כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מידע על טיסה ומסלול טיול 16/06/2008 10:04 לתגובה הבאה
  סעדה לא מחובר סעדה  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אני מעוניין בטיול של שלשה חודשים באוסטרליה וניו זילנד עם עוד חבר.
כמה כסף אני צריך לקחת איתי ואיפה הכי כדאי לטייל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מידע על טיסה ומסלול טיול תגובה ל - 1 16/06/2008 19:17 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קיווי עסיסי לא מחובר קיווי עסיסי  משתמש בינוני 144 הודעות עד כה
בהערכה מאוד גסה הייתי אומר משהו כמו 30000-35000 שקל.
אם יש לך שלושה חודשים בלבד אני אישית הייתי מעביר את רובם בניו זילנד, אבל זה תלוי כמובן מה אתה מחפש מהטיול שלך.
תגיד מה אתה מחפש ונוכל לתת לך עצות יותר מכוונות.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מידע על טיסה ומסלול טיול תגובה ל - 2 18/06/2008 10:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סעדה לא מחובר סעדה  משתמש מתחיל 6 הודעות עד כה
אנחנו מעוניינים יותר בטרקים של כמה ימים, טיולי חוף וספורט אתגרי.
אנחנו מתכוונים לטייל בחוף המזרחי של אוסטרליה ובעיקר באי הדרומי של ניו זילנד. כנראה שנעשה הרבה קמפינג. אני אשמח אם תוכל לכוון אותי יותר בקטע הזה...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מידע על טיסה ומסלול טיול תגובה ל - 3 18/06/2008 11:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  קיווי עסיסי לא מחובר קיווי עסיסי  משתמש בינוני 144 הודעות עד כה
ספורט אתגרי יש בשפע בניו זילנד, אבל רוב הדברים מאוד יקרים. אטרקציה ממוצעת תעלה לך בין 100 ל-250 דולר (אני למשל עשיתי צניחה, באנג'י ושתי צלילות, כל דבר עלה 220 דולר). טיפוס, ראפטינג, יעלו פחות יעלו פחות, אך עדיין די יקר לטעמי.
לגבי קמפינג בניו זילנד, יש חוברת של כל אתרי הקמפינג של הדוק, תחפשו אותה ברגע שתגעו לאחד מסניפי הדוק או לשכות התיירים. רוב האתרי קמפינג שם ינועו בין 5-10 דולר ללילה, תלוי עד כמה המקום מתוחזק (עבור 5 לא תקבלו בד"כ יותר משירותים ומים זורמים). יש גם אתרי קמפינג פרטיים שנעים יותר בכיוון של 10-15 דולר ושם גם התנאים הרבה יותר טובים (מטבח מסודר, טלויזיה), אבל המחיר כבר לא כזה רחוק מחדר באכסניה (20-25 דולר).
הרבה מטיילים גם מאלתרים לעצמם מקומות וככה לא משלמים כלום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. רשימת אתרי קמפינג תגובה ל - 4 19/06/2008 11:17 לתגובה קודמת
  Or לא מחובר Or  משתמש פעיל 781 הודעות עד כה
לAA (ממס"י) ספרים מסודרים עם כל מקומות הלינה בניוזילנד, ביניהם גם אתרי קמפינג, בנוסף... יש עוד חוברות דומות בהם יש מפה עם כל אתרי הקמפינג (כשאתם בנסיעה נוח לחפש לפי הכביש ולא לפי שם היישוב).

את כל הדברים האלה אפשר למצוא במשרדי הAA וגם בI site (האינפו) הקרוב לביתייכם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:עזרה בבקשה...
להודעה הבאה:הזדמנות נדירה ואן למכירה באוקלנד

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר