| 1. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי |
20/06/2008 09:26  |
| |
ftalya |
19 הודעות עד כה |
|
|
|
שלום,
מסתמנת אפשרות לחופשה של שלושה שבועות בקיץ (הורים + ילדים 17.5, 14.5, 5) והפעם אנו בוחנים מסלול בחוף המזרחי (מעוניינים בשילוב של טבע, ערים ואטרקציות)
כמסלול רעיוני נעזרתי בשלב ראשון בפורום. במיוחד תודה לאגולד על הסיכומים, מוני - תשובות לחברים והאתר של סיגלית.
אני מודה מראש לכל הערה, תובנה, עיבוי מסלול או שינוי והמלצות:
4 ימים ניו יורק - משפחה
5. ניו יורק>> אלבני>> אדירונדאק. לינה?
6. אדירונדאק>> אוזאבל קאזם>> אגם שמפליין>>ברלינגטון. לינה ברלינגטון
7. מוזיאון שלבורן>> ברלינגטון>> מפעלים. לינה ברלינגטון
8. המשך בילוי באזור >> לינה ברלינגטון
9. יציאה לכיוון נורת' קונווי >> מעבר דרך מונטפלייה>> barre? >> פרנקוניה נוטש>> מפלי סבדיי>> דרך קנקמגוס. לינה נורת' קונווי.
10. הר וושינגטון, attitash (מי היה? יש המלצות?), אאוטלטים. לינה נורת' קונווי.
11. מקונווי לבוסטון. דרך הגשרים המקוריים (מוני- זו לא סטיה אורכה מדי?)>> פורטסמות'>> קו החוף עד בוסטון. לינה בוסטון.
12-13 בוסטון
14. מבוסטון >> plymoth>> סנדוויץ>> falmouth. לינה פלמות.
15. פלמות>> מרתה'ס ויניארד>> פלמות. לינה פלמות.
16. מפלמות>> פרובידנס>> ניופורט. לינה ניופורט.
17. מניו פורט למיסטיק. לינה מיסטיק.
18. ממיסטיק>> גרוטון>> הרטפורד>> ספרינגפילד. לינה ספרינגפילד.
19. ספרינגפילד- פארק 6 הדגלים. לינה ספרינגפילד.
20. חזרה לניו יורק.
21 טיסה לת"א.
תודה ושבת שלום ,
טליה
|
|
|
|
|
| 3. יש להם 3 שבועות ... תגובה ל - 2 |
20/06/2008 10:50   |
|
|
נתת להם מסלול לחודשיים ...
|
|
|
|
|
|
| 6. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 2 |
20/06/2008 11:52   |
| |
ftalya |
19 הודעות עד כה |
|
|
בחלק מהאתרים שציינת כבר בקרנו ואכן השם בכותרת הוא פחות ממוקד. בכל אופן, תודה על ההצעה 
|
|
|
|
|
| 8. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 7 |
20/06/2008 16:37   |
| |
גלית הותיקה |
1850 הודעות עד כה |
|
|
רק הערה אחת שאני מניחה שקשה יהיה להתגבר עליה במסלול כזה, אבל כדאי לקחת בחשבון:
חישבתי אצלכם 10 מקומות לינה שונים. אנחנו עברנו רק 5 והיה קשה מאד והילד הקטן שלי גדול מהקטן ביותר שלכם.
זה ממש לא פשוט לפרוק ולארוז שוב ושוב, להסתגל, למצוא מקום שאוהבים בו את האוכל... לנו היה קושי גדול למשל בלנקסטר אליה הגענו ללילה ובמשך שעה וחצי חיפשנו מקום לאכול. שם מסתבר, הכל כמעט נסגר בשמונה בערב והיינו ממש מורעבים.
אבל זה באמת לא רק האוכל. בהרכב של 5 אנשים מתוכם 3 ילדים, האריזה והפריקה לא פשוטות.
לא יודעת האם אפשרי לעשות שינוי שמחד גיסא יאפשר לכם לראות את כל מה שרציתם, מאידך גיסא, יצמצם קצת את הניידות.
לדעתי, לפחות בחלק של בוסטון, פלימות וכדומה, ניתן לחסוך במעבר לינה אחד לפחות. את שאר האזורים, אני לא מכירה מספיק טוב.
"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
|
|
|
|
|
|