כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התייעצות על יום ראשון של טיול 11/06/2008 09:09 לתגובה הבאה
ורד_ע  משתמש לא מוכר
רציתי להתייעץ איתכם מה לעשות ביום הראשון של טיול שברובו יהיה ביער השחור.
אנחנו נוחתים בציריך בשעות הבוקר אחרי שלא ישנו כ"כ בלילה.
בסופו של יום (או קודם) אנו אמורים להגיע לצימר בעיירה schonach שביער השחור.
אני מתלבטת מה לעשות ביום הזה, כשכנראה אנחנו קצת עייפים וגם נסחבים עם כל הציוד במכונית.

אופציה 1: להסתובב קצת בציריך, לנוח ליד האגם ולנסוע לצימר. אם יהיה כוח - לעשות סיור בעיירה schonach (שעון קוקיה גדול).
האם זה "בלאגן" להכנס עם הרכב לציריך?

אופציה 2: במקום ציריך - לנסוע לקונסטנץ.

אופציה 3: אמנם זה מאריך את הדרך, אבל כדי לטעום קצת משוייץ חשבתי לנסוע משדה התעופה ל"בית של היידי", משם לקונסטנץ למנוחה ליד האגם ומשם לצימר ביער השחור.
האם הבית של היידי מצדיק את הארכת המסלול?

אשמח לחוות דעתכם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הצעה נוספת - מפלי הריין תגובה ל - 1 11/06/2008 09:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הגר מחובר הגר  משתמש פעיל 366 הודעות עד כה
מפלי הריין נמצאים צפונית לציריך על הדרך ליער השחור במרחק של כשעה שעה וחצי נסיעה, הפעילות במקום לא מעייפת ואפילו מרעננת.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הצעה נוספת - מפלי הריין תגובה ל - 2 11/06/2008 10:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  veredant לא מחובר veredant  משתמש בינוני 62 הודעות עד כה
לא שכחתי את מפלי הריין - אני שומרת אותם ליום האחרון של הטיול, שגם בו יש להעביר יום שלם עד הטיסה חזרה ב-22:45...
אבל הכל עוד נתון לשינויים.
אגב, כמה זמן צפוייה לארוך השהייה במפלי הריין?

אשמח גם לחוות דעת על ציריך, קונסטנץ והיידילנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. אני מציעה לך תגובה ל - 3 11/06/2008 10:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  veredfo לא מחובר veredfo  משתמש מתחיל 32 הודעות עד כה
ליסוע ישירות לצימר.
הנסיעה ארוכה ומעייפת ואחרי טיסה היום הזה בכלל קשה.
סעו לצימר , תנוחו ומקסימום תצאו בערב לסיבוב .
אל תהרגו את עצמכם ביום הראשון, זה לא שווה אתץ זה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התייעצות על יום ראשון של טיול תגובה ל - 1 11/06/2008 11:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי לא מחובר תמי  משתמש פעיל 269 הודעות עד כה
אם אתם עם רכב שאתם שוכרים בשדה התעופה, הייתי נמנעת מהכניסה לציריך עם הרכב, מציאת חניה, ואחר כך יציאה ממנה. זה בהחלט בלאגן להכנס לציריך(אם כי gps מאוד עוזר בכך)וביום הראשון, עם רכב חדש, עייפות, ממש לא כדאי. לא הייתי עושה סיבובים לשום מקום אחר. הייתי נוסעת ישר לצימר להתארגנות, ושם, ואם יהיה לכם כח, מסתובבת בעיירה, הולכת ללשכת התיירות לקבל חומר ולבדוק אטרקציות מקומיות, (למשל, בילוי במיניגולף בעיירה אם יש, מתאים מאוד לדעתי ליום הראשון), הולכת לסופר להצטייד במצרכי מזון וכו'.

אם אתם מגיעים ביום ראשון, בו הכל סגור בגרמניה, כדאי להצטייד במיגרו בשדה התעופה בציריך במצרכי מזון בסיסיים.

אצלנו, בעיית היום הראשון "נפתרה" על ידי גשם עז שירד באותו היום ביער השחור. ישבנו והבטנו בחלון שטוף המיים של הדירה ולאף אחד לא היה חשק לצאת החוצה לשום מקום...

אגב gps משום מה, ביום הראשון לא הצלחנו לאפס אותו... לקח לו זמן להתאקלם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מסכימה עם ורד - ישר לצימר והתאקלמות תגובה ל - 4 11/06/2008 12:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אניגמה אניגמה לא מחובר אניגמה  משתמש פעיל 525 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

בואי נעבור כי מחשיך עוד מעט שנינו ושמש שוקעת, ללכת ללכת לאן שאפשר, יש מי שדואג לנו שמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. התייעצות על יום ראשון של טיול תגובה ל - 1 11/06/2008 13:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  צביקה לא מחובר צביקה  משתמש פעיל 869 הודעות עד כה
הנסיון שלנו ושל רבים אחרים מוכיח, שלאחר לילה ללא שינה, הרצון והיכולת למצות את היום הראשון מתפוגגים מהר מאוד ומחוויות טיול זה הופך למשימות הישרדות. לכן, המלצתי הינה לנסוע למקום הלינה להתארגנות, הכרת הסביבה, קניות ומנוחה. לכל היותר, בציר הנסיעה שלכם (כביש 500) תוכלו לעצור ליד ה-Titisee כחניית ביניים (צהרים ?) שתכניס אתכם לאווירת חופש: אגם יפהפה, סירות, בתי קפה, מסעדות... שיט קצר, איזה ארוחה טובה והנה אתם מתודלקים להמשך אל מקום הלינה. אם אתם בכל זאת מ"השורדים" ואם מזג האוויר בהיר, אז היכן שה-500 פוגש את ה-317 ביכולתכם לנסוע מערבה לכיוון Feldberg ולעלות ברכבל לתצפית + טיול קצר בפסגה ואז לחזור אל ה-500 ולהמשיך ל-Schonach.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. התייעצות על יום ראשון של טיול תגובה ל - 7 11/06/2008 14:43 לתגובה קודמת
  veredant לא מחובר veredant  משתמש בינוני 62 הודעות עד כה
טוב, אני מבינה שכולם מייעצים לי לנסוע ישר לצימר.
העניין הוא שאנחנו אמורים לנחות ב-8:30 בבוקר.
עד שיוצאים משדה התעופה + לקיחת הרכב זה נגיד 10:30.
הנסיעה לצימר תביא אותנו בשעת צהרים (באיזה שעה מקבלים צימרים?)

נראה מה יהיה מצבנו. אולי באמת נשלב בדרך את מפלי הריין.

תוכלו לומר לי אם מוזיאון ההיידי שווה נסיעה לשם? לא מצאתי עליו כ"כ חומר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:האם הגיוני???
להודעה הבאה:איזה אמצעי תשלום בהולנד ובבלגיה