כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפש בית יתומים באפריקה להתנדבות 16/06/2008 16:13 לתגובה הבאה
  gilnimrod לא מחובר gilnimrod  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
שלום,
אני מעוניין להתנדב בבית יתומים לכשלושה שבועות (+- 1/7-21/7).
אני קצין בצבא,בן 30, בחופשה של חודש.
יש המלצות?
אני מחפש מדינה באפריקה שהטיסה אליה תהיה לא יקרה מדי, שהנסיעה אליה ובתוכה תגזול כמה שפחות זמן וכמובן שהצורך בעזרה שכזו יהיה רלוונטי.

אשמח לשמוע ממי שכבר היה, או ממי שיש לו כיוון בנושא.

רק היום התוודעתי לחלק הזה של האתר, כך שאחפש כיוונים בחלק השמאלי של העמוד, אך כאמור אם יש למישהו דרך למקד, אודה לו מאד.

תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפש בית יתומים באפריקה להתנדבות תגובה ל - 1 17/06/2008 08:58 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 4978 הודעות עד כה
היי Smile
טוב שמע, ברור שאני יכול בלב שלם להמליץ על בית היתומים שלי בטנזניה, ולפי מה ששאלת זה יכול להתאים, אבל אני תמיד מרגיש לא בנוח לעשות את זה, אז אני אשאיר לך למצוא אותו כאן משמאל בסיפורי המתנדבים Laughing

סתם, יש שם לא מעט בתי יתומים אפריקאים שכולם ודאי מוצלחים (אחרת המתנדבים לא היו טורחים לכתוב עליהם), אז אחרי שקראת שם, אם אתה צריך עוד עזרה - נשמח Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחפש בית יתומים באפריקה להתנדבות תגובה ל - 1 03/07/2008 14:13 לתגובה קודמת
  casteliano לא מחובר casteliano  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה

הי,
לא כתבת שם ולא מספר טלפון וחבל... הייתי שמחה לדבר, שמי הילה ואני נוסעת להתנדב בסוף החודש באתיופיה בבית יתומים. אשמח לספר פרטים אם אתה עדיין כאן ולא מצאת מקום.
הטלפון הוא: 052-3802803
הילה

שלום רב שמי הילה ואני מעונינית לנסוע להתנדב באפריקה בסביבות אוגוסט, מחפשת שותף/שותפה. בנוסף אם למישהו יש ניסיון לגבי התנדבות באפריקה- מקומות טובים/ ארגונים טובים להתנדב דרכם אשמח למידע בתחום.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:רוצה בטוח, השאלה לאן? ואיך?
להודעה הבאה:רוצה להתנדב