כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. המלצות לינה - ניו אינגלנד 26/06/2008 14:21 לתגובה הבאה
  ס.פ. לא מחובר ס.פ.  משתמש בינוני 69 הודעות עד כה
היי

בעזרתו האדיבה של מוני גיבשנו מסלול ל13 יום בניו אינגלנד, באוקטובר.
מאחר וזו תקופה מתויירת מאד ובמהלכה האמריקאים חוגגים את קולומבוס דיי, נרצה להזמין מקומות לינה מראש ללילות שעלולים להיות "בעייתיים".

נשמח לקבל המלצות לינה בבאר הרבור (מיין) ופרברי בוסטון (או קיימברידג').

מוני - אימצנו את המלצותיך בנוגע ללינה בפלטסבורג NY וקמדן ME.

תודה לכל מי שיוכל לספק מידע נוסף.

ספי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 1 26/06/2008 17:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  מוני לא מחובר מוני  משתמש פעיל 6359 הודעות עד כה
הי ספי
בעבר לגבי פרברי בוסטון היה גולש שרשם:-
Holiday Inn Express
69 BOSTON STREET
BOSTON, MA 02125
1-617-2883030
מלון נהדר בדרום בוסטון, קרוב לתחנה של הרכבת התחתית

תעשי חיפוש בגוגל והאמת שגם אני חושב ללכת עליו ב-27/9
קרוב ל-מהיר 93

לגבי פארק אכדיה אני הזמנתי ל-5/9 , 9 דקות מבאר הרבור את הבסט ווסטרן ששם.
כך שאם אתם מוכנים לבלות את הערב בעיירה באר הרבור ולחזור על ה-3 למלון,אתם יכולים להזמין כבר היום ועד שתצאו לטיולכם אם הכל ילך לפי התוכנית נחזור בסוף ספטמבר ונוכל לדווח לכם ומקסימום אם לא משהו תבטלו(ברשת הזאת ניתן לבטל ממש ביום ההגעה עד שעה 16:00 או 24שעות קודם ללא גרוש קנס) .

במידה ואתם הולכים על הרשת הזאת הזמינו במרכז ההזמנות שלה בטל'
035283232 ,אתם מקבלים בדיוק את המחיר שבאתר האינטרנט של הרשת.

תעשי חיפוש בדיווח של אגולד מספטמבר שעבר לגבי המלון שהיו בו בתוך באר הרבור.

אגב לגבי קמדן נהיה אני מקוה ב-Glenmoor ב-3/9, רק מה אני עדיין לא הזמנתי למקרה שהמזוודות לא יגיעו אתנו ב-2/9 לבוסטון ונצטרך להמתין להן? נקוה שלא.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 2 26/06/2008 21:29 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי מוני,

כמו תמיד - המידע שאתה שופע יקר מפז.

בבוסטון הזמנתי בהולידי אין אקספרס.
לא ראיתי המלצה קודמת בפורום, אבל אני סומכת עליך ואם יסתבר כ"נפילה", נשמח אם תזכור להזהיר אותנו לאחר שובך... בסה"כ יש עליו ביקורות טובות ב TRIPADVISOR ומה שחשוב לנו זה מלון נקי עם חניה חינם וגישה נוחה לתחבורה ציבורית. נראה שזה עונה על הקריטריונים במחיר סביר.

לגבי באר הרבור - נעדיף לשהות בתור העיירה.
מצאתי את המלצתה של אגולד על "באר הרבור מאנור" - אכן נראה מקסים, אך הם דורשים מינימום של שני לילות ואנו נעצור ללילה אחד בלבד.
אם יש המלצות אחרות נשמח לשמוע.

מוני, אם אני זוכרת נכון, אתם מתעתדים לטוס עם בריטיש?
אנחנו טסנו איתם באפריל האחרון למיאמי דרך טרמינל 5 יומיים אחרי פתיחת הטרמינל המקרטעת....ואכן המזוודות הגיעו רק לאחר 14 יום!
הנחמה - קיבלנו פיצוי נדיב על האיחור במסירתן, בדרך חזרה ארצה כל המזוודות הגיעו בזמן וגם - נהננו מחוויית טיסה מעולה (נוחות, אוכל, בידור וכו').
כך שבסה"כ אני מדרגת אותם גבוה בין חברות התעופה והייתי טסה עימם שוב...
שיהיו לכולנו טיסות נעימות ובטוחות וטיול נהדר!

ספי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 3 27/06/2008 16:08 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  danli לא מחובר danli  משתמש מתחיל 30 הודעות עד כה
הי ספי,מוני. לאחר העדרות של מס ימים ..עבודה .
ספי ראיתי שאתם טסים חופף אלי בתאריכים אני באותו מסלול שמוני המליץ .בין ה 8-23 לאוק .התחלתי גם לבדוק אפשרויות לינה במסלול במידה ויש לך המלצות אשמח .מה מחיר הלינה בבוסטון בהולידיי? .מוני בהמשך להמלצתך לגבי חומר קריאה הופתעתי לגלות שהספר צפון מזרח ארהב של רוזמרין חסר. תודה מראש בנצי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 4 28/06/2008 08:41 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי בנצי

כאמור, אימצנו את כל המלצותיו של מוני עד כה (בסט ווסטרן בפלסטבורג, גלנמור בקמדן, והולידיי אין אקספרס בבוסטון).גם בבאר הרבור, אם לא נצליח למצוא משהו אחר בתוך העיירה, נלון בבסט ווסטרן שעליו המליץ.
בצפון וורמונט נלון ב BARRE (מוטל HOLLOW INN).

לגבי נורת' קונוויי NH - עדיין מתלבטים. אנחנו מגיעים לשם בדיוק בסופשבוע של קולומבוס דיי והמחירים מרקיעים שחקים או שאין מקום (בהרבה מקומות שבדקתי). המלון שהומלץ כאן בפורום GRAND HOTEL דורש בתאריך זה 239 דולר ללילה - יקר מדי עבורנו. עדיין מתכתבים עם כמה B&B נחמדים, אך מדיניות הביטול שלהם מרתיעה אותנו (תשלום מראש והודעה על שינוי / ביטול 14 יום לפני או שכל הכסף יורד לטימיון).
המלצות לינה לגבי נקודה זו יתקבלו בברכה.

את שאר הלילות אנחנו משאירים פתוחים כדי לאפשר לנו גמישות במסלול ומתוך מחשבה שבמחצית השניה של אוקטובר, עונת התיירות הכבדה כבר התסיימה ולא תהיה בעיה למצוא מקום לזוג על אם הדרך...נקווה שלא נתבדה.

כל מי שיכול להוסיף מידע בנושא זה - יבורך.
תודה
ספי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 5 28/06/2008 09:16 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי לספי ובנצי

בנצי אם תשאר בתוואי שהצעתי אתה לא תהיה בקמדן מיין.

ספי בצד המזרחי של ההרים הלבנים בסופו של דבר אנחנו לנו ב-
Swiss Shallets village inn ליד הכפר אינטרוול 3.7 קמ' מנורת קונווי(אגב בבוקר בארוחת הבוקר הקונטיננטלית מאוד פגשנו את מירוש
שבעבר גלשה בפורום הזה די קבוע),אני מצרף לך לינק לאתר שלהם.
בואי נגיד שאם לא תמצאי משהו בנורת קונווי לא נורא אם תתפסו חדר באחד הצריפים בקומפלקס הזה.

לפני זמן יצא לי להתלבט עם גולשת +3 ילדים שהסתבר שהם הזמינו לינה
ממש בכפר הזה ובאותו כביש שה-Swiss Shallets נמצא,כך שאנסה לאתר לך אותו כאופציה נוספת?
מצרף לך את מיפוי המרחק שבין הצריפים שלנו לנורת' קונווי.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 5 28/06/2008 09:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי ספי בקר טוב.אשמח עם תוכלי לשלוח לי את רשימת המלונות כתובות או מס טלפון על מנת שאוכל להזמין. האם בדקת את הוטל 6 ו-8 , לפי דברייך כדי להיזדרז בהזמנת מקומות עדכני אותי במידה ותמצאי משהו בנורט אני במקביל אבדוק גם והעדכן יום טוב בנצי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 6 28/06/2008 09:28 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי מוני בקר טוב ,ראיתי באתר את מלון גלנמור חמוד נורא.בכל מקרה עזור לי להיתאפס על מקומות לינה לפי המסלול שהמלצת.בנצי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. המלצות לינה - ניו אינגלנד - red roof תגובה ל - 5 28/06/2008 09:35 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  שתילים לא מחובר שתילים  משתמש מתחיל 16 הודעות עד כה
לפני כמה שנים התאכסנו שם כמה לילות ב-enfild בדיוק בתאריך הזה ואין לי פה מפה לבדוק את המרחק למיקום שלכם. המוטל היה הזול מבין כמה שהוצעו, על הכביש, נוח ונקי. קשה לזכור את התשלום ובטח גם השתנה עד עכשיו. אם זה לא רחוק אני מצרפת המלצה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 7 28/06/2008 09:49 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בוקר טוב,

בנצי, תוכל למצוא בגוגל את פרטי המלונות.

מוני, נראה לי שנפנק את עצמנו בנורת' קונוויי ונשלם קצת יותר תמורת חדר מרווח בקומפורט אין. תנאי הביטול / שינוי נוחים והמיקום בתוך העיירה (למיטב הבנתי).
פער המחירים מול ה SWISS CHALLETS לא משמעותי בתאריך זה (20$).

אני מצרפת קישור לטובת בנצי וגולשים עתידיים...

תודה
ספי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 8 28/06/2008 14:15 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ובכן כפי שרשתתי כבר בנצי גלנמור לא בכיוון המסלול שהוצע לכם

בניופורט תנסה לבדוק מחירים בבסט ווסטרן ששם bestwestern.com

בפאתי בוסטון תלונו במוטל 6 אשר ב-Braintry על פי המלצה של הגולשת רוזצ'קה,משם תחבורה נוחה לעיר,ותחזרו לעוד לינה במוטל הזה.

בלילה הרביעי לך על פי הלינק של ספי.

בלילה החמישי לא יודע להעריך היכן,אולי היכן שספי הולכת ללון ב-Barre וורמונט על ה-302 קרוב מאוד למונפליה.

לילה 6 או בברלינגטון/שלבורן ואו בבסט ווסטרן אשר ב-Plattsburgh
(מוטל מומלץ לא רק על ידי!)בצד של מדינת ניו יורק אליו תעברו עם המעבורת הקצרה.

לילה 7 כפי שרשמתי ממליץ ללון ב-Old forge בבסט ווסטרן ששם,ממליץ להזמין היום עם אפשרות לביטול או באותו יום של ההגעה או יום קודם ללא שקל קנס.

לילה 8 באיתקה לנו בבסט ווסטרן אם יקר רדו ללון ב-Horse Head
אשר ליד Elmira דרומית לאיתקה.

לילה 9 לינה ב-Fireside hotel של בסט ווסטרן ממנו הסעות הלוך וחזור למפלים 4 קמ'

לילה 10 קורנינג נדרש חיפוש,תנסו ברזידנס שבמרכז העיר.

בכלל החל מלאחר הקולומבוס דיי 13/10 לא חושב שתהיה בעיה כל שהיא
למציאת מקומות לינה בעיקר על אם הדרך לפי התוואי שהצעתי.
לא מכיר מקומות ספציפיים החל מהלילה העשירי.

מוני

סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. לבנצי: הספר צפון-מזרח של רוזמרין תגובה ל - 4 28/06/2008 14:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  סוזי לא מחובר סוזי  משתמש פעיל 1070 הודעות עד כה
הי בנצי,

אתמול רכשתי את הספר בסניף של ממסי בת"א, אם זה בכיוון שלך.
בסטימצקי ובסניפי למטייל אכן היה חסר בתקופה האחרונה.

קריאה מהנה,
סוזי.

[עודכן ב:28 יוני 2008 14:49:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. לבנצי: הספר צפון-מזרח של רוזמרין תגובה ל - 12 29/06/2008 08:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  anat67 לא מחובר anat67  משתמש בינוני 124 הודעות עד כה
הי
באיזה תאריך חוגגים את קולומבוס דיי?
וכמה ימים? תודה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. לבנצי: הספר צפון-מזרח של רוזמרין תגובה ל - 13 29/06/2008 09:06 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הקולומבוס אומנם ביום ב' ה- 13/10 אבל נהוג להתחיל את הופשת היום הזה כבר ביום השישי הצמוד הווה אומר 10/10 מה שאמור למלא אתרים מבוקשים באיזורי השלכת.
מוני
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 10 01/07/2008 14:04 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Debby25 לא מחובר Debby25  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
ספי, בחירה מצויינת.
שהינו בקומפורט אין לפני שבועיים בדיוק- החדר מעולה, ארוחת בוקר טובה ואפילו בריכה מקורה ומחוממת. תיהנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 15 01/07/2008 16:25 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
איזה יופי!
איך המיקום של המלון ביחס למסעדות, חנויות ובכלל?
תודה..
ספי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 16 01/07/2008 16:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  Debby25 לא מחובר Debby25  משתמש מתחיל 22 הודעות עד כה
ממש במרכז -ברחוב הראשי.
ביציאה מהמלון פונים שמאלה ולאחר רמזור אחד (או שניים) בכביש הראשי פונים שמאלה לתוך מרכז הקניות הגדול.עניין של 3 דקות נסיעה.
אנחנו היינו בשעות הערב והמקום היה ריק מאנשים לחלוטין. המחירים בסדר אך המיתון כנראה נותן את אותותיו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. המלצות לינה - ניו אינגלנד תגובה ל - 17 01/07/2008 17:40 לתגובה קודמת
הי ספי תודה על ההמלצות סגרתי את מסלול הטיול נקווה שנהנה .גם את
אולי נפגש בדרכים בי בנצי .אני לן בקומפורט אין בנורת קונווי ב10 לאוק בי בנצי
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:חדרים בבתי דירות
להודעה הבאה:טדוסאק, קוויבק

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן