|
| 2. קניית ציוד תגובה ל - 1 |
17/06/2008 21:42   |
|
|
אם את מתכוונת לעשות טיולים אמיתיים (ולא משנה אם טרקים ארוכים או חד יומיים) תקני נעליים טובות. כאלה שמחזיקות טוב את הרגל ונוחות לך.
תיק של 70 ליטר זה לא גדול מדי, אבל אם יש לך נגיד של 60-65 אז כנראה עדיף, למרות שזה תלוי בגוף שלך. גם תיק - חשוב שיהיה נוח. העניין עם תיקים, שיש להם נטייה להתמלא ואז כמה שהתיק יהיה יותר גדול הוא יהיה עדיין מלא ורק ישקול יותר. אבל אם יש לך כבר תיק של 70 ליטר והוא נוח לך - לכי על זה. אני טיילתי עם תיק של אחותי והוא היה לי מצוין. אולי אם הייתי קונה תיק מושלם עבורי זה היה יותר טוב, אבל הוא היה מצוין כמות שהוא.
לגבי מעיל, קחי מעיל טוב. גם בשיא הקיץ יכול להיות קר.
|
|
|
|
|
|
| 5. קניית ציוד תגובה ל - 4 |
20/06/2008 15:05  |
|
|
אני באופן אישי חושבת שעדיף גם להשקיע במעיל גשם טוב. לי היה מעיל גשם מעולה של נורת' פייס אבל יש גם כאלה שעולים פחות (של טטונקה למשל)והם עדיין מעילים נושמים. שתי הבנות שטיילו איתי היו אחת עם מעיל גשם ענקי של אחיה והשניה עם סתם איזה שכמיה כמו שכתבו כאן קודם.זאת עם המעיל גשם של אחיה סבלה מהגודל הענקי שלו והשניה פשוט סבלה מהעובדה שזה אולי בודד מהגשם אבל היא הזיעה בפנים ואז הייתה רטובה מזיעה.לא יודעת מה עדיף גשם או זיעה..
אני חושבת שעדיף להשקיע במעיל גשם טוב מאשר אח"כ כשיורד עלייך גשם בטרק(וזה אכן יכול לקרות)לקלל שלא השקעת עוד 200 שקל בזה.
לגבי הפליז-זה פתרון נהדר כמו שאור אמר פה.
אגב,מעיל גשם הוא גם בד"כ מעיל רוח ואז לא צריך להשקיע כסף בפליז שיהיה גם ווינד בלוק(לי התמזל המזל והוא היה כזה גם ככה).
|
|
|
|