כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. לתמי - סיאטל: lake chelan 12/06/2008 23:14 לתגובה הבאה
  almogkoren לא מחובר almogkoren  משתמש מתחיל 9 הודעות עד כה
אנחנו משפחה עם ילדים קטנים (4,6) שמתגוררת בוונקאובר, קנדה.
קראתי את כתבותייך על lake chelan, התרשמתי שמאד נהנתם, ואני מעוניינת להזמין חופשה לסופ"ש ארון באוגוסט (שבת-שני).
אשמח לעצתך ולמידע נוסף:

1. Pearson's Peterson Rental - איך בצעת את ההזמנה? האם יש יחידות מסויימות מומלצות? האם יש גישה ברגל לחוף על האגם שמתאים לילדים?

2. האם את מכירה או שמעת על resort אחרים מומלצים באזור (אנחנו מעוניינים ב- 1br or 2br). מה לגבי Lake Chelan Shores Resort? (נראה יפיוף באתר שלהם)

3. פעילויות שתכננתי באזור:
Leavenworth- העיירה, water front park and artists, מיני גולף
water park
אולי Banjo Creek Farms
Ohme Gardens
אולי Aplets & Cotlets Factory and Country Store

מה דעתך? הייתי שמחה לטייל קצת באזור הירוק של ה- cascades, אולי easy hike שמתאים למשפחות, נקודות תצפית יפות על ירוק/אגמים/מפלים. יש לך הצעות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. לתמי - סיאטל: lake chelan תגובה ל - 1 12/06/2008 23:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1302 הודעות עד כה
אני לא בטוחה שלייק שלן זה יעד אידאלי באוגוסט - מאד חם שם. הוא נמצא בחלק המדברי של וושינגטון. שמענו מחברים שנסעו בקיץ שחם מדי ודי לא נעים. אנחנו היינו בסוף הקיץ או בתחילת הסתיו והיה מוצלח, לא חם מדי.
אם אתם רוצים נופים ירוקים הייתי הולכת יותר בכוון של הנורת' קסקייד. אני מקשרת לך רשימה על טיול שעשינו בנורת' קסקייד עם נקודות תצפית ומסלולים קלים. זה היה טיול מוצלח מאד ומתאים לקיץ החם.
אם בכל זאת לייק שלן - עד כמה שאני זוכרת הזמנו בטלפון. אני לא מכירה ריזורט אחר. הריזורט הזה מאד מוצלח. החדרים בקומת קרקע יוצאים דרך הסלון למדשאה שמיד אחריה יש את האגם, ויש בו חוף רחצה. יש גם בריכה וג'קוזי שהילדים מאד אהבו וגם אליהם מגיעים מהמדשאה, מחדרים מסויימים אפשר לראות את הבריכה מהחדר.
לגבי פעילויות, אנחנו מאד נהננו משיט של חברת Lady of the Lake לסטהקן שנמצאת בצד השני של האגם, ושם לקחנו סיור למפלים ואחר כך עשינו טיול אופניים לאורך האגם. מקום מאד נחמד והחלטנו בפעם הבאה גם להשאר שם לילה. גם פארק המים שם נחמד, לא גדול במיוחד אבל הילדים אהבו אותו. לוונוורת' די רחוקה, אנחנו עוצרים שם בדרך אבל נראה לי קצת רחוק בתור טיול הלוך ושוב מלייק שלן, עדיף להתמקד באטרקציות באזור.

טיולים ותמונות בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/diana1/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. טעות הקלדה - התכוונתי שהיינו תגובה ל - 2 12/06/2008 23:33 לתגובה קודמת
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1302 הודעות עד כה
בסוף האביב והיה מוצלח. נדמה לי שהיינו פעם במאי ופעם בספטמבר.

טיולים ותמונות בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/diana1/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ועכשיו תורי לבקש סיוע במסלול במערב
להודעה הבאה:הרי הרוקי'ס עם ילדים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף