כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. מחפש מקום להתנדבות 26/06/2008 23:50 לתגובה הבאה
  צחי טובול לא מחובר צחי טובול  משתמש מתחיל 5 הודעות עד כה
היי,
קוראים לי צחי ואני בן 15.
קראתי המון על התנדבות בעולם וזה גרם לי לרצות להתנדב... Smile

אני חושב להתנדב בסוף יולי אובתחילת חודש אוגוסט בתקופה של בין שבוע לשבועיים, בארץ הזקוקה לסיוע (לא ממש משנה איזו) בתחומים עזרה בטיפול של ילדים יתומים, לימוד בסיסי, הדרכת עזרה ראשונה או עזרה בטיפול בבעלי חיים (פילים,אריות)בשמורות טבע.
אני צריך פעילות שתהיה מתאימה לי, חוויתית וזולה...
ראיתי פעילויות מסויימות שמתאימות לי אך הייתי שמח אם תמליצו לי על פעילות שמוכרת לכם, שמתאימה לגיל שלי ולכישוריי וניתן לסמוך על מפעיליה.

תודה

[עודכן ב:26 יוני 2008 23:51:]

סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 1 27/06/2008 10:24 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
גיל גיל לא מחובר גיל - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 5159 הודעות עד כה
אהלן Smile
ברוך הבא לפורום!
יש טיפונת בעייתיות בהתנדבות של ילדים מתחת לגיל 18, למרות שבעיניי זה הדבר הכי נפלא בעולם. העיניין הוא שאירגונים מעטים מוכנים לקחת את האחריות על ילדים בגילך, ועלויות הביטוח הן גבוהות מאד.
ההמלצה שלי היא קודם כל לנסות ליצור קשר עם האירגון הישראלי גו אקו (http://www.goeco.co.il ) זה אירגון ישראלי שמסייע (תמורת תשלום) במציאת מקומות להתנדבות, אבל הם גם יוצרים קשר עמוק יותר עם האירגונים בחו"ל, ולכן יודעים לאתר באיזו מידה מתאימים לאירגונים מתנדבים-ילדים.

אולי תגיד לי מה עוד מצאת? אם אני אדע מה הכיוון יהיה לי יותר קל לעזור לך בחיפושים Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 2 27/06/2008 17:05 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
היי,
תודה על התשובה המהירה...
הסתכלתי באתר שנתת לי ולפי מה שראיתי הפעילויות הם ניקוי שבילים ויותר בכיוון של איכות הסביבה.
יכול להיות באמת שהארגונים לא רוצים לקחת אחריות אבל בטח יש מקומות שהם נואשים ומוכנים לקבל גם ילדים...
חשבתי לדוגמה על בתי יתומים באפריקה, בית היתומים של הפילים בקניה, או אפילו שיקום בע"ח באירופה.
ראיתי גם בפורום שיש פרוייקטים של לימוד עברית או העברת שיעורי העשרה על ישראל או נושאים אחרים.
אולי אתה מכיר ארגונים כאלה (אולי דרך הצלב האדום) שמתעסקים או משלבים בטיפול בבע"ח או בילדים (או שניהם ביחד?)...
חוץ מזה אני גם מתנדב במד"א ויודע ספרדית אם זה יכול לעזור במשהו...

תודה בכל מקרה
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 3 29/06/2008 20:00 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אהלן Smile

קודם כל לגבי גו-אקו, הם אומנם התחילו בעיניין אקולוגי בלבד, אבל התרחבו ועכשיו עובדים גם על נושאים הומניטריים. שווה להרים להם טלפון ולשאול, כיוון שהם מכירים את המגבלות על התנדבות של בני נוער, ויוכלו לכוון אותך Smile

לגבי התנדבות בלימוד עברית - זה יכול להיות רעיון מצויין - תוכל ליצור קשר עם הסוכנות היהודית (שמפעילה את זה בחו"ל), או שתקשר אותך עם נציגויות יהודיות בחו"ל (את זה כדאי לבדוק גם מול משרד החוץ). באופן פרטני, כלומר שאתה יוצר קשר עם רב קהילה, ושואל אם אפשר לבוא ללמד אצלם עברית ולגור אצל אחת המשפחות, אני מניח שתתקל בפחות בירוקרטיה מאשר אצל אירגונים מסודרים.

אני מעריץ אותך על המחשבה על זה בגילך - אתה אדיר!
אני ממש מקווה שנוכל למצוא לך משהו, אבל אם לא - תמיד תוכל לעשות את זה שוב לפני הגיוס Smile)
סמן להדפסה   הוספת תגובה
5. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 4 02/07/2008 10:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה

היי,
תודה על המחמאות... Rolling Eyes
לגו אקו יש רק פעילויות אקולוגיות וחידוש מבנים.
ומה שיש לסוכנות לא כ"כ מתאים לי...
אז תודה רבה על המאמצים ואני אחזור לפני הגיוס! Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
6. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 5 02/07/2008 17:40 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
רגע, רגע, עד הגיוס יש לנו עוד קצת זמן...
בסוף עוד יצא שאני זה שהוצאתי לך את הרוח מהמפרשים Laughing

בדקת איתם באופן טלפוני? כי הייתי בטוח שיש להם גם הצעות בתחום ההומניטארי - לפחות היו כאלה בפעם האחרונה שבדקתי איתם לפני כחודש.

מעבר לזה, אתה יכול להגיד לי מה המגבלות התקציביות שלך לנסיעה כזו?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
7. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 6 03/07/2008 17:07 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
חחח...
כן בדקתי איתם טלפונית והנציגה שלחה לי למייל כמה תוכניות באירופה על עזרה בשימור מבנים ושחזור כפר. דברים כאלה.
אמרתי לה שאני רוצה רק עזרה הומניטרית והיא אמרה שאין לה ושזה קצת בעייה בגיל הזה (כרגיל).
הסכום שחשבתי להוציא הוא עד אלף דולר (כמובן שעדיף פחות) לתקופה של שבוע עד 10 ימים.
חוץ מזה, לפני כמה ימים שלחתי קורות חיים ל"מונה פאונדיישן" שזה מקלט לפרימטים בספרד ועדיין לא קיבלתי תשובה.
אם בכל זאת יש עוד ארגונים אז אני אשמח לשמוע עליהם אבל בכל מקרה תודה רבה על העזרה.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
8. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 7 06/07/2008 20:13 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
אאאהההה.... הייתי בטוח שאני בכ"ז אצליח למצוא עבורך משהו בסופ"ש, אבל כנראה שזה עוד יותר מסובך ממה שחשבתי. לא הצלחתי למצוא שום דבר רלוונטי... צר לי.

כנראה שבאמת כדאי לנצל את הזמן עד הגיוס להתנדבות בארץ - ככה כבר תגיע למשימה הראשונה שלך בחו"ל עם המון נסיון Laughing

נפגש עוד שנתיים וחצי, אה?
סמן להדפסה   הוספת תגובה
9. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 8 06/07/2008 20:26 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
בטוח נתראה...
תודה רבה Very Happy
סמן להדפסה   הוספת תגובה
10. icon10.gif  בכיף תגובה ל - 9 08/07/2008 08:56 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
הודעה ללא תוכן
סמן להדפסה   הוספת תגובה
11. אולי אולי... תגובה ל - 1 10/07/2008 17:37 לתגובה קודמת
אהלן Smile
אתר אידיאליסט, האתר החשוב ביותר למתנדבים בעולם, שינה את מערכת החיפוש שלו, ועכשיו אתה יכול לחפש לפי גילאים דרושים למתנדבים. אני רואה שיש שם קטגוריה שלמה לגיל שלך - יכול להיות ששוה לחפש!
את לוח החיפוש תוכל למצוא כאן: http://www.idealist.org/if/as/vol
וכדאי לשנות את ההגדרות לגבי מדינות, ותחומי עיסוק.

קח לך כמה שעות ותפשפש, ואם תראה משהו שנראה לך, נשמח אם תכתוב לנו את הלינק, ונוכל לראות אם מישהו כאן מכיר, או איזה רושם האירגון עושה עלינו Smile
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:התנדבות במזרח הרחוק
להודעה הבאה:request for advice - general directing