מזמינה מקום ומנסה את מזלי באותו רגע? אז איך משיגים את הפאס?
כי אני לא יודעת ב-ד-י-ו-ק באיזה תאריך אני אגיע לשם..אני לא רוצה להזמין מקום סתם ובסוף לפספס או משו כזה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:תחבורה בניו זילנד
להודעה הבאה:ביטוח רכב

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר