כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. שאלות לגבי טיסה לאוסטרליה 17/06/2008 01:08 לתגובה הבאה
  rider on the storm לא מחובר rider on the storm  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
דבר ראשון בקשר לכרטיס -
אני מתכננת לטייל בתאילנד ולאוס חודש באוקטובר ולהמשיך מבנקוק לאוסטרליה. בפברואר אני רוצה לטוס לתקופה קצרה לטייל בניו זילנד עם אבא שלי. ואולי לחזור להודו לקצת לפני שאני חוזרת לארץ. האם יש כרטיס כזה שהוא ממש פתוח? יש למישהו רעיון איזה כרטיס לקנות או לאן לפנות?

דבר שני, רציתי לשאול האם אפשרי לעבוד וגם לראות את אוסטרליה אם אני לא מגיעה עם הרבה כסף... ?

ואיך הכי כדאי לחפש רכב באוסטרליה?

תודה מראש
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. שאלות לגבי טיסה לאוסטרליה תגובה ל - 1 17/06/2008 07:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
יעל מ. יעל מ. לא מחובר יעל מ. - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 736 הודעות עד כה
בוקר טוב,

לגבי כרטיס שמשלב את היעדים שציינת, נראה לי פשוט יותר לפנות ל"מומחים האמיתיים": סוכנויות נסיעות.. ושם לשאול אלו אפשרויות קיימות.

לגבי השאלה השנייה שלך (בנוגע לעבודה - והס מלהזכיר את הנושא כאן!!), הדרך הטובה ביותר היא לעבוד בארץ לפני הטיול, לחסוך ו..לצאת לדרך.

לבעלי דרכון ישראלי אסור לעבוד באוסטרליה!

טיול מהנה

[עודכן ב:17 יוני 2008 08:00:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. שאלות לגבי טיסה לאוסטרליה תגובה ל - 1 17/06/2008 09:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
שקד שקד לא מחובר שקד  משתמש פעיל 1743 הודעות עד כה
יעל צודקת שהיא מציעה לך פשוט ללכת לסוכני נסיעות ולבקש פרטים על הכרטיס. באופן כללי, הסוכן שלך צריך קצת להשתדל, אבל לא צריכה להיות בעיה מיוחדת להשיג כרטיס לאוסטרליה שעוצר בהלוך בבנגקוק וחזור בדלהי. קוואנטס טסה לשני היעדים כך שזה לא אמור להיות מאוד בעייתי. יכול להיות שזה לא יכלל ב"דיל" הסטנדרטי אבל תראי מה הם מציעים לך ותחליטי (לגבי נ"ז בכל מקרה אין בעיה לשלב). אם זה יהיה יקר מדי, תשקלי הלוך חזור דרך תאילנד ושם תקני כרטיס טיסה להודו.

לגבי רכב, קודם את צריכה להחליט איפה את רוצה לטייל באוסטרליה ורק אח"כ איפה לקנות רכב. ואם אני אגיד לך שהכי טוב לקנות רכב בסידני ואת רוצה לטייל המערב, אז מה תקני רכב בסידני ותנהגי את כל אלפי הקילומטרים עד החוף המערבי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. שאלות לגבי טיסה לאוסטרליה תגובה ל - 3 17/06/2008 16:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  rider on the storm לא מחובר rider on the storm  משתמש מתחיל 18 הודעות עד כה
תודה רבה.....

בקשר לעבודה יש לי ויזת עבודה שתקפה לשנה, אז זה חוקי.
בלי ויזת עבודה באמת לא מומלץ לעבוד.

מהו הסכום הממוצע לחודש שמוציאים מטיילים באוסטרליה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. שאלות לגבי טיסה לאוסטרליה תגובה ל - 4 17/06/2008 17:45 לתגובה קודמת
reuti22 reuti22 לא מחובר reuti22  משתמש פעיל 530 הודעות עד כה
אני חזרתי לפני שנה(מחר שנה בדיוק..) והצאתי לחודש בסביבות ה2000$.
אני טיילתי אומנם בחוף המערבי שהוא פחות מתוייר ולכם יותר יקר וגם הדלק בו שוחט אותך אבל לפי מה שהבנתי כשדיברתי עם אנשים שטיילו באותו זמן במזרחי זאת פחות או יותר ההוצאה החודשית הממוצעת.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיסות מסביב לעולם
להודעה הבאה:האם מתאים?

שאלות נפוצות

דיברנו על זה בפורום

מידע נוסף

מחממים סורקים

כתבי למטייל כרגע בדרום הפסיפיק

חיפוש מהיר