| 1. עוד כמה שאלות לפני הטיול |
13/06/2008 16:50  |
| |
יוגבהגדול |
8 הודעות עד כה |
|
|
חבר"ה המון תודה בייחוד לאופיר על התשובות רק עוד כמה שאלות שצצו לנו בראש ואני מבקש תשובות עליהם:
1-מפחיד אותי הקטע של להזמין טיסות פנים דרך האינטרנט מבחינת רמאויות וכל הפרוצדורה שכרוכה בזה למישהו יש עצות לגבי זה
2-האם עדיף מבחינת חיסכון בעלויות וזמן בטיול(47 יום)לטוס בטיסת פנים או לנסוע יותר ברכב
3-ביטוח נסיעות לחול איך הכי עדיף דרך קופות החולים או באופן ישיר דרך חברות הביטוח וכמוכן על מה צריך לשים דגש יותר מטען או כיסוי רפואי(כמובן כלכלית)
4-יש המלצות על חברה מועדפת לטיסות פנים בארה"ב
26-5 אלף שקל אמורים להספיק לי(אני קצת פרנואיד)
6-עם כמה מזוודות ניתן לעלות לטיסה לארה"ב(אנחנו טסים עם אירוסוויט)
7-מה המחירים של מוטלים בארה"ב של חדר ללילה
8-האם צריך להביא את הרשיון הישראלי לארה"ב
מה העניינים
|
|
|
|
| 2. עוד כמה שאלות לפני הטיול תגובה ל - 1 |
13/06/2008 17:13  |
|
|
1. כל עוד אתה מזמין ישירות מחברת התעופה או דרך סוכנות גדולה (ORBITZ, EXPEDIA) אין שום בעיה.
2. הכל שאלה של עלות מול תועלת. גם הדלק יקר וגם הנסיעות עלולות לקחת שעות רבות. מניו יורק לוושינגטון למשל זה 4 שעות נהיגה אבל טיסה תיקח פחות או יותר אותו הזמן (שדה תעופה, זמן מסביב) ותעלה יותר. מניו יורק למיאמי יקח לך 4 ימי נהיגה רצופים ומי יודע כמה יעלו המוטלים והדלק או 200 דולר טיסה וב 3 שעות אתה שם.
3. ביטוחי נסיעות הם די סטנדרטיים. תעשה השוואת מחירים בין חברת הביטוח, הביטוח של איסתא-למטייל והביטוח של קופת החולים ותראה מה הכי מתאים לך.
4. אין חברה אחת שטסה מכל מקום לכל מקום. לכל קו שאתה רוצה לעשות אפשר להמליץ.
5. תלוי מה אתה רוצה לעשות.
6. 2 מזוודות, עד 23 קילו כל אחת. בטיסות פנים תשלם על השניה 25 דולר ובכמה חברות תשלם גם על הראשונה 15 דולר.
7. מ 50 דולר למוטל באמצע שום מקום ועד 300 דולר בניו יורק. ניתן גם לישון באכסניות שם המחירים יהיו בסביבות 20 דולר למיטה בחדר משותף.
8. אתה חייב את הרשיון הישראלי פלוס רשיון בינלאומי שמוציאים בממסי ועולה 14 ש"ח.
|
|
|
|