כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. הזמנת רכב לארה"ב 26/06/2008 22:23 לתגובה הבאה
  may east לא מחובר may east  משתמש פעיל 1832 הודעות עד כה
סתם למי שזה מעניין:

1. כמו שאמרו הרבה פעמים - הזמנת רכב מהארץ זולה משמעותית! מהזמנה בארה"ב.

2. הזמנתי היום בממסי ורציתי לשתף במידע:

- עשיתי מנוי ל AAA. זה עולה 115 ש"ח לשנה, וכנראה המחיר כולל גם רשיון בינלאומי, כי עשיתי את הרשיון הבינלאומי ביחד עם זה, והחיוב עדיין נשאר 115 ש"ח.
יש אפשרות להנפיק כרטיס אשראי לאומי ממסי ולקבל החברות ב AAA חינם, אבל לי מספיק כרטיסי האשראי שיש לי בארנק.

- הזמנת הרכב מקבעת לכם את המחיר. את הנפקת השובר צריך לעשות רק 10 ימים לפני ההשכרה. אז אפשר להזמין ולהבטיח את הרכב והמחיר, ולשלם רק לפני הנסיעה.

- יש להם מבצע לכל מיני קבוצות כמו שופרסל וועדי עובדים, שמי שעושה מנוי ל AAA, יקבל את העלות של המנוי, כהנחה בהשכרת הרכב. וכך היה, קיבלתי הנחה של 30$ (קצת פחות מ 115 שח, אבל הדולר ירד.... ).

- יש כרגע מבצע על הזמנת TrailBlazer בארה"ב, למי שמעוניין, כך שיוצא יותר זול מרכב כמו ה uplander. ההנחה יכולה להיות בסביבות 100$ לשבוע או יותר.

- באם יציאו לכם את אלאמו, אז המחיר יהיה כמעט זהה למחיר שמציע אתר אופרן.קום .

3. למי שמחזיר רכב בשדה תעופה - יש לבדוק מראש העם חברת ההשכרה יושבת ON SITE או שצריך shuttle . וזאת לצורך תכנון הזמן להגעה לשדה לפני הטיסה. שימוש בשאטל צורך זמן נוסף.

תהנו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 1 27/06/2008 12:42 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  avinoach לא מחובר avinoach  משתמש בינוני 71 הודעות עד כה
אהלן, תודה על המידע
אנחנו רוצים להזמין רכב קומפקט לחודש במערב (כולל מעבר לרוקיים הקנדיים)
האם כדאי לנו לברר אצל ממסי? מה זה בדיוק מנוי ל AAA ?
יש לנו הצעה מאוויס ל1000 דולר לחודש, האם ניתן להשיג הצעה טובה יותר דרך ממסי?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 2 27/06/2008 12:51 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
קודם כל בקשר לשאלה האם כדאי לברר בממסי: אתה צרכן או לא ?
מה הבעיה להרים טלפון ולברר מחיר ? במקביל תבדוק באתר של ofran.com כי המחירים שלהם ושל ממסי זה כמעט אותו דבר (לפחות במקרה שלי).

בקשר לרכב: באמריקה, כמו באמריקה - בגדול !
אני בהחלט לא היתי לוקח רכב קומפקט אפילו לשני אנשים. תבדוק הפרש לרמה יותר גדולה - אולי זה לא הפרש כזה גדול, וזה כיף אותו יותר גדול ולא איזה chevi Aveo קטנטנה.

בקשר ל AAA - זה מנוי american automobile association . בחלק מאוד נכבד מהמלונות בארהב תקבל 10% הנחה באם אתה מנוי ב AAA. כמו כן אתה יכול להכנס לסוכנויות AAA ברחבי ארה"ב לקבל הסברים , tour books אשר מכילים רשימות של בתי מלון וקופונים. פעם היו נותנים trip tick אבל אני חושב שכבר לא (בכל זאת אפשר לנסות... זה בעצם מישהוא שמקשיב למסלול שלך ומכין תיק עם המפות הרלוונטיות ומסמן את הכבישים שמומלץ לנסוע בהם)
כמו כן תקבל יעוץ חינם בממסי.
המנוי מאוד מומלץ וסהכ עולה 115 ש"ח שאותם באם תבקש יפה , יורידו ממחיר ההשכרה של הרכב דרכם
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 3 27/06/2008 14:38 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אופיר אופיר לא מחובר אופיר  משתמש פעיל 2300 הודעות עד כה
לגבי ה trailblazer - קח בחשבון שדבר ראשון יש בו ספסל אחורי אחד והוא מאד לא נוח אם יש מבוגרים שצריכים לשבת בו. דבר שני- הרכב הזה (ודומיו) הוא שתיין דלק רציני ביותר.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 4 27/06/2008 14:47 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הי,

אנחנו נוסעים עם שני ילדים, אז לא תהיה בעיה. ידוע לי שזה רכב ל 5 בניגוד ל Uplander שהוא ל 7.

העניין הוא, שהמחיר שלו כרגע בגלל המבצע של אלמו, הוא *פחות* מה uplander. כך שכרגע, כדאי להזמין אותו, ואם ארצה לשנות, אז אוכל להוסיף איזה 20$ סהכ לתקופה ולקבל את ה uplander.

כמו כו, תמיד בתחנת ההשכרה (במידה ויש, ואני לא נוסע בתקופה לחוצה), אוכל לעשות downgrading ל uplander כי עפ"י הבנתי, ה trailblazer הוא רמה אחת יותר גבוהה.

כמו כן - למי שמזמין מאלמו, יש אפשרות, וזה חשוב שכולם ידעו, לקנות את "חבילת הזהב". זה אומר שב 20$ לשבוע ו 4$ ליום אתה מקבל:
1. שלושה נוסעים נוספים שיכולים לנהוג ללא תוספת תשלום .
2. אתה יכול להחזיר את הרכב עם מיכל דלק ריק. ובהנחה שיש ברכב הזה 60 ליטר (נניח 20 גלון) ותחזיר כמעט ריק, אז ההטבה הזו רק מבחינת הדלק שווה 80$ ומעלה (במידה ואתה מחזיר ריק לגמרי, וקיבלת מלא לגמרי).
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 5 27/06/2008 14:53 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הייתי בכל זאת לוקח רכב FULL SIZE ולא מיני וואן או SUV. לטעמי אין טעם במפלצות שותות הדלק האלה - הן לא נוחות יותר (במיוחד ה SUV) - הן רק גבוהות יותר. במכוניות "רגילות" קל יותר להסתיר מטען בתא המטען הנפרד, וכמו כן הם הרבה יותר שקטות בנהיגה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 6 27/06/2008 15:01 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
זה סתם עניין של הגשמת חלומות...
וילה... ג'יפ....
בכל מקרה, באם לאחר ה 12 ימים שלנו בפלורידה נראה שה trailblazer לא מתאים, אז להשכרת ההמשך בוגאס, נשנה את ההזמנה.
בכל מקרה בפלורידה למעט הנסיעה ממיאמי לאורלנדו, אין לנו נסיעות ארוכות..

תודה על הבעת דעתך...
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 6 27/06/2008 15:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1390 הודעות עד כה
אופיר, כל אחד והאהבות שלו והשיקולים שלו.
אנחנו תמיד לוקחים רכב גדול, למרות שבדרך כלל אנחנו רק זוג. זו חלק מההנאה של הטיול. אנחנו גם מתעקשים על רכב אמריקאי עם מנוע גדול (לא יפני או קוריאני) גם זה חלק מלהיות באמריקה. איך בעלי אומר להם - יפני יש לי בישראל.
בפעם האחרונה לקחנו SUV זו חוויה אחרת.
ראשית כל אתה יושב יותר גבוה ורואה יותר מהנוף בדרכים, וזה חשוב. חוץ מזה כשה-GPS, במסגרת הנסיונות שעשינו עליו, לקח אותנו באיזור אגמי האצבע בדרכים כפריות מלאות בוץ בתוך היערות - זה היה כיף וחוויה נהדרת. אם היינו עם רכב רגיל היינו צריכים לחזור על עקבותינו ולנסוע בדרך רגילה.
וההפרש בצריכת הדלק בין רכב כזה לרכב פול-סייז לא כל כך גדולה, וכל אחד יעשה את החישוב שלו.

[עודכן ב:27 יוני 2008 15:41:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 8 27/06/2008 16:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אח אמריקה אמריקה...
בה מכונית SUV עולה כמו או פחות ממזדה 3
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. מה אתם יודעים על הפורד אקספולרר? תגובה ל - 1 27/06/2008 16:54 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
shirleyh  משתמש לא מוכר
בהמשך לסוגיית הג'יפים - אנחנו הזמנו פורד אקספלורר דרך "הרץ" לשבועיים (לקיחה בוגאס, החזרה ב-LA).
מכיוון שאחנו נוסעים עם 2 בני נוער החישוב היה שיהיה הרבה יותר מרווח גם לנוסעים וגם למזוודות מאשר רכב Full Size.
אשמח לשמוע מה דעתכם....

תודה!
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. מה אתם יודעים על הפורד אקספולרר? תגובה ל - 10 27/06/2008 17:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  ריקי 5 לא מחובר ריקי 5  משתמש פעיל 1390 הודעות עד כה
החוק הבלתי כתוב אומר לנוחיות בנסיעה: מספר המושבים = מספר האנשים + 2 (למרות שאם נוסעים שלושה מספיק מכונית פול סייז ולא צריך ואן)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
12. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 1 27/06/2008 19:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8161 הודעות עד כה
תודה על המידע החשוב.
רק בנושא ה-Shuttle אין מצב בארה"ב שאתה מחזיר רכב בשדות תעופה גדולים ולא צריך Shuttle. זה קיים רק באירופה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
13. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 12 27/06/2008 19:19 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
האמת, המידע שיש לי זה רק מה שאנשי המכירות אמרו לי...
לדוגמא במיאמי, קבלת הרכב זה בוודאות עם שאטל.
באורלנדו אמרו לי שלא. כלומר שתחנת ההשכרה היא on site.

לפני המון המון שנים שהייתי באורלנדו, התחנה של אלאמו היתה מחוץ לנמל, נסיעה של איזה 15 דקות לפחות.

באם למישהוא יש מידע יותר מעודכן לגבי החזרה של רכב של אלאמו באורלנדו, אשמח לשמוע (בכדי לתכנן זמן הגעה לנמל התעופה)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
14. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 13 27/06/2008 19:33 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  הוינטרים לא מחובר הוינטרים  משתמש פעיל 528 הודעות עד כה
אנחנו שכרנו באורלנדו רכב בחברת אופרן..
אין צורך בשאטל...
הרכבים נמצאים ביציאה מהטרמינל (ממול) בחניון מקורה..
עד כמה שזכור לי כל החברות תחת קורת גג אחד..
קרוב ..ואין בעיות של זמן..
סמן להדפסה   הוספת תגובה
15. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 14 27/06/2008 20:03 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
תודה על התגובה.
התכוונת כמובן לקבלת הרכב מאלמו (הזמנה דרך אופרן).

רוב החברות הגדולות הן אכן On site אבל יש הרבה חברות אחרות שהן off site.

הדבר היה חשוב לי, כי יש לי טיסה ב 6:55 בבוקר, ומעדיף להגיע כמה שיותר מאוחר כמובן לשדה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
16. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 13 27/06/2008 23:02 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
עודד עודד לא מחובר עודד  משתמש פעיל 8161 הודעות עד כה
רגע בו נעשה סדר. יש onsite שזה בתוך הנמל אבל גם לשם צריך shuttle
כי המגרשים של החברות גדולים מאוד. כשאומרים offsite מדובר בסניפים של חברות שלא נמצא להן מקום בנמל אז הן ממוקמות מחוץ לנמל ומשם על אחת כמה וכמה צריך shuttle. אם הוינטרים אומרים שבאורלנדו לקיחת הרכב היתה מליד הטרמינל (והשאלה גם איזה טרמינל) אז אולי זה מקרה יוצא דופן אבל בדרך כלל זה לא ככה בשדות הגדולים. אני למשל שכרתי שם מהרץ וזה היה offsite. מנשיונל זה היה onsite אבל נדרש shuttle.
מה שאני רוצה להגיד בכל אופן זה ש- onsite/offsite זה לא מדד לצורך ב-shuttle או לא כי גם ב-onsite לרוב לפחות צריך shuttle.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
17. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 16 28/06/2008 07:22 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nonol לא מחובר nonol  משתמש בינוני 67 הודעות עד כה
איך תא המטען של שברולט אפלנדר? והאם עדיף פורד ווינסטאר מבחינת גודל מטען ,תצרוכת דלק ונוחות?מי שמכיר מה מומלץ למשפחה - 4 איש.
כמו כן האם יש הבדל מבחינת השכרה (שירות בחו"ל וכו')בין ממסי להרץ?
דבר אחרון- בממסי בהשכרה בעיר ניו יורק - צריך להחזיר מיכל מלא לעומת השכרה בשדה התעופה, שם ניתן להחזיר מיכל ריק. ומכיון שאנו לוקחים את הרכב בעיר - האם מישהו יודע האם בחברה אחרת זה אחרת?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
18. רכב איום ונורא! תגובה ל - 10 28/06/2008 08:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1353 הודעות עד כה
הרכב הראשון שקנינו כאן ומיהרנו להפטר ממנו. מרעיש, צפוף, לא נוח לנהיגה ולנסיעה, והעיקר לא בטיחותי. אחיזת כביש על הפנים. אחרי כמה החלקות מפחידות מאד מכרנו אותו.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
19. לתמי מסיאטל - איזה רכב זה היה? תגובה ל - 18 28/06/2008 09:14 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  goglemogle לא מחובר goglemogle  משתמש בינוני 50 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן

[עודכן ב:28 יוני 2008 09:16:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
20. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 8 28/06/2008 09:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
ריקי - אכן כל אחד והשיקולים שלו והדברים שלי הם בגדר ההמלצה והדעה שלי. בימינו, כשמחיר הדלק מהווה פקטור רציני, הייתי שוקל אם לקחת זללן דלק כמו SUV - במיוחד אם אני מתכנן נסיעות ארוכות. חוצמזה, יצא לי לנסוע כנוסע בטרייל בלייזר כמה פעמים בספסל האחורי וזאת חוויה מפוקפקת ביותר - גם על כביש ובמיוחד בשטח. לטיול משפחתי כשצריך מקום ל 2+2 הייתי לוקח מכונית FULL SIZE אבל זאת הדעה שלי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
21. הזמנת רכב לארה"ב תגובה ל - 16 28/06/2008 10:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בשדות בהם יש טרמינל אחד מרכזי (כמו אורלנדו, סיאטל), קרוב לוודאי שגם מתקני השכרת הרכב יהיו במיקום מרכזי - בדרך כלל בקומה מיוחדת בחניון הצמוד לטרמינל.

בשדות בהם מספר טרמינלים המופרדים אחד מהשני (כמו ניוארק, JFK, בוסטון, לוס אנג'לס) מתקני השכרת הרכב יהיו בדרך כלל באחד משתי האופציות הבאות:
1. במיקום מרכזי אבל לא באזור הטרמינלים (כמו ב JFK, ניוארק ודאלאס) - במקרה הזה יש שאטל פנימי של שדה התעופה (או רכבת במקרה של JFK וניוארק) המביא אתכם לשם.
2. כל חברה בפני עצמה במתקן משלה (כמו בבוסטון, לוס אנג'לס וכו') ושם יש לכל חברה שאטל משלה בצבעי החברה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
22. לגבי אלאמו באורלנדו תגובה ל - 13 28/06/2008 10:52 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אלאמו התאחדו לפני כמה שנים עם נשיונל ובעוד ששתי החברות עדיין מוכרות בנפרד וקיימות בנפרד, בהרבה מקומות הן משתפות את המתקנים ולפעמים גם את המכוניות עצמן (מה שמעלה את השאלה למה לשלם יותר לנשיונל). באורלנדו, אלאמו משתמשים במתקנים של נשיונל הנמצאים בבנין הטרמינל.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
23. פורד אקספלורר 2001 תגובה ל - 19 28/06/2008 18:56 לתגובה קודמת
  תמי מסיאטל לא מחובר תמי מסיאטל  משתמש פעיל 1353 הודעות עד כה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:Top 125 things to do with your Family in Las Vegas
להודעה הבאה:קלגארי - שאטל \ מונית עלות ?

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף