כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מכרת המלח ומערת הקרח ב Hallstatt 25/06/2008 08:56 לתגובה הבאה
  emmagen לא מחובר emmagen  משתמש פעיל 367 הודעות עד כה
שלום,
מה דעתכם האם אפשר לשלב את מערת הקרח ומכרת המלח וטיול בעיירה עצמה באותו יום. האם זה לא יותר מדי עמוס לילדים קטנים בני 5 ו 6 לאותו יום.
תודה אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מכרת המלח ומערת הקרח ב Hallstatt תגובה ל - 1 25/06/2008 09:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
Trico Trico לא מחובר Trico  משתמש פעיל 1503 הודעות עד כה
לא לא לא לא לא ( מספיק נחרץ ? )
קרח + עיירה או מלח + עיירה
לא לשלב הכל ביחד זה יהיה עמוס גם לילדים וגם לכם Smile

[עודכן ב:25 יוני 2008 09:02:]

I'll be back
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מכרת המלח ומערת הקרח ב Hallstatt תגובה ל - 2 25/06/2008 16:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6719 הודעות עד כה
מסכימה עם כל מילה.
ממליצה על קרח ועיירה ואת מכרות המלח להשאיר לבד דורנברג (דרומית לזלצבורג). הרבה יותר מוצלחים. ואם כבר נמצאים שם, לא להחמיץ את המגלשה האלפינית הסמוכה, הטובה ביותר בכל אוסטריה.
מצורף קישור לאטרקציות תיירותיות רבות באוסטריה, שיכולות לספק לכם תעסוקה לחודש שלם...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מכרת המלח ומערת הקרח ב Hallstatt תגובה ל - 3 25/06/2008 18:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה,
האם הבנתי נכון שמכרת המלח ב Berchtesgaden עדיפה על זו ש ב Hallstatt. אם מבקרים במערת הקרח ועיירה ב Hallstatt מה כדי לעשות קודם?
אני אצטרך לחכות מחוץ למכרת המלח עם התינוק בן 5 חד' האם יש שם מה לעשות וכמה זמן נמשך הביקור?
תודה אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מכרת המלח ומערת הקרח ב Hallstatt תגובה ל - 4 25/06/2008 18:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית,
באתר שצירפת מצאתי רק מכרת המלח ב Hallstatt
האם יש לך קישור למכרה שהתכוונת אליה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. בבקשה- קישור למכרה המלח בDürrnberg (הליין) תגובה ל - 5 25/06/2008 19:32 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נירית נירית לא מחובר נירית  משתמש פעיל 3899 הודעות עד כה

מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מכרת המלח בבד דורנברג תגובה ל - 5 25/06/2008 19:34 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  yosi555 לא מחובר yosi555  משתמש פעיל 621 הודעות עד כה
שלום
מכרה המלח ששאלת עליו נמצא מעל העיירה HALLEIN בבד דורנברג זאת הכניסה בצד האוסטרי יש גם כניסה בצד הגרמני כמו שאמרו קודמי כדי לבקר במערת הקרח בהלששטט ובעיירה עצמה
ולעשות את מערת המלחבבד דורנשטיין או בצד הגרמני . מצרף לינק למערת המלח
יוסי
הכניסה למערת המלח בהיילין.jpg
הכניסה למערת המלח בהיילין.jpg(גודל:3.45KB)

סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מכרת המלח ומערת הקרח ב Hallstatt תגובה ל - 4 25/06/2008 21:50 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  נילי ר לא מחובר נילי ר  משתמש פעיל 1227 הודעות עד כה
היי אמה,

אני חיכיתי בחוץ עם פעוטה בת שנה וקצת. היא עלתה וירדה ממתקן מכונית בשקל כזה... אין הרבה מה לעשות, כשהיינו אפילו קפה לא היה אבל אולי דברים השתנו מאז. תוכלי לטייל עם התינוק בעגלה בחוץ - אם יהיה מזג אוויר יפה. אבל הבילוי מאד חוויתי לנכנסים. שווה השקעה.

נילי

נ.ב. היינו בהליין, נכנסנו מהצד האוסטרי.

[עודכן ב:25 יוני 2008 21:51:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מכרת המלח בבד דורנברג תגובה ל - 7 26/06/2008 15:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עכשיו אני מבולבלת לגמרי Crying or Very Sad
זו אותה מכרת מלח שיש כניסה גם מצד האוסטרי וגם מצד גרמני? יש הבדל? מה כדי לשלב לאותו יום?
בסה"ל אין לנו הרבה ימים באזור זלצבורג.
1. מעבר מסלובניה לפלאכיו, עוד לא יודעת מה בדיוק נעשה באותו יום , צריך לחפש משהו על הדרך.
2. hallstatt עיירה ומערת הקרח, האם משהו יודע אם אפשר להגיע למערה עם עגלה? מה עדיף לעשות קודם ביקור בעיר או במערה?
3. זלצבורג, ארמון הלברון ואולי באותו יום מכרת המלח
4. פארק שעשועים Freizeitpark Ruhpolding
5. טיסה ב8 בערב מוינה, אז מעבר מפלאכיו לוינה , גם ביום הזה אני עוד לא יודעת מה נעשה.
אשמח לקבל הצעות והערות.
אמה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מכרת המלח בבד דורנברג תגובה ל - 9 26/06/2008 16:55 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שירלי לא מחובר שירלי  משתמש פעיל 1355 הודעות עד כה
הי אמה!
במכרה מלח לא היינו.אי אפשר לקחת עגלה למערת קרח כי בתוך המערה יש מדרגות. עדיף מנשא. כניסה למערה כל שעה עגולה, ומחכים בתור, כך שעדיף על הבוקר ללכת למערה ואז את כל שאר היום בהלשטט וכדאי לעשות בהלשטט שייט, וכמובן לשוטט. הלשטט מדהימה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מכרת המלח בבד דורנברג תגובה ל - 9 26/06/2008 18:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי אמה,
אנסה לענות חלקית על כמה מהשאלות..
*.זו אותה מכרת מלח שיש כניסה גם מצד האוסטרי וגם מצד גרמני? יש הבדל? מה כדי לשלב לאותו יום?
זה אכן אותו מכרה. אני חושבת שאין הבדל גדול. אנחנו נכנסנו בצד האוסטרי. באותו יום אפשר לשלב את אגם המלכים, למשל, או את המגלשות (לא יודעת אם מתאים מבחינת גיל הילדים הגדולים).

1. מעבר מסלובניה לפלאכיו, עוד לא יודעת מה בדיוק נעשה באותו יום , צריך לחפש משהו על הדרך.
בדרך אפשר להיכנס למינימונדוס, שבKLAGENFURT . מקום חביב מאד

http://www.minimundus.at/englisch/frame_ueber_uns.htm

2. hallstatt עיירה ומערת הקרח, האם משהו יודע אם אפשר להגיע למערה עם עגלה? מה עדיף לעשות קודם ביקור בעיר או במערה?
מסכימה עם שירלי. לא זוכרת אם ניתן להגיע לפתח המערה עם עגלה. זה היה שביל רחב, ובדרך היו ספסלים למנוחה עם תצפית על הנוף..

3. זלצבורג, ארמון הלברון ואולי באותו יום מכרת המלח-לא נראה לי שאפשר וכדאי להספיק את כל זה. זלצבורג ראויה ליום לעצמה, כולל הלברון.

4. פארק שעשועים Freizeitpark Ruhpolding-לא מכירה..

5. טיסה ב8 בערב מוינה, אז מעבר מפלאכיו לוינה , גם ביום הזה אני עוד לא יודעת מה נעשה. לא מכירה, רק אוכל לומר לך שיש לי המלצה לעיירת הספא baden.

ועוד הערה:
מ 1 ביולי יש לרכוש מדבקה לנסיעה באוטוסטראדות בסלובניה. אם אתם שוכרים רכב באוסטריה, סביר שלא תהיה לו מדבקה, אז שימו לב. הקנס, לפחות על פי הפרסומים כ 300 יורו, לנוסעים באוטוסטראדות ללא המדבקה.
המשך ערב נעים!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לשירלי ונירית , תודה רבה תגובה ל - 11 27/06/2008 08:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה רבה, אקח לתשומת לבי את הנוסע של מדביקה בסלובניה.
נירית מה יש שם בעיר הספא, את יודעת ?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. לשירלי ונירית , תודה רבה תגובה ל - 12 27/06/2008 11:43 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
לפי מה שאני יודעת, יש שם פארק יפה- kurpark (לא חושבת שהוא שונה מפארקים אחרים באוסטריה), הארכיטקטורה של העיירה יפה (מבנים, מזרקות, בייחוד בית העיריה, ).
עוד 2 עיירות חמודות בדרך (על פי קריאה במישלין)-
leoben עם מרכז עתיק יפה, ו אולי עוד יותר- bruck an der mur - שוב בתים עתיקים וכו'.
יש כמה דרכים "ירוקות" קצרות, אם בא לכם לנהוג בדרכים צרות יותר ולצאת קצת מהאוטוסטראדה.
במפת מישלין כל עיירה בעלת עיניין מסויים, מסומנת בקו, וזה אומר שזה בדרך כלל מקום נחמד לעצירה.
תהנו!

סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. תודה רבה תגובה ל - 13 27/06/2008 18:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
נירית תודה, עזרת לי מאוד.זה באמת רעיון טוב, להתקרב לוינה ואז לטייל באזור.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. מערכת המלח בברכטסגאדן תגובה ל - 14 27/06/2008 20:59 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  arik2005 לא מחובר arik2005  משתמש פעיל 555 הודעות עד כה
מערכת המלח בצד הגרמני זהה ל"אחותה" האוסטרית רק שבחודשי הקיץ העומס התורים בה פחות ארוכים. בעקרון יורדים למעבה האדמה, שטים בסירה באגם תת קרקעי, מקבלים סקירה על יצור המלח ותשורה - מלחיות קטנות, וגולשים על פיר אלכסוני חשוך, וקונים ביציאה תמונה של משפחה מבוהלת וצוהלת. לפני כן מלבישים את כולם בסרבלים לבנים. יופי של חוייה. נוסעים לכיוון ברכטסגאדן ועוקבים אחרי שלטים בצבע חום עליהם כתוב "זאלצוורק". לגבי מערכות הקרח באייסריזנוולט - מדובר בעליה ובירידה של 700 מדרגות. הליכה קשה. תינוקות רק עם מנשא. אין שום אפשרות להטלטל שם עם עגלה. כשמגיעים לאזור המערה יש למטה מגרש חניה גדול. אוטובוס לוקח את המטיילים לנקודה גבוהה יותר משם עולים ברכבל. מהרכבל יש עוד חתיכת דרך - עלייה. כשפותחים את דלת המערה נושבת רוח אדירה ומקפיאת עצמות. כשסוגרים את הדלת זה נפסק.
הסיורים הם בגרמנית ובאנגלית. מי שדובר אנגלית שמים אותו בקדמת הטור סמוך למדריך וזה יתרון. החוויה מרהיבה אבל מי שלא בכושר גופני שיידע שזה מאמץ לא פשוט.
מי שרוצה יכול לקרוא חוויות ממערכת הקרח, מכרה המלח, ארמון משחקי המיים בהלבורן, אגם המלכים וקן הנשרים שכתבתי בלינק הבא:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=756076& ;passok=yes
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. מידע על פארק השעשועים ואתר לבילוי בדרך לוינה תגובה ל - 7 28/06/2008 21:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  inak לא מחובר inak  משתמש מתחיל 35 הודעות עד כה
האם את יכולה לספק קצת מידע על פארק השעשועים שהזכרת Freizeitpark Ruhpolding?
איפה הוא נמצא? האם יש לך לינק לאתר של הפארק?
גם אנחנו נמצאים באוסטריה באיזור זלצבורג ומחפשים מה לעשות עם הילדים מעבר לאתרים שהוזכרו כבר.
בנוגע לדרך חזרה לוינה - מצאתי פארק חבלים שמתאים לילדים שנקרא
ADVENTURE PARK GRÖBM

Stoderstraße 114
8962 Gröbming
Tel: +43 (0)3685/22245
Fax: +43 (0)3685/22245-4
שעות פתיחה: daily, from 10:00 to 19:00 clock
אתר אינטרנט : http://www.abenteuerpark.at/
את יכולה לבדוק אם הוא מתאים לגילאי הילדים שלך

אינה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. מידע על פארק השעשועים ואתר לבילוי בדרך לוינה תגובה ל - 16 29/06/2008 11:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה אריק ואינה,
אז אני כבר לא יודעת האם כדי בכלל לבקר במערת הקרח, איך הילדים שלי יסרדו 700 מדרגות.
אני מצרפת אתר של פארק, קארתי שפארקמאוד חביב לילדים צעירים בעיקר.
http://www.freizeitpark-ruhpolding.de/
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. לגבי מערת הקרח תגובה ל - 17 29/06/2008 12:21 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אמה, מה שאריק תיאר עם ה700 מדרגות, זו מערת הקרח בוורפן, לא בהלשטאט (דאכשטיין, למעשה). גם במערת הקרח בדכשטיין, יש מדרגות, אבל לא 700, והביקור בה הרבה יותר קל מאשר במערת הקרח בוורפן. לוקח משהו כמו 20 דקות להגיע מתחנת הרכבל למערה.
כתבו כאן כמה משפחות על ביקור במערה בדכשטיין עם ילדים, אבל שווה לבדוק אם קטנים כמו שלכם. שווה לך לבדוק לפני שאת מוותרת. זו חוויה מדהימה לכולם.

סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. לגבי מערת הקרח תגובה ל - 18 29/06/2008 16:09 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה נירית,
הראתי לילדים תמונות ממערת הקרח והם אמרו שרוצים לבקר בה,אפילו אם יהיה קשה, האמת שהם די בכושר, לא כמו אימא שלהם Crying or Very Sad .נהיה קודם במערת הנטיפים בסלובניה ונראה איך הקטנציק ירגיש בתוך מקום סגור וחשוך, הגדולים יותר נהיהנו מאוד שנה שעברה בבלגיה ואפילו ביקשו לבקר במערה נוספת חוץ מהאן סור לאס ובירקנו גם במערת הנפטון.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. לגבי מערת הקרח תגובה ל - 18 29/06/2008 16:13 לתגובה קודמת
ברנדי ברנדי לא מחובר ברנדי  משתמש פעיל 539 הודעות עד כה
לאמה- חברים שלנו היו עם בן 5 שהצליח להסתדר במערה בוורפן,
וגם כאן בפורום היו שאמרו דבר דומה.
זה כניראה מאד תלוי בילד, והילד שאני מכירה עוסק בפעילויות ספורט בחיי היומיום.
מצד שני, לכם יש שני קטנטנים והסיפור יותר מורכב...
אני אהיה שם עם בן 7, ות'אמת?
ניראה לי שלי יהיה יותר קשה ממנו Laughing

[עודכן ב:29 יוני 2008 16:16:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מפה לפריז ושאלה על יורודיסני
להודעה הבאה:חניה מחוץ לאמסטרדם-(יום בשבוע הממולץ לטייל באמסטרד