כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי 20/06/2008 09:26 לתגובה הבאה
  ftalya לא מחובר ftalya  משתמש מתחיל 19 הודעות עד כה
שלום,

מסתמנת אפשרות לחופשה של שלושה שבועות בקיץ (הורים + ילדים 17.5, 14.5, 5) והפעם אנו בוחנים מסלול בחוף המזרחי (מעוניינים בשילוב של טבע, ערים ואטרקציות)

כמסלול רעיוני נעזרתי בשלב ראשון בפורום. במיוחד תודה לאגולד על הסיכומים, מוני - תשובות לחברים והאתר של סיגלית.

אני מודה מראש לכל הערה, תובנה, עיבוי מסלול או שינוי והמלצות:

4 ימים ניו יורק - משפחה
5. ניו יורק>> אלבני>> אדירונדאק. לינה?
6. אדירונדאק>> אוזאבל קאזם>> אגם שמפליין>>ברלינגטון. לינה ברלינגטון
7. מוזיאון שלבורן>> ברלינגטון>> מפעלים. לינה ברלינגטון
8. המשך בילוי באזור >> לינה ברלינגטון
9. יציאה לכיוון נורת' קונווי >> מעבר דרך מונטפלייה>> barre? >> פרנקוניה נוטש>> מפלי סבדיי>> דרך קנקמגוס. לינה נורת' קונווי.
10. הר וושינגטון, attitash (מי היה? יש המלצות?), אאוטלטים. לינה נורת' קונווי.
11. מקונווי לבוסטון. דרך הגשרים המקוריים (מוני- זו לא סטיה אורכה מדי?)>> פורטסמות'>> קו החוף עד בוסטון. לינה בוסטון.
12-13 בוסטון
14. מבוסטון >> plymoth>> סנדוויץ>> falmouth. לינה פלמות.
15. פלמות>> מרתה'ס ויניארד>> פלמות. לינה פלמות.
16. מפלמות>> פרובידנס>> ניופורט. לינה ניופורט.
17. מניו פורט למיסטיק. לינה מיסטיק.
18. ממיסטיק>> גרוטון>> הרטפורד>> ספרינגפילד. לינה ספרינגפילד.
19. ספרינגפילד- פארק 6 הדגלים. לינה ספרינגפילד.
20. חזרה לניו יורק.
21 טיסה לת"א.

תודה ושבת שלום ,
טליה

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 1 20/06/2008 10:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  johniebo לא מחובר johniebo  משתמש בינוני 119 הודעות עד כה
זה יותר נראה כמסלול בניו אינגלנד מאשר חוף המזרחי.
עם אתם שלמים עם זה אז לכו על זה!
אני הייתי ממליץ לעלות עם רכב ממאימי דרך קיי וסט לניאגרה. כאשר בדרך עוברים בפארקים של אורלנדו בירות של ארה"ב (פילדלפיה ווושנגטון) לעשת קצת רווטינג בפנסלווניה לעלות לניו ג'רזי ל6 פלגז. ניו יורק יומיים, לעלות לקייפ קוד להגיע עד פרובינס טואן לעלות לבוסטון, הרוורד לעלות לסאלון במסצ'וסץ (30 קמ צפונה מבוסטון) עיר של מחשפות לטייל בשמורות ניו יורק אזור של אינדיאנים , פארקים קמפינגם של ניו יורק ורמונט ומיין לעלות לניאגרה (צד הקנדי) להגיע נובוסקוצקיה בקנדה אחד המקומות הטבע היפים בעולם ולססים את המסלול
בכל מקרה אתם הולכים להנות!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. יש להם 3 שבועות ... תגובה ל - 2 20/06/2008 10:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2300 הודעות עד כה
נתת להם מסלול לחודשיים ...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 1 20/06/2008 10:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6472 הודעות עד כה
טליה שלום
לגבי יום 5 ,בהנחה שעד שתקבלו רכב- היציאה אמורה להתאחר במקצת ולפי החלוקה אתם מתעתדים כבר ביום ה-6 להתמקם בברלינגטון,אזי אני נוטה בכל זאת להמליץ על לינה בלייק ג'ורג' ,וביום ה-6 בבקשה להתחיל סביר סעו לתוך האדירונדאק אל indian lake וממנה צפונה ל-tupper lake ומזרחה לביקור בעיירה lake placid שם תעשו את ההפסקה המשמעותית לאחר מכן מזרחה אומנם בכיוון האוזאבל אבל חבל שלא תעלו קודם לכן עם הרכב לתצפית מהוויטפייס מאונטיין הילדים יהנו מאוד!.

לדעתי תשארו ללוןבצד של מדינת ניו יורק והייתי אפילו ממליץ על plattsburgh ,מה שיאפשר לכם על הבוקר תוך שעה כולל שייט קצר 12 דקות על המים להיות כבר על הבוקר בברלינגטון.
תביאי בחשבון שעדיין על פי החלוקה שלך עדיין יהיו לכם 2 ימים מלאים בצפון,ממש כמו שחשבת,רק לינה אחת פחות אבל זולה עשרת מונים.

שימי לב לתוואי של היום ה-9 :- ממונפליה עם כביש מס 2אל עבר סט ג'ונסברי ועם ה-93 ירידה דרך ליטלטון אל הפרנקוניה נוץ',וליד נורת' וודסטוק אפשרות לביקור בפלום,ואז עם ה-112 שהיא דרך הקנקמגוס מזרחה לנורת' קונווי כאשר על הדרך הזו ניתן להלך קלות בתוך היער אל מפלי סאבאדיי.
מ-barre במקרה הזה לא נחוץ.

10 בסדר, אין לי מידע על פארק מגלשות המים אטיטש.

11 אכן לא מוצדק נושא המקורים מאחר ואת בוחרת להגיע לבוסטון דרך קו החוף.

עד כאן הערותי.ולהתיחס אליהן כהצעות בלבד.
סעו לשלום ושרק תהנו.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 4 20/06/2008 11:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
למוני, בוקר טוב,

עשית לי באמת סדר לגבי ימים 5 +6 , ונתת כיוון מעניין וטוב. תודה!
רשמתי לפני גם את התוואי שהצעת ליום 9.

באשר לגשרים המקוריים - האם יש גשרים מקוריים שניתן / כדאי לשלב באחד הימים האחרים, על פי התכנית הנ"ל?
או- האם בכל זאת כדאי לשנות את המסלול ביום 11?

תודה,

טליה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 2 20/06/2008 11:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בחלק מהאתרים שציינת כבר בקרנו ואכן השם בכותרת הוא פחות ממוקד. בכל אופן, תודה על ההצעה Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 5 20/06/2008 14:36 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6472 הודעות עד כה
היי
אין שום בעיה תוך כדי הגעה ואחר כך שהיה בהרים הלבנים להנות מ-5-6
הגשרים הבאים :-

אפשרות ראשונה אם תכנסו בפרנקוניה נוץ' לשמורת ערוץ ה-Flume תפגשו את ה-Flume Goege Bridge

אפשרות שניה כאשר אתם נוסעים על הקנקמגוס כביש 112 בדרך לקונווי ונורת' קונווי ממש 6 מייל לפני שאתם מגיעים לצומת של ה-112 עם ה-16
ישנה פניה שמאלה אל Dugway Road הגשר ששמו Albany Coverd Bridge נמצא מעל ה- Swift River

אפשרות שלישית ורביעית כאשר אתם בקונווי תפנו שמאלה כאשר תגיעו להתצטלבות של ה-16 עם 153 בפניה שמאלה אתם פונים ל-Washington St
שיביר אותכם למפגש הנהרות Swift ו-Saco שם מצוי Saco River Bridge או בכינוי-1890 Covered Bridge ,וקצת בהמשך נמצא זה המכונה 1869 Swift River Covered Bridge

אפשרות חמישית סעו קצת צפונה מנורת' קונווי ואחרי הצומת בין הכבישים 16 ו-302 שנקראת צומת גלן בכניסה לכפר של ג'קסון במפגש של ה-16 וה-16A שנכנס לכפר ישנו honymoon covered bridge שעובר מעל Wildcat River ,ואגב שוה לעשות מסלול היקפי בכפר הזה בעזרת כבישי ה-16ש וה-16B

והאפשרות הנוספת תחזרו לצומת גלן תיכנסו על ה-302 תפנו ימינה ואפשר שתעשו זאת אם תלכו על האטיטש על אם הדרך תזהו את הגשר המקורה
bartlett Covered Bridge המשמש גם כ-Gift Shoppe ולידו צימר הנושא את שם הגשר הזה.

הנה לך כמות גשרים שסך הכל יכולה בהחלט לענות על הציפיות.

מסלול הגשרים שבמרכז ניו המפשייר ושאת האתר הממופה שלו ראית מתגלגל לעיתים בפורום הוא טוב לאלה העולים מבוסטון עם ה-93 ורוצים בצדק לשבור קצת ולעבור בעיירות אופיניות שלצידן גשרים מקורים.
ניו המפשייר מבורכת בעשרות גשרים,ולא חייבים לפקוד את כולם!.

בשום פנים ואופן לא לשנות מסלול ביום ה-11
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 7 20/06/2008 16:37 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  גלית הותיקה לא מחובר גלית הותיקה  משתמש פעיל 1850 הודעות עד כה
רק הערה אחת שאני מניחה שקשה יהיה להתגבר עליה במסלול כזה, אבל כדאי לקחת בחשבון:
חישבתי אצלכם 10 מקומות לינה שונים. אנחנו עברנו רק 5 והיה קשה מאד והילד הקטן שלי גדול מהקטן ביותר שלכם.
זה ממש לא פשוט לפרוק ולארוז שוב ושוב, להסתגל, למצוא מקום שאוהבים בו את האוכל... לנו היה קושי גדול למשל בלנקסטר אליה הגענו ללילה ובמשך שעה וחצי חיפשנו מקום לאכול. שם מסתבר, הכל כמעט נסגר בשמונה בערב והיינו ממש מורעבים.
אבל זה באמת לא רק האוכל. בהרכב של 5 אנשים מתוכם 3 ילדים, האריזה והפריקה לא פשוטות.
לא יודעת האם אפשרי לעשות שינוי שמחד גיסא יאפשר לכם לראות את כל מה שרציתם, מאידך גיסא, יצמצם קצת את הניידות.
לדעתי, לפחות בחלק של בוסטון, פלימות וכדומה, ניתן לחסוך במעבר לינה אחד לפחות. את שאר האזורים, אני לא מכירה מספיק טוב.

"אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד. כי הדבר החשוב באמת, סמוי מן העין". הנסיך הקטן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מוני, תודה רבה! תגובה ל - 7 20/06/2008 18:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. התייעצות לגבי מסלול חוף מזרחי תגובה ל - 8 20/06/2008 18:44 לתגובה קודמת
גלית,
תודה רבה על התייחסותך וההערות במקומן.
לשמחתי, הטיולים שלנו בעבר, בהרכב הנ"ל ועם לא פחות מעברים, היו תמיד מוצלחים מבחינת הילדים (בין היתר, ארה"ב מחוף לחוף, רוקיס ואלסקה). אני מקווה שגם הפעם הכל ילך כשורה!
תודה,
טליה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:קושיות בנושא אריזה
להודעה הבאה:איזה טיול מאורגן מומלץ למפלי הניאגרה?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף