| 1. ליונית והצוות - אנא עזרו לי |
26/06/2008 10:22  |
| |
רבקה.ק. |
2821 הודעות עד כה |
|
|
אני מנסה לחפש חומר על רומניה, אני יודעת שיש כאן מכרה זהב! ומכל החיפושים אני מוצאת חומר רק מ-2007 והלאה. יש המון לינקים שדודו העלה, sana אורי ועודד, נועה מסקוטלנד - והכל כאילו נעלם...
מה עושים?
תודה. רבקה
...שתי דרכים נפרדו ביער עבות, בחרתי בזאת שהלכו בה פחות וזה היה כל ההבדל.
|
|
|
|
| 2. עד שהצוות יבוא תגובה ל - 1 |
26/06/2008 13:46   |
|
היי רבקה,
האם ניסית לשנות בחיפוש המתקדם את מספר החודשים? אני כתבתי לדוגמה מ 48 חודשים (מילת חיפוש רומניה) וקיבלתי הודעות מ2004...
מניחה שזה עובד עם מילה אחרת גם..
מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
|
|
|
|
|
| 4. ליונית והצוות - אנא עזרו לי תגובה ל - 1 |
26/06/2008 18:36   |
 |
davidlayba |
2281 הודעות עד כה |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 8. תודה דודו תגובה ל - 5 |
26/06/2008 21:33   |
|
יש לך דווקא סוף שבוע מעניין, וקצת בלשי, לזהות ולהתאים כל anonimus לאיש האמיתי...
חוץ מללמוד על רומניה, כמובן...
מסע הגילוי האמיתי אינו כרוך רק במציאת נופים חדשים, אלא ברכישת מבט חדש.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 15. אורי מה קדם למה הסוסים לדצ'יה או ההיפך ? ... תגובה ל - 13 |
27/06/2008 10:25   |
|
תשובות לשבת.
א.אצלי באופן פרטי קדמו הסוסים לדאצ'יה.
ב.אצל הרומנים קדמו אבותיהם של כל הסוסים לאבותיה של הדאצ'יה.
ב.סוס תמיד עדיף על דאצ'ה,אפשר להגיע איתו למקומות שהיא לא מגיעה.
לא נוסע על דלק,או גז,אוכל עשב וקש מייצר באופן חופשי חארה ושתן שימושיים וגז בשביל אוירה כפרית.אמין כמו דאצ'ה ומבין רומנית.היתרון הכי גדול שלו שאפשר לקשור לו פומפון אדום ליד העיין.עוד לא ראיתי דאצ'ה עם פומפון.(בפורום המשפחות שמתי אשכול תמונות ליום חם-גם בשבילך)
אורי
מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
|
|
|
|
|
|
|
| 19. ראנצ'י היה פה תגובה ל - 18 |
27/06/2008 11:54   |
|
היי ראנצ'י
מה דעתך על טיול משותף לבהוטן באוקטובר הקרוב.משהו ממש לא תרמילאי,
כי חייבים לנסוע בקבוצה, להשאיר להם 200$ ליום ולנסוע במאורגן עם נהג ומדריך.אוקטובר זה אופטימלי במזג אויר וראות וגם פסטיבלים סביב המנזרים.פרטי הטיול וההתקשרויות יבוצעו כמובן ביחד.---אורי
מאחורי ההר,זה לא אותו דבר.
|
|
|
|
| 20. ראנצ'י לא היה פה תגובה ל - 19 |
27/06/2008 13:32   |
| |
ranchy |
734 הודעות עד כה |
|
|
אבל הייתי מאד קרוב לגבול בהוטן בסיקים.תודה על ההזמנה. ממה שטעמתי בסיקים זה יעד מעולה אבל אני תרמילאי בנשמה ותפרן במהות. אז לא משנה מה קודם למה 200$ לבן אדם ליום זה מעל ומעבר למה שאני מרשה לעצמי גם ברגעי טרוף.
אין לי בעיה עם מי שיכול לאפשר זאת לעצמו אני לא שחקן בליגה הזו.
נכון להיום אני עובד על הטיול השנתי בו תמורת חיסכון של 100$ לבן אדם אני אבלה כ24 שעות בנסיעות באוטובוסים במקום שעתיים בטיסה.
לא אצרף תמונות מסיקים כי הן שייכות לעידן השקופיות שעדין לא נסרקו למחשב. אבל שיהיה משהו ממרמורש לשבת
 |
 |
| אסיף תפא במרמורש(גודל:39.46KB) | היבול הכבד(גודל:40.07KB) |
|
|
|
|
| 21. ליונית והצוות - אנא עזרו:-לא צוות אבל רוצה לעזור תגובה ל - 11 |
28/06/2008 21:22  |
| |
אילן Ilan |
599 הודעות עד כה |
|
|
הי אורי!
כיוון שאת השבת אעשה בעיר הולדתי ( קצת טיול שורשים לבתי וחתני הנוסעים איתנו ) איהיה במרמורש בימי ב' וג' בלבד. היום בבית הכנסת קיבלתי הצעה מחברי שנסע רק שנינו לטיול שורשים שלו ב- VISEU DE SUS ( השורשים של אימו ) ולא פסלתי את זה על הסף. אולי אז נעשה את השבת באזור וגם ימי ראשון. לגבי המבחר בסאפאנצה, כיוון שאנו קצת מפונקים ורוצים שרותים צמודים וקצת פרטיות ( אוכלים עם כיפות ) חיפשתי משהוא מתאים באינטרנט ולאחר מכן אני מצלצל ומדבר עם בעל/בעלת הצימר/פנסיון ( רכשתי חבילה של בזק חו"ל לרומניה וגם היתרון של דובר רומנית ) לוודא שהמצב קרוב למפורסם באתר שלהם . בשיטה זו כמעט שלא היו לי נפילות ומתפנה לי זמן לסיורים במקום להתחיל לבדוק מקומות לינה.
תודה גם לראנצי על ההמלצות.
נא להמשיך לשמור על הגחלת בהעדרי .
אילן
לטייל יצאת, עייף אך מאושר חזרת !
|
|
|
|