כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בבחירת יעד 16/06/2008 20:21 לתגובה הבאה
שרית11  משתמש לא מוכר
שלום לכולם, אנחנו הורים לבת 5 ותינוק בן שנה וחצי. מתכננים טיול משפחתי בחגים ל-20 יום.
מצד אחד נראה לנו שאירופה תשעמם את הילדה (נופים לא מעניינים אותה והיא קטנה מדי ליורודיסני למיניהן).
צד שני, חופי תאילנד קורצים לנו אך קצת גורמים לחששות בריאותיות.
נשמח לשמוע דעתכם והמלצה על טיול.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בבחירת יעד תגובה ל - 1 16/06/2008 22:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Trico Trico לא מחובר Trico  משתמש פעיל 1266 הודעות עד כה
זה נראה כאלו כבר החלטתם ....... Smile
אבל בכל זאת , אירופה מלאה אטרקציות לילדים .קראו קצת בלמטיילצ'יק .

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בבחירת יעד תגובה ל - 2 17/06/2008 17:57 לתגובה קודמת
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6633 הודעות עד כה
אכן כך. אירופה היא לא השיעמום של כנסיות ומוזיאונים ובתי קפה שכתובים בספרי התיירות של פעם...
יש בה אטרקציות נפלאות וקסומות לילדים מכל גיל. יותר מזה, עוד מעט הבת שלכם תהיה כבר "זקנה מדי" לחלק מהאטרקציות (הארופאים אלופים באטרקציות לקטנטנים. דוגמא טובה לכך היא לגולנד).
חוץ מזה, מי אמר שהיא קטנה מדי לדיסני? להיפך! דיסני מתאים במיוחד לקטנטנים. ילדים גדולים, במיוחד בני עשרה, די מתאכזבים ממנו. הבת שלי הכי נהנת בו כאשר היתה בת שנתיים וחצי.
באתר שלי תוכלו לקרוא שפע כתבות על אפשרויות טיול קסומות עם ילדים.כולל המלצות על מקומות לינה משפחתיים מקסימים, שרק המגורים בהם, הם חוויה נפלאה בפני עצמה.
גם אם אתם רוצים חופים נפלאים וסתלבט, תוכלו למצוא מדינות מתאימות לכך באירופה. לדוגמא: קרואטיה.
אם לא לכם על אירופה, זה בסדר, אבל לא צריך לשם כך לחפש תירוצים לא נכונים.
לגבי תאילנד- היא יעד נפלא לטיולי משפחות. אני הייתי משאירה אותה לטיול בלי תינוקות. תתחילו בקרוב ובקטן ועוד שנתיים שלוש טוסו לתאילנד. ותאמינו לי שאני מאוהבת בתאילנד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חוברת היער השחור
להודעה הבאה:טיול משפחה אוגוסט בתאילנד