כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. ביטוח רפואי לחול האם ידעתם????????. 17/06/2008 23:00 לתגובה הבאה
  עמית94 לא מחובר עמית94  משתמש פעיל 216 הודעות עד כה
האם ידעתם שהפוליס אינה מכסה המון דברים ביטוח נסיעות לא ברור באף חברה השבוע עשינו פרוייקט נרחב שאלנו שאלות והרגשנו שאנשים פשוט לא מבינים מה הם מקבלים חברות הביטוח מנצלות את זה ואנשים משלמים ונוסעים
אם לא קרה דבר הרי זה טוב ונהדר אך אם קרה דבר מה חלילה אוי ואבוי לביטוח בידקו שאלו שאלות כמה שיותר בקרוב אדאג לרשימת שאלות מסודרת אנא רשמו את כול הידוע לכם כדי שכולנו נטייל בשקט ונחזור שלמים
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. ביטוח רפואי לחול האם ידעתם????????. תגובה ל - 1 18/06/2008 15:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  רבקה.ק. לא מחובר רבקה.ק.  משתמש פעיל 2444 הודעות עד כה
כשעושים ביטוח בכללית, מקבלים חוברת קטנה שמפרטת בדיוק מה כולל הביטוח ומה אינו מכסה. אני כבר קראתי אותה מספר פעמים. אכן, נדהמתי לגלות מה אינה מכסה.

רבקה

...שתי דרכים נפרדו ביער עבות, בחרתי בזאת שהלכו בה פחות וזה היה כל ההבדל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יש כל מיני ביטוחים בכל מיני רמות תגובה ל - 1 18/06/2008 18:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  stamir לא מחובר stamir  משתמש פעיל 483 הודעות עד כה
מישהו ניסה למצוא מה ההבדל בין ביטוח הבריאות הזול ביותר (שרוב האנשים קונים) לביטוח שמקבלים בחינם מחברת האשראי?
ססמאות כל סוכנות נסיעות שרוצה לחתוך קופון יודעת לתת לי, אבל מה לגבי תכלס? מה בדיוק ההבדל?
ראיתי שיש הבדל עצום בביטוח המטען, אבל לעומת הוצאות הבריאות הפוטנציאליות ביטוח המטען ממש זניח, מה לגבי ביטוח הבריאות?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. יש כל מיני ביטוחים בכל מיני רמות תגובה ל - 3 18/06/2008 18:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1408 הודעות עד כה
יש הבדל משמעותי בכיסוי. בביטוח האוטומטי דרך כרטיס האשראי יש הגבלה מאד נמוכה לתשלום לכל יום וגם ההטסה הרפואית היא בעייתית.
ההבדל הכי משמעותי מבחינתי היה שהביטוח דרך חברת האשראי לא מכסה החמרה של מצב קיים, והביטוח דרך קופ"ח כן מכסה.

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. יש כל מיני ביטוחים בכל מיני רמות תגובה ל - 4 18/06/2008 21:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 5329 הודעות עד כה
שלום מיכל
את לא מדייקת ויוצרת רושם מטעה וכוללני שהביטוח של קופת חולים עדיף והשאלה היא באמת, עד כמה ממש בדקת?.נסעתי לפני שלושה שבועות לחו'ל כמעט ברגע האחרון. בדקתי כמה יעלו לי התוספות הנדרשות לי, כולל ביטוחי החמרות מצבים קיימים(אחרי ניתוח ועוד), הטסה ועוד הרחבות ביטוחים שעינינו אותי.על אף גילי המתקדם שגם הוא עולה ביוקר, תוצאת העלות הסופית, (כולל ביטוחים שלטענתך אינם ניתנים,והם כן). היתה זולה יותר בביטוח של כרטיס האשראי(פלטינום)מקופ'ח. התוספות עלו פחות מהקניה המלאה(התאורטית) בקופ'ה .יותר מזה, לנוסע כמוני שמזמין ביטוח כמעט ברגע האחרון קופ'ח לא מסוגלת לייצר ביטוח בזמן אמיתי, הם לא מסתפקים באישור רפואי מבית החולים ודורשים אישור עדכני מרופא המשפחה שעד שיתפנה כבר תהיי בחו'ל.כל תהליך האישור שלהם איטי ולא יעיל, ביחוד במקרים החריגים שציינת.עם חברת הביטוח של האשראי סגרתי הכל בטלפון ובתיקשורת מחשבים.אכן חובה לבדוק כל מקרה ספציפי בפני עצמו(אם יש מספיק זמן ולקבל החלטה)לפי חישוב מחיר אמיתי למקרה הספציפי.---אורי

מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. יש כל מיני ביטוחים בכל מיני רמות תגובה ל - 5 18/06/2008 23:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1408 הודעות עד כה
אני כנראה פחות חריגה ממך, כי קופת החולים לא ביקשה ממני שום אישור רפואי כשעשיתי אצלם את הביטוח והכל נעשה דרך הטלפון והאינטרנט.

עשיתי השוואה מאד מפורטת בין הביטוח של חברת האשראי לבין הביטוח של קופת החולים (אני מקווה שתסלח לי שלא שמרתי את הנתונים המדוייקים בהתחשב בעובדה שהנסיעה הייתה לפני 7 חודשים) והביטוח של קופ"ח אמנם יצא טיפה יותר יקר אבל היה הרבה יותר מוצלח.
בשיקולים שלי נכנס גם הצורך לקנות ביטוח מלא לילדים בכל מקרה ולבחור ביטוח שבו כל המשפחה תוטס לארץ בחזרה אם אחד מאיתנו יצטרך הטסה רפואית.

יכול להיות שמי שיש לו כרטיס אשראי פלטינום מקבל ביטוח בסיסי יותר מוצלח ואז התוספות עולות פחות.

דרך אגב, כשאני ביררתי בחברת כרטיסי האשראי הובהר לי שאין אפשרות להשיג כיסוי למצב רפואי קיים דרכם במחיר סביר.

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. יש כל מיני ביטוחים בכל מיני רמות תגובה ל - 6 19/06/2008 00:39 לתגובה קודמת
hאורי hאורי לא מחובר hאורי  משתמש פעיל 5329 הודעות עד כה
הוא אשר אמרתי:יש להזהר מהכללות,ושימוש במקרה הפרטי שלנו,ככלל עבור אחרים.יש לבצע השוואת מחירים ואם הפלטינום של לאומי מביא תועלת, להוציא אותו, כי אינו עולה דבר ומאפשר גם רשיון נהיגה בנ'ל חינם למי שאין.
אורי

מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מסלול טיול ביער השחור
להודעה הבאה:עזרה - רכב לשישה בהולנד