|
|
|
| 4. הממ... תגובה ל - 3 |
09/06/2008 18:36   |
|
המממ...
התעוררה כאן תנועה לסילוק צינים מעצבנים מהפורום?
Does it really matter what these affectionate people do-- so long as they don’t do it in the streets and frighten the horses!
|
|
|
|
|
| 6. Great Walk Pass - וטרקים נוספים תגובה ל - 5 |
10/06/2008 00:01   |
| |
נעמה רוצה לטייל |
163 הודעות עד כה |
|
|
היי
ההזמנות לחורף מתחילות שם ב 15 ביולי בתשע בבוקר, אני מציעה לך פשוט להכנס לשם ביום המדובר בשעה המדוברת ולשריין לך מקום.
אני רוצה להזמין לדצמבר, אני לא יודעת עדיין לאיזה תאריכים בדיוק, אבל בינתיים אני מבררת איך זה עובד.
אני כנראה גם אזמין למילפורד, וגם לרוטברן, ובינתיים עוד לא החלטתי איזה עוד.
באוסטרליה אני לא מתכוונת לעשות טרקים בכלל ובניו זילנד קראתי בינתיים על עוד כמה, מן הסתם אני לא יכולה להמליץ כי עוד לא הייתי, אבל האתר של ה doc (החברה להגנת הטבע של ניו זילנד) הוא מקום טוב להתחיל ממנו - http://www.doc.govt.nz/
ה Great walk pass הוא כרטיס שאת מקבלת שם אחרי שאת מזמינה את המקום בטרקים. יש שם הוראות איפה בדיוק לוקחים אותו. אני מניחה שותיקי הפורום ידעו לענות על השאלה הזאת יותר טוב.
ולרעי - לא, אני לא מנסה לסלק צינים מהפורום, אבל מי שמרגיש שהוא עושה טובה בזה שהוא עוזר (וגם מודיע שהוא עושה טובה) לא חייב לעזור.
|
|
|
|
| 7. Great Walk Pass - וטרקים נוספים תגובה ל - 5 |
10/06/2008 00:03   |
|
|
זה מוקדם בשבילך להזמין כרגע כי ההרשמה נפתחת רק ב-1 ביולי. אם את רוצה, תירשמי ב-1 ביולי. אני לא יודעת מתי את מתכוונת לעשות את הטרק באוקטובר, והאמת שאני לא זוכרת את התאריך המדויק של פתיחת עונת הטרקים, אבל בכל מקרה, זה לא קורה לפני אמצע אוקטובר, לתשומת ליבך.
אגב, מי שאומר לך שאין לך סיכוי לעשות את המילפורד בלי להזמין מראש, איך נאמר, לא ממש בדק את העניין. זה נכון שבשביל להבטיח מקום בתאריך מסוים את צריכה להזמין הרבה זמן מראש, אבל אם את לא רוצה להגביל את עצמך לתאריך מסוים ויש לך זמן בטיול שלך, את יכולה להגיע לטה אנאו, אפילו בשיא העונה, וללכת כל יום למשרד של הדוק לראות אם יש מקום פנוי. אם את לבד, אז די בטוח שבתוך שבוע-שבועיים יהיה לך מקום. זה שאלה של כמה את רוצה לחכות שם. אני פגשתי כמה אנשים שטיילו ועשו ככה ומצאו מקום פנוי בטווח של ימים ספורים (לפעמים אפילו באותו היום). יותר קל אם את מטיילת לבד ומן הסתם כמה שמדובר ביותר אנשים אז יותר קשה למצוא מקומות פנויים, אבל בגדול - כל הזמן יש ביטולים. אם יש לך חודש לטייל, לא הייתי מחכה שבוע בטה אנאו בשביל זה, אבל אם יש לך חודשיים-שלושה ואת לא רוצה להחליט עכשיו על תאריך לטרק את יכולה פשוט לנסות את מזלך. אם את מתכוונת להיות שם באוקטובר, בהנחה שמזג האוויר בכלל יאפשר לך את זה, אני לא חושבת שיהיה מי יודע מה עומס באזור. ואיך שלא יהיה - ההרשמה נפתחת בהתחלת יולי.
חוץ מהטרק הזה, באמת שאין לך שום צורך להזמין שום טרק אחר.
|
|
|
|
| 8. יכול להיות שהתאריך הוא 15 ביולי תגובה ל - 7 |
10/06/2008 00:05   |
|
|
לא זוכרת בדיוק. בכל מקרה - אפשר לבדוק באתר הדוק (וגם יצא לי חרוז...)
|
|
|
|
|
| 10. מן סתם הדוק קובע תגובה ל - 9 |
10/06/2008 19:00   |
|
|
יכול להיות שזה השתנה עם השנים.
|
|
|
|
| 11. Great Walk Pass - וטרקים נוספים תגובה ל - 6 |
12/06/2008 02:46   |
| |
Or |
933 הודעות עד כה |
|
|
|
האמת שאני מאוד משתדל לא לענות על שאלות ש"לא כיף לי" לענות עליהן.
אבל להודעה שלך עניתי, כך שאני לא עשיתי טובה ולא סבלתי.
בקשר לסגנון, זה פורום יחסית פתוח כאן, ורוב האנשים שכותבים כאן מרשים לעצמם להוסיף להודעה מה שמתחשק להם... אם זה לא היה פורום פתוח, כנראה שעמית היה עונה לך בהודעה מוכנה מראש, או שהיית מקבלת לינק למקום הנכון באתר. בקיצור.. לא אני הייתי עונה לך את התשובה שלי, וגם שקד לא הייתה מוסיפה רעיונות על כימיה אורגנית.
דרך אגב, אם משלמים לי כנראה שהייתי עונה תשובות סבלניות ונחמדות לאנשים ששואלים את אותן השאלות לגבי הוצאת וויזה, אך מכיוון שלא כך, אני מתלבט אם לענות את מה שבא לי, אבל כמעט תמיד מחליט לא לענות בכלל בגלל שהתשובה שלי לא תהיה יעילה ואולי אפילו תרגיז אנשים. אבל עכשיו נראה לי שנסחפתי ועדיף שאני אתעסק בדברים אחרים.
|
|
|
|
|