| 1. התייעצות על יום ראשון של טיול |
11/06/2008 09:09  |
| ורד_ע |
 |
|
|
|
רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות ביום הראשון של טיול שברובו יהיה ביער השחור.
אנחנו נוחתים בציריך בשעות הבוקר אחרי שלא ישנו כ"כ בלילה.
בסופו של יום (או קודם) אנו אמורים להגיע לצימר בעיירה schonach שביער השחור.
אני מתלבטת מה לעשות ביום הזה, כשכנראה אנחנו קצת עייפים וגם נסחבים עם כל הציוד במכונית.
אופציה 1: להסתובב קצת בציריך, לנוח ליד האגם ולנסוע לצימר. אם יהיה כוח - לעשות סיור בעיירה schonach (שעון קוקיה גדול).
האם זה "בלאגן" להכנס עם הרכב לציריך?
אופציה 2: במקום ציריך - לנסוע לקונסטנץ.
אופציה 3: אמנם זה מאריך את הדרך, אבל כדי לטעום קצת משוייץ חשבתי לנסוע משדה התעופה ל"בית של היידי", משם לקונסטנץ למנוחה ליד האגם ומשם לצימר ביער השחור.
האם הבית של היידי מצדיק את הארכת המסלול?
אשמח לחוות דעתכם.
|
|
|
|
|
|
|
| 5. התייעצות על יום ראשון של טיול תגובה ל - 1 |
11/06/2008 11:17   |
| |
תמי |
269 הודעות עד כה |
|
|
|
אם אתם עם רכב שאתם שוכרים בשדה התעופה, הייתי נמנעת מהכניסה לציריך עם הרכב, מציאת חניה, ואחר כך יציאה ממנה. זה בהחלט בלאגן להכנס לציריך(אם כי gps מאוד עוזר בכך)וביום הראשון, עם רכב חדש, עייפות, ממש לא כדאי. לא הייתי עושה סיבובים לשום מקום אחר. הייתי נוסעת ישר לצימר להתארגנות, ושם, ואם יהיה לכם כח, מסתובבת בעיירה, הולכת ללשכת התיירות לקבל חומר ולבדוק אטרקציות מקומיות, (למשל, בילוי במיניגולף בעיירה אם יש, מתאים מאוד לדעתי ליום הראשון), הולכת לסופר להצטייד במצרכי מזון וכו'.
אם אתם מגיעים ביום ראשון, בו הכל סגור בגרמניה, כדאי להצטייד במיגרו בשדה התעופה בציריך במצרכי מזון בסיסיים.
אצלנו, בעיית היום הראשון "נפתרה" על ידי גשם עז שירד באותו היום ביער השחור. ישבנו והבטנו בחלון שטוף המיים של הדירה ולאף אחד לא היה חשק לצאת החוצה לשום מקום...
אגב gps משום מה, ביום הראשון לא הצלחנו לאפס אותו... לקח לו זמן להתאקלם...
|
|
|
|
| 6. מסכימה עם ורד - ישר לצימר והתאקלמות תגובה ל - 4 |
11/06/2008 12:00   |
|
הודעה ללא תוכן
בואי נעבור כי מחשיך עוד מעט שנינו ושמש שוקעת,
ללכת ללכת לאן שאפשר, יש מי שדואג לנו שמה
|
|
|
|
| 7. התייעצות על יום ראשון של טיול תגובה ל - 1 |
11/06/2008 13:54   |
| |
צביקה |
869 הודעות עד כה |
|
|
|
הנסיון שלנו ושל רבים אחרים מוכיח, שלאחר לילה ללא שינה, הרצון והיכולת למצות את היום הראשון מתפוגגים מהר מאוד ומחוויות טיול זה הופך למשימות הישרדות. לכן, המלצתי הינה לנסוע למקום הלינה להתארגנות, הכרת הסביבה, קניות ומנוחה. לכל היותר, בציר הנסיעה שלכם (כביש 500) תוכלו לעצור ליד ה-Titisee כחניית ביניים (צהרים ?) שתכניס אתכם לאווירת חופש: אגם יפהפה, סירות, בתי קפה, מסעדות... שיט קצר, איזה ארוחה טובה והנה אתם מתודלקים להמשך אל מקום הלינה. אם אתם בכל זאת מ"השורדים" ואם מזג האוויר בהיר, אז היכן שה-500 פוגש את ה-317 ביכולתכם לנסוע מערבה לכיוון Feldberg ולעלות ברכבל לתצפית + טיול קצר בפסגה ואז לחזור אל ה-500 ולהמשיך ל-Schonach.
|
|
|
|
|