כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. icon12.gif  לחברי צוות למטייל ברשת, כן שוב אני עם התלונות. 17/06/2008 18:59 לתגובה הבאה
  ארז1 לא מחובר ארז1  משתמש פעיל 840 הודעות עד כה
חברים יקרים ערב טוב,
ברצוני להעלות שתי נקודות שאולי ניתנות לשיפור.

1. כאשר אני מקבל מייל ממשתתף בפורום, אני צריך לנחש מי הוא. המייל מגיע כבשורת "מאת" מופיעה כתובת המייל.
לדעתי עדיף שיהיה כתוב הכינוי בפורום, כך נדע במי מדובר.
האם יתכן שאני צריך לעדכן הגדרה כלשהיא?

2. מצב ההצפה שחזר לאחרונה, נכון שהוא בלתי ניתן להשוואה להתחלת הדרך כלל וכלל, אך בכל זאת, לאחרונה שוב חזר (לי אישית מס' פעמים) נושא ה-F5 הידוע לשימצה. הבעיה היא שגם אם אני אמתין יותר מהזמן שנכתב בהודעה, המסך חוזר לעמוד הפורום הראשי וכל אשר כתבתי נאבד. האם לא ניתן לחזור לעמוד שבו כתבתי את התגובה?

תודה מראש.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הלוואי... תגובה ל - 1 17/06/2008 20:20 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איתן ש איתן ש לא מחובר איתן ש  משתמש פעיל 1880 הודעות עד כה
שבשורת הכתובת היה נמייל של השולח!!! אני מקבל שורה שלמה של אותיות ומספרים בג'יבריש!!

יום שעובר - לא חוזר !
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. חברי צוות יקרים, יש משהו חדש ???? תגובה ל - 2 18/06/2008 13:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לחברי צוות למטייל ברשת, כן שוב אני עם התלונות. תגובה ל - 1 18/06/2008 15:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4980 הודעות עד כה
היי ארז!
תודה רבה על הדיווח. את ההגדרות של המייל אנחנו נבדוק - זה פשוט נובע מהגדרות של המיילים השונים, למשל יהוו משתמש בהגדרות קידוד שונות מ- אאוטלוק. אבל נבדוק מה ניתן לעשות, תודה.

לגבי ההצפה - זה קורה לך רק כאשר אתה מוסיף כמה הודעות ברצף, כלומר המערכת באמת יכולה לזהות את זה כהצפה, או שזה שרירותי?
עוד מישהו נתקל בזה לאחרונה?

שוב תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. לחברי צוות למטייל ברשת, כן שוב אני עם התלונות. תגובה ל - 4 18/06/2008 18:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל שלום.
הודעת ההצפה באה באופן שרירותי ביותר.זה קרה לי גם כשרשמתי תגובה ראשונה לאותו יום.
זה באמת לא באותה כמות כלל כמו בהתחלת הדרך אבל אתה מכיר את מרפי.
זה קורה בדיוק כשסיימת לרשום את אחת מהתגובות הארוכות.
בקצרות זה עוד נסבל.
הבעיה העקרית היא שגם אם ההודעה אומרת לחכות לדוגמא 10 שניות ואני אמתין דקה, זה תמיד חוזר לעמוד הראשי. כלומר ראית את ההודעה, אין לך מה להמתין, כנס שוב לאתר מההתחלה וכתוב תגובה מחדש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. icon7.gif  כן, זה קרה גם לי שוב. תגובה ל - 5 19/06/2008 00:18 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נדב הרגיל לא מחובר נדב הרגיל  משתמש פעיל 2504 הודעות עד כה
אומנם התופעה של ה - F5 כמעט ולא קיימת יותר, אבל כמו לארז זה קרה לי בשבוע האחרון בהודעה הראשונה ובכניסה הראשונה שלי לפורום באותו יום.
מאז זה לא קרה יותר.

נדב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. לחברי צוות למטייל ברשת, כן שוב אני עם התלונות. תגובה ל - 5 19/06/2008 07:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל מחובר גיל - צוות למטייל ברשת  משתמש פעיל 4980 הודעות עד כה
אוקי, תודה רבה. אנחנו נבדוק את זה וננסה לתקן בימים הקרובים.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon14.gif  גיל בוקר טוב, תודה מכולנו ובהצלחה. תגובה ל - 7 19/06/2008 07:59 לתגובה קודמת
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:שאלה להודו
להודעה הבאה:שותף לטיסה :)

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - סין

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - כללי

כתבי למטייל כרגע באסיה

דיברנו על זה בפורום