| 1. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב |
14/06/2008 02:36  |
| |
mojoe |
57 הודעות עד כה |
|
|
|
חברים יקרים
אשמח לשמוע ממכם תגובות באשר למסלול הטיול הבא, שאני מתכוון לבצע עם חברתי:
22/6 טיול בפילדלפיה עם קרובים.
23/6 נסיעה מווילמינגטון (נמצאת כשעה מפילדלפיה) לוושינגטון הבירה, (לילה בוושינגטון)
24/6 נסיעה צפונה לקראת הצהריים לכיוון מפלי הניאגרה, ביקור בהרשיז, האיימיש(לילה באחד המוקמות בדרך- ככל הנראה במדינת פנסלבניה - הרי לא הגיוני לנסוע מוושינגטון הבירה לניאגרה ביום אחד, נכון?).
25/6 הגעה בצהריים למפלי הניאגרה - הצד הקנדי, (לילה באחד המקומות באזור)
26/6 נסיעה לטורנטו או חזרה דרומה לווילמינגטון (לילה בדרך)
27/6 הגעה לווילמינגטון. נסיעה ברכב של הקרובים לאטלנטיק סיטי עד 29 או 30
30/6 נסיעה ברכבת מאטלנטיק סיטי לניו יורק. לחרוש את ניו יורק עד ה-6/7.
6/7 בצהרי היום טיסה מ-JFK ללאס וגאס, (לילה בוגאס)
7/7 השכרת רכב ונסיעה לברייס קניון, (לילה באחד המקומות ליד ברייס קניון.
8/7 מברייס קניון לפארק ציון וחזור ללאס וגאס
9-10/7 בילוי נטו לאורך הסטריפ בווגאס.
11/7 טיסה בצהריים מלאס וגאס לסן פרנסיסקו, הגעה אחר הצהריים, השכרת רכב כבר משדה התעופה בס"פ (לילה בסן פרנסיסקו - בכיכר יוניון?)
12/7 נסיעה לפארק יוסימיטי, (לילה באחד המקומות ליד הפארק).
13/7 חזרה לכיוון ס"פ - האם כדאי לבקר בעיר MERCED? כמה שעות נסיעה?
14/7 טיול בס"פ: אלקטרז, כיכר יוניון, נסיעה בגשר הזהב (האם אפשר ברגל?)
15/7 נסיעה מס"פ לכיוון לוס אנג'לס, כביש1 לינה באחד המקומות - יש המלצות?
16/7 המשך נסיעה בכביש והגעה אחר הצהריים ללוס אנג'לס
17-20/7 4 ימים מלאים בלוס אנג'לס: הוליווד, תיאטרון הסיני, יוניברסל, דיסני, חופים, בוורלי הילס ועוד. (האם יותר מידי ימים ואם כן איפה אפשר לטייל בימים המיותרים?)
21/7 טיסה ב- 1600 מלוס אנג'לס חזרה לארץ.
וכמה שאלות בנוגע לתכנית:
האם מספיק לילה אחד במפלי הניאגרה?
האם כדאי לוותר על אטלנטיק סיטי לטובת אטרקציה אחרת בצד המזרחי או הישארות יותר ארוכה באחד המקומות במזרח?
האם כדאי לוותר על פארק יוסימיטי או לקצר יום בל"א לטובת סן דייגו?
האם מספיק לילה אחד בכביש 1 בחוף המערבי?
|
|
|
|
| 2. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 1 |
14/06/2008 03:08   |
|
|
אם הדבר עוד אפשרי - הייתי מבטל את הטיסה ביום ה-11/7 ובמקום זה נוהג לכיוון יוסמיטי. מס"פ ליוסמיטי זה 4 שעות. מוגאס זה 6 לכניסה המזרחית ו-8 למערבית\דרומית. גם אם לא תסעו את כל הדרך, עדיין תוכלו להתחיל את יום ה-12/7 הרבה יותר קרוב ליוסמיטי וגם לא תצטרכו לפצל את השכרת הרכב.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 7. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 3 |
14/06/2008 19:20   |
|
|
אני לא ממש יכול לענות על שאלותייך - זה עניין של טעם. אני חובב טבע ונוף ובטח שממליץ שלא לוותר על יוסמיטי. והאם מספיק לילה אחד בכביש 1? כבר היו רבים לפנייך שעשו זאת כך שטכנית זה אפשרי - אבל ביומיים תצטרך לקצץ ולדלג. אם תבחרו לעשות זאת ביומיים אז תצטרכו בלילה הראשון להגיע לפחות עד סן-סמיון ללינה.
מה שכן, אם הטיסה ב-11/7 אינה ניתנת לביטול הרי שעדיף בעיני שתבלו קודם בס"פ ורק אח"כ תצאו ליוסמיטי. ראשית, בעיר גדולה עדיף לחסוך כמה שיותר את עניין הכניסה והיציאה מהעיר עם כל הפקקים והעומסים האפשריים. שנית, מיוסמיטי תוכלו לנסוע ישירות למונטריי וזה כשלעצמו יחסוך לכם שעתיים נסיעה.
|
|
|
|
|