כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה בנוגע לפארק מים בהולנד+מסלול ל 7 ימים 22/06/2008 09:38 לתגובה הבאה
  dinoflom לא מחובר dinoflom  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
בחודש אוגוסט אנו נוסעים שבוע להולנד.עם ילדים בני 12 ו 16
שבוע זהו זמן קצר מאד לכסות את כל האטרקציות ואנו באמת רוצים לתת לילדים לטעום מן הדברים הכיפיים ביותר שיעשו להם את הטיול לזכרון לכל החיים.
אחד מן הדברים שאנו מתלבטים הוא פארק מים..
לגבי אפטלינג אין ויכוח..אנו נהיה שם..אך לגבי פארק מים אנו עדיין מתלבטים...אם כדאי ושווה להשקיע יום שלם.
כמו כן שמעתי שיש כמה פארקי מים..איזהו הכי טוב?
עברתי כאן על כל המסלולים וקראתי כמעט את כל החומר הנפלא שקיים באתר הזה. ועדיין יש לנו כמה דברים לא סגורים..
האם מישהו יכול לתת לי בקצרה..ממש בקצרה אפשרויות לנסיעה לשבוע להולנד...או מסלול נבחר .יש לנו רכב צמוד.. ואנו נלון באוטרכט(קליין קלוין).
אני בטוח שאנשים רבים שנוסעים לשבוע בפעם הראשונה להולנד ירצו לדעת גם הם לאן כדאי ושווה לנסוע...
תודה לכל העוזרים והמשך שבוע טוב
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה בנוגע לפארק מים בהולנד+מסלול ל 7 ימים תגובה ל - 1 22/06/2008 11:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1408 הודעות עד כה
לא הייתי מבזבזת יום שלם על פארק מים כשנוסעים לחופש בחו"ל.
היות ורוב המקומות נסגרים מוקדם, בשעה 17, אפשר לקבוע פעילות לשעות הבוקר ולסיים את היום בפארק מים שפתוח עד 22 בלילה.

לפי גילאי הילדים שלכם, יכול להיות שעדיף לכם לנסוע לווליבי וורלד ולא לאפטלינג.

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה בנוגע לפארק מים בהולנד+מסלול ל 7 ימים תגובה ל - 1 22/06/2008 22:27 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
OS  משתמש לא מוכר
תנסי בכתובת הזאת לקבל תשובות http://www.bartravel.com/europe2/holland.html#attractions
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. עזרה בנוגע לפארק מים בהולנד+מסלול ל 7 ימים תגובה ל - 1 24/06/2008 20:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ednasarid לא מחובר ednasarid  משתמש מתחיל 3 הודעות עד כה
הי
גם אני מתכננת טיול להולנד באוגוסט, מחפשת צימר באוטרכט
איפה מצאת את קליין קלוין? תוכל לכוון / לעזור לי? Sad
אני מעדיפה חדר אחד לארבעתנו, אבל אם אין אז ניקח שני חדרים זוגיים.
אם למישהו אחר יש הצעות, אני ממש אשמח לשמוע
תודה
עדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. עזרה בנוגע לפארק מים בהולנד+מסלול ל 7 ימים תגובה ל - 4 24/06/2008 20:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
מיכל א מיכל א לא מחובר מיכל א  משתמש פעיל 1408 הודעות עד כה
קצת מאוחר מדי למצוא צימר.
אפשר למצוא בכפרי הנופש יחידה ל-4 אנשים שכוללת מטבחון, סלון ו-2 חדרי שינה.
המחירים לא בשמיים.

Since light travels faster than sound, people appear bright until you hear them speak.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. עזרה בנוגע לפארק מים בהולנד+מסלול ל 7 ימים תגובה ל - 5 25/06/2008 10:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  adisarid לא מחובר adisarid  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
הי , תודה

יש לך מקום מסויים את יכולה להמליץ עליו?
עדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. עזרה בנוגע לפארק מים בהולנד+מסלול ל 7 ימים תגובה ל - 1 29/06/2008 15:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  dinoflom לא מחובר dinoflom  משתמש מתחיל 24 הודעות עד כה
מצאת ידידתי?אם לא אוכל לברר לך השבוע..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. icon12.gif  עזרה בנוגע לפארק מים בהולנד+מסלול ל 7 ימים תגובה ל - 7 29/06/2008 17:10 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  adisarid לא מחובר adisarid  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
הי
לא.
לצערי המקום היחיד שחזר אלי עם תשובה חיובית לא ממש נראה לי ואני לא רוצה לקבוע איתו רק כי אני לא מוצאת עכשיו משהו אחר... לא רוצה להתפשר על הכפר וללכת על דירה בעיר
יש לך משהו שאת מכירה? כולם מספרים שמצאו בית פסטוראלי עם סנאים בחלונות... אני רוצה גם Very Happy
תודה
עדי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. פארק מים תגובה ל - 1 30/06/2008 13:26 לתגובה קודמת
  עפרית לא מחובר עפרית  משתמש פעיל 172 הודעות עד כה
אנחנו היינו בפארק מים מקסים בדונירל: הכניסה היא לשעתים- די מספק, בכל מיקרה יש שם לונה פארק מאד חביב ולא עמוס.
אנחנו טיילנו שבועיים הולנד, כך שלא היה לנו אכפת לעשות שני פארקים, הילדים לטענתם, יותר נהנו שם מההפטלינג, כי לא היו תורים בכלל
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:טיול בגואטמלה לשבוע
להודעה הבאה:רויאל ג'ורדן עם ילדה ותינוק