|
|
|
| 4. הצעה נגדית תגובה ל - 2 |
21/06/2008 23:33   |
 |
moshezuri |
260 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 5. טיול לאוסטריה מבקש חוות דעת על המסלול תגובה ל - 3 |
21/06/2008 23:44   |
| |
ענתי |
1839 הודעות עד כה |
|
|
מסכימה עם קודמיי!!
כדאי ורצוי להתמקד באזור מסויים, ולהשאיר את מינכן לפעם אחרת. גם כך לא תמצה אותו עד תום...
|
|
|
|
|
|
| 8. טיול לאוסטריה מבקש חוות דעת על המסלול תגובה ל - 1 |
24/06/2008 10:52   |
| |
hil |
119 הודעות עד כה |
|
|
|
-7 נחיתה בבוקר במינכן ,השכרת רכב ונסיעה לכיוון טירול לצימר .
13-7 מפלי קרימל .
14-7 אגם המלכים ושייט באגם .
15-7 מעבר גרוסגלוקנר.
15-7 יום טיול בעיר אינסבורג .
16-7 נסיעה לכיוו מינכן וטיול באזור מינכן (עדיין אין לי תוכנית טיול למינכן )
17-7 חזרה בטיסת צהריים לארץ .
12-7:
1. באיזה שעה אתם נוחתים ? יש טיסות שנוחתות בשש בבקר, ואז יום שלם הולך רק על נסיעה לטירול ? חבל, לפחות תעשו
2. למה לא לסוע לאזור זלצבורג קודם, ורק אח"כ טירול ? זלצבורג יותר קרובה.
13-7 לדעתי כדאי לשלב את מפלי קרימל עם אינסבורק, זה יותר מדי יום שלם לכל אחד מהם. קרימל לא צריך לקחת יותר מ-4 שעות. אא"כ אתם רוצים לקום בעשר להגיע באחת עשרה ולצאת משם בחמש...
14-7 קוניגסי, כפי שכתבו לך, נמצא באזור זלצבורג (מאד קרוב, אני לא זוכר בדיוק, אבל בערך 20-30 ק"מ), אין מה לעשות שם יום שלם.
16-7 בדרך הלוך או חזור ממינכן, כדאי לעצור באגם קימזה, שנמצא ממש על הכביש. מדובר בכשעתים-שלש מהנות.
17-7 באיזה שעה הטיסה ? 13:30 ? אולי אפשר להספיק משהו בבקר ?
|
|
|
|
|
|
| 11. הצעה נגדית תגובה ל - 6 |
25/06/2008 17:49   |
 |
moshezuri |
260 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
| 12. אגם המלכים והסביבה תגובה ל - 11 |
25/06/2008 20:19   |
| |
טלוש |
1344 הודעות עד כה |
|
|
מסכימה עם כל קודמי המגיבים. התוכנית "רזה" מאוד.
אני רוצה להתיחס לאזור של אגם הלכים.
אגם המלכים נמצא בתוך מה שנקרא הפארק הלאומי ברכסגדן , באזור הזה יש הרבה מאוד מה לעשות ומה לראות.
בשנה שעברה נחתנו בבוקר במינכן ובילנו את היום הראשון באזור ברכסגדן.
קודם באגם המלכים ואח"כ נסענו לעירה Berchtesgaden לידה נמצא מכרה המלח המקסים. (מצרפת קישור)הזמנו כרטיסים למכרה המלח וטיילנו קצת ברחובות המתוקים (מלא מלא קונדיטוריות וחנויות שוקלד) אח"כ המכרה ולמלון.
אם לא מתאים לכם ביום הראשון כדאי להשקיע בזה יום אחר (גם קן הנשרים נמצא שם, אם זה מעניין אתכם, אנחנו ויתרנו בעיקר בגלל מזג האויר)
|
|
|
|
|
| 14. טיול לאוסטריה מבקש חוות דעת על המסלול תגובה ל - 9 |
26/06/2008 09:48   |
|
סליחה שאני מתערב כי טרם הייתי באוסטריה אבל מכיוון שאני יוצא הלילה לאיזור ומתעניין בהגעה לעולם הקריסטלים של סברובסקי - האם הוא לא נמצא בעיירה WATTENS ? או שיש עוד אחד ב Schwaz?למיטב ידיעתי אין עוד אחד אז זה נחמד שמנסים לעזור רק קצת לדייק גם לא יזיק....
http://kristallwelten.swarovski.com/Content.Node/startseite. php
הג'מוס
נ.ב.
30 ק"מ צפונית לאינסברוק נמצאות העיירות גארמיש-פארטנקירשן
והאגמים WALCHNSEE ן KUCHELSEE !!!!
|
|
|
|
|
| 16. טיול לאוסטריה מבקש חוות דעת על המסלול תגובה ל - 14 |
26/06/2008 20:44  |
|
לג'מוס (מקווה שאתה כבר בדרך ולא בפורום... ) ולכולם ,
בעיירה schwaz יש מכרה כסף, שהיה הגדול מסוגו בעולם של ימי הביניים. דווקא די מעניין (אולי פחות מלהיב ממכרה המלח בהליין) ושווה ביקור -אם לא מבקרים במכרה מלח באותו טיול, ואם יורד גשם, בוודאי. ויש גם חנות לא זולה לדברי כסף, למי שאוהב.
אולי זה מקור הטעות של רונן...(וקורה שטועים..)
ואגב כיוונים-שוואז נמצאת אכן כ 30 ק"מ צפונית מזרחית-מזרחית מאיננסברוק, בהמשך אותו כביש 171 שיוסי הזכיר. וואטנס באותו כיוון, רק קרוב יותר.
ולגבי עולם הקריסטלים, אנחנו די נהנינו, אבל כדאי לדעת שהיו גם חוות דעת פושרות מאד עד שליליות.
המשך ערב נעים לכולם!
|
|
|
|