כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מישהו היה במלון Argonaut בסן פרנסיסקו? 20/06/2008 00:52 לתגובה הבאה
  segev_cohen לא מחובר segev_cohen  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מישהו היה במלון Argonaut בסן פרנסיסקו? תגובה ל - 1 20/06/2008 10:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  johniebo לא מחובר johniebo  משתמש בינוני 106 הודעות עד כה
אני לא הייתי אבל אני ממליץ לך להכנס לאחד האתרים המובילים כמו גוליבר, או HOTWIRE.COM או BEIT-MALON.COM או כל אחד אחר שאתה סומך עליו ולבדוק בקשר לבתי מלון לא בהכרך להזמין באתרים האלו ואחרים אנשים משאירים פיטביקים וכאן תוכל לקבל המלצה מבנאדם אחד או שניים שגם קשה לדעת עם טעמים שלכם תאומים
תודה לך
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מישהו היה במלון Argonaut בסן פרנסיסקו? תגובה ל - 1 20/06/2008 10:44 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2034 הודעות עד כה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מזכיר לי בדיחה ... תגובה ל - 2 20/06/2008 10:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2034 הודעות עד כה
איש אחד בא לאודישנים לקרקס. שואלים אותו -
יודע לרכב על סוסים? לא.
יודע לשחק עם חיות? לא.
יודע לעשות פעלולים? לא.
יודע להצחיק קהל? לא.
אז למה באת לאודישן לקרקס? רציתי רק לומר לכם שאותי אל תקחו בחשבון!

אם אין לך מושג עם המלון ששאלו - למה אתה עונה? רק כדי לדחוף את האתר שלך שוב?

אה, ואתה מוזמן לדווח גם על זה למנהל. תודה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מישהו היה במלון Argonaut בסן פרנסיסקו? תגובה ל - 1 20/06/2008 11:12 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1203 הודעות עד כה
אני לא הייתי בו, אבל איך אומרים: אולי בפעם הבאה.. בקרתי בו כשטילנו באזור המרינה בסאן-פרנציסקו .במילה אחת: חמד של מקום.
המלצה אישית אין לי. אבל לטעמי, זה מסוג המקומות שקל מאד לקבל במקום החלטה לשהות בו. להבהרה, זאת התרשמות בלבד.

[עודכן ב:20 יוני 2008 11:14:]

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מישהו היה במלון Argonaut בסן פרנסיסקו? תגובה ל - 5 20/06/2008 22:57 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  segev_cohen לא מחובר segev_cohen  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
תודה רבה אגתה ואופיר, נראה לי שנלך על המלון.
אגב סוגיית האתרים, ב- hotwire ןסוגיו ממש לא מדברים על בתי מלון, ב- expedia וסוגיו כבר כן, אבל Tripadviser נראה לי הכי אובייקטיבי. בכל מקרה הטיפ שלי בעניין הוא ש- expedia יצאו לגבי המלון בהנחה של 50% למי שמזמין תוך 24 שעות, אבל עם כל מיני מגבלות (כמו רק 2 בחדר, וקנסות למיניהם), כמו כן אני קצת חושש להזמין מאתרים שאינם המלון עצמו. בכל מקרה בדקתי ישירות מול המלון על הזמנת חדר ואז כשהגענו למחיר הזכרתי את המבצע באתר, ובגלל שהמלון התחייב למחיר הנמוך ביותר הם השוו את המחיר שהוצע באתר של expedia רק בלי התנאים (הוסיפו מיטת תינוק בחינם, אין קנס על ביטול מעל 48 שעות לפני)
המסקנה - שווה לברר תמיד גם עם המלון עצמו (הרי להם תמיד כדאי שנזמין ישירות מולם)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מישהו היה במלון Argonaut בסן פרנסיסקו? תגובה ל - 6 20/06/2008 23:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שושי לא מחובר שושי  משתמש פעיל 3085 הודעות עד כה
ראיתי את המלון,הוא נראה מרשים,אבל הכי חשוב בעיר כמו סן פרנסיסקו זה המיקום,ואין יותר טוב מהמיקום שלו,בחירה מצויינת,אני לא יכולתי להזמין שם כי המחיר היה מאוד גבוה בשבילי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. שושי - כמה שאת צודקת!!! תגובה ל - 7 20/06/2008 23:24 לתגובה קודמת
  agatha1 לא מחובר agatha1  משתמש פעיל 1203 הודעות עד כה
ולא רק לגבי סאן-פרנציסקו. אבל בודאי גם לגביה. כשנמצאים במקום, מבינים במה מדובר.

LOcation!!! זאת מילת המפתח!!!! מחזקת את דברי, ולמען הדורות הבאים:

מיקום המלון - הקריטריון הראשון בבחירת מלון.

ולגבי מלון ארגונט:הוא יושב הרי ממש על המזח, וכשראיתי אותו זה היה בחודשי הפתיחה - חדש דנדש. .הלובי שלו בסגנון כלי שייט. הריהוט , הכורסאות המעוצבות. עד עכשיו אני זוכרת את זה..כמעט עברתי לשם. כן, המלון היה חדש והם מאד היו מקבלי פנים, ומכיוון שבקשתי יפה , הם הראו לי את אחד החדרים עם הנוף המדהים. Cool

חברה של חברה גרה באוקלנד, והיא שאלה אותה: איפה הכי טוב לגור בסאן-פרנציסקו- היא אמרה או ביוניון סקוויר.. שמשם הגישה נוחה לכל מקום ,או כמובן ברציף הדיגים.
ומומלץ לא להיות במקום שהוא :isolated - מבודד.

[עודכן ב:20 יוני 2008 23:29:]

"הטוב אשר ישיג את הכלל הוא השכר למעשי הפרט".
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:ממסי - הזמנת מלונות וביטולים
להודעה הבאה:כרטיסים לדיסני וורלד ב-50% מהמחיר

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף