כל הפורומיםכל הפורומים עזרהעזרה סרטוני הדרכהסרטוני הדרכה  
1. עזרה דחופה בתיכנון טיול למערב קנדה 27/06/2008 10:08 לתגובה הבאה
  nilih לא מחובר nilih  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
מבקשת עזרה דחופה בתיכנון טיול לרוקיס הקנדים ולאזור ונקובר במשך שלושה שבועות. אנחנו זוג ללא ילדים, המתעתד לנחות בטורונטו באמצעיולי(בעוד כשבועיים)ולחזור בטיסה ממנה. עדיין לא הזמנו טיסות פנימיות, ואני מתלבטת האם להתחיל בונקובר או בקלגרי. כמו כן לא הזמנו מקומות לינה.האם למישהו יש מידע עד כמה העניין בעייתי.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
2. עזרה דחופה בתיכנון טיול למערב קנדה תגובה ל - 1 27/06/2008 10:45 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
סיגלית סיגלית לא מחובר סיגלית - הנהלת הפורום  משתמש פעיל 6633 הודעות עד כה
את כנראה לא מתארת לעצמך עד כמה הלינה ברוקיס בעייתית. זה אזור מאד פופולארי עם עונת תיירות קצרה ביותר. הרוב מזמינם מקומות לינה לשם חצי שנה מראש. מי שניסה להזמין כבר לפני חודשיים- שלושה נתקל בקשיים רבים. מי שניסה בחודש האחרון גילה שזו משימה כמעט בלתי אפשרית. כמעט הכל תפוס כבר חודשים רבים ומה שנשאר אלו המקומות הכי יקרים והכי פחות מוצלחים. מצורף קישור להמלצות על מקומות לינה ברוקיס, אך לדעתי הסיכויים למצוא מקום באחת מהאפשרויות המומלצות שואפים לאפס.
גם לגבי טיסות פנים, ככל שתחכו המחירים רק יעלו! כבר עכשיו הם הרבה יותר גבוהים ממה שהייתם משיגים לפני חודש- חודשיים.
הזדרדזו ביותר.
לגבי הכיוון, קודם ואנקובר או קודם קלגרי, זה תלוי בתאריכים המדוייקים וגם האם אתם מחפשים אירועים מיוחדים או דווקא מעדיפים להמנע מהם.
בקלגרי יש את הסטמפיד עד אמצע יולי ובואנקובר יש חגיגות זיקוקים מדהימות במספר תאריכים ביולי- אוגוסט
(כתבתי כבר בפורום את התאריכים המדוייקים של שני האירועים הללו. עשו חיפוש בפורום)
כך שאם רוצים להשתתף באירועים המוצלחים והנפלאים הללו, צריך לראות איך זה מתשלב עם תאריכים הטיול שלכם ולבחור את הכיוון בהתאם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
3. עזרה דחופה בתיכנון טיול למערב קנדה תגובה ל - 2 27/06/2008 14:39 לתגובה קודמתלתגובה הבאה
  nilih לא מחובר nilih  משתמש מתחיל 2 הודעות עד כה
תודה על התשובה המהירה.
האם תשובתך לגבי הקושי במציאת מקומות לינה ברוקיס מתייחסת גם לאזור ונקובר?
מה דעתך על שכירת קרוון? האם זה יכול לפתור לנו את בעיית הלינות ברוקיס, או שקיימת גם בעייה למצוא מקום בחניוני הקרוונים?
לא מצאתי בפורום מתי חל חג הזיקוקים בוונקובר. האם זו מכשלה נוספת במציאת מקומות לינה באזור?אני באופן אישי שונאת אירועים המוניים ומעדיפה להתרחק מהם.
סמן להדפסה   הוספת תגובה
4. לגבי לינה עם קרוואן תגובה ל - 3 28/06/2008 10:28 לתגובה קודמת
  הקמחים לא מחובר הקמחים  משתמש פעיל 736 הודעות עד כה
אני מצטרפת לדעתה של סיגלית לגבי התזמון שלכם. הוא בעייתי ביותר.
בעוד שבועיים נגיע לרוקיז לטיול עם קרוואן.
כבר לפני שבועים עשיתי הזמנה לקמפים והיה קשה למצוא מקומות עם חיבורים. מקומות בלי חיבורים קל יותר למצוא אבל עלולה להיות לכם בעיית קור אם לא תחוברו לחשמל (להפעלת החימום).

תזדרזו מאוד
אושרה

יש דברים שאני יכולה ללמד ויש דברים שלומדים מספרים. אבל יש דברים שחייבים לראות ולהרגיש... בקרו בבלוג שלי - לטייל בעולם http://blog.tapuz.co.il/oshrak
סמן להדפסה   הוספת תגובה
להודעה קודמת:מלון בסאן פרנסיסקו
להודעה הבאה:לגבי הפקדת ציוד בשדה התעופה

חיפוש מהיר

שאלות נפוצות

כתבות מתוך אתר למטייל

מגזין על השולחן

מידע נוסף