| 1. התלבטות לגבי גודל תיק לטיול בחו"ל |
15/06/2008 18:25  |
| |
reviriklin |
2 הודעות עד כה |
|
|
שלום,
אני רוצה לקנות תיק בקרוב , אבל אני טסה רק עוד חצי שנה ולא ממש יודעת מה יהיה אופי הטיול, סביר להניח שהוא יכלול טרקים של כמה ימים מינימום. השאלה שלי היא האם כדאי לקנות תיק של 40-45 ליומיום ולקחת תיק גדול של 75 ל' אבל שאי אפשר לסחוב אותו על הגב בטיולים ('תיק צבא') או לקנות תיק שק גדול יותר(65 ל'-לא יותר כי אני קטנה בגודל ולא יכולה לסחוב יותר) ולקחת עוד איזשהו תיק כי סביר להניח שכל הציוד לחצי שנה לא ייכנס לי ל60 ל'?
תודה
|
|
|
|
| 2. מישהו?? בבקשה! זה די דחוף... תגובה ל - 1 |
18/06/2008 22:51   |
| |
reviriklin |
2 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 3. התלבטות לגבי גודל תיק לטיול בחו"ל תגובה ל - 1 |
19/06/2008 07:38   |
|
אם את בחורה קטנה, לא הייתי לוקח תיק שהוא יותר גדול מ 65 ליטר והייתי הולך לכיוון ה60.
לא הכל נכנס לקחת יותר מידי דברים כנראה, או שלא ארזת טוב או שניהם.
תיק חיילים של 75 ליטר זה ללכת עם טנק על הגב זה יהיה לך מאוד מאוד לא נוח לנוע כך באוטובוסים וכו'.
אם את חושבת שאת לא תעשי טרקים עם ציוד על הגב אז הייתי הולך על תיק מזוודה כזה (כמו של חיילים) אבל הייתי הולך על משהו יותר טוב שאם כן תרצי יכול לשמש לטרקים אם כי לא מומלץ.
למשל ל LOWE יש תיק כזה.
כמובן שאת יכולה לקחת גם תיק שק, אבל מבחינת התפקוד הפונקציונלי שלו כמזוודה תיק שק פחות נוח. (אם את חושב שיש סיכוי אפילו קטן שכן תעשי טרקים עם ציוד על הגב הייתי הולך על תיק שק)
תיק ליום יום לא יותר מ 35 ליטר. הנפחים שאת מציאה פה יהיה לך מאוד קשה לנוע עם שני תיקים כלכך גדולים (ומלאים סביר שיהיו כבדים).
|
|
|
|
|