| 1. מסלול טיול ביער השחור |
16/06/2008 23:25  |
 |
meravshaked |
302 הודעות עד כה |
|
|
שלום לכולם
לאחרהתלמטות הוחלט שמסלול הטיול שלו יהיה ליער השחור. קראתי כל כך הרבה בפורום ובטיפים המצויינים ולאחר חיפוש נמצאה טיסה ב- 12.10 למינכן (יותר זול מלציריך) ומשם ניקח רכב ונתחיל בטיול וגם נסיים במינכן. הטיסה שלנו מגיעה למינכן בחמש לפנות בקר אני מאמינה שעד שנצא מהשדה תעופה יהיה לפחות שבע בבקר.
א. מה מומלץ לעשות בבקר כזה מהיכן מומלץ להתחיל להזכירכם יש לי 2 בנות 3.5 ו 6.5 שסביר להניח ירדמו ברכב (לאחר טיסת לילה)ויהיו תשושות (כמובן שגם אנחנו).
ב. אני יודעת שבעבר היה דיון לגבי כיסאות לילדים אבל אני לא מוצאת את השירשור האם לקחת את הבוסטרים מהארץ או לשכור במקום עם הרכב? עד איזה גיל מחוייבים בגרמניה בוסטר לילד?
ג. תאריך החזרה הוא 18.10 בשעה 19:00 בערב מה מומלץ בדרך למינכן?
את יתר הימים אני אמלא בתוכן ואשלח לחוות דעתכם המלומדת לאחר שיהיו לי הנתונים של היומיים הללו.
תודה מראש
|
|
|
|
| 2. מסלול טיול ביער השחור תגובה ל - 1 |
16/06/2008 23:33   |
| |
נילי ר |
1131 הודעות עד כה |
|
|
היי מירב,
יכולה לעזור לך רק בקישור של כיסא הבטיחות (להביא מהבית), ביער השחור הייתי לפני 16 שנה והזיכרון מגמגם כבר... אז עד שיגיעו אלו שזכרונם עוד טרי - קבלי את הקישור העוסק בכסאות בטיחות. גם בתוכו - כנסי לקישור המובא.
תהנו!
נילי
|
|
|
|
| 3. מסלול טיול ביער השחור תגובה ל - 2 |
16/06/2008 23:43   |
|
מירב שלום,
שמחה לשמוע על הבשורה המשמחת ומאחלת לכם טיול מוצלח.
בפרפרזה על דבריה של נילי, אני יכולה לעזור לך רק בעניין היציאה משדה התעופה
סוכנויות הרכב לא נפתחות לפני 6.30 והרוב לא נפתחות לפני 7.00. הניסיון שלי אמנם לא ממינכן, אבל אני מניחה שזה דומה ברוב היעדים. כשנחתנו בבלגיה לפני שנתיים בשעת בוקר כזאת, ישבנו חגורים במכונית בשעה 7.45.
|
|
|
|
4. מסלול טיול ביער השחור תגובה ל - 1 |
17/06/2008 13:40   |
 |
meravshaked |
302 הודעות עד כה |
|
|
איפה כולם?
|
|
|
|
| 5. מסלול טיול ביער השחור תגובה ל - 4 |
17/06/2008 13:51   |
|
|
רגעעעעעעע "מה יש לך דינה ? "
התחלה טובה וראלית לגבי יום הגעה .
בדרך ליער השחור ניתן לעצור באגם קונסטנץ או טירת נוישוונשטיין או............. היכן ביער הלינה ?
|
|
|
|
| 6. מסלול טיול ביער השחור תגובה ל - 5 |
17/06/2008 14:04   |
 |
meravshaked |
302 הודעות עד כה |
|
|
היי טריקו
מקום הלינה עוד לא סגור אני חוששת משעות הנסיעה הרבות לאחר טיסת לילה ישנם 2 מקומות שנראים לי ללינה אחד מהם הוא ב- TITISEE והשני ב- ST. MARGEN קשה לי להעריך את מרחקי הנסיעה החשוב ביותר זה ביום הראשון והאחרון ביתר הימים אנחנו נישן באזור אז זה פחות לחוץ.
|
|
|
|
| 7. מסלול טיול ביער השחור תגובה ל - 6 |
17/06/2008 14:31   |
|
עפ"י מישלן המרחק בין מינכן לטטסי הוא 3.45 שעות לא כולל תנועה , בירבורים בדרך אוכל פיפי וכו"ב .
נניח שאתם יוצאים ממינכן בשעה 8 בבוקר , מתאים בהחלט לעצור בדרך בטירת נוישוונשטיין .
גם לגולנד יכול להיות בדרך אבל לדעתי לא מתאים ליום הגעה . אולי בחזור ?
[עודכן ב:17 יוני 2008 14:33:]
|
|
|
|
|
|
|
| 11. מסלול טיול ביער השחור תגובה ל - 1 |
17/06/2008 17:54   |
| |
nailicq |
417 הודעות עד כה |
|
|
בקשר לכיסאות בטיחות.
אנחנו נוסעים לגרמניה/אוסטריה הקייץ ולכן חיפשתי חומר באינטרנט בקשר לחוקי תנועה בגרמניה/אוסטריה. הרגע מצאתי משהו רלוונטי- מתוך אתר השגרירות הגרמנית בלונדון.
לפי מה שכתוב באתר, ילדים עד גיל 4 צריכים כיסא בטיחות (כיסא-לא בוסטר) וילדים עד גיל 12 צריכים בוסטר.
גם אנחנו ניקח כיסא ובוסטר מהבית, כפי שעשינו בנסיעתנו להולנד לפני שנתיים. אין עם זה שום בעיה. הבוסטר יכול להיכנס במזוודה ואת הכיסא עטפנו בניילון ושלחנו עם יתר המטען.
|
|
|
|
|
|
|
15. תודה תגובה ל - 14 |
18/06/2008 07:33   |
 |
meravshaked |
302 הודעות עד כה |
|
|
טריקו תודה רבה על התרגום והקישורים הם נכנסו למועדפים
|
|
|
|
| 16. לגבי תרגום תגובה ל - 15 |
18/06/2008 07:48   |
| ורד_ע |
 |
|
|
באתר הבא ניתן לתרגם בקלות משפה לשפה (תרגמתי הרבה מגרמנית לאנגלית).
אפשר לתרגם טקסט או להכניס כתובת של אתר אינטרנט והוא מתרגם את כולו.
|
|
|
|
| 17. קישור לאתר הטירה תגובה ל - 8 |
19/06/2008 00:51  |
|
הי מירב,
אם אתם רוצים ,אפשר ללון לילה ראשון סביב אגם בודנזי(קונסטנץ)באחת היערות סביב.יש מעבורת לעיירות מסביב.יש כמובן את אי הפרחים, אקווריום, ופארק בקונסטאנץ.משם יהיה לכם עוד כמחצית הדרך ליער השחור.http://www.bodensee.de/start/
עיירת לינדאו מאוד יפה.לילה אחרון ללילה אחרון לא היתי ממליצה להיכנס למינכן .לבנות לא יהיה כח כך מעניין. היתי עושה בחזור את ארמונות לודוויג.חוץ מארמון אצמו יש חורשת יער יפה,ואטרקציות נוספות.את הלילה אפשר להעביר על הדרך הרומנטית או אחת העיירות ליד.
אמה
|
|
|
|