| 1. הזמנת רכב לארה"ב |
26/06/2008 22:23  |
| |
may east |
1832 הודעות עד כה |
|
|
|
סתם למי שזה מעניין:
1. כמו שאמרו הרבה פעמים - הזמנת רכב מהארץ זולה משמעותית! מהזמנה בארה"ב.
2. הזמנתי היום בממסי ורציתי לשתף במידע:
- עשיתי מנוי ל AAA. זה עולה 115 ש"ח לשנה, וכנראה המחיר כולל גם רשיון בינלאומי, כי עשיתי את הרשיון הבינלאומי ביחד עם זה, והחיוב עדיין נשאר 115 ש"ח.
יש אפשרות להנפיק כרטיס אשראי לאומי ממסי ולקבל החברות ב AAA חינם, אבל לי מספיק כרטיסי האשראי שיש לי בארנק.
- הזמנת הרכב מקבעת לכם את המחיר. את הנפקת השובר צריך לעשות רק 10 ימים לפני ההשכרה. אז אפשר להזמין ולהבטיח את הרכב והמחיר, ולשלם רק לפני הנסיעה.
- יש להם מבצע לכל מיני קבוצות כמו שופרסל וועדי עובדים, שמי שעושה מנוי ל AAA, יקבל את העלות של המנוי, כהנחה בהשכרת הרכב. וכך היה, קיבלתי הנחה של 30$ (קצת פחות מ 115 שח, אבל הדולר ירד.... ).
- יש כרגע מבצע על הזמנת TrailBlazer בארה"ב, למי שמעוניין, כך שיוצא יותר זול מרכב כמו ה uplander. ההנחה יכולה להיות בסביבות 100$ לשבוע או יותר.
- באם יציאו לכם את אלאמו, אז המחיר יהיה כמעט זהה למחיר שמציע אתר אופרן.קום .
3. למי שמחזיר רכב בשדה תעופה - יש לבדוק מראש העם חברת ההשכרה יושבת ON SITE או שצריך shuttle . וזאת לצורך תכנון הזמן להגעה לשדה לפני הטיסה. שימוש בשאטל צורך זמן נוסף.
תהנו.
|
|
|
|
|
|
| 4. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 3 |
27/06/2008 14:38   |
|
|
לגבי ה trailblazer - קח בחשבון שדבר ראשון יש בו ספסל אחורי אחד והוא מאד לא נוח אם יש מבוגרים שצריכים לשבת בו. דבר שני- הרכב הזה (ודומיו) הוא שתיין דלק רציני ביותר.
|
|
|
|
| 5. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 4 |
27/06/2008 14:47   |
| |
may east |
1832 הודעות עד כה |
|
|
|
הי,
אנחנו נוסעים עם שני ילדים, אז לא תהיה בעיה. ידוע לי שזה רכב ל 5 בניגוד ל Uplander שהוא ל 7.
העניין הוא, שהמחיר שלו כרגע בגלל המבצע של אלמו, הוא *פחות* מה uplander. כך שכרגע, כדאי להזמין אותו, ואם ארצה לשנות, אז אוכל להוסיף איזה 20$ סהכ לתקופה ולקבל את ה uplander.
כמו כו, תמיד בתחנת ההשכרה (במידה ויש, ואני לא נוסע בתקופה לחוצה), אוכל לעשות downgrading ל uplander כי עפ"י הבנתי, ה trailblazer הוא רמה אחת יותר גבוהה.
כמו כן - למי שמזמין מאלמו, יש אפשרות, וזה חשוב שכולם ידעו, לקנות את "חבילת הזהב". זה אומר שב 20$ לשבוע ו 4$ ליום אתה מקבל:
1. שלושה נוסעים נוספים שיכולים לנהוג ללא תוספת תשלום .
2. אתה יכול להחזיר את הרכב עם מיכל דלק ריק. ובהנחה שיש ברכב הזה 60 ליטר (נניח 20 גלון) ותחזיר כמעט ריק, אז ההטבה הזו רק מבחינת הדלק שווה 80$ ומעלה (במידה ואתה מחזיר ריק לגמרי, וקיבלת מלא לגמרי).
|
|
|
|
| 6. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 5 |
27/06/2008 14:53   |
|
|
הייתי בכל זאת לוקח רכב FULL SIZE ולא מיני וואן או SUV. לטעמי אין טעם במפלצות שותות הדלק האלה - הן לא נוחות יותר (במיוחד ה SUV) - הן רק גבוהות יותר. במכוניות "רגילות" קל יותר להסתיר מטען בתא המטען הנפרד, וכמו כן הם הרבה יותר שקטות בנהיגה.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 1 |
27/06/2008 19:13   |
|
|
תודה על המידע החשוב.
רק בנושא ה-Shuttle אין מצב בארה"ב שאתה מחזיר רכב בשדות תעופה גדולים ולא צריך Shuttle. זה קיים רק באירופה
|
|
|
|
|
|
|
| 16. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 13 |
27/06/2008 23:02   |
|
|
רגע בו נעשה סדר. יש onsite שזה בתוך הנמל אבל גם לשם צריך shuttle
כי המגרשים של החברות גדולים מאוד. כשאומרים offsite מדובר בסניפים של חברות שלא נמצא להן מקום בנמל אז הן ממוקמות מחוץ לנמל ומשם על אחת כמה וכמה צריך shuttle. אם הוינטרים אומרים שבאורלנדו לקיחת הרכב היתה מליד הטרמינל (והשאלה גם איזה טרמינל) אז אולי זה מקרה יוצא דופן אבל בדרך כלל זה לא ככה בשדות הגדולים. אני למשל שכרתי שם מהרץ וזה היה offsite. מנשיונל זה היה onsite אבל נדרש shuttle.
מה שאני רוצה להגיד בכל אופן זה ש- onsite/offsite זה לא מדד לצורך ב-shuttle או לא כי גם ב-onsite לרוב לפחות צריך shuttle.
|
|
|
|
|
|
|
| 20. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 8 |
28/06/2008 09:56   |
|
|
ריקי - אכן כל אחד והשיקולים שלו והדברים שלי הם בגדר ההמלצה והדעה שלי. בימינו, כשמחיר הדלק מהווה פקטור רציני, הייתי שוקל אם לקחת זללן דלק כמו SUV - במיוחד אם אני מתכנן נסיעות ארוכות. חוצמזה, יצא לי לנסוע כנוסע בטרייל בלייזר כמה פעמים בספסל האחורי וזאת חוויה מפוקפקת ביותר - גם על כביש ובמיוחד בשטח. לטיול משפחתי כשצריך מקום ל 2+2 הייתי לוקח מכונית FULL SIZE אבל זאת הדעה שלי.
|
|
|
|
| 21. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 16 |
28/06/2008 10:45   |
|
|
בשדות בהם יש טרמינל אחד מרכזי (כמו אורלנדו, סיאטל), קרוב לוודאי שגם מתקני השכרת הרכב יהיו במיקום מרכזי - בדרך כלל בקומה מיוחדת בחניון הצמוד לטרמינל.
בשדות בהם מספר טרמינלים המופרדים אחד מהשני (כמו ניוארק, JFK, בוסטון, לוס אנג'לס) מתקני השכרת הרכב יהיו בדרך כלל באחד משתי האופציות הבאות:
1. במיקום מרכזי אבל לא באזור הטרמינלים (כמו ב JFK, ניוארק ודאלאס) - במקרה הזה יש שאטל פנימי של שדה התעופה (או רכבת במקרה של JFK וניוארק) המביא אתכם לשם.
2. כל חברה בפני עצמה במתקן משלה (כמו בבוסטון, לוס אנג'לס וכו') ושם יש לכל חברה שאטל משלה בצבעי החברה.
|
|
|
|
| 22. לגבי אלאמו באורלנדו תגובה ל - 13 |
28/06/2008 10:52   |
|
|
אלאמו התאחדו לפני כמה שנים עם נשיונל ובעוד ששתי החברות עדיין מוכרות בנפרד וקיימות בנפרד, בהרבה מקומות הן משתפות את המתקנים ולפעמים גם את המכוניות עצמן (מה שמעלה את השאלה למה לשלם יותר לנשיונל). באורלנדו, אלאמו משתמשים במתקנים של נשיונל הנמצאים בבנין הטרמינל.
|
|
|
|
|