כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. כמה שאלות על המזרח... 18/06/2008 14:18 לתגובה הבאה
  yaelberko8 לא מחובר yaelberko8  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
שלום לכולם,

יש לי כמה שאלות על המזרח (תאילנד, לאוס, קמבודיה ווייטנאם)ואשמח לקבל תשובות מאנשים שהיו שם וללמוד מניסיונם באיזור.

השאלה הראשונה היא האם כדי לקחת טיסה מבנקוק לצ'אנג מאי או אוטובוס? ומה ההבדלים בשעות, בנוחות ובעלות?

השאלה השנייה שלי היא, האם כדי לעשות קניות של לדרמן, פליז שק"ש וכו' כשמגיעים לחו"ל או להביא את הדברים האלה מהבית?
והאם צריך לטרקים בלאוס ווייטנאם שק"ש וכו?

שאלה אחרונה היא לגבי קניות - אם עשיתי הרבה מה עדיף: לשלוח בחבילה הביתה או להוסיף עוד מזוודה/תיק בטיסה חזרה?

תודה מראש,

יעל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. בערך כך תגובה ל - 1 18/06/2008 14:30 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ccshlomo לא מחובר ccshlomo  משתמש פעיל 1978 הודעות עד כה
השאלה הראשונה היא האם כדי לקחת טיסה מבנקוק לצ'אנג מאי או אוטובוס? ומה ההבדלים בשעות, בנוחות ובעלות?

נסיעה 8-9 שעות, מחיר 800-900 באט. טיסה כ 1600 באט ולוקחת שעה. לזה כמובן להוסיף זמני הגעה, המתנה ועזיבה. אישית מעדיף טיסה.

השאלה השנייה שלי היא, האם כדי לעשות קניות של לדרמן, פליז שק"ש וכו' כשמגיעים לחו"ל או להביא את הדברים האלה מהבית?

להביא או לקנות במרכזים אמינים אחרת תיתקעי עם תחליפים מאכזבים. חלק מהדברים יהיו זולים בתאילנד וחלק במחיר דומה לישראל.

והאם צריך לטרקים בלאוס ווייטנאם שק"ש וכו?

תלוי בהגדרה שלך לטרק. זה מושג גמיש למדי.

שאלה אחרונה היא לגבי קניות - אם עשיתי הרבה מה עדיף: לשלוח בחבילה הביתה או להוסיף עוד מזוודה/תיק בטיסה חזרה?

בבדיקה שאני עשיתי מתאילנד משקל עודף במזוודה יצא זול יותר, אבל אם הוא יהיה גם בכמה טיסות פנים זה עשוי לשנות את התמונה. בדקי שוב בזמן אמת, המחירים משתנים כל הזמן עם עליית מחירי הדלק וכו'
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. כמה תשובות על המזרח... תגובה ל - 1 18/06/2008 14:44 לתגובה קודמת
פרגיון צ'יאנג מאי פרגיון צ'יאנג מאי לא מחובר פרגיון צ'יאנג מאי  משתמש פעיל 315 הודעות עד כה
האם כדאי לקחת טיסה מבנגקוק לצ'אנג מאי ומה העלות?

ההבדל במחיר בין טיסה לאוטובוס נע בין 1200-2000 בהט(בערך),
הטיסה היא 45 דקות,הנסיעה היא נסיעת לילה של 10 שעות והגעה מוקדם על הבוקר,תעשי את החישוב והשיקולים שלך אם כדאי או לו,
המלצה שלי-טיסה!
ואם רוצים לחסוך כל בהט,אז אוטובוס,אבל אז מפסידים יום.

שק''ש לדרמן ושאר ציוד הישרדות,
כל עוד את לא הרפתקנית שהולכת לחפש שבטים אבודים בג'ונגלים נידחים ומקומות שהאדם הלבן עוד לא דרך שם,אין צורך לא בפנסים,לא בשק''ש,ולא בלדרמן,
בטרקים במזרח ישנים בגסטהאוסים,ומקסימום אם כן רוצים איזה התבודדות בג'ונגל,תמיד יש איפה לקנות את הציוד.
(בקשר ללדרמן-בטיסות מסוימות עלולים להחרים לך את האולר!)
מה שכן אפשר וכדאי להביא,זה כיסוי למיטה,כיסוי לכרית,כיסוי לשמיכה,
דברים שמתקפלים ולא תופסים הרבה מקום בתיק,תמיד טוב שיהיה קצת ריח של בית שהולכים לישון בארץ זרה ורחוקה.

סוכן נסיעות בצ'יאנג מאי, מדריכים,טיולים,מלונות galfox29@GMAIL.COM
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:כרטיסים לויאטנם מבנקוק
להודעה הבאה:סובלנות תאילנדית מתוך YNET מהיום

שאלות נפוצות - כללי

דיברנו על זה בפורום

שאלות נפוצות - הודו

שאלות נפוצות - נפאל

שאלות נפוצות - תאילנד

שאלות נפוצות - סין

מידע נוסף

חיפוש מהיר