כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה בעיות באמת עושים לויזה לאוסטרליה?! 09/06/2008 22:01 לתגובה הבאה
שירי דולב שירי דולב לא מחובר שירי דולב  משתמש מתחיל 28 הודעות עד כה
אני מתכננת לטוס בעוד כחודשיים לטיול באוסטרליה,וקראתי על מיני תגובות כאן של אנשים לגבי הקושי של הוצאת וויזה,ושצריך עכשיו להוסיף עוד הרבה מסמכים כמו "כמה כסף יש לי בבנק" ו"מסמך מהמשטרה"
וכל מיני מסמכים כאלה ואחרים,האם זה נכון?
אם אני רוצה לעשות את הוויזה דרך הדואר,אני צריכה לשלוח להם גם את הטפסים האלה ביחד?
תודה לכל מי שיכול לעזור:)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. כאן את קראת דברים כאלה? תגובה ל - 1 09/06/2008 23:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1711 הודעות עד כה
איפה ראית כאן הודעה של מישהו שמציע להוציא מסמכים מהמשטרה ודברים כאלה? אל תצרפי שום מסמך אלא אם כן מבקשים ממך במפורש. לא תדפיס מהבנק, לא צילום כרטיס טיסה ובטח שלא תעודת יושר ודברים כאלה. בטופס את מתבקשת לציין אם יש לך רישום פלילי, במידה ואין - תרשמי שאין. אם השגרירות תרצה ממך הוכחה היא תפנה אליך ותבקש ממך להוציא תעודת יושר.
כל מה שאת צריכה לעשות זה למלא את הטופס בכנות ובפירוט הנדרש. בלי פאניקה, הרוב המוחלט עדיין כן מקבל ויזה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. ובאותו נושא.... תגובה ל - 2 10/06/2008 13:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  shironet3 לא מחובר shironet3  משתמש מתחיל 39 הודעות עד כה
הגשתי בקשה לויזה, לצערי (ובאדיבות דואר ישראל) לקח לה זמן רב להגיע לשגרירות, ורק עכשיו היא בטיפול, כשאני אמורה לכרטס בקרוב.
האם העובדה שאני חיילת משוחררת ולפני לימודים (כתבתי זאת, אך לא צרפתי מסמך שמעיד על כך) מפחיתה את הסיכויים לקבל ויזה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. האמת... תגובה ל - 3 10/06/2008 18:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עמית עמית לא מחובר עמית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 9011 הודעות עד כה
עד שלא תקבלי לא תדעי, בסופו של דבר יש על הפרק רעיון להקשות את הויזות לצעירים כפי שעושים לאזרחי ישראל עד גיל 26 שמבקשים להגיע לארצות הברית, אבל נכון לעכשיו זה רק רעיון.

למעלה מ 90 אחוז מקבלים ויזה, תרגעו
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. כמה בעיות באמת עושים לויזה לאוסטרליה?! תגובה ל - 1 13/06/2008 02:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  roiebh לא מחובר roiebh  משתמש מתחיל 20 הודעות עד כה
שירי! תקשיבי טוב!
אני מילאתי יחד עם ידידה את הטופס של הויזה לאוסטרליה
בצורה כזו על מנת שהיא לא(!!!!) תקבל את הויזה (כי היא לא רצתה לטוס אבל לא היה נעים לה להגיד לא לחבר שלה שכל כך רצה)

כתבנו שאין לה כסף, כתבנו שהיא לא עובדת, ביקשנו ויזה לשנה כדי להקשות על האישור, ותתפלאי מה קרה... היא קיבלה את הויזה כמו גדולה... חחחח אז... אין לך מה לדאוג..... (-:
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. כמה בעיות באמת עושים לויזה לאוסטרליה?! תגובה ל - 5 16/06/2008 05:41 לתגובה קודמת
  revital2910 לא מחובר revital2910  משתמש בינוני 58 הודעות עד כה
ותוך כמה זמן היא אמורה להגיע בהנחה שאישרו אותה?
הגשתי בקשה כבר לפני שלושה שבועות כמעט דרך חברת נסיעות ועדיין לא קיבלתי תשובה..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:פפואה ניו גיני
להודעה הבאה:אחרי כל החששות שהוצאתי כאן בפורום :-)

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר