כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב 14/06/2008 02:36 לתגובה הבאה
  mojoe לא מחובר mojoe  משתמש בינוני 57 הודעות עד כה
חברים יקרים

אשמח לשמוע ממכם תגובות באשר למסלול הטיול הבא, שאני מתכוון לבצע עם חברתי:

22/6 טיול בפילדלפיה עם קרובים.
23/6 נסיעה מווילמינגטון (נמצאת כשעה מפילדלפיה) לוושינגטון הבירה, (לילה בוושינגטון)
24/6 נסיעה צפונה לקראת הצהריים לכיוון מפלי הניאגרה, ביקור בהרשיז, האיימיש(לילה באחד המוקמות בדרך- ככל הנראה במדינת פנסלבניה - הרי לא הגיוני לנסוע מוושינגטון הבירה לניאגרה ביום אחד, נכון?).
25/6 הגעה בצהריים למפלי הניאגרה - הצד הקנדי, (לילה באחד המקומות באזור)
26/6 נסיעה לטורנטו או חזרה דרומה לווילמינגטון (לילה בדרך)
27/6 הגעה לווילמינגטון. נסיעה ברכב של הקרובים לאטלנטיק סיטי עד 29 או 30
30/6 נסיעה ברכבת מאטלנטיק סיטי לניו יורק. לחרוש את ניו יורק עד ה-6/7.
6/7 בצהרי היום טיסה מ-JFK ללאס וגאס, (לילה בוגאס)
7/7 השכרת רכב ונסיעה לברייס קניון, (לילה באחד המקומות ליד ברייס קניון.
8/7 מברייס קניון לפארק ציון וחזור ללאס וגאס
9-10/7 בילוי נטו לאורך הסטריפ בווגאס.
11/7 טיסה בצהריים מלאס וגאס לסן פרנסיסקו, הגעה אחר הצהריים, השכרת רכב כבר משדה התעופה בס"פ (לילה בסן פרנסיסקו - בכיכר יוניון?)
12/7 נסיעה לפארק יוסימיטי, (לילה באחד המקומות ליד הפארק).
13/7 חזרה לכיוון ס"פ - האם כדאי לבקר בעיר MERCED? כמה שעות נסיעה?
14/7 טיול בס"פ: אלקטרז, כיכר יוניון, נסיעה בגשר הזהב (האם אפשר ברגל?)
15/7 נסיעה מס"פ לכיוון לוס אנג'לס, כביש1 לינה באחד המקומות - יש המלצות?
16/7 המשך נסיעה בכביש והגעה אחר הצהריים ללוס אנג'לס
17-20/7 4 ימים מלאים בלוס אנג'לס: הוליווד, תיאטרון הסיני, יוניברסל, דיסני, חופים, בוורלי הילס ועוד. (האם יותר מידי ימים ואם כן איפה אפשר לטייל בימים המיותרים?)
21/7 טיסה ב- 1600 מלוס אנג'לס חזרה לארץ.

וכמה שאלות בנוגע לתכנית:
האם מספיק לילה אחד במפלי הניאגרה?
האם כדאי לוותר על אטלנטיק סיטי לטובת אטרקציה אחרת בצד המזרחי או הישארות יותר ארוכה באחד המקומות במזרח?
האם כדאי לוותר על פארק יוסימיטי או לקצר יום בל"א לטובת סן דייגו?
האם מספיק לילה אחד בכביש 1 בחוף המערבי?

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 1 14/06/2008 03:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
אם הדבר עוד אפשרי - הייתי מבטל את הטיסה ביום ה-11/7 ובמקום זה נוהג לכיוון יוסמיטי. מס"פ ליוסמיטי זה 4 שעות. מוגאס זה 6 לכניסה המזרחית ו-8 למערבית\דרומית. גם אם לא תסעו את כל הדרך, עדיין תוכלו להתחיל את יום ה-12/7 הרבה יותר קרוב ליוסמיטי וגם לא תצטרכו לפצל את השכרת הרכב.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 2 14/06/2008 14:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אורי, תודה

בתור אחד שכבר התנסה ראה וחווה, מה דעתך לגבי יתר המסלול והאם תוכל לענות על השאלות ששאלתי בתחתית ההודעה המקורית שלי.

ואני לא יכול לבטל את הטיסה ב-11/7 כבר סגורה...

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 3 14/06/2008 17:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לאחר קריאת טיפים והודעות של חברים החלטתי לרדת מהאטרקציה התיירותית באטלנטיק סיטי, זה אומר שיש לי עוד יומיים מלאים לבזבז באחד או שניים מהאתרים שלא הקדשתי להם מספיק זמן.
מה אתם אומרים האם כדאי לעשות עוד לילה במפלי הניאגרה וביום הנוסף לבקק בטורנטו וביום השני לעשות את הדרך לכיוון ניו יורק בניחותא מבלי לנסוע 7 שעות רצוף מהמפלים לניו יורק?
אגב, האם האתרים התיירותים בוושינגטון הבירה (כל המוזיאונים, מרכז לינקולן, בית הלבן וכו') פתוחים ביום שבת וראשון?

תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 4 14/06/2008 18:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6354 הודעות עד כה
לי לא ברור איך ,אומנם בסוף יוני ,אבל יש סיכוי רב עדיין לזרימה יחסית מרשימה באתרי הזרימה של האצבעות-אתה משום מה לא נותן מינימום של איזכור לגבי איזור אגמי האצבעות בדרך לניאגרה מכל כיוון הן מניו יורק והן מוואשינגטון,או בחזרה מהניאגרה,ולעומת זאת אתה שב ורוקד סביב הרשי ,כאילו זה הדבר האולטימטיבי שאין בלתו -בדרך מוואשינגטון לניאגרה.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 5 14/06/2008 19:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מוני, תודה
זאת הסיבה שפניתי לפורום.
אגמי האצבעות - בהחלט נשמע מעניין חשבתי עליהם גם קודם. כמה זמן כדאי להקדיש לטיול באגמים?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 3 14/06/2008 19:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אוֹרִי אוֹרִי לא מחובר אוֹרִי  משתמש פעיל 2261 הודעות עד כה
אני לא ממש יכול לענות על שאלותייך - זה עניין של טעם. אני חובב טבע ונוף ובטח שממליץ שלא לוותר על יוסמיטי. והאם מספיק לילה אחד בכביש 1? כבר היו רבים לפנייך שעשו זאת כך שטכנית זה אפשרי - אבל ביומיים תצטרך לקצץ ולדלג. אם תבחרו לעשות זאת ביומיים אז תצטרכו בלילה הראשון להגיע לפחות עד סן-סמיון ללינה.

מה שכן, אם הטיסה ב-11/7 אינה ניתנת לביטול הרי שעדיף בעיני שתבלו קודם בס"פ ורק אח"כ תצאו ליוסמיטי. ראשית, בעיר גדולה עדיף לחסוך כמה שיותר את עניין הכניסה והיציאה מהעיר עם כל הפקקים והעומסים האפשריים. שנית, מיוסמיטי תוכלו לנסוע ישירות למונטריי וזה כשלעצמו יחסוך לכם שעתיים נסיעה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. חוות דעת על מסלול טיול בארה"ב תגובה ל - 7 14/06/2008 19:34 לתגובה קודמת
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6354 הודעות עד כה
חושב שגם כאן אם אתה מגיע בשעה סבירה לפני הצהריים ואני מדגיש סבירה!אתה יכול לסכם את הביקורים באיתקה והסביבה שאני חושב שבסוף יוני תספק עדיין זרימות יחסית הגיוניות ,ושלא לדבר על אפשרות דומה בערוץ הקניון שגם עם זרימות חלשות יותר הוא מהיפים שבמדינת ניו יורק.
וללון לילה אחד ,ואם נראה לך שיש צורך בהשלמות אל תהסס לגנוב טיפה מהיום הבא.

חומר על האצבעות יש בשפע,ואם תרשום במשבצת של חפש בפורום איתקה,או
ווטקינס,ותרחיב את חודשי החיפוש אל מעבר ל-6 חודשים לא יהיה סוף
לתיאור נקודות הביקור באיזור.
שלא לדבר על אפשרות לא פחות טובה מלהכנס ל1001 טיפים למדינת ניו יורק-אגמי האצבעות.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה בנושא "עולם המים" שבאורלנדו
להודעה הבאה:מסיאטל לרוקיס הקנדיים

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף