כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד 16/06/2008 21:28 לתגובה הבאה
  dinoflom לא מחובר dinoflom  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
שלום לחברי הפורום
אני פעם ראשונה כאן ונדהמתי לראות כיצד ניתן בעזרתכם לקבל עזרה וייעוץ..יישר כוח ובאמת כל הכבוד לכל העושים במלאכה.
בחודש אוגוסט אני מתכנן טיול לשתי משפחות(כולל ילדים בני 16 ובני 10).טיול כוכב בהולנד בלבד לשבוע עד 10 ימים.
מכיון שהטיסה מאד יקרה בחודש זה החלטנו לשלב יחדיו טיסה +השכרת רכב+לינה באחד הפארקים.
לאחר שיטוט ברשת הגעתי למצב של בלבול וחוסר ודאות לגבי הפארק הרלוונטי בשבילנו.
אנו חייבים לסגור כבר את הטיסה ואת כל הסידורים.
אשמח לקבל כל עזרה וכל טיפ.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 1 16/06/2008 21:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3341 הודעות עד כה
לפי הכותרת הולנד איבדה פארק ואנחנו נתגייס למצוא אותו?
Very Happy לא כל כך הבנתי מה בדיוק אני צריך לעשות?
מה השאלה?

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 1 16/06/2008 22:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1408 הודעות עד כה
לא בטוח שדיל יצא זול יותר מאשר להזמין כל אחד בנפרד במקום הכי זול האפשרי.
תעשו השוואה של מחירים.

יש שני סוכנים ראשיים שמתעסקים עם פארקים בהולנד. גרייבר שמשווק את סנטר פארקס ונויה טורס שמשווקים את לאנדל. חוץ משתי הרשתות האלה, יש עוד המון פארקים שלא שייכים לרשת בהולנד.

הכי נוח ולא מבלבל יהיה לעשות את ההזמנה דרך סוכן נסיעות.

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 1 16/06/2008 22:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לא נורא גמוס אני אסביר יותר לאט....Smile
אני פשוט צריך המלצה לפארק לא יקר שיענה על צרכינו דהיינו שהייה בלילה לינה וארוחת בוקר..(גם לאכול לא חייבים..)
משהו פשוט נחמד ולא יוקרתי מדיי...
אנו מתכוונים לטייל בהולנד ורק לשהות בפארק לצרכי לינה..
האם הבנת כעת ידידי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 4 16/06/2008 23:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ג'מוס ג'מוס לא מחובר ג'מוס  משתמש פעיל 3341 הודעות עד כה
אני עדיין קצת מבולבל.
לא יותר פשוט שתגידו איזה פארק נמצא בחבילות שאתם רוצים לרכוש מאשר שמישהו ימליץ על איזה פארק ספציפי? ואם בדיוק הפארק המומלץ לא נמצא בחבילה?
אם אתם מחפשים רק מקום להניח את הראש בלילה תוכלו למצוא גם בצימרים או חוות אצל אנשים פרטיים הלינה שם בדרך כלל זולה יותר מאשר ברשתות אותם הזכירה מיכל.
בכל מקרה צריך לבדוק כל מקרה לגופו כי לא כל החבילות משתלמות!

הג'מוס

T TC TCP TCP/IP
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 4 16/06/2008 23:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נילי ר לא מחובר נילי ר  משתמש פעיל 1132 הודעות עד כה
אנחנו ישנו בפארק של לנדל וחווה ליד ליידן.
התדמית של הפארקים (המוכרים - לנדל וסנטר פארק) היא של יקרים מחוות, כדאיים רק אם רוצים להנות מהבריכה והמתקנים אבל אנחנו מצאנו בזמנו (10/07) דיל בלנדל שהלינה שם היתה זולה לעומת יתר המקומות (משפ' של 6 נפשות, 7 לילות 460 יורו).
מצאנו את לנדל נוח מאד, נעים ויפה לשהות.
מצרפת את הלינק לאתר שלהם, כנס להולנד, תראה שיש שם פארקים רבים של הרשת. המקום שקרוב ביותר למס' האטרקציות הרב ביותר שאתה רוצה להיות בהן - הוא הפארק שאתה מחפש...
בהצלחה!

נילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 6 17/06/2008 00:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה נילי על העיצה..אנסה למצוא משהו..
ג'אמוס לא נורא.לא הבנת אותי..גם אשתי לא מבינה אותי...
:=)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 3 17/06/2008 08:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  sigalool לא מחובר sigalool  משתמש מתחיל 10 הודעות עד כה
שלום
אם הבנתי נכון אתם זקוקים למקום לינה בהולנד
אנחנו היינו בשנה שעברה 2 משפחות בצימרים מקסימים
לדעתי, עדיף על פני כפר נופש
אם תהיה מעוניין צור קשר ואנסה להעביר לך קישור
בהצלחה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 4 17/06/2008 09:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  knaani לא מחובר knaani  משתמש מתחיל 12 הודעות עד כה
לפני כשלוש שנים היו דנים בפורום בפארק t"eekhoonnestשכונה "הסנאי" .שנמצא באיזור העיירה soest זהו פארק שנועד לשינה בלבד. דוא"ל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 9 17/06/2008 11:48 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ורד_ע  משתמש לא מוכר
אנחנו היינו לפני שנתיים באוגוסט בכפר הנופש הנחמד הזה:

http://parken.molecaten.nl/web/gd/www/en/home.html

שימו לב כשתזמינו טיסות שהכניסה לפארקי הנופש היא בד"כ בימי שני ושישי בלבד.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. עזרה דחופה במציאת פארק להולנד תגובה ל - 10 17/06/2008 16:41 לתגובה קודמת
  kanilia לא מחובר kanilia  משתמש מתחיל 38 הודעות עד כה
אתם צריכים לברר עם עצמכם איזה סגנון טיול אתם רוצים. אם אתם רוצים רק להנות מהפארק ולהשתמש בבריכה ולקחת את הכל ב"איזי" אז זה מתאים לכם. אם לא אז כדאי לחשוב על צימרים או בתי חוות ילדים מאוד אוהבים אותם. דפדפו פה ותמצאו המון מידע. חשוב לזכור שהפארקים בהולנד לא עובדים בשיטת "הכל כלול" כמעט על הכל צריך לשלם, על האוכל, הכביסה,שימוש במתקני משחקים.
אנחנו היינו בשנה שעברה בכפר נופש של סנטרפארקס "דה אמהוף", היה נחמד אם תרצו עוד פרטים אשמח להמציא.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:אלעל - כרטיס בונוס אלק...
להודעה הבאה:מהי הדרך הטובה להעברת כספים לחשבון בנק בחול?