|
| 2. המלצה לטרק תגובה ל - 1 |
24/06/2008 20:53   |
|
|
בעונה הזו רוב הטרקים עדיין סגורים, במיוחד הגבוהים. זה בשילוב העובדה שאתם רוצים טרק קל יחסית, מביא אותי להמליץ לכם על אחד הטרקים של צפון האי הדרומי - אייבל טזמן או קווין שרלוט, למשל. שניהם טרקים שפתוחים לאורך כל השנה ושניהם טרקים די קלים. עוד יתרון בטרקים האלה זה שאפשר להתחיל את הטרק ולסיים אותו בכל מיני נקודות בגלל שיש שרותי "ווטר טקסי": אתה יכול להתחיל את הטרק מ"היום השני" (הפורמלי) ולסיים אותו ב"יום הרביעי". אתה יכול גם לעשות 3 ימים ואז לקחת ווטר טקסי ולחזור להתחלה, למשל.
אני לא עשיתי את האייבל טזמן אז אני לא יודעת להמליץ לך במה לבחור. את הקווין שרלוט עשיתי ונהנתי.
|
|
|
|
| 3. עולם התרמילאים תגובה ל - 1 |
25/06/2008 10:54   |
|
תמצאי בו פרק שלם על טרקים, פרוייקט של עמית מנהל הפורום.
חוצמזה, כאשר כבר תגיעו לשם תוכלו לברר בDOC ובINFO אילו טרקים מתאימים לכם.
אבל על רגל אחת: הוקר ואלי, לייק מריון, קי סאמיט, נסיעה בכביש המילפורד+שייט, חצי האי אוטגו וחצי האי בנקס,אזור הקטלינז, טונגרירו קרוסינג...
כמעט כל טרק גדול ניתן "לפרק" ולעשות קטע ממנו בהתחלה או בסוף ולטעום חלק ממנו. ממליצה להמשיך לקרוא כאן בפורום ובטיפים כדי להבין איזה טיולי יום יש ודרגת הקושי שלהם.
לגבי טרק ארוך - שקד צודקת ומדובר בטרקים יפים ולא קשים במיוחד. בלי קשר הייתי ממליצה על הרוטברן אבל הוא ברמה קלה עד בינונית וייתכן שמזג האוויר לא יאפשר לכם ראות טובה בתאריכים אלו אבל זאת נ"ז - אז אין לדעת!
בהצלחה!
No worries!
|
|
|
|
| 4. המלצה לטרק תגובה ל - 1 |
26/06/2008 08:36   |
 |
יעל מ. - צוות למטייל ברשת |
752 הודעות עד כה |
|
|
היי גיא (תמיד רציתי להגיד את זה... הנה יצא 
אתה מוזמן לקרוא את הכתבה הבאה (2 חלקים) שמסכמת בצורה מסויימת לא מעט טרקים בניו זילנד.
בטוחה שתעזור לך להחליט.
שיהיה טיול מהנה
|
|
|
|
| 5. המלצה לטרק תגובה ל - 4 |
27/06/2008 01:20  |
| |
zedar |
7 הודעות עד כה |
|