|
| 2. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 1 |
27/06/2008 10:24   |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4999 הודעות עד כה |
|
|
אהלן 
ברוך הבא לפורום!
יש טיפונת בעייתיות בהתנדבות של ילדים מתחת לגיל 18, למרות שבעיניי זה הדבר הכי נפלא בעולם. העיניין הוא שאירגונים מעטים מוכנים לקחת את האחריות על ילדים בגילך, ועלויות הביטוח הן גבוהות מאד.
ההמלצה שלי היא קודם כל לנסות ליצור קשר עם האירגון הישראלי גו אקו (http://www.goeco.co.il ) זה אירגון ישראלי שמסייע (תמורת תשלום) במציאת מקומות להתנדבות, אבל הם גם יוצרים קשר עמוק יותר עם האירגונים בחו"ל, ולכן יודעים לאתר באיזו מידה מתאימים לאירגונים מתנדבים-ילדים.
אולי תגיד לי מה עוד מצאת? אם אני אדע מה הכיוון יהיה לי יותר קל לעזור לך בחיפושים
|
|
|
|
|
| 4. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 3 |
29/06/2008 20:00   |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4999 הודעות עד כה |
|
|
אהלן 
קודם כל לגבי גו-אקו, הם אומנם התחילו בעיניין אקולוגי בלבד, אבל התרחבו ועכשיו עובדים גם על נושאים הומניטריים. שווה להרים להם טלפון ולשאול, כיוון שהם מכירים את המגבלות על התנדבות של בני נוער, ויוכלו לכוון אותך 
לגבי התנדבות בלימוד עברית - זה יכול להיות רעיון מצויין - תוכל ליצור קשר עם הסוכנות היהודית (שמפעילה את זה בחו"ל), או שתקשר אותך עם נציגויות יהודיות בחו"ל (את זה כדאי לבדוק גם מול משרד החוץ). באופן פרטני, כלומר שאתה יוצר קשר עם רב קהילה, ושואל אם אפשר לבוא ללמד אצלם עברית ולגור אצל אחת המשפחות, אני מניח שתתקל בפחות בירוקרטיה מאשר אצל אירגונים מסודרים.
אני מעריץ אותך על המחשבה על זה בגילך - אתה אדיר!
אני ממש מקווה שנוכל למצוא לך משהו, אבל אם לא - תמיד תוכל לעשות את זה שוב לפני הגיוס )
|
|
|
|
| 5. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 4 |
02/07/2008 10:26   |
| |
צחי טובול |
5 הודעות עד כה |
|
|
היי,
תודה על המחמאות...
לגו אקו יש רק פעילויות אקולוגיות וחידוש מבנים.
ומה שיש לסוכנות לא כ"כ מתאים לי...
אז תודה רבה על המאמצים ואני אחזור לפני הגיוס!
|
|
|
|
| 6. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 5 |
02/07/2008 17:40   |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4999 הודעות עד כה |
|
|
רגע, רגע, עד הגיוס יש לנו עוד קצת זמן...
בסוף עוד יצא שאני זה שהוצאתי לך את הרוח מהמפרשים
בדקת איתם באופן טלפוני? כי הייתי בטוח שיש להם גם הצעות בתחום ההומניטארי - לפחות היו כאלה בפעם האחרונה שבדקתי איתם לפני כחודש.
מעבר לזה, אתה יכול להגיד לי מה המגבלות התקציביות שלך לנסיעה כזו?
|
|
|
|
|
| 8. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 7 |
06/07/2008 20:13   |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4999 הודעות עד כה |
|
|
אאאהההה.... הייתי בטוח שאני בכ"ז אצליח למצוא עבורך משהו בסופ"ש, אבל כנראה שזה עוד יותר מסובך ממה שחשבתי. לא הצלחתי למצוא שום דבר רלוונטי... צר לי.
כנראה שבאמת כדאי לנצל את הזמן עד הגיוס להתנדבות בארץ - ככה כבר תגיע למשימה הראשונה שלך בחו"ל עם המון נסיון
נפגש עוד שנתיים וחצי, אה?
|
|
|
|
| 9. מחפש מקום להתנדבות תגובה ל - 8 |
06/07/2008 20:26   |
| |
צחי טובול |
5 הודעות עד כה |
|
|
בטוח נתראה...
תודה רבה
|
|
|
|
|
| 11. אולי אולי... תגובה ל - 1 |
10/07/2008 17:37  |
 |
גיל - הנהלת הפורום |
4999 הודעות עד כה |
|
|
אהלן 
אתר אידיאליסט, האתר החשוב ביותר למתנדבים בעולם, שינה את מערכת החיפוש שלו, ועכשיו אתה יכול לחפש לפי גילאים דרושים למתנדבים. אני רואה שיש שם קטגוריה שלמה לגיל שלך - יכול להיות ששוה לחפש!
את לוח החיפוש תוכל למצוא כאן: http://www.idealist.org/if/as/vol
וכדאי לשנות את ההגדרות לגבי מדינות, ותחומי עיסוק.
קח לך כמה שעות ותפשפש, ואם תראה משהו שנראה לך, נשמח אם תכתוב לנו את הלינק, ונוכל לראות אם מישהו כאן מכיר, או איזה רושם האירגון עושה עלינו
|
|
|
|